Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ειναι υποχρεωση μας να καλοδεχομαστε και να προμοταρουμε νεους ανθρωπους αναμεσα στην γερουσια των κριτων,αλλα μετα απο 30 αγωνες (ετσι γραψανε εδω μεσα-δεν γνωριζω αν ειναι αληθινο) που εχεις κανει ,να προσκαλεις δημοσια κοσμο να ερθει να τους δειξεις πως δουλευεις εσυ και το συνεργειο σου ....ακουγεται καπως!!
Όταν μίλησε ο Νίκος πιο πάνω για 30 αγώνες, αναφερόταν στο ότι κάνω (εγώ, όχι το συνεργείο μας) σχεδόν 30 αγώνες τον χρόνο, κάθε μορφής.
Ποτέ όμως δεν είπα ότι αυτό με κάνει έμπειρο κριτή.
Ούτε επίσης έβαλα ρεκλάμα για το τι μπορεί να κάνει το συνεργείο μας.
Κάλεσμα έκανα σε όποιον ενδιαφέρεται να ενωθεί με μια ομάδα που κάνει το κέφι της.
Τίποτε άλλο, όσο... κάπως και να ακούγεται αυτό...
Κάλεσμα το οποίο πάει στο βρόντο, καθώς δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπαίνει και να διαβάζει όσα γράφονται σε αυτούς τους ταλαίπωρους 'Ελληνικούς Αγώνες' και να μην τρέχει μακριά, προς την αντίθετη κατεύθυνση...
Αυτή ήταν η πρόθεσή μου, χωρίς καμία διάθεση αυτοπροβολής...
Αλλο η πλακα , αλλο η παρεα και αλλο το να εισαι κριτης και υπευθυνος για την ασφαλεια αγωνιζομενων και θεατων , εκτος απο την προσωπικη σου ασφαλεια.
Κανενας δεν λεει οχι στις διαπροσωπικες σχεσεις , οι αγωνες ειναι μια μεγαλη παρεα , 'παρεα παθους' θα την χαρακτηριζα για οσους μπορουν να το καταλαβουν. Ομως οι συγχρονες συνθηκες αλλα επιβαλλουν.
Δεν αμφισβητησα την καλη σου προθεση , αλλα την μεθοδολογια σου. Εκ του αποτελεσματος δυστυχως αποδειχθηκα σωστος. Λυπαμαι πραγματικα και θα ηθελα να έχω βγει λαθος.
Δεν φτανει επομενως μονο η καλη προθεση και η προσωπικη παρορμηση.
Φιλικα
Τ.Γ.
Φίλε Garbis, ακόμα και επαγγελματική να ήταν η όποια προσπάθεια, ακόμα και αν η μεθοδολογία ήταν διαφορετική (που εδώ που τα λέμε δεν μου έχεις προσδιορίσει και ποια θα ήταν η σωστή κατά τη γνώμη σου-ιδέες θέλουμε), χωρίς κέφι, καλή παρέα και σωστές διαπροσωπικές σχέσεις, δουλειά σωστή δεν γίνεται, ιδιαίτερα αν μιλάμε για θέσεις ευθύνης. Αμφιβάλεις?
Περιμένω προτάσεις. Εφαρμόσιμες όμως...
Τι σχέση εχει ο 'Θείος' και ποσο τον εκτιμάτε, κανεις δεν ρώτησε.Η αναφορά εγινε για την μέθοδο που ακολουθεί, θέλοντας να τα έχει με ολους καλά.Και απο οτι φαίνεται στα γραπτά σας πιο πάνω, δεν διαφέρει και πολύ αυτή η μέθοδος. Δεν νομίζω λοιπόν οτι μειώνετε(ή κανενας τον μειώνει), εκτός αν εσεις το ζητάτε ή ζητάτε συμμαχο.
Φίλτατε van, γιατί είναι τόσο κακό κάποιος να θέλει να τα έχει καλά με όλους, εφόσον δεν προσποιείται?