-
Ωχχχ...σαν να τα ακούω από τώρα τα σχόλια!
-
Στα έλεγα εγώ αιδεσιμώτατε για το πίσω παράθυρο
-
εδιτ σορρυ
-
Ο σχεδιασμός του πίσω παρ-μπριζ βοηθάει σε κάτι εκτός από το να δημιουργηθούν συζητήσεις γύρω του;
-
Συντοπίτη μπορεί σε αυτό να στόχευσε η εταιρία.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο σχεδιασμός του πίσω παρ-μπριζ βοηθάει σε κάτι εκτός από το να δημιουργηθούν συζητήσεις γύρω του;αυτοι ξερουν...
η citroen εχει εδω και χρονια την αεροδυναμικη σε πολυ υψηλη θεση στις προτεραιοτητες της. -
Είναι αναφορά στις παλιότερες CX δεν ξέρω αν βοηθάει και αεροδυναμικά. Ανάλογο παρμπρίζ έχει και η C6
-
...και τα πήγαινε τόσο καλά, λέω κι εγώ, κάτι 'στραβό' δε θα έχει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο σχεδιασμός του πίσω παρ-μπριζ βοηθάει σε κάτι εκτός από το να δημιουργηθούν συζητήσεις γύρω του;Βοηθάει στο να έχει καλύτερο συντελεστή οπισθέλκουσας σε σχέση με ένα κοινό παρμπρίζ λόγω ομαλοποίησης της ροής του αέρα στο πίσω μέρος. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η C6 έχει Cd 0,28 χωρίς να έχει ''μύτη'' μπροστά (ΧΜ,Χantia). Eπίσης δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα γιατί δεν χρειάζεται (όσοι είχατε CX ξέρετε τι εννοώ ).
-
Kαι η Xsara μου πάνω από τα 80km/h δεν χρειάζεται υαλοκαθαριστήρα
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ο σχεδιασμός του πίσω παρ-μπριζ βοηθάει σε κάτι εκτός από το να δημιουργηθούν συζητήσεις γύρω του;
Βοηθάει στο να έχει καλύτερο συντελεστή οπισθέλκουσας σε σχέση με ένα κοινό παρμπρίζ λόγω ομαλοποίησης της ροής του αέρα στο πίσω μέρος. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η C6 έχει Cd 0,28 χωρίς να έχει ''μύτη'' μπροστά (ΧΜ,Χantia). Eπίσης δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα γιατί δεν χρειάζεται (όσοι είχατε CX ξέρετε τι εννοώ ).
Αυτό δεν το ήξερα!
Επίσης δημιουργεί μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο αποσκευών.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι η Xsara μου πάνω από τα 80km/h δεν χρειάζεται υαλοκαθαριστήραΑφού δεν πάει πάνω από 80.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kαι η Xsara μου πάνω από τα 80km/h δεν χρειάζεται υαλοκαθαριστήρα
Αφού δεν πάει πάνω από 80.
PAWNED!!!
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Βοηθάει στο να έχει καλύτερο συντελεστή οπισθέλκουσας σε σχέση με ένα κοινό παρμπρίζ λόγω ομαλοποίησης της ροής του αέρα στο πίσω μέρος. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η C6 έχει Cd 0,28 χωρίς να έχει ''μύτη'' μπροστά (ΧΜ,Χantia). Eπίσης δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα γιατί δεν χρειάζεται (όσοι είχατε CX ξέρετε τι εννοώ ).
Το σημαντικό με την συγκεκριμένη τιμή οπισθέκουσας δεν είναι, πιστέυω, το οτι δεν έχει ‘‘μύτη’’ αλλά το οτι δεν έχει σεβαστών διαστάσεων τρίτο όγκο για την εκτόνωση του αέρα. Αυτή η απουσία είναι που κάνει σημαντική την τιμή αυτή.
-
Έχει όμως αρκετό μήκος για να δικαιολογεί αρκετά χαμηλό συντελεστή.
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
(όσοι είχατε CX ξέρετε τι εννοώ ).
, μακαρι αλλα δεν , πολυ σπανιο αυτοκινητο.
'κούρσα'
-
-
Σε τι τιμές πιστευετε θα πωλειτε η νεα c5? Αυτη που βγαινει τωρα ξεκινα απο 16900 νομιζω..
-
E, πολύ ακριβότερη δεν θα είναι. Ειδικά οι βασικές χωρίς την 'υδροπνευματική' λογικά θα είναι κοντά σε αυτή την τιμή.
@νδρέας
Citroen C5 2008