-
Είναι ένα από τα πλέον απόλυτα καθήκοντα της φιλίας: να είναι κανείς καθαρός στο Όχι του, όταν δεν τον κατακλύζει το απόλυτο Ναι.
--Ράινερ Μαρία Ρίλκε -
Η μίνι φούστα της ήταν τόσο στενή που ανέπνεα με δυσκολία.
Benny HillΌταν ήμουν παιδί προσευχόμουν κάθε βράδυ για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μετά κατάλαβα πως ο Κύριος δεν δουλεύει έτσι, οπότε έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει.
Emo Philips -
Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουνε οι εχθροί μου γιατί οι φίλοι μου με θάβουνε μέχρι σήμερα.
-
Mε αφορμή το ποστ του 21 Quadra.
*'Το πιο φρικτό από τα κακά, ο θάνατος, δεν είναι τίποτα για μας,
επειδή όταν υπάρχουμε εμείς, αυτός δεν υπάρχει, και όταν επέλθει ο θάνατος, τότε δεν υπάρχουμε εμείς'.
*
Επίκουρος. -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
'Περισσότερο γενναίος είναι όποιος νικά τις επιθυμίες του παρά όποιος νικά τους εχθρούς του, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να νικήσει κανείς τον εαυτό του' (Αριστοτέλης)Γειά σου Μονικα. ..... ....
''Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο''
( Σολωμός) -
Mia clementia, denar esto
-
Ως πότε τέλος πάντων θα λέγωμεν “ως πότε”;
--Γεώργιος Σουρής -
Λεφτα Υπαρχουν!!!
ΓΑΠ
-
“Πρέπει”. Ο πιο άδειος λόγος μέσ’ στην απέραντη κενολογία της ανθρώπινης γλώσσας.
--Μ. Καραγάτσης, ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ. -
“Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.”
Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να κρατήσει ένα λεπτό, ή μία ώρα, ή μία μέρα, ή ένα χρόνο, αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν πάλι παραιτηθείς, τότε διαρκεί για πάντα. (σε ελεύθερη μετάφραση... )
Lance Armstrong, γνωστός ποδηλάτης με άπειρα ρεκόρ (Γύρος της Γαλλίας κλπ κλπ)
-
'Στα @@ μου σε γράφω και κάνω τον ζωγραφω...'
-
Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το “σε αγαπώ” που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές.
--Νίκος Εγγονόπουλος
-
Ευφυολογηματα
Απο εδω:http://sites.google.com/site/greekquotations/homeΔεν πιστεύω στην αστρολογία. Είμαι τοξότης, και δεν πιστεύουμε σ' αυτά.
Arthur ClarkeΗ σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα.
ΑγνωστοςΤα καλλυντικά μπορούν να βελτιώσουν τη μητέρα-φύση αλλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν τον πατέρα-χρόνο.
Sam EwingΤο κρίκετ είναι βασικά μπέηζ μπωλ με βάλιουμ.
Robin WilliamsΔεν πίνω ποτέ νερό. Αυτό το πράγμα σκουριάζει τους σωλήνες.
W.C. FieldsΤι πρέπει να κάνει κανείς αν δει ένα ζώο που απειλείται με εξαφάνιση να τρώει ένα φυτό που απειλείται με εξαφάνιση;
George CarlinΟι άντρες θέλουν από τις γυναίκες το ίδιο πράγμα που ζητάνε από τα εσώρουχά τους: λίγη υποστήριξη, ζεστασιά, άνεση, ελευθερία.
Jerry SeinfeldΓια να σαγηνεύσω τους άντρες φοράω ένα καινούργιο άρωμα. Λέγεται 'μυρωδιά καινούργιου αυτοκινήτου'.
Rita RudnerΔεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
Groucho MarxΞόδεψα το 90% των χρημάτων μου στο ποτό και στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα.
George BestΌταν οι Eυρωπαίοι τρώγανε ρίζες, οι 'Έλληνες είχανε χοληστερίνη...
Χάρρυ ΚλυνΤα καλά προϊόντα, που οι άνθρωποι τα θέλουν, δεν χρειάζονται ούτε τεχνικές πωλήσεων ούτε γκρίζα διαφήμιση στην τηλεόραση. Πάρε παράδειγμα το 'χόρτο'.
Ogden NashΕίμαι Καναδός. Είναι σαν να είσαι Αμερικανός, αλλά χωρίς το όπλο.
ΑνωνυμοςΈνας Άγγλος περιμένοντας, ακόμη κι αν είναι μόνος του, σχηματίζει μια ουρά από έναν.
George MikesΟι γυναίκες είναι όπως τα πούρα: οι πρώτες ρουφηξιές είναι οι καλύτερες.
Georges WolinskiΟ κύριος λόγος που ο Αϊ Βασίλης είναι τόσο κεφάτος είναι επειδή ξέρει πού κάθονται όλα τα κακά κορίτσια.
George CarlinΑν το “μαύρο κουτί” πάντα παραμένει άθικτο μετά από κάθε συντριβή αεροπλάνου, γιατί -ρε γαμώ το- δεν κατασκευάζουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό;
George CarlinΔεν μπορώ να ακούω για πολλή ώρα Βάγκνερ. Αρχίζω να έχω την επιθυμία να εισβάλω στην Πολωνία.
Γούντυ ΆλλενΠόσοι από σας πιστεύετε στην τηλεκίνηση; Σηκώστε το χέρι μου.
Emo PhilipsΤο σεξ είναι βρόμικο μόνο όταν γίνεται σωστά.
Γούντυ ΆλλενΟι πολιτικοί που τους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα.
Enoch Powell -
Πωλείται έκταση 131.957 km² - δώρο 11.295.000 ζωντανά
ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
-
' Συντροφισσες και συντροφοι, για τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ αγωνιζομαστε ολοι μας!!! '
**Γιαπαπ** (Γιαννος Παπαντωνιου)
-
Ζωή σου είναι ό,τι έδωσες.
…το σπουδαίο δεν είναι ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη η ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε π ρ έ π ε ι να υπάρχει.
--Γιώργος Σεφέρης.
-
Η κοινή λογική είναι τόσο κοινή όσο μια παρθένα κοινή.
Εγώ.
-
'...δεν φταιω εγω, ο γειτονας φταιει!!'
Ο κλασσικος Ελληνας'...δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα, περαστε στο απεναντι γραφειο'
Ο κλασσικος Ελληνας δημ.υπαλληλος'...παρελαβα καμμενη γη!!'
Ο κλασσικος Ελληνας προθυπουργος -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Η κοινή λογική είναι τόσο κοινή όσο μια παρθένα κοινή.Εγώ.
Πολύ πολύ ωραίο και με αρκετή ποιητικότητα θα έλεγα!
-
Σ΄ευχαριστώ.
Εγώ βασικά ποιητής ηθέλα να γενώ αλλά ας όψεται αυτή η έρμα κοινωνία,
που με έριξε σ' αυτά τα τάρταρα έχοντας για μόνη ελπίδα τη Θεία Κοινωνία!(Καλά μιλάμε ποιώ, όχι αστεία! )
Μεγάλες κουβέντες