-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν έχω ταραντούλα στη σκούπα μου κύριε...
Α, την έβγαλες? Εστω, διπλοφάναρα.
Και τι το κακό έχουν οι χρυσές ζάντες..?
Δεν έχεις STi!
-
Και τι κακό έχουν τα διπλοφάναρα?
Όταν το οδηγάω όμως είναι Sti-ση!
-
Καλά μαλώνει ένα αμάξι που έχει χώρο μόνο για ηχεία κλπ καλούδια με ένα σάξο με διπλωφάναρα και χρυσή ζάντα..... Είσαστε αυστραλοί και οι δύο
Ρε μια γυναίκα έχει δηλώσει ενδιαφέρων να έρθει και την κακολογείται? Ντροπή σας!6,30 το ραντεβού και τελείωσε!
Εντάξει παιδιά να το κάνουμε 7,30 τώρα, ξέρω δίκιο έχετε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα όπου και να γίνει.Είναι ανάγκη.
Εγώ είμαι μέσα όπου και να γίνει.
Ηλία, θα περάσω να σε πάρω εγώ, στο δρόμο μου είσαι (με μια πολύ μικρή παράκαμψη). Το διακινδυνεύεις να σε πάει το Kid?
Nα σου πω, θέλω όταν τον συναντήσω τον άνθρωπο να ακούει έτσι?
Άντε, θες να τον βάλεις στο boom car και να στείλεις την ακοή του αδιάβαστη...
Κάγκουρα!
Εγώ δεν έχω χρυσές ζάντες και αυτοκόλλητο Tarantula στη σκούπα μου κύριε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΟΜ CAR!!!!
Κώστα αλήθεια λέει. Κάτ΄αρχήν δεν είναι car, boor.... είναι.
Αλλά είσαι κακός. Νομίζεις ότι το κάνει για να εντυπωσιάζει τους γύρω του;
Λάθος μέγιστο. Κουφάλογο είναι και δεν ακούει διαφορετικά. Είναι δε και τόσο ξεφτίλας και δε βάζει ακουστικό για να κάνει το τζόβενο, οπότε ..... . -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι δε ξέρω κανέναν σας!που να μαθω 25 ονόματα σε ένα καφέ;;;
Δεν θα ήταν κακή ιδέα οι εν Αθήναις ευρισκόμενοι mods να φτιάξουν μπλούζες 4Τ Forum με τα nicknames εκάστου ενδιαφερομένου χρήστη.
Aλλιώς, υπάρχουν και τα ταμπελάκια των πανελληνίων συναντήσεων.Βέβαια, έτσι θα δίνουμε εικόνα ορφανοτροφείου στους γύρω μας, but what the hell!
Εσένα θα σε γνωρίσω αμέσως!
Απ το μωβ πουλόβερ
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είσαστε αυστραλοί και οι δύοΕ τοτε να μην ξεχασουμε να ξαναβγαλουμε φωτογραφιες, οπου να ποζαρουμε δειχνοντας τις καγκουριες και γελωντας, και να τις ανεβασουμε στο Internet.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε σεις.
Αν παρουμε τον προαστιακο ,παμε μεχρι Κορινθο και ξαναγυρναμε;
ΥΠΕΡ
Τα αυτοκινητα σπιτι μας μιας και υπαρχει το μετρο,παραλαβη καφε κλπ απο τη καντινα του σταθμου,το βαγονι στο γυρισμο ΟΛΟ δικο μας (στο πηγαιμο δεν το εγγυωμαι!!!) .
ΚΑΤΑ
Ενταξει,ενταξει, δεν πρεπει σε τετοια ηλικια να λεω τετοιες....με τον προαστειακό πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε όλοι σε ένα βαγόνι γιατί υπάρχει περίπτωση να... χωρίσουμε
Εναλλακτικά στο τραμ, είναι άδεια και σίγουρα ότι θα μας χωρέσει όπως επίσης και ο άπειρος χρόνος της διαδρομής
Γενικά, όπως είπα και στην αρχή, τέτοιες μέρες μακριά από κέντρα δήμων/συνοικιών λόγω ψώνιων -πολλών ειδών -
Γαλάτσι, Μικρολίμανο, Γλυφάδα -Διαδόχου Παύλου στα Δελφίνια πχ με άπειρο πάρκινγκ στο οικόπεδο-, Skippers στη Μαρίνα Αλίμου με πολύ πάρκινγκ επίσης ή βόρεια, Πολιτεία, Πεντέλη
για να μην λέτε ότι γκρινιάζω και δεν προτείνω
Σκεφτείτε επίσης και τη μετάβαση, καθημερινή για Χαλάνδρι τέτοια ώρα και μέρα δεν είναι σίγουρο ότι αρκεί 1:30 ώρα αν υποτεθεί ότι φεύγουμε ακριβώς 5 από τη δουλειά
-
Εσύ τι μιλάς? Ποτέ δεν έρχεσαι. Πολιτεία επαναλαμβάνω ότι θα γίνεται της πόρνης.
-
Δεν σε βλέπω στην λίστα συμμετοχών όμως...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν σε βλέπω στην λίστα συμμετοχών όμως...για Χαλάνδρι όχι
πως να με δεις αφού δεν έχει αποφασιστεί το μέρος;
δεν μένουμε, ούτε δουλεύουμε δίπλα όπως κάποιοι άλλοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν σε βλέπω στην λίστα συμμετοχών όμως...
για Χαλάνδρι όχι
πως να με δεις αφού δεν έχει αποφασιστεί το μέρος;
δεν μένουμε, ούτε δουλεύουμε δίπλα όπως κάποιοι άλλοι
Που θες να πάμε? Που δεν θα έχεις δικαιολογία?
-
Τόσα μέρη πρότεινα
αλλά που να ξέρεις εσύ που ρωτάς και πως θα πας σπίτι σου
-
Kατοπιν διαδικτυακης συνδιαλέξεως με τον Kid, αποφασίσαμε με δημοκρατικές διαδικασίες (σ.σ πάμε όπου θες ρε, απλά ανακοίνωσέ το γιατί βαριέμαι)!!!
Υάδες λοιπόν κυρία και κύριοι, με διάθεση για μπούρδου μπούρδου τσατ και καφέ!! (Γαλάτσι)
Ελπίζω είναι καλύτερα τώρα!!
-
μόνο μία θα 'ναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μόνο μία θα 'ναι;Μια δηλωμένη.
ΡΕ!! ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΠΑΜΕ η ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ?
-
Δεν το πιάσες
μία δηλωμένη όταν λες;;
-
Αν έρθεις κι εσύ Ikar θα γίνετε δύο.
Υάδες, οκ, συμφωνώ.
Edit: 3, γιατί θα είναι κι ο ανυπόδητος.
-
Για Υάδες είμαι και εγώ μέσα, θα πάω και λίγο νωρίτερα για να βρώ καλή θέση πάρκιν!
n_olympios θες να πάμε κονβόι?
-
Βάλτε και κανένα χάρτη ή έστω διευθηνση για εμάς τους αγεωγράφητους
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'