-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
στην xanthia του πατερα μου και στην xantia ενος φιλου ξαφνικα αρχισε να αλλαζει σταθμους το ραδιοφωνο οταν στριβει το τιμονι.το περιεργο ειναι πως αυτο συνεβει με διαφορα 1-2 εβδομαδων.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
στην xanthia του πατερα μου και στην xantia ενος φιλου ξαφνικα αρχισε να αλλαζει σταθμους το ραδιοφωνο οταν στριβει το τιμονι.το περιεργο ειναι πως αυτο συνεβει με διαφορα 1-2 εβδομαδων.Να με συγχωρήσεις αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ... Στρίβοντας δεξιά ανεβάζει μπάντες, ενώ αριστερά κατεβάζει;
-
Δεν είναι και τόσο περίεργο. Η σερπαντίνα με τα καλώδια που πάνε στο τιμόνι έχει φθαρεί. Φρόντισε το σύντομα γιατί μαζί με του χειριστιρίου τα καλώδια πρέπει να περνάνε και τα καλώδια του αερόσακου.
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
στην xanthia του πατερα μου και στην xantia ενος φιλου ξαφνικα αρχισε να αλλαζει σταθμους το ραδιοφωνο οταν στριβει το τιμονι.το περιεργο ειναι πως αυτο συνεβει με διαφορα 1-2 εβδομαδων.
Να με συγχωρήσεις αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ... Στρίβοντας δεξιά ανεβάζει μπάντες, ενώ αριστερά κατεβάζει;
καπως ετσι.για την ακριβεια οταν στριβει δεξια αλλαζει σταθμος!!!!!!
-
Saxo 1.4 VTS 2000
- καμμενη φλαντζα στα 90.000χλμ (δεν ανεβασε θερμοκρασια ποτε, δεν ειχε βαλει νερα στα λαδια αλλα λαδια στα νερα)
- τριξιμο ζουαν (μετα την αλλαγη ολα οκ)
- αλλαγη μοχλου φωτων-φλας (δεν αναωε φλας)
- ψιλοτριγμοι
-
παντα μου αρεσει αυτη η συζητηση....!!!!
λοιπον c2 vts 32,000χλμ...
σπασμενο διαφορικο,αλλαγη σε γραναζια 2ας κ 3ης,αλλαγη ντιζες συμλεκτη 3 φορες,συγχρονιζε 2 φορες,τακακια 2 φορες,δισκοι εμπρος,αλλαγη διακοπτη φωτων γιατι δεν αναβανε οι μεγαλες σκαλες,τιμονι κ καλα δερματινο εσκασε απο τον ηλιο,η ραγα που στηριζει τη σχαρα στην οροφη φευγει οπου να ναι,κομμενη ζαντα σε λακουβα με ανεπαφο λαστιχο,περισυ το χειμωνα ενω εβγαζα το κλειδι απο τη μιζα ΔΕΝ εσβηναν φωτα κ ραδιοφωνο,αλλαγμενος πισω προφυλακτηρας κ βαμμενος ο εμπρος απο απροσεκτους ΑΛΛΟΥΣ οδηγους,βαμμενο μπρος φτερο απο μαλακια μου και για το τελος 2 προσφατα για κερασακια σπασμενα ψαλιδια εμπρος κ τα 2 καθως κ 2 βασεις μηχανης!!!!το εχω ουτε 2 χρονια και τα σπαει απο αυτα μονο διαφορικο εχω πληρωσει 1,800ευρω κ φτερο κατι ψιλα...σε λιγο ομως ληγει η εγγυηση κ τοτε τη @@@@σα!!!ειμαι αξεπεραστος κ αν καποιος δεν πιστευει μπορει να ρωτησει για το αυτοκινητο μου στους αδερφους κυριακοπουλους με τους οποιους μετα απο τοσες επισκεψεις νιωθω μια τρομερη οικειοτητα κ τρομερη φιλια που ΔΕ θελω να κρατησει αλλο..επισης εχω δυαλυσει ενα renault 19 σε φαση μεθυσμενος κ ερωτικα απογοητευμενος κ ενα clio απο ενα παλικαρι που ηταν αυτος μεθυσμενος κ μου εκλεισε το δρομο ενω ημουν με 120 στη μαραθωνος...μεγαλος χαμος ευτυχως ζησαμε ολοι τελικα!!!
-
-
QsisVTS
Για την συνολική σου προσφορά και κατάθεση ψυχής στο φόρουμ
-
PEUGEOT 307CC 05 /2004 56000 χλμ
5000 χλμ αλλαγη μηχανισμου παραθυρου οδηγου
προοληπτικα αλλαξαμε και του συνοδηγου
55000 χλμ καμμενη λαμπα μεσαιας σκαλας συνοδηγουακομα δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια
off topic τωρα κανω εναν ελενχο να δω τι και και αν λεει αληθεια το t.c.
θα σας ενημερωσω οταν τελιωσω-μετρησω 3000χλμBMW 116 04/2005 27000χλμ
κανενα προβλημαASTRA 1,6 04/2006 8000χλμ
κανενα προβλημαMERCEDES VITO 110CDI 10/2003 95000χλμ
85000χλμ ενα κατεστραμενο μπεκ
(κολοπετρελαια κολοβενζιναδες ) -
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
55000 χλμ καμμενη λαμπα μεσαιας σκαλας συνοδηγουακομα δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια
(κολοπετρελαια κολοβενζιναδες )Τώρα έχεις το 307 cc;
-
OPEL ASCONA 1984 Το πουλησα μετα απο 685,000χλμ κυκλοφορει ακομα. Μια καμενη φλατζα κινητηρα στα 180.000 ,μικροπροβληματα απο το καρμπυρατερ αλλαγη ταμπλω στα 250.000 ,370,000 ρουλεμαν τροχων .Ασυμμετρο φρεναρισμα. Καμια σκουρια .κανενα προβλημα στα ηλεκτρικα. Μαλλον δεν κατασκευαζονται πια τετοια αμαξια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(κολοπετρελαια κολοβενζιναδες )Τώρα έχεις το 307 cc;
ναι
-
Τον γρύλλο τον άλλαξες γιατί δεν δούλευε το αυτόματο σύστημα που κατέβαζε το παράθυρο για να ανοίξεις την πόρτα;
Και τώρα, η ερώτηση που όλοι περιμένανε: ζουάν δεν έχεις αλλάξει ποτέ;;;;;;
-
ναι για το γρυλο
οχι για το ζουαννννννννννννννννννννν
-
Ok.
Για το ζουάν, τι να πω.
Τα 'χω δει όλα τώρα.
1,6 ή δίλιτρο έχεις;
-
1,6
-
Καλά...και πώς έμπαινες στο αμάξι αν δεν άνοιγε αυτόματα λίγο το παράθυρο για να μπεις?
-
Μπαίνει, απλά φαγώνεται η τσιμούχα.
-
Ααα...
Είπα κι εγώ...γιατί το να μπαίνει ο άλλος από το πορτπαγκάζ, είναι ένα σενάριο που δεν παίζει.
Ευχαριστώ...ΥΓ:Αυτό το 'αυτόματο μικρό κατέβασμα του παράθυρου' συμβαίνει στα CC μόνο ή και στα κάμπριο με τις υφασμάτινες οροφές?
-
Θα έλεγα πως συμβαίνει σε αρκετά μοντέλα που έχουν πόρτες χωρίς πλαίσιο για τα παράθυρα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ομαδοποιημένα προβλήματα των οχημάτων μας - Γράψε κι εσύ!