-
με ημίδερμα εννοώ ότι είναι επενδεδυμένα με δέρμα οι πόρτες, το πίσω μέρος των καθισμάτων, και τα πλαϊνά των καθισμάτων και τα προσκέφαλα. Το κεντρικό μέρος των καθισμάτων έχει επένδυση από καλό ύφασμα.
Τωρα αν είναι δερματίνη ή δέρμα δεν το ξέρω.Επίσης, το χρώμα που πήρα είναι το γαλάζιο (opaline)
Βγήκε πολύ ωραίο και συνδυάζεται πολύ ωραία με μπεζ εσωτερικόΑ και ναι είναι standard στο priviledge. Με γλύτωσε από το να κάνω μόνος μου την επένδυση με δέρμα (για τα μωρά το δέρμα το θεωρώ απαραίτητο....βλ εμετοί κτλ)
-
Ο χρήστης delta3 έγραψε:
Από ποιότητα, έψαξα τα πάντα, πιστεύω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα, έχουν ιοθετήσει διαφορετικό ποιοτικό έλεγχο από LAGUNA και μετά , και από αξιοπιστία πάνε πολύ καλά.Για τη Laguna όντως είχαν υιοθετήσει ένα προχωρημένο σχέδιο ελέγχου. Για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας είσαι σίγουρος; Έχεις καμιά πηγή να ξεστραβωθούμε;
-
Εντελώς στα πεταχτά αυτό, έχρι να ξαναψάξω
http://www.channel4.com/4car/rt/renault/scenic/29741/3
'The Grand Scenic has covered almost 100,000 miles of tests in extreme conditions to make sure it will stand the rigours of modern-day motoring. Similar testing has worked wonders for the new Laguna and Megane, for which reports of malfunctions are few and far between.'
-
Δεν χρειάζεται. Απλώς θυμάμαι δηλώσεις του chief για τη Laguna που έλεγε ότι δεν θα συνέχιζαν αυτό το τεστάρισμα. Αφού κάνουν τα ίδια και με ίδια φιλοσοφία, μάλλον καλό θα βγει.
-
χρυσο τιμονι το scenic III
πολύ μπροστα το μαρκετινγκ της renault
-
αλλο ενα τεστ για το Scenic
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4588μου κανει εντυπωση αυτο '...Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την κατανάλωση καυσίμου, που δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 11 λίτρα/100 χλμ., ...'
Πολυ μεγαλη τιμη μου φαινεται
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
αλλο ενα τεστ για το Scenic
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4588μου κανει εντυπωση αυτο '...Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την κατανάλωση καυσίμου, που δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 11 λίτρα/100 χλμ., ...'
Πολυ μεγαλη τιμη μου φαινεται
κοιτα, και οι 4Τ gia ton 1,2TCe εχουν ως κατα την καταναλωση και βγαλαν μεση γυρω στα 10 λιτρα. αλλά εγω εντος πόλης βλεπω 7,8 χωρις να πηγαινω αργα...
η μεση μου αυτη τη στιγμη ειναι 8,1 με κινηση 70% εντος πολης και 30% εκτος, που ομως στο εκτως το σκιζω το αυτοκίνητο ολη την ωρα απο τη στιγμη που θα βγω από την κινηση της πολης μεχρι να γυρισω και εκει ειναι που ανεβαινει η καταναλωση
-
Εγώ πάλι πήρα την απόφαση να το αγοράσω, αλλά περιμένω το τέλος του έτους μπας και το σκοτώσουνε λίγο παραπάνω. Το μεγάλο πρόβλημα πλέον είνια το χρώμα, ελάχιστες οι 'καλές' επιλογές χρώματος, για τα γύστα μου βέβαια, και στο site δεν μπορεις να βγάλεις άκρη με τίποτα, άσε που εκεί με τα μπεζ μπορεί και να τα έχουνε ανάποδα. Το site γενικά φαίνεται παραμελλημένο, ακόμα και ο εξοπλισμός που έχει αλλάξει εδώ και καιρό, δεν αναφέρεται τίποτα για αυτή την αλλαγή (προσέθεσαν bonus εξοπλισμό στη dynamic). Καλά τόσο χάλια, πως θα πουλήσουνε, εί νια δυνατόν να ενδιαφέρομαι και αυτοί αν μη θέλουνε να μου δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω να αγοράσω? Γιατί και στην αντιπροσωπεία ο πωλητής τους δεν ήξερε να μου πει ακι πολλά, εγώ του τα έλεγα κια αυτός απλά επιβεβαίωνε...χάλια μαύρα
-
Ο χρήστης delta3 έγραψε:
Εγώ πάλι πήρα την απόφαση να το αγοράσω, αλλά περιμένω το τέλος του έτους μπας και το σκοτώσουνε λίγο παραπάνω. Το μεγάλο πρόβλημα πλέον είνια το χρώμα, ελάχιστες οι 'καλές' επιλογές χρώματος, για τα γύστα μου βέβαια, και στο site δεν μπορεις να βγάλεις άκρη με τίποτα, άσε που εκεί με τα μπεζ μπορεί και να τα έχουνε ανάποδα. Το site γενικά φαίνεται παραμελλημένο, ακόμα και ο εξοπλισμός που έχει αλλάξει εδώ και καιρό, δεν αναφέρεται τίποτα για αυτή την αλλαγή (προσέθεσαν bonus εξοπλισμό στη dynamic). Καλά τόσο χάλια, πως θα πουλήσουνε, εί νια δυνατόν να ενδιαφέρομαι και αυτοί αν μη θέλουνε να μου δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω να αγοράσω? Γιατί και στην αντιπροσωπεία ο πωλητής τους δεν ήξερε να μου πει ακι πολλά, εγώ του τα έλεγα κια αυτός απλά επιβεβαίωνε...χάλια μαύρααν εισαι απο Αθηνα δοκίμασε να πας σε μια από τις καινούριες αντιπροσωπειες π.χautomobile γιατι οι 'παλιοί' ειναι τελειως απαραδεκτοι και ανιδεοι.. διαπιστωμένο και από μενα
οσο για το χρωμα εδω στα Χανιά κυκλοφορεί ενα μαυρο, που δεν μου πολυαρεσει, ενα ανοιχτο μπεζ που επίσης δεν μου πολυαρέσει, αλλά και ενα καφε σκουρο που ειναι πανέμορφο για τα γούστα μου.. υπήρχε και ενα ολόασπρο το οποίο ηταν μεσα στην εκθεση και φαινόταν και αυτό πανεμορφο..
αν μπεις στο automobile.de (σελιδα με μτχ)εκει θα το βρεις σε φωτογραφια ευδιακριτη σε όλα τα χρωματα
-
Το πρόβλημα είναι ότι στο εξωτεριkό βγαίνει σε διαφορετικά χρώματα, ελάχιστα είναι κοινά με αυτα΄στη Ελλάδα. Βλέπω ένα σε κάτι σαν ζαχαρί που μου αρέσει πολύ, αλλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Εδώ υπάρχει το white glacier. Αν είνια αυτό που εννοείς, το ολόασπρο, δε φαίνεται άχημο, απλά δεν το σκέφτηκα ποτε σε λευκό γιατί θεωρώ ότι λερώνει εύκολα. Πάντως είνια από τα πιο ωραία χρώματα που βγαίνει. Για το καφε που λες, δεν ξέρω ποιό ακριβώς εννοείς.
Πάντως όχι, δε μένω Αθήνα, και αυτό δυσχεραίνει ακόαμ πιο πολύ τα πράγματα, οι επιλογές είναι ακόμα λιγότερες
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=8
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=8
αυτο πρεπει να ειναι το καφε που βλεπω εδω
-
Από τη γερμανική σελίδα της Renault:
Platin-Grau
Atacama-Beige
Dakota-Beige
Mokka-Braun
... τα 2 μπεζ που υπάρχουν σαν να μην ξεχωρήσουν και πολύ ... ίσως στη πραγματικότητα να φαίνονται διαφορετικά. -
Από προσπέκτους και net δεν μπορεις να καταλάβεις! Το πιο κοντινό είναι τα δείγματα που έχουν σε όλες τις εκθέσεις! Εγώ ψηφίζω το CNB, το καφετί δηλαδή
-
το opalin του πάει πολύ (στο grand scenic)
Είναι πολύ γλυκό γαλάζιο, και προσθέτει και μία μικρή τελιάρικη διάθεση (έτσι και αλλιώς τα περίπτερα, ή γουρουνάκια-όπως το λέμε- πρέπει να έχουν μία δόση τρέλλας) -
Εγώ ψηφίζω Μπεζ Cendre. Για εσωτερικό 'Lilox υφασμα/δερματίνη μόκα σκούρο καφέ. Πάντα για έκδοση Privillege. Λέω μπας και το κάνω να μοιάσει με Mercedes.
Για τον PK33: Μου έκανε εντύπωση που θα προτιμούσες το CITROEN C4 GRAND PICASSO. Το είδα, και τουλάχιστον από απτή ποιότητα, το renault είναι καλύτερο. Και σαν design, το grand scenic δείχνει να ξεφεύγει από το κλασικό πολυμορφικό 'κλουβί', έχει εν πάσει περιπτώσει ένα αποδεκτό design, σε αντίθεση με κουτιά τυπου TOURAN κ.λ.π. Όσο πιο πολύ το μελετάω, αυτά που σου δίνει το grand scenic δε στα δίνει κανένα αυτοκίνητο , να μη λέμε τώρα για SUV με διπλάσια τιμή που σου δίνουν όσα και ένα hatchback από χώρους αλλά είνια σκέτο βάσανο και σπατάλη χρημάτων. Με το Grand τα έχεις όλα, το μόνο μεμπτό που έχω δει είνια η έλλειψη οδηγικής ευχαρίστησης, και η πληροφόρηση του τιμονιού, που και αυτό δεν το πολυπιστεύω.
-
όχι το τιμόνι θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλό.
Έχω την εντύπωση ότι το citroen έχει περισσότερα στην exclusive έκδοση (που ακόμη δεν εισάγεται), και νομίζω ότι ο κινητήρας του (ο 1.6 turbo) είναι καλύτερος από του grand scenic. Ο κινητήρας είναι ο λόγος που θα το έπαιρνα, γιαυτό και δεν πήρα το απλό 1.6 αλλά προτίμησα το grand scenic.
Ομολογώ όμως ότι τα πίσω καθίσματα του grand scenic είναι καλύτερα από του citroen.
Ότι γράφω δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, το αντίθετο είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα (ελπίζω μόνο να αποδειχτεί και αξιόπιστο)
-
Ευχαριστώ και πάλι. Πλέον έχω αποφασίσει όπως έχω πει, αλλά περίμενα τα Χριστούγεννα. Μπορει κανεις να μου πει, πλέον της γνωστής έκπτωσης των 2000, αν το σκοτώνει πλέον η renault επιπλέον 3000 κάτω (μιλάει για χριστουγενιάτικο δώρο, και δώρο 50% ΦΠΑ)...δηλαδή εκεί που το ξεκίνησε στα 26, τώρα το παίρνεις με 21000 άρα 22000 με το κλειδί στο χέρι και επιτόκιο 6.9 + 0.6 = 7.5%?. πολυ καλο για να είνια αληθιν'ο....έτσι όμως φαίνεται
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
όχι το τιμόνι θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλό.Ε, όχι... Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Scenic, αλλά από τιμόνι... μάπα το καρπούζι... Απλά δεν σε πολυενδιαφέρει αυτό σε πολυμορφικό...
Πολύ χειρότερο ακόμα κι από της Νίτσας μου (που είναι ηλεκτρικό)...
Βέβαια, μιας και δεν είναι και κανένα ζμπορ αυτοκίνητο (και καλά κάνει), δεν παίζει (κατ' εμέ) ρόλο στην επιλογή, απλά είναι ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελε βελτίωση, αλλά και έτσι που είναι, απλά το δέχεσαι.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
όχι το τιμόνι θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλό.
Ε, όχι... Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Scenic, αλλά από τιμόνι... μάπα το καρπούζι... Απλά δεν σε πολυενδιαφέρει αυτό σε πολυμορφικό...
Πολύ χειρότερο ακόμα κι από της Νίτσας μου (που είναι ηλεκτρικό)...
Βέβαια, μιας και δεν είναι και κανένα ζμπορ αυτοκίνητο (και καλά κάνει), δεν παίζει (κατ' εμέ) ρόλο στην επιλογή, απλά είναι ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελε βελτίωση, αλλά και έτσι που είναι, απλά το δέχεσαι.
δε θες να οδηγησεις το scenicII τοτε... απαισιο τιμονι
-
αν και δεν μου πολυαρεσει η μοδα με τα ασπρα αυτοκίνητα (αν εξαιρεσεις οτι κοστιζουν λιγότερο), τελικα πετυχα στο δρομο το 7θεσιο scenic που ειχα δει στην αντιπροσωπεια πριν κανα μηνα... το αυτοκίνητο, ειδικά σε 7θέσιο ειναι πανεμορφο, πιο ομορφο μακραν και από το S-max που ηταν η προτιμηση μου μεχρι τωρα και πιστέυω πως το ασπρο τελικά ειναι το σωστό χρώμα γιαυτό το αυτοκίνητο... αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τη σχεδίαση του..
από εδώ και πέρα οποιος θέλει scenic===>μονο ασπρο
Renault Scenic Mk3