-
Πάμε φλοκα, έχουν τσιπς.
-
Αυτό που κανονίζουμε καφέ για τις 20/12 δεν το καταλαβαινω! Εγω δεν ξερω τι θα κανω αυριο, σιγα μην ξερω για ένα μηνα μετά!
Επίσης εγω καθολου δεν την ξερω την περιοχή, πάλι θα ψαχνω γμτ?
Συμπέρασμα: Αν μπορω γιατί όχι? Να δουμε και τον κυριο hrdoukas μιας και θα είναι στα μέρη μας, γιατι την προηγούμενη φορά δεν μιλήσαμε πολυ, κυρίως τραγουδήσαμε!!
(δε βαζω το ονομα μου στη λίστα γιατι όποτε το βάζω συνηθως δεν έρχομαι )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επίσης εγω καθολου δεν την ξερω την περιοχή, πάλι θα ψαχνω γμτ? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πήρες την γκαντεμιά του ινδάλματός σου, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πήρες την γκαντεμιά του ινδάλματός σου, ε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό που κανονίζουμε καφέ για τις 20/12 δεν το καταλαβαινω! Εγω δεν ξερω τι θα κανω αυριο, σιγα μην ξερω για ένα μηνα μετά!Κι εγω μη νομιζεις οτι το εκλεισα απο τωρα. Λεω και καλα οτι θα ερθω, αλλα εκεινο το απογευμα θα αποφασισω.
Οπως και με το Track Day, εκεινο το πρωι δεν ειχα ορεξη, και αποφασισα να μην τρεχω στα Μεγαρα κυριακατικα.
Μια καλη τακτικη ειναι να πεις 'οκ ερχομαι κι εγω', και να βαλεις κανεναν να σε παρει τηλεφωνο εκεινο το απογευμα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό που κανονίζουμε καφέ για τις 20/12 δεν το καταλαβαινω! Εγω δεν ξερω τι θα κανω αυριο, σιγα μην ξερω για ένα μηνα μετά!
Κι εγω μη νομιζεις οτι το εκλεισα απο τωρα. Λεω και καλα οτι θα ερθω, αλλα εκεινο το απογευμα θα αποφασισω.
Οπως και με το Track Day, εκεινο το πρωι δεν ειχα ορεξη, και αποφασισα να μην τρεχω στα Μεγαρα κυριακατικα.
Μια καλη τακτικη ειναι να πεις 'οκ ερχομαι κι εγω', και να βαλεις κανεναν να σε παρει τηλεφωνο εκεινο το απογευμα!
Οταν λοιπόν πάμε να κανονίσουμε για το πόσα ατομα θα είμαστε να μην σε υπολογίζουμε ετσι?
-
Ντόινγκ!!
-
Θα προτεινα να σκεφτουμε σοβαρα το ενδεχομενο να γινει η μαζωξη στα Καλυβια(μετα της απαραιτητης συνοδειας φαγητου )
Παρκινγκ ευκολο,μαγαζι δοκιμασμενο(Τριγωνο δηλαδη) σταβλισιες να με το συμπαθειο.
Το μονο μειονεκτημα ειναι ισως η αποσταση,αλλα με λιγη καλη θεληση παρακαμπτεται...Τι λετε ???
-
Γιατί ρε σας φαίνεται περίεργο? Κι εγώ την ίδια λογική (sic) έχω. Ψέματα σας λέω για τη συμμετοχή μου, στην ουσία δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, εξαρτάται από το αν η σελήνη θα είναι στον Ταύρο κι ο ήλιος στην Κυψέλη.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το μονο μειονεκτημα ειναι ισως η αποσταση
Οχι για όλους.
-
n_olympios
Και για αυτο το λογο ακριβως(«προνομιουχος» γαρ,μολις οριστικες εθελοντης του project με την κωδικη ονομασια 'ΚΑΡΥΔΑ' )
-
Α όχι πάλι καρύδα! Είχες υποσχεθεί να φέρεις εσύ γλυκό την επόμενη φορά, το ξέχασες?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα προτεινα να σκεφτουμε σοβαρα το ενδεχομενο να γινει η μαζωξη στα Καλυβια(μετα της απαραιτητης συνοδειας φαγητου )Παρκινγκ ευκολο,μαγαζι δοκιμασμενο(Τριγωνο δηλαδη) σταβλισιες να με το συμπαθειο.
Το μονο μειονεκτημα ειναι ισως η αποσταση,αλλα με λιγη καλη θεληση παρακαμπτεται...Τι λετε ???
+1
Βαγγέλη ήθελα και εγώ να το προτείνω ..
Οπότε και εγώ λέω φαί,αντί καφέ!!
-
To φαϊ είναι πολύ καθιστό. Ο καφές παρουσιάζει μεγαλύτερη ευελιξία όταν μιλάμε για τόσο μεγάλη παρέα, ώστε να τα πουν όλοι με όλους.
Το φαϊ μπορεί να ακολουθήσει!
-
Φράγμα Μαραθώνα? Zeppelin στο Γαλάτσι?
Τρίτη απόγευμα, άφθονο πάρκιν και πολύς χώρος για μεγάλο τραπέζι.
Σχετικά με την μετάβαση, το ταξί μου χωράει... 5 (φαντάζομαι κάποιοι θα μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλους, θα βολευτούμε)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φράγμα Μαραθώνα? Zeppelin στο Γαλάτσι?Τρίτη απόγευμα, άφθονο πάρκιν και πολύς χώρος για μεγάλο τραπέζι.
Σχετικά με την μετάβαση, το ταξί μου χωράει... 5 (φαντάζομαι κάποιοι θα μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλους, θα βολευτούμε)
παλλήνη αποβιβάζω,κεντροοοοοοοοοοο... Παλλήνη για Γαλάτσι ένας... Παλλήνη για γαλάτσι ένας... Κέντροοοο
Για φαγητό στα καλύβια εμενα μου ειναι δύσκολο.. Απουσια μεταφορικού και όχι πολύς χρόνος....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για φαγητό στα καλύβια εμενα μου ειναι δύσκολο.. **Απουσια μεταφορικού **και όχι πολύς χρόνος....Εισαι σοβαρος; Εμεις τι κανουμε εδω, τοσοι αυτοκινητακηδες;
Για το δευτερο εσυ ξερεις καλυτερα... Αν το ιδιο βραδυ εχεις να προλαβεις το αεροπλανο σου η αν εχεις κανονισει τιποτις με καμμια γυναικα, παω πασο...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Για φαγητό στα καλύβια εμενα μου ειναι δύσκολο.. **Απουσια μεταφορικού **και όχι πολύς χρόνος....
Εισαι σοβαρος; Εμεις τι κανουμε εδω, τοσοι αυτοκινητακηδες;
Για το δευτερο εσυ ξερεις καλυτερα... Αν το ιδιο βραδυ εχεις να προλαβεις το αεροπλανο σου η αν εχεις κανονισει τιποτις με καμμια γυναικα, παω πασο...
Γυναίκα;; Μπααααααα. Καμιά δεν με αντέχει εμένα...
-
Και στους Θρακομακεδόνες έχει καφετέριες και άπλα για πάρκινγκ...
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'