-
Προς kouk
Ειμαι σιγουρος οτι εν βρασμω ψυχης (τσαντιλα στα απλα Ελληνικα) επραξες και εσυ και ο APR με αποτελεσμα να φτωχυνει το forum και να επιβληθει μiα 'τρομοκρατια' στα topics .
Oπωσδηποτε θα μπορουσε να διατηρηθει το επιπεδο του forum ,με μια προσωπικη επαφη η αλλο τροπο ,απο το να οξυνεις τοσο πολυ τα πνευματα.Προσωπικα περιμενω και ζητω να αναθεωρησεις σαν mod ,και να ξαναδιαβασουμε τα γραπτα του apr οσο και αν αυτα ενοχλουν ορισμενους.
Σαφως ειμαι κατα των βωμολοχιων, αλλα φευ
δεχεσαι το : γ@μ&μεν9ς και οχι το : γαμημενος??
Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας??Προς taurus
Σεβομαι τις αποψεις σου ,ομως θεωρω οτι εχω το δικαιωμα (σαν κριτης και εγω απο το 1975) να κρινω οτι στα γραφομενα σου εχεις πεσει σε ατοπηματα,κρινοντας καταστασεις και γεγονοτα που σου εχουν περιγραφει αποσπασματικα και μονοπλευρα.
Πρωτα ενημερωσου σφαιρικα( και απο τις δυο πλευρες) και μετα να κρινεις ,διατηρωντας ομως μετριοπαθεια και σεβασμο,σε ανθρωπους που πολυ πριν απο σενα εχουν προσφερει και προτιθενται να προσφερουν ακομα στον χωρο του αγωνιστικου αυτοκινητου στην χωρα μας.
Ειναι υποχρεωση μας να καλοδεχομαστε και να προμοταρουμε νεους ανθρωπους αναμεσα στην γερουσια των κριτων,αλλα μετα απο 30 αγωνες (ετσι γραψανε εδω μεσα-δεν γνωριζω αν ειναι αληθινο) που εχεις κανει ,να προσκαλεις δημοσια κοσμο να ερθει να τους δειξεις πως δουλευεις εσυ και το συνεργειο σου ....ακουγεται καπως!!
Δημος Ριζικαρης
dimos
-
Δημο,ας μου επιτραπει ο ενικος μιας και ειμαι μεγαλυτερος σου,θα σταθω μονο στο τελος των λογων σου,μιας και η προσκληση του ταυρακου για μενα ειχε μονο θετικα στοιχεια.
Αραγε πως μπορεις να φερεις καινουργιο αιμα στην οικογενεια των κριτων ,γιατι μια οικογενεια πρεπει να ειναι, απο το να προσκαλεις εκει πανω στο βουνο (;) οποιον ενδιαφερεται να δει στην πραξη αυτο που μονο ακουστα το'χε και του καλαρεσε σαν ιδεα.Θα μου πεις οτι στα σεμιναρια τους πανε σε αγωνες.Ναι και καθονται υποχρεωτικα μεχρι το τελος.Αλλα στη προταση του μικρου δεν υπηρχε καμια τετοια δεσμευση.
Και απο οτι θα διαβασες η ανταποκριση στο καλεσμα του ηταν ενα μεγαλο 0.
Αραγε θα το ξαναπροτεινει; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'O,τι έκανες και εσύ μόλις τώρα, φίλε Garbis, έτσι?Αν δεν κατάλαβες τώρα ότι ο Νίκος έκανε πλάκα, τι να πω...
Και να το πω άλλη μια φορά. Άλλο μαγαζάκι, άλλο παρέα. Το μαγαζάκι είναι επιχείρηση, με κέρδη και ζημιές. Αν είχα μαγαζάκι δεν θα έπαιρνα τους συνεργάτες μου για να τα πιούμε όλοι μαζί το βράδυ μετά τον αγώνα, μετά από τόση κούραση και τόσες ώρες που ήμουν μαζί τους. Επειδή όμως είμαστε παρέα, το κάναμε...
Όσο για το '500 σε 4 σε 0', σου είπα τους λόγους... Βαριά η καλογερική και ποιος να ξυπνάει Σ/Κ τώρα, όταν έξω ρίχνει τον Θεό με τον Θεό...
Αλλο η πλακα , αλλο η παρεα και αλλο το να εισαι κριτης και υπευθυνος για την ασφαλεια αγωνιζομενων και θεατων , εκτος απο την προσωπικη σου ασφαλεια.
Κανενας δεν λεει οχι στις διαπροσωπικες σχεσεις , οι αγωνες ειναι μια μεγαλη παρεα , 'παρεα παθους' θα την χαρακτηριζα για οσους μπορουν να το καταλαβουν. Ομως οι συγχρονες συνθηκες αλλα επιβαλλουν.
Δεν αμφισβητησα την καλη σου προθεση , αλλα την μεθοδολογια σου. Εκ του αποτελεσματος δυστυχως αποδειχθηκα σωστος. Λυπαμαι πραγματικα και θα ηθελα να έχω βγει λαθος.
Δεν φτανει επομενως μονο η καλη προθεση και η προσωπικη παρορμηση.
Φιλικα
Τ.Γ.
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Αλλο η πλακα , αλλο η παρεα και αλλο το να εισαι κριτης και υπευθυνος για την ασφαλεια αγωνιζομενων και θεατων , εκτος απο την προσωπικη σου ασφαλεια.
Κανενας δεν λεει οχι στις διαπροσωπικες σχεσεις , οι αγωνες ειναι μια μεγαλη παρεα , 'παρεα παθους' θα την χαρακτηριζα για οσους μπορουν να το καταλαβουν. Ομως οι συγχρονες συνθηκες αλλα επιβαλλουν.
Δεν αμφισβητησα την καλη σου προθεση , αλλα την μεθοδολογια σου. Εκ του αποτελεσματος δυστυχως αποδειχθηκα σωστος. Λυπαμαι πραγματικα και θα ηθελα να έχω βγει λαθος.
Φιλικα
Τ.Γ.
Επειδη ανηκω σε αυτους που τους αρεσε η (αποτυχημενη) ιδεα του ταυρου,θα ηθελα να μας πεις τη δικη σου προταση για να ερθουν νεοι κριτες.
Ισως να ειναι πραγματι καλη και εφαρμοσιμη. -
Ξερω τις διευθυνσεις των φουρνων Βενετη.
Αλλα και λιγοτερο επωνυμοι μας κανουν.
ΤΝΤ φανταζομαι καπου θα βρουμε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επειδη ανηκω σε αυτους που τους αρεσε η (αποτυχημενη) ιδεα του ταυρου,θα ηθελα να μας πεις τη δικη σου προταση για να ερθουν νεοι κριτες.
Ισως να ειναι πραγματι καλη και εφαρμοσιμη.Απο το αποτελεσμα (0), θεωρω οτι ουτε εσυ ανταποκριθηκες . Μηπως να μας πεις το γιατι ωστε να βελτιωσουμε την προσπαθεια του φιλου μας ή να διερευνησουμε τι φταιει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλησπέρα.Αυτά που θα γράψω κάποιοι ίσως τα χλευάσουν, άλλοι θα αρχίσουν (πάλι) να κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα, αλλά δεν έχει σημασία... Δεν τα γράφω γι' αυτούς...................................................................................................................................................................................................
Προσκαλούμε λοιπόν όσους έχουν τη διάθεση να δουν τους αγώνες και από μια άλλη ματιά, να έρθουν να μας βρουν στις ειδικές αυτές, να κάτσουν μαζί μας, είτε στα τραπέζια (ΣΕΧ, Αφετηρία, Flying, Stop) είτε δίπλα σε κάποιους ενδιαμέσους, να δουν πέντε βασικά πράγματα σχετικά με τα πόστα αυτά. Εμείς εκεί θα είμαστε, να σας δείξουμε ευχαρίστως ό,τι θέλετε και να σας λύσουμε κάθε απορία. Προς Θεού, δεν είμαστε παντογνώστες, ούτε οι απόλυτοι χειριστές του carne και του χρονόμετρου, άνθρωποι είμαστε, που κάνουμε και λάθη. Ακόμα και από αυτά μπορείτε να μάθετε και εσείς, αλλά σίγουρα και εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με διάθεση και φιλότιμο. Αν θέλει μάλιστα κάποιος να κάτσει σε παραπάνω από ένα πόστο, τόσο καλύτερα (γηράσκω αεί διδασκόμενος... ). Και αν σας αρέσει και θέλετε να συνεχίσετε, εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε...
Δεν θα σας παραμυθιάσω, είναι δύσκολο πολλές φορές... Αρκετές οι ώρες, ήλιος και ζέστη κάποιες μέρες, κρύο και βροχή κάποιες άλλες... Αλλά το γουστάρουμε... Αρκεί να το γουστάρετε και εσείς.
....................................................................................................................................................................................Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Φιλικά
Σάσσαλος Κ.Μητσο ε Μητσο.Συγκεντρωσου Για αυτα συζηταμε.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ξερω τις διευθυνσεις των φουρνων Βενετη.Αλλα και λιγοτερο επωνυμοι μας κανουν.
ΤΝΤ φανταζομαι καπου θα βρουμε.
Το ξερω,απλα απαντω στην ερωτηση 'πως θα ερθουν νεοι κριτες στο χωρο'
Σκεφτηκα πως αμα γκρεμιστουν μερικοι φουρνοι,κατι μπορει να γινει....
Θετετε δυσκολα ερωτηματα σε πολυ δυσκολους καιρους γενικως και φυσικα ειδικως.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Κύριε' APR, να σας ξεκαθαρίσω κάτι... Δεν δίνω δεκάρα για την άποψη τη δική σας και των 'φίλων' σας για 'μένα... Αντιθέτως με απασχολεί η γνώμη των ανθρώπων που εκτιμώ, είτε καλή, είτε κακή... Δεν είμαι αρνητικός στην κριτική, είμαι όμως κέρβερος απέναντι στην κακοπροαίρετη κριτική. Πράγμα που σας αρέσει να κάνετε κατά κόρον... Γιατί, αν δεν το καταλάβατε, το μόνο που μπήκατε να κάνετε εδώ μέσα ήταν να πηδήξετε ανελέητα ένα τόπικ, για το οποίο τόσοι αναφέρθηκαν θετικά. Και όσοι είχαν τις αντιρρήσεις τους, το έκαναν με κόσμιο τρόπο, πάντα στα σωστά πλαίσια της συζήτησης, μιας διαδικασίας δηλαδή που αγνοείτε παντελώς...Ποτέ δεν δήλωσα αλάνθαστος, δείτε και τι έγραψα αρχικά. Αλλά το ότι είμαι νεότερος από κάποιους άλλους και ίσως και πιο άπειρος, δεν μου στερεί το δικαίωμα να τους κρίνω, ιδιαίτερα αν με έχουν προσβάλλει. Γιατί με προσβάλλει σαν άνθρωπο και σαν κριτή να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει ότι 'το αμάξι μου θα πάθει περισσότερη ζημιά αν πέσει στο αμάξι σου, απ' ότι αν πέσει σε εσένα'. Και αυτό το είπε, είτε σας αρέσει είτε όχι. Και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι, ακόμα και αν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Δεν ξέρω αν έχετε δεκάδες ή εκατοντάδες φίλους κριτές, ξέρω όμως ότι υπάρχουν μπόλικοι αξιολογότατοι άνθρωποι που δεν μπορούν να σας ανεχτούν άλλο και το ότι δεν σας έχουν στείλει ακόμα στον διάολο, είναι επειδή τους είναι τρομερά δύσκολο να πέσουν στο επίπεδό σας... Πάρτε το χαμπάρι... Ο κόσμος όλος δεν είστε μόνο εσείς και οι 'φίλοι' σας, υπάρχουν και άλλες απόψεις πλην της δικής σας, ίσως όχι σωστές πάντα, αλλά πάντα σεβαστές. 'Δεν συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες' είπε κάποιος σοφός διαφωτιστής, αλλά που να το ξέρετε εσείς αυτό? Δεν σας αφήνει το υπέρμετρο εγώ σας να δείτε πέρα από τα 2 μέτρα...
Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σας, δεν αξίζει να χαλάω το πληκτρολόγιό μου για εσάς. Το θέλω για να επικοινωνώ (άλλη μια άγνωστή σας λέξη) με ανθρώπους που εκτιμώ και που πραγματικά μετράνε... και που το καλάμι το έχουν μόνο για να φτιάξουν κανένα έπιπλο και όχι για να το καβαλάνε... Με ανθρώπους που θα έρθουν στο ΣΕΧ ή θα περάσουν από το πόστο μου στην ανάβαση και θα πούμε μια καλημέρα, 2 φιλικές κουβέντες, θα κεράσω και καφεδάκι και καλή καρδιά. Και πιστέψτε με, υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν, όσο και να σας φαίνεται περίεργο... Γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
Αηδιασμένος,
Σάσσαλος Κ.!!!
+10000000000000000000
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Ισως να ειναι πραγματι καλη και εφαρμοσιμη.Απο το αποτελεσμα (0), θεωρω οτι ουτε εσυ ανταποκριθηκες . Μηπως να μας πεις το γιατι ωστε να βελτιωσουμε την προσπαθεια του φιλου μας ή να διερευνησουμε τι φταιει?
Αν διαβαζες λιγο πιο κατω απο τη δικη σου πρωτη καταχωρηση θα εβρισκες και τη δικη μου και ετσι αυτη η αντιπαραθεση θα ηταν περιττη.
-
Οπως? Οπως εγραψα κι ισως οπως γραφω παρακατω. Παντως οχι με βρισιδια και τσακωμους.
Κι αν εχεις την περιεργεια για το τι αλλαξε στον αιωνια τσακωμενο Πλατη, θα σου εξηγησω. Εκλεισα το κεφαλαιο 'κοντρα,εξουσιες και αλλες μ-----ες' και ανοιξα το κεφαλαιο 'ΚΕΦΙ', κι απο δω και περα (λιγα μου μενουν) θα δουλευω μ αυτο οδηγο.Απο την αλλη εκτιμω κι αγαπω σαν φιλο τον Δ.Μιχελακακη, ομως δεν θελω ουτε να με παρομοιαζουν μ αυτον, ουτε να τον μειωνουν.
Προς Δημο, APR, Epvnymo, Ban, Tan, Xan,κ.α. Εχω μια κορη 16 χρονων που θελει να σπουδασει...κατι. Θεωρω οτι σαν γονιος πρεπει να της εξασφαλισω την γνωση πανω σ αυτο το κατι, για να δει πως αυτο λειτουργει, τι ειναι, ποια τα καλα και ποια τα κακα του. Κι εχω φιλησει κατουρημενες ποδιες φιλων και γνωστων, να την παρουν εθελοντικα στη δουλεια τους για να μαθει. Κανω καλα η κακα?
Απαντησατε? ΩΡΑΙΑ...Καθε συσχετιση με την προταση του Ταυρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ...
-
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΥΡΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΝΕ , ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΣΦΙΟΚΑΜΨΙΑ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΣΦΙΟΚΑΜΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ..... ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ .ΑΣΧΕΤΟ , ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ , ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .
-
Ο χρήστης LUKI έγραψε:
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΥΡΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΝΕ , ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΣΦΙΟΚΑΜΨΙΑ .
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΣΦΙΟΚΑΜΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ..... ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ .ΑΣΧΕΤΟ , ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ , ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .
Κυριε Χρηστο οχι αλλο πια κεφαλαια.Στραβονομαι δυο φορες,μια απο το κειμενο και μια απο τα γραμματα.
-
ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ???
AVE... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν διαβαζες λιγο πιο κατω απο τη δικη σου πρωτη καταχωρηση θα εβρισκες και τη δικη μου και ετσι αυτη η αντιπαραθεση θα ηταν περιττη.
Το 'μου αρεσει' με το 'συμμετεχω' εχει καποια αποσταση. Οσο το 0 και το 1. Γιατι εγω διαβασα οτι η ανταποκριση ηταν 0 και οχι 1 , εκτος και αν το 0=1 επομενως η μοναδα ειναι και αυτη ενα μηδενικο οποτε απλα δεν υπαρχουμε σαν συνολο γιατι απαρτιζομαστε απο πολλα μηδεν. Σε ζαλισα? Δεν πειραζει , να δεις ποσο εχουν ζαλιστει αλλοι ανθρωποι για να φτειαξουν τα 'αφτειαχτα' !
Επαναλαμβανω , δεν αμφισβητω την καλη διαθεση ολων σας . Δεν ειναι ομως σωστος ο τροπος και αμφιβαλλω αν εδω μεσα θα βγει αποτελεσμα .
Φιλικα
Τ.Γ.
-
Καλο θα ηταν οποιος δεν συμφωνει με καποιες ιδεες που εχουν ακουστει εδωμεσα ανκαιλιγες σε τοσες σελιδες να δινειμια καινουργια προτασηπου πιστευει πως θα βοηθησει...αλλιως δενεχεινοημα το'taurus η προταση σου ειναι αισχος και φαινεται γιατι κανενας δεν ενδιαφερθηκε.'δεν λεω οτι ειναι καλη η προταση αλλα ειναι μια προταση.οπτε καλο θα ηταν οσοι δεν συμφωνουν με αυτη να διμιουργουν μια αλλη που μπορει εστω να βοηθησει λιγο....φιλικα παντα και χωρις παρεξηγησεις πλεον...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οπως? Οπως εγραψα κι ισως οπως γραφω παρακατω. Παντως οχι με βρισιδια και τσακωμους.
Κι αν εχεις την περιεργεια για το τι αλλαξε στον αιωνια τσακωμενο Πλατη, θα σου εξηγησω. Εκλεισα το κεφαλαιο 'κοντρα,εξουσιες και αλλες μ-----ες' και ανοιξα το κεφαλαιο 'ΚΕΦΙ', κι απο δω και περα (λιγα μου μενουν) θα δουλευω μ αυτο οδηγο....Αυτό είναι κύριε Χρήστο?Η μήπως αποφασίσατε την πλευρά με την οποία θέλετε να συνεχίσετε το αγωνιστικό σας υπόλοιπο, καθότι αυτό βολεύει τον τελευταίο καιρό?Και ενδείξεις υπάρχουν...!
Απο την αλλη εκτιμω κι αγαπω σαν φιλο τον Δ.Μιχελακακη, ομως δεν θελω ουτε να με παρομοιαζουν μ αυτον, ουτε να τον μειωνουν.....
Τι σχέση εχει ο 'Θείος' και ποσο τον εκτιμάτε, κανεις δεν ρώτησε.Η αναφορά εγινε για την μέθοδο που ακολουθεί, θέλοντας να τα έχει με ολους καλά.Και απο οτι φαίνεται στα γραπτά σας πιο πάνω, δεν διαφέρει και πολύ αυτή η μέθοδος. Δεν νομίζω λοιπόν οτι μειώνετε(ή κανενας τον μειώνει), εκτός αν εσεις το ζητάτε ή ζητάτε συμμαχο.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ειναι υποχρεωση μας να καλοδεχομαστε και να προμοταρουμε νεους ανθρωπους αναμεσα στην γερουσια των κριτων,αλλα μετα απο 30 αγωνες (ετσι γραψανε εδω μεσα-δεν γνωριζω αν ειναι αληθινο) που εχεις κανει ,να προσκαλεις δημοσια κοσμο να ερθει να τους δειξεις πως δουλευεις εσυ και το συνεργειο σου ....ακουγεται καπως!!Όταν μίλησε ο Νίκος πιο πάνω για 30 αγώνες, αναφερόταν στο ότι κάνω (εγώ, όχι το συνεργείο μας) σχεδόν 30 αγώνες τον χρόνο, κάθε μορφής.
Ποτέ όμως δεν είπα ότι αυτό με κάνει έμπειρο κριτή.
Ούτε επίσης έβαλα ρεκλάμα για το τι μπορεί να κάνει το συνεργείο μας.
Κάλεσμα έκανα σε όποιον ενδιαφέρεται να ενωθεί με μια ομάδα που κάνει το κέφι της.
Τίποτε άλλο, όσο... κάπως και να ακούγεται αυτό...
Κάλεσμα το οποίο πάει στο βρόντο, καθώς δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπαίνει και να διαβάζει όσα γράφονται σε αυτούς τους ταλαίπωρους 'Ελληνικούς Αγώνες' και να μην τρέχει μακριά, προς την αντίθετη κατεύθυνση...
Αυτή ήταν η πρόθεσή μου, χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής...Αλλο η πλακα , αλλο η παρεα και αλλο το να εισαι κριτης και υπευθυνος για την ασφαλεια αγωνιζομενων και θεατων , εκτος απο την προσωπικη σου ασφαλεια.
Φιλικα
Τ.Γ.
Φίλε Garbis, ακόμα και επαγγελματική να ήταν η όποια προσπάθεια, ακόμα και αν η μεθοδολογία ήταν διαφορετική (που εδώ που τα λέμε δεν μου έχεις προσδιορίσει και ποια θα ήταν η σωστή κατά τη γνώμη σου-ιδέες θέλουμε), χωρίς κέφι, καλή παρέα και σωστές διαπροσωπικές σχέσεις, δουλειά σωστή δεν γίνεται, ιδιαίτερα αν μιλάμε για θέσεις ευθύνης. Αμφιβάλεις?
Περιμένω προτάσεις. Εφαρμόσιμες όμως...Τι σχέση εχει ο 'Θείος' και ποσο τον εκτιμάτε, κανεις δεν ρώτησε.Η αναφορά εγινε για την μέθοδο που ακολουθεί, θέλοντας να τα έχει με ολους καλά.Και απο οτι φαίνεται στα γραπτά σας πιο πάνω, δεν διαφέρει και πολύ αυτή η μέθοδος. Δεν νομίζω λοιπόν οτι μειώνετε(ή κανενας τον μειώνει), εκτός αν εσεις το ζητάτε ή ζητάτε συμμαχο.
Φίλτατε van, γιατί είναι τόσο κακό κάποιος να θέλει να τα έχει καλά με όλους, εφόσον δεν προσποιείται?
-
Φιλε taurus,
Μην περιμενεις προτάσεις εδω μέσα. Και να κατατεθουν θα ειναι αποσπασματικες , χωρις κεντρικο σχεδιασμο , χωρις αρχη - μεση και τελος.
Οι Ελληνικοι αγωνες , ειναι ενα συνολο δραστηριοτητων και ο στρατηγικος σχεδιασμος πρεπει να περιλαμβανει τα παντα και να τα συντονιζει μεταξυ τους με γνωμονα τον κεντρικο στοχο.
Οσο και να φτειαξεις εσυ ή εγω ενα συνεργειο δεν λυνει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Το να σχεδιασει η οποια αρχη του σπορ μια σειρα εκδηλωσεων , με σωστη προετοιμασια , προβολη και γιατι οχι και ανταμοιβη (οχι απαραιτητα οικονομικη) , να το ενταξει σε μια Πανελλαδικη καμπανια , να συνεργαστει με τις λεσχες , κοκ. ισως και να αποδωσει. Φυσικα εννοειται οτι θα πρεπει να αναλυσει -ενα ερωτηματολογιο στους 150 δεν θα ηταν κακη ιδεα - γιατι απετυχε τον Φεβρουαριο.
Μην παρασυρομαστε απο τον αυθορμητισμο μας και πιστευουμε οτι θα λυσουμε τα προβληματα του σπορ γραφοντας εδω μεσα. Ιδεες μπορει να 'πεφτουνε' και να εισαι σιγουρος οτι μεταφερονται , αλλα αυτες ειναι ελαχιστες μπροστα στο συνολο των 'ακαιρων' που κατα καιρους εχουν γραφτει εδω , η λεγονται σε πηγαδακια μικρα και μεγαλα.
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.
Φιλικα
Τ.Γ.
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.Σε παρακαλώ, μην συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... Δεν έχει καμία σχέση η θέση των αγώνων στην Ελληνική κοινωνία με τη θέση των αγώνων στο κοινωνικό σύνολο της Ιταλίας, Γαλλίας, Αγγλίας. Εδώ δυστυχώς είναι περιθώριο...
Εσύ τι μπορείς να κάνεις για τους Ελληνικούς αγώνες ράλλυ?