-
Μάλλον όσοι μιλάνε για σφικτές απλές ξεχνάνε πώς ήταν τα πράγματα πριν κάμποσα χρόνια... όπου πήγαινες στις απλές πιο γρήγορα από τις ειδικές για να προλάβεις...
-
Βέβαια τα 8' από service park μέχρι την πρώτη ειδική το Σάββατο, κρίνονται κατά την άποψή μου πολύ λίγα και δεν υπάρχει λόγος να προκαλούμε στις απλές, και μάλιστα σε στενούς δρόμους με πολλή κίνηση....
-
Δόθηκαν άλλα 2 λεπτά Σπύρο... αλλά στην τελική δεν χρειάζεται σφικτή απλή για να προκαλέσουμε. Όσοι ξέρουν τι έγινε στα Καλύβια πριν την διασταύρωση για την ειδική, θα καταλάβουν...
-
Να αποφεύγονται εύκολα λάθη...Αυτό εννοώ....Αν τα 8' ή 10' 'ηταν 14' σε τι θα έβλαπτε τον αγώνα....Το παράπονο αυτό εκφράσθηκε από πολλά πληρώματα πάντως......
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Από το rally.gr:
Άτυχοι στάθηκαν όμως οι Κώστας Πίτσος – Στέλιος Καραπαπάζης, που ξεκίνησαν την ημέρα τους με μια άσχημη έκπληξη όταν το πρωϊ ανακάλυψαν πως **το δικό τους «9άρι» είχε παραβιαστεί το βράδυ στο παρκ φερμέ και είχε κλαπεί ο εγκέφαλος. **Τι άλλο θα δούμε ακόμα...
Δυστυχώς είδαμε...
Εκλάπη το 9αρι της Ralliart που οδηγούσε ο Βωβός στο Παλάδιο απο το πάρκινκ του ξενοδοχείου της ομάδας!
Απίστευτα πράγματα...
Πρόεδρέ μου συγχαρητήρια.
Σε βλέπω για διάδοχο του Λώρη. Με τέτοια ταχύτητα πληροφόρησης που έχεις, σαν φτάσεις τα χρόνια του ούτε που θα τον θυμόμαστε... -
Νίκο, μου είναι δύσκολο να καταλάβω το νόημα και τον σκοπό του σχολίου σου, ακόμα και γνωρίζοντας το 'περίεργο' ομολογουμένως μερικές φορές χιούμορ σου.
Ο σκοπός της δημοσιέυσης μου δεν ήταν ούτε κουτσομπολίστικος ούτε προσπαθούσε να δείξει την έγκαιρη ενημερωση μου. Εγινε σε συννενόηση με το Λωρη, με στόχο να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος σε συντομο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να έχουν τα μάτια τους ανοιχτα!
Και επειδη μπορεί να μην αντιλαμβάνεσε αυτο που σου λέω στο κάνω πιο λιανα. Αν έβλεπα το τρέηλερ της Ralliart στην εθνική Αθηνων-Κορίνθου, οπου κινούμε σχεδον καθημερινά και δεν ήξερα για την κλοπή, θα μου φαινόταν απολυτα φυσιολογικό μια που θα υπέθετα οταν γυρίζουν Ιταλία! Αν όμως ήξερα ότι έχει κλαπεί θα έπαιρνα αμεσα τηλεφωνο την αστυνομία και τους ενδιαφερόμενους ώστε να τους ειδοποιήσω!
Ελπίζω να είναι αρκετα κατανοητο και απλό έτσι
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
... αντιλαμβάνεσε ......σε, με αι...
Πρόεδρε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ.
Επί τη ευκαιρία, πολύ πιο σοβαρό η κλοπή εγκεφάλου από Έβο Πίτσου μέσα στο παρκ φερμέ.
Όσο για ιταλικό Έβο, ξαναγυρίζουμε στις αρχές του 80, όταν τα καλά BMW τα έκλεβαν δυο δυο (!) από το Λαγονήσσι και τα εργοστασιακά Γκολφ εξαφανιζόντουσαν με τα φορτηγά υποστήριξης...
Καλή εβδομάδα πρόεδρε. -
Τελείωσε και για φέτος ο θεσμός του Junior Cup αφήνοντας μάλλον μια πικρή γεύση στους συμμετέχοντες. Αυτό συνέβη γιατί υπήρχε μια απίστευτη οδήγαγα ανάμεσα τους που δεν τους άφησε περιθώρια νίκης και κατάκτησης του τροπαίου στον τελευταίο αγώνα. Και εξηγούμαι:
- Οι πρωινοί χρόνοι του Καραδημήτρη και τις 2 ημέρες του προηγούμενου σαββατοκύριακου ήταν κυριολεκτικά άπιαστοι(και μάλιστα με σπασμένη εξάτμιση μπροστά). Πως αλήθεια γίνεται να μην πλησιάσει κανείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τον πρωινό χρόνο του στον Άγιο Κωνσταντίνο την στιγμή που υπήρχαν και τόσες υγρασίες?
- Είναι δυνατόν να αμφισβητούν τόσο πολύ την νοημοσύνη των θεατών, των μηχανικών και των τεχνικών? Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο στο χώμα κατάπινε με ευκολία στις αναπηδήσεις την στιγμή που τα υπόλοιπα πάλευαν να κρατηθούν στο δρόμο. Ακόμη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγαίνοντας από την τελευταία ειδική του αγώνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το δρόμο και έφτασε στον τερματισμό μετά την έλευση του δεύτερου στην σειρά εκκίνησης αυτοκίνητου χωρίς μάλιστα ο τελευταίος να τον έχει δει πουθενά στον δρόμο.
Όταν λοιπόν δημιουργήθηκε θέμα για το αν θα πρέπει να λυθεί το αυτοκίνητο για έλεγχο ο κύριος Τάσος Λεγάκις έστειλε τους ενδιαφερόμενους στην οργανωση. Τι να βρει όμως η οργάνωση στο αυτοκίνητο αφού ήταν μέσα στις προδιαγραφές Α5?
Επομένως δημιουργείται ακόμη ένα πρόβλημα:
Γιατί δεν έχουν ομολογκαριστει ακόμη τα Jr ως Peugeot 206 1.4 Cup ?
Και εν τέλει ποιος τα ελέγχει?
Αν η απάντηση είναι κανείς τότε του χρόνου θα τρέχουν και δυλιτρα με ανάρτηση olihn’s (που όμως θα έχουν αυτοκόλλητα πάνω Peugeot Sport)?
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
... αντιλαμβάνεσε ...
...σε, με αι...
Πρόεδρε δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ.
Επί τη ευκαιρία, πολύ πιο σοβαρό η κλοπή εγκεφάλου από Έβο Πίτσου μέσα στο παρκ φερμέ.
Όσο για ιταλικό Έβο, ξαναγυρίζουμε στις αρχές του 80, όταν τα καλά BMW τα έκλεβαν δυο δυο (!) από το Λαγονήσσι και τα εργοστασιακά Γκολφ εξαφανιζόντουσαν με τα φορτηγά υποστήριξης...
Καλή εβδομάδα πρόεδρε.Τα ...σε, ...σαι είναι ενα μόνιμο προβλημα μου, όπως και το χιούμορ σου το είπα απο την αρχη ότι μερικές φορες πράγματι με δυσκολεύει.
Ευθύνη για την κλοπή του εγκεφάλου υπάρχει οπωσδήποτε στην εταιρία φύλαξης τους χώρου και σε συνέχεια στην λέσχη.
Πάντως το πρώτο μάθημα που πήρα στους ελληνικούς αγώνες όταν πρωτοξεκινήσαμε, ήταν πως ποτε, μα ποτέ δεν αφήνουμε ECU μέσα στο αυτοκίνητο. Να φανταστείς οτι στο Puma που είναι κλειδωμένο στο γκαράζ μας δεν έχουμε αφήσει τον εγκέφαλο επάνω.
Γενικα πάντως κάνουμε βηματα πίσω σε πολλά πράγματα...
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Καλή εβδομάδα πρόεδρε.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ?
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .... ΧΑΖΕΨΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΥΒΑΡΑ 1ΚΑΙ ΑΓ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ 3 , ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΡΑΛΛΥ .......
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ .......ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ .... Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) , Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΚΑΚΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ) ,Ο ΜΙΧΟΣ ( ΑΨΟΓΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΜΕ 306 ΟΧΙ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ... ) , Ο ΔΕΓΛΕΡΗΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΑΛΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) , Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΣΦΙΓΓΑΣ (ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ) , ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ Ο ΠΡΙΝΕΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΠΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΜΑΤΙ .......
Υ.Γ. την προηγουμενη ημερα απο ελληνικο ραλλυ , μην κανετε το λαθος και δειτε ουτε περιφεριακο ραλακι ιταλικου κυπελου ζωνης σε dvd ... χασατε .
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Τα ...σε, ...σαι είναι ενα μόνιμο προβλημα μου,Και δικό μου, γι αυτό και το πρόσεξα...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλή εβδομάδα πρόεδρε.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ?
Πολύ πονηρός είσαι κύριε Χρήστο μας!!!
Γιατί εγώ ψυχανεμίζομαι ότι εγκέφαλος και Έβο είναι στα ίδια χέρια;... -
Εγώ πάντως θέλω να πιστεύω πως αυτός που έκανε την 'κίνηση του αιώνα' ε'ιναι εκτός αγώνων διότι σε αντίθετη περίπτωση΄έχουμε να κάνουμε με την προσωποποίηση του θράσσους που σε τελική ανάλυση είναι σχεδόν απίθανο να μείνει άγνωστος και κατά συνέπεια ατιμώρητος.
Τι άλλο θα δούμε και θα μάθουμε ....
-
'Χτύπησέ' όμως 'καλό πράγμα', Malsot.
Οπότε όχι και τόσο άσχετος... -
Άσε που ένας άσχετος δεν έχει τη δυνατότητα να κρύψει και στη συνέχεια να 'σπρώξει' τέτοια 'καλούδια' χωρίς να γίνει τσακωτός στο επόμενο δευτερόλεπτο...
-
πολυ ωραιος ο αγωνας, τουλαχιστον το χωματινο κομματι που παρακολουθησα.
Απο 'τα μεγαλα' μου αρεσε πολυ ο Πιτσος και ο Χατζητσοπανης, απο Α/5 οι Παζης και Γαζετας απο τα 206 ο Καραδημητρης απο ιστορικα ο Χατζηγακης.
Τελος 'πολυ νευρο' ο Αγγελετος με το sei του !
Απο τα 'παραλειπομενα' ο κριτης σε μια στροφη που ειχε αραξει στην καντινα και επινε μπυρες, ετρωγε σουβλακια,ταραχτηκε οταν εμφανιστικε ενα αυτοκινητο στην ειδικη ετρεξε με την μπυρα ανα χειρας, σκυλοβρισε τον οδηγο και το θεμα εληξε. -
Ο χρήστης monte-carlo έγραψε:
Τελείωσε και για φέτος ο θεσμός του Junior Cup αφήνοντας μάλλον μια πικρή γεύση στους συμμετέχοντες. Αυτό συνέβη γιατί υπήρχε μια απίστευτη οδήγαγα ανάμεσα τους που δεν τους άφησε περιθώρια νίκης και κατάκτησης του τροπαίου στον τελευταίο αγώνα. Και εξηγούμαι:- Οι πρωινοί χρόνοι του Καραδημήτρη και τις 2 ημέρες του προηγούμενου σαββατοκύριακου ήταν κυριολεκτικά άπιαστοι(και μάλιστα με σπασμένη εξάτμιση μπροστά). Πως αλήθεια γίνεται να μην πλησιάσει κανείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τον πρωινό χρόνο του στον Άγιο Κωνσταντίνο την στιγμή που υπήρχαν και τόσες υγρασίες?
- Είναι δυνατόν να αμφισβητούν τόσο πολύ την νοημοσύνη των θεατών, των μηχανικών και των τεχνικών? Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο στο χώμα κατάπινε με ευκολία στις αναπηδήσεις την στιγμή που τα υπόλοιπα πάλευαν να κρατηθούν στο δρόμο. Ακόμη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγαίνοντας από την τελευταία ειδική του αγώνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το δρόμο και έφτασε στον τερματισμό μετά την έλευση του δεύτερου στην σειρά εκκίνησης αυτοκίνητου χωρίς μάλιστα ο τελευταίος να τον έχει δει πουθενά στον δρόμο.
Όταν λοιπόν δημιουργήθηκε θέμα για το αν θα πρέπει να λυθεί το αυτοκίνητο για έλεγχο ο κύριος Τάσος Λεγάκις έστειλε τους ενδιαφερόμενους στην οργανωση. Τι να βρει όμως η οργάνωση στο αυτοκίνητο αφού ήταν μέσα στις προδιαγραφές Α5?
Αν η απάντηση είναι κανείς τότε του χρόνου θα τρέχουν και δυλιτρα με ανάρτηση olihn’s (που όμως θα έχουν αυτοκόλλητα πάνω Peugeot Sport)?
Καταρχας ηδη υπαρχει τοπικ για αυτο το καπ.
δευτερον φταιτε ΕΣΕΙΣ (γιατι κατι μου λεει οτι εισαι οδηγος του καπ) για το θεμα των τεχνικων ελεγχων.
Κανεις δεν ενδιαφερθηκε να ρωτησει τι γινεται σε περιπτωση ενστασης???????????????????
Μαλλον οχι. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .... ΧΑΖΕΨΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΥΒΑΡΑ 1ΚΑΙ ΑΓ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ 3 , ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΡΑΛΛΥ .......
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ .......ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ .... Ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) , Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΚΑΚΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ) ,Ο ΜΙΧΟΣ ( ΑΨΟΓΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΜΕ 306 ΟΧΙ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙ... ) , Ο ΔΕΓΛΕΡΗΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΡΑΛΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) , Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΣΦΙΓΓΑΣ (ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ) , ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ Ο ΠΡΙΝΕΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΠΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΜΑΤΙ .......
Κύριε APR έπρεπε να είσασταν Αγ.Κωσταντίνο 1(που είχε και λίγο υγρασία ακόμα) στην δεξια που χανεται καμια 500ρια μετρα μετα το εκκλησάκι της Αγ.Παρασκευής (νομίζω έτσι λέγεται ). Έκει φάνηκε ποιοι είναι οι οδηγοι με ψυχη(πανω απ'όλα) και χέρια. Και ειδικά απ'αυτους που ξεχώρισα με σειρά προτεραιότητας...
-Χεκιμιάν...μια φτερουγα στο παιδι να τους βάλει τα γυαλιά.
-Σωτήρχος...αυτο το παιδι πρεπει να έχει τσιμεντόλιθο στο δεξι πόδι , αλλα μάλλον τον φταίει και ο συνοδηγός του
-Βωβός...απλα αλλού...και μερικοί άλλοι απο τις μικρές κατηγορίες.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Τελείωσε και για φέτος ο θεσμός του Junior Cup αφήνοντας μάλλον μια πικρή γεύση στους συμμετέχοντες. Αυτό συνέβη γιατί υπήρχε μια απίστευτη οδήγαγα ανάμεσα τους που δεν τους άφησε περιθώρια νίκης και κατάκτησης του τροπαίου στον τελευταίο αγώνα. Και εξηγούμαι:
- Οι πρωινοί χρόνοι του Καραδημήτρη και τις 2 ημέρες του προηγούμενου σαββατοκύριακου ήταν κυριολεκτικά άπιαστοι(και μάλιστα με σπασμένη εξάτμιση μπροστά). Πως αλήθεια γίνεται να μην πλησιάσει κανείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τον πρωινό χρόνο του στον Άγιο Κωνσταντίνο την στιγμή που υπήρχαν και τόσες υγρασίες?
Καταρχας ηδη υπαρχει τοπικ για αυτο το καπ.
δευτερον φταιτε ΕΣΕΙΣ (γιατι κατι μου λεει οτι εισαι οδηγος του καπ) για το θεμα των τεχνικων ελεγχων.
Κανεις δεν ενδιαφερθηκε να ρωτησει τι γινεται σε περιπτωση ενστασης???????????????????
Μαλλον οχι.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΦ205 , ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΛΛΩΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΠ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ , ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΧΕΡΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ (ΤΟΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ), ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΠ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠ , ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ , ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΑΛΗΠΤΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ , ΑΛΛΑ...... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ...... ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .... -
Άσχετο
Τους παραπάνω δύο πρωταγωνιστές που αναφέρει ο APR δηλαδή 'παλιός χεράς' και 'σημερινός πρωταθληταράς' τους ξέρω!Μήπως κερδίζω τίποτα;;;
Rally Παλλάδιο