-
Eτοιμάζομαι να δώ πως κουνιούνται οι βάρκες στη Βουδαπέστη
(άμα τελειώσω το paper )Αν έχεις κανα τιπ για Βουδαπέστη, μολόγατα όλα
-
Κι εγώ περιμένω tip για Βιεννή
-
Mε αυτοκίνητο θα πας?
-
By plane
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eτοιμάζομαι να δώ πως κουνιούνται οι βάρκες στη Βουδαπέστη
(άμα τελειώσω το paper )Αν έχεις κανα τιπ για Βουδαπέστη, μολόγατα όλα
βουδαπέστη αφησα το αυτοκινητο στο γκαραζ του ξενοδοχειου, πηρα ημερήσιο πασο (5€) και τα καλα μου ποδαρακια...
Εφαγα χονρο φλας με τις ουγγαρεζες (οχι τις σαλατες)
ποσο θα μεινεις; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι εγώ περιμένω tip για ΒιεννήΒιέννη δεν πρόλαβα να εντρυφήσω (σε 2 μέρες), αλλα τα βασικα τα ειδα και έδωσα ραντεβού για ενα 3ήμερο στο προσεχες μελλον.
Κόκκινο λεωφορείο εδω για τον προσανατολισμό και μετα 2 μερες ποδαρόδρομος...κλασσατη η Βιέννη, μπορει η Πράγα να ειναι παραμυθένια (το βραδυ) και η Βουδαπέστη ομορφη, ρομαντική και ησυχη γενικα, αλλα η Βιέννη ειναι η αριστοκρατισα κυρία.
Στην αυστρουγγαρικη αυτοκρατορία έφτιαχναν στη Βιέννη και οτι περίσσευε έκαναν κατι και στις αλλες 2 χαχαχα -
Aν πάνε όπως τα σχεδιάζω, Πέμπτη αναχώρηση απο δώ, Πέμπτη βράδυ Βουδαπέστη, μέχρι και Δευτέρα πρωί.
Είχα πάει πρόπερσι, στο γυρισμό απο Σλοβακία, αλλά απλά είχα κάτσει μιά βραδια.
Μπάνιο έκανες στα λουτρά?
Αν έχεις και κανα μέρος εκτός απ τα τουριστικά να μας συστήσεις ευπρόσδεκτοΝα φάμε και Ουγγαρέζικες σαλάτες
-
@mirage
Οκ! Απλά πανέμορφη πόλη. Απίστευτα κτίρια δεν χορταίνεις να τα κοιτάς και να τα κοιτάςΝυχτερινή ζωή πάρα πολύ καλή. Πολύ δυνατή πόλη και σε αυτό.
Έχει κάτι ωραία μπαράκια σε μια περιοχή δεν θυμάμαι τώρα οδό όταν πάω σπίτι θα ανοίξω το χάρτη και θα σου πω. Είναι πολλά μαζεμένα μαζί μέσα στα στενά, χύμα φάση και πολύ κόσμος πηγαινοέρχεται εύθυμος .
Να πας απαραίτητα στο μπαρ-κλαμπάκι που είναι μέσα στο μουσείο leopold έχει 2 stages και ωραία θέα το ένα stage. Αν σου αρέσει και underground φάση να πας στο flex στις όχθες του Δούναβη πολύ μπροστά και αυτό http://www.flex.at/flex_frontend/Μουσεία που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Πανικός. Δεν πήγαμε σε κανένα δεν προλαβαίναμε 2 μέρες είχαμε προτιμήσαμε το περπάτημα αυτή τη φορά. Πολύ Σίσσυ πάντως.
Γενικά άλλος αέρας. Ποιότητα βρε παιδί μου Λογικό αν σκεφτείς ότι εκεί έχει υποκατάστημα ο ΟΗΕ, η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, ο ΟΑΣΕ, ο ΟΠΕΚ . Πολύ χρήμα δλδ, καλές δουλειές, αυξημένο βιωτικό επίπεδο.
Τέλεια , τέλεια κούκλα πόλη, ζήλεψα τώρα
Καλά να περάσεις Θανάση
ότι άλλο θυμηθώ στην πορεία θα σου πωΕπειδή πήγα με το αμάξι, μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όταν άναβα φλας ακόμα και σε τεράστιους δρόμους που έτρεχαν έκοβαν για να αλλάξω λωρίδα
-
μπανιο οχι, αν και ειδα κατι πολυ ωραια λουτρα στο παρκο των ηρωων.
εχει τιμοκαταλογους και για μασαζ και οτι θελεις. Πιστευω εινα παραπολυ καλα.φαγητο δε θυμαμαι μια καλη μπυραρια που ηταν γιατι μας πηγαν κατι κυπριοι φοιτητες. Η αλλη βραδυα ηταν της αναστασεως και πηγαμε στο μοναδικο που ηταν ανοιχτο μετα τις 12. Την πρωτη φαγαμε Burger king
ψαξε λιγο στα σοκάκια κατι θα βρεις για φαγητο, αρκεί μην πας στον κεντικο πεζοδρομο και σου παρουν το κεφαλι χαχαχα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
@mirage
Επειδή πήγα με το αμάξι, μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όταν άναβα φλας ακόμα και σε τεράστιους δρόμους που έτρεχαν έκοβαν για να αλλάξω λωρίδαεγω αντίθετα δεν τους ειδα και πολύ 'Γερμανους' και μου εκανε εντύπωση
σφήνες, χωσίματα γκαζωμα για να περασουν το πορτοκαλι (ενω εχει αρχισει να αναβοσβήνει το πρασινο) με αποκορύφωμα το πέρασμα το κόκκινο εν ψυχρώ στην λεωφόρο μπροστά απο το παλάτι -
Αλλαγή πλεύσης.
Prague. Δεν μπορεί ο συνάδελφος να λείπει τη Δευτέρα, κι εγώ πρέπει να στείλω το paper δευτεριάτικα.Tan pis
-
Ζηλευω τωρα...
-
Αλλαγή πλεύσης.
Prague. Δεν μπορεί ο συνάδελφος να λείπει τη Δευτέρα, κι εγώ πρέπει να στείλω το paper δευτεριάτικα.Tan pis
εδω εισαι πιο τυχερός. Αν και μου αρεσε λιγοτερο απο τις αλλες 2 πολεις εχω 2 σπεσιαλ μαγαζακια για μπυρα και μεζε
-
Aπο πάρκινγκ τί παίζει?
Σε χόστελ θα κοιμηθούμε, κι έλεγα αν μπορώ να το βολέψω κάπου σχετικά φθηνά.
Ανυπομονώ να θυμηθώ τα Σλοβάκικα, αν και για να πώ την αμαρτία μου, παραεχει γίνει τουριστική η Πράγα.
Είχα πάει πριν κάπου 7 χρόνια, και ήδη απο τότε είχε γίνει ελληνική παροικία
Να μή μιλήσω για τους αγγλάρες -
εγω γι'αυτο την κατεταξα τρίτη...
παραειναι τουριστικη. Πολλοι τουριστες και οι ντοπιοι κοιτουν να σου πιουν το αιμα...
μου θυμισε τουριστικο ελλ νησι το καλοκαιρι
παρκινκ αν εισαι κεντρο δυσκολα γιατι εχει παραπολλα ρεζερβε (κοιτα δημοσιευση Κωστα παραπανω), εκτος αυτου μαξ 2ωρο σάφηνουν στα πληρωμενα με 1,6 € την ωρα
απο 8 μεχρι 20:00 ισχυει.
μια μερα το αφησα εξω, βρηκα μπροστα σε κατι μακντοναλτς που διανυχτερευαν και την αλλη πηγα σε παρκινκ υπόγειο.
25€ τελικα τη μερα (απο 30 που μου ειπαν με mail) και τα κλειδια τα αφήνεις -
Καλημέρα,
Φίλε Πάνο καλά να περάσεις στην Πράγα, έχω πάει Χριστούγεννα 2005 και ήταν ωραία......
Η απόφαση πάρθηκε και θα ταξιδέψω οδικώς για Ελλάδα τον Ιούλιο, έως Αγκόνα και μετά πλοίο για Ελλάδα (Ηγουμενίτσα). Την έχω ξανακάνει τη διαδρομή πέρισυ τέτοιο καιρό με το Almera, με το σημερινό αμάξι θα είναι πιο απολαυστική μάλλον (ειδικά η κατανάλωση )
ΥΓ: Ο εκτελωνισμός του αυτ/του είναι η αιτία, μιας και γλιτώνω πολλά με τη μείωση του Τ.Τ
-
Eυχαριστώ παίδες
Περισσότερο απ το χόστελ θα μας παέι
Σήμερα θα κοιτάξουν τα παιδιά για διαμονή, το αμάξι αν είναι θα κοιτάξω να το παρατήσω κάπου προς τα έξω, δεν το χρειάζομαι όσο θα είμαστε εκεί.
Άντε να πεταχτούμε μία μέχρι το Karlovy VaryMε το σασμάν να δούμε τί θα κάνω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αλλαγή πλεύσης.
εδω εισαι πιο τυχερός. Αν και μου αρεσε λιγοτερο απο τις αλλες 2 πολεις εχω 2 σπεσιαλ μαγαζακια για μπυρα και μεζε
Ik wacht
-
Κλείσαμε αυτο
http://www.hostel-citycenter.cz/
3κλινο 3 βραδιές, 83 έουρος, με δικό μας μπάνιο.
Υπάρχει και παρκινγκ το οποίο είναι έξτρα.
Για να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε -
Κλείσαμε αυτοhttp://www.hostel-citycenter.cz/
3κλινο 3 βραδιές, 83 έουρος, με δικό μας μπάνιο.
Υπάρχει και παρκινγκ το οποίο είναι έξτρα.
Για να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμεστην καρδια της μπυραριας έπεσες χαχαχα
θα δω το βραδυ στον χαρτη την μπυραρια που ελεγα. Ειναι απεναντι απο την οπερα, κοντα σε σενα, αλλα εκει(κοντα στο ξενοδοχειο σου) ειναι και κατι αλλες παραδοσιακες που εψαχνα, αλλα δεν προλαβα. κλεινουν νωρις
Αυτη απεναντια απο την οπερα ειναι πολυ φτηνη και ειχε πολυ καλα πιατα...
μιση τιμη περιπου απόσο πληρωναμε στις αλλες και το γκαρσονι άρχοντας, οχι σαν τους αλλους κατσούφηδες τσεχους...
ποτε πας;
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες