-
για να καίει λιγότερο, για να τραβάει καλύτερα
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
για να καίει λιγότερο, για να τραβάει καλύτεραΚαι γιατι δεν αγοραζεις ενα ετοιμο αντι να κανεις μετατροπες που ειναι και αμφιβολο στο ποσο σωστα θα δουλεψουν ;Πουλας ή ανταλλασεις το δικο σου με το μοντελο που θες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
-
αν το ανταλλάξω η διαφορά δεν θα είναι κοντά στο 10 χίλιαρο; (άσε που δεν μπορώ να το πουλήσω γιατί έχει κόκκινες πινακίδες) Δεν θα είναι πιο φτηνή η αλλαγή μηχανής;
-
Η διαφορά πρέπει να ρωτήσεις για να δεις πόση θα είναι
Σίγουρα θα είναι φτηνότερο αλλά πρέπει να 'ξεκοιλιασεις' το μισό αυτοκίνητο
Εγώ δεν θα το έκανα πάντως αυτό
Πρέπει να κοστίζει περίπου 5000 όλο αυτό το νταβαντούρι -
http://www.ioannidis-bros.gr/renault-new/
Νομίζω το κλεισμένο dci είναι μέλους του φόρουμ που ετοιμάζεται να παραλάβει? Χεχε!
-
@giorgosvet παρέλαβες ή ούτε το 2ο 1.6 dci από τον Ιωαννίδη ήταν το δικό σου?
-
http://www.ioannidis-bros.gr/car/2797/
Γιατι να βαζουν σαυτη τη λιστα ομως τα ηδη κλεισμενα αυτοκινητα..?
-
Είναι τύπου eshop! Εχει το προιον, οταν καποιος το κλεισει βαζει κλεισμενο, αν πουληθει γραφει πωληθηκε, αν ακυρωθει η παραγγελια ξαναβγαινει στις πωλησεις. Ε και για διαφημιστικους λογους για να δειχνει οτι εχει παραγγελιες και οτι πουλαει.
-
Η οτι δεν πουλαει.. Θα μας εφταχνε αν εβαζε και καμια φωτογραφια ομως..
-
Πρίν μερικές μέρες συζητούσα με κάποιο συγγενικό πρόσωπο για τις εντυπώσεις που είχε απο την ενοικίαση σε ένα ταξίδι του στο εξωτερικό ενός opel astra 1.7 diesel,ήταν η πρώτη φορα που οδηγούσε diesel.Μου είπε 'καλό αλλά δεν μου άρεσε το ότι δεν τραβούσε απο χαμηλά 'και εγώ ,με βάση την προσωπική μου εμπειρία,οδηγώ 5 χρόνια diesel,συμφώνησα 'ναι τα diesel δεν τραβάνε απο χαμηλά'.Λοιπόν ΛΑΘΟΣ,εδώ και μερικές μέρες που οδηγώ το scenic 1.6 dci έχω αλλάξει ριζικά άποψη!Το αυτοκίνητο με το που θα ακουμπήσεις το γκάζι εκσφενδονήζεται!Μη φτανταστεί κανείς οτι ανεβάζει στροφές στα ύψη απεναντίας δουλεύει πολύ χαμηλά!Σε ένα εύρος 1300 με 2000 στροφών το λεπτό το αυτοκίνητο κινείται ταχύτατα!Γενικά λοιπόν θα χαρακτήριζα το αυτοκίνητο σβέλτο με πολύ καλό τράβηγμα,το κιβώτιο έχει κοντές σχέσεις και το τιμόνι του μου φάνηκε καλό παρόλα τα αρνητικά που είχα διαβάσει.Απο τα ¨καλούδια¨ του μου άρεσε πολύ το bluetooth με τη δυνατότητα φωνητικής κλήσης,το cruise control με τα χειρηστήρια στο τιμόνι και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με αισθητήρες μπρός πίσω που εκτός απο την ηχητική ένδειξη έχει και οπτική ένδειξη στην οθόνη του αυτοκινήτου!
Νομίζω λοιπόν, πως το scenic με τον συγκεκριμένο κινητήρα γίνεται ένα πακέτο που τα έχει όλα,super χώρους,πολύ καλές επιδόσεις με πλήρη εξοπλισμό και χαμηλή κατανάλωση!Δυστυχώς όμως πολύ φοβάμαι οτι στην Ελλάδα δεν θα έχει την τύχη που του αξίζει γιατί απο το κόλημα στα sedan και περνώντας απο το κόλημα στα suv έχουμε καταλήξει στο κόλημα των crossover και αυτοκίνητα που στην υπόλοιπη ευρώπη πουλάνε στην εδώ περνούν απαρατήρητα! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Αναμένουμε εντυπώσεις και από τα επόμενα στάδια συμβίωσης! Και αν θέλεις ανεβάζεις και καμια φώτο από το νέο απόκτημα!
O έταιρος της παρέας των dci 130 giorgosvet δεν παρέλαβε??? Η έχει παραλάβει και βολτάρει ατελείωτα???
-
έχει εγκαταστήσει κανείς κιτ για υγραεριοκίνηση;
-
renault club gr θεματα υγραεριοκίνηση -ρίξε μια ματιά θα ενημερωθείς
-
Η φωτογραφία είναι επίσημη από τη Renault! Αυτό θα είναι το facelift των Scenic & Grand Scenic:
Στη Γαλλία θα διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2012. Στην Ελλάδα λογικά μερικούς μήνες μετά.
Από την αρχή του λανσαρίσματος θα έχουν τον νέο dci110 και τον dci130.
Dci 110: ροπή 260ΝΜ/1750, 4,1 l/100km κατανάλωση και ρύπους 105 gr/km
DCi 130: 4,4 l/100km κατανάλωση και ρύπους 114 gr/kmΟ 1.2 TCE 115 hp που θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1.6 16v θα τοποθετηθεί την άνοιξη του 2012.
-
Μερικές ακόμη φωτογραφίες:
-
Τώρα που το κάνανε έτσι είναι καλό ή κακό?
Πάντως η μάσκα φέρνει περισσότερο σε Fluence (Samsung) παρά στη νέα εταιρική ταυτότητα (βλέπε DeZir)
edit μόλις είδα ότι έχει και led -
Θετική η πρώτη εντυπωση. Κατι σε Clio f/l μου έφερε στο νου η πρόσοψη του αλλα ... μια χαρα!
Kαι το τωρινο παντως μου άρεσε!
Δεν ξέρω αν είχαν λόγω να φρεσκάρουν το Scenic αλλά περίμενα πρώτα το Megane.
-
Εγώ νομίζω ότι του κάνανε ωραίες τονοτικές κινήσεις. Ούτως ή αλλως και το τωρινό είναι από τα ομορφότερα της κατηγορίας του.
Πάντως όλα τα Auto-τρίτη-τετάρτη-τσικνοπέμπτη πέσανε έξω που του βάζανε τη μάσκα α λα Dezir.
Επίσης θεωρώ ότι η γκάμα για Ελλάδα πλέον θα είναι πληρέστερη από ποτέ:
-Βενζίνη: 1.2 TCE 115 hp, 1.4 TCE 130 hp
-Πετρέλαιο: 1.5 DCi 110 hp, 1.6 DCi 130 hp -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι του κάνανε ωραίες τονοτικές κινήσεις. Ούτως ή αλλως και το τωρινό είναι από τα ομορφότερα της κατηγορίας του.Πάντως όλα τα Auto-τρίτη-τετάρτη-τσικνοπέμπτη πέσανε έξω που του βάζανε τη μάσκα α λα Dezir.
Επίσης θεωρώ ότι η γκάμα για Ελλάδα πλέον θα είναι πληρέστερη από ποτέ:
-Βενζίνη: 1.2 TCE 115 hp, 1.4 TCE 130 hp
-Πετρέλαιο: 1.5 DCi 110 hp, 1.6 DCi 130 hpΠλήρης αλλά λειπει κι ένας ακόμα που αν τον βάλουν θα χυθεί αίμα
Αλλα που -
Ο 1,6 DiG? Τι να τα κανει τα 190 άλογα?
Renault Scenic Mk3