-
τι κρυα βρε παιδια;
23 βαθμους θα εχει...
για καλο και για κακο βεβαια, κοιτα και το μετεο πριν φυγεις...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τι κρυα βρε παιδια;23 βαθμους θα εχει...
για καλο και για κακο βεβαια, κοιτα και το μετεο πριν φυγεις...
Απο την ερχομενη βδομαδα θα κρυωσει ο καιρος
-
Κυριακή θα είμαι πίσω. Το θέμα είναι μήπως δε με βάλουν αν δεν έχω αλυσίδες ή χειμερινά ελαστικά;
rx8_drifter ξέρεις κάτι επι του θέματος; -
Σε 3 εβδομάδες θα ανέβω Βελιγράδι οδικώς. Επειδή θα πάμε 2 αυτοκίνητα, ο ένας ρώτησε στην Πρεσβεία και του είπαν πως δεν θέλει διαβατήριο, ο άλλος ρώτησε στο Προξενείο και του είπαν πως θέλει.. Γενικά ο ένας λέει έτσι κι ο άλλος αλλιώς.
Εγώ έχω διαβατήριο αλλά 2-3 δεν έχουν. Τι γίνεται ακριβώς?
-
τί να σου πω, εγώ τις αλυσίδες πάντα τις έχω μέσα στο κιβώτιο του σπορτ μπίλυ στο πορτμπαγκάζ, χειμώνα καλοκαίρι, βαριέμαι να τις βγάζω
επιπλέον έχω χειμερινά λάστιχα, και τέλος εδώ τον έχουμε δαγκώσει ελαφρώςδεν είναι τρελό κόστος να πετάξεις ένα ζευγάρι αλυσίδες μες στο αμάξι
με την τροχαία δεν έχεις πρόβλημα πάντως, εκτός κι αν σε πιάσει χιόνι και δε σε αφήσουν να περάσεις από κάποιο ορεινό πέρασμα
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σε 3 εβδομάδες θα ανέβω Βελιγράδι οδικώς. Επειδή θα πάμε 2 αυτοκίνητα, ο ένας ρώτησε στην Πρεσβεία και του είπαν πως δεν θέλει διαβατήριο, ο άλλος ρώτησε στο Προξενείο και του είπαν πως θέλει.. Γενικά ο ένας λέει έτσι κι ο άλλος αλλιώς.Εγώ έχω διαβατήριο αλλά 2-3 δεν έχουν. Τι γίνεται ακριβώς?
Προλαβαίνουν να βγάλουν και οι 2-3, από το να μπλέξεις ας είσαι προετοιμασμένος.
-
Τι εγινε;Εφυγε;Εχει ωρα να ρωτησει κατι και ανησυχω
-
Στο praktiker ήμουν, σας αφήνω εγώ έτσι!
Πήρα το πιο σάπιο γιλέκο που βρήκα, 1.90 έκανε.
Πορτοκαλί βέβαια, το πιο φτηνό κίντρινο είχε 4.90!
Δεν πρόκειται βέβαια να το βγάλω απο τη σακούλα γιατί πιστεύω θα διαλυθεί πριν καν το φορέσω. Φαντάζομαι θα είναι χειρότερο και απο χαρτί.ps. GR αυτοκόλλητο δεν βρήκα ακόμη, ούτε nurburgring.
ps2. Τι ώρα έχει τρένο θεσσαλονίκη-σκόπια; -
Kαλύτερα να πήγαινε Ιταλία, πιο ήρεμος θα ήταν
-
Σιγα ρε ψάχνεις για Gr! Εγω ειχα πάρει ενα φωτογραφικό χάρτη 10χ15 που ειχα κ εκτύπωσα πάνω ενα D (οταν ξεκίνησα απο γερμάνια μετα το πασχα) κ το κόλλησα πίσω στο τσάμι απο μέσα κ τέλος!
-
Εσύ καλά έκανες για να δείξεις οτι οι γερμανοί είναι γύφτοι.
Εγώ όμως πρέπει να διαφημίσω την πατρίδα, να δείξω οτι είμαστε μια οργανωμένη χώρα με τα γιλέκα μας, τα GR μας τα αυτοκόλλητα, τα αρωματικά αυτοκινήτου μας (πήρα ένα τώρα απο praktiker).
Θα μας κάνω όλους περήφανους. -
Καρύδα η βανίλια?? (όλα τα άλλα δε μετράνε)
-
Βανίλια φυσικά!
-
Βαλε και λεντ φωτάκια στις πιτσιλίθρες.
Εντυπωσιάζονται με κατι τετοια οι Σκοπιανοι
-
Θα ειναι βροχερος ο καιρος, να εχετε το νου σας
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σε 3 εβδομάδες θα ανέβω Βελιγράδι οδικώς. Επειδή θα πάμε 2 αυτοκίνητα, ο ένας ρώτησε στην Πρεσβεία και του είπαν πως δεν θέλει διαβατήριο, ο άλλος ρώτησε στο Προξενείο και του είπαν πως θέλει.. Γενικά ο ένας λέει έτσι κι ο άλλος αλλιώς.Εγώ έχω διαβατήριο αλλά 2-3 δεν έχουν. Τι γίνεται ακριβώς?
Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεσαι διαβατήριο. Τουλάχιστον πέρσι που πήγα μου το ζήτησαν κανονικά.Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.
Πάντως μην το αφήνεται για τελευταία στιγμή γιατί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου που έβγαλα κι εγώ πέρισυ είναι εξυπηρετικοί αλλά όχι και τόσο γρήγοροι ....Επειδή 99 % θα ανέβω κι εγώ αν θες να ρωτήσεις τίποτα για εκεί πες μου.Και να μην ξέρω μπορώ να μάθω.
-
Παιδιά το καλοκαίρι που ανεβοκατέβηκα, διαβατήριο
-
Μεχρη πριν το καλοκαίρι υποτίθεται ήθελε 100% διαβατήριο αλλα με το σκηνικό του ηφαίστειου στην Ισλανδία είχανε ανακοινώσει οτι για το καλοκαίρι θα αφήνουν κ μονο με ταυτότητα να περνάει ο κόσμος!
Τωρα τη ισχύει σήμερα ενας θεός ξέρει αλλα προσωπικά δεν θα το επιχειρούσα ουτε με σφαίρες χωρις διαβατήριο γιατι ειναι λιγο παράξενοι οι Σερβοι σε τετοια ζητήματα!
http://www.emg.rs/en/news/serbia/119425.html
http://www.novinite.com/view_news.php?id=115809
εντιτ:(Οπως λεει όμως στο ενα άρθρο μετα την επαναφορά στις αερομεταφορές ξανακυρωθηκε το μέτρο)
-
EU citizens only ID cards **for transit **through Serbia
πρόσεξε λίγο τη διατύπωση
για να καταλάβεις, το καλοκαίρι που είχα κάτσει μια βδομάδα, είχα πάει με τη μάνα του κολλητού μου να μας βγάλει 'άδεια παραμονής' (έπρεπε να καταγραφεί η διεύθυνση) και ζήτησαν διαβατήριο.
Νίκο, θα δω τον σέρβο το μεσημέρι, θα τον ρωτήσω αν ξέρει κάτι παραπάνω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
EU citizens only ID cards **for transit **through Serbia
πρόσεξε λίγο τη διατύπωσηθα αφήνουν κ μονο με ταυτότητα να περνάει ο κόσμος!
δεν τη βλεπω λαθος τη διατύπωση, δεν αναφέρθηκα σε διαμονή
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες