-
Rotterdam, προφανως
Αν εισαι ακομα αμστελοδαμο, δοκιμασε να φας εδω:
norling restaurant, tibet
Reguliersdwarsstraat 23Ειμανε εκει εψες, εγαμησε λαιμαι
-
Του φορεσες το δερμάτινο;
Sent from Corsair's brick
-
Τα ρωταν αυτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Βορεια Γαλλια ε?Ναι, για να δούν κάτι καπετάνιοι του γλυκού νερού τι εστί ironbutt...
-
Slowly the tights
-
Επειδη δεν εκανα παρα πολλα χιλιομετρα φετος και με... 'γαργαλάει' το ποδι μου, σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη να κανω ενα 'Βαλκανιζατερ' για καμια βδομαδουλα...
Ξεκινωντας απο Λαρισα ή απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι (Δ), Ζαγκρεμπ(Δ), λιμνες Πλίτβιτσε(Δ), Ντουμπρόβνικ(2Δ), Δυραχιο(Δ) και πισω
http://goo.gl/maps/oylUo
2500 χιλιομετρα περιπου.Το ερωτημα ειναι: Σε ποιες απο τις χωρες που θα περασω χρειαζομαι απαραιτητα διαβατηριο;
FYROM, Σερβια, Κροατια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι περνας με την ταυτοτητα.Βοσνια Ερζεγοβίνη, Μαυροβουνιο και Αλβανια τι γινεται;
Ξερει κανεις στα σιγουρα;Θα ειμαστε 5 ατομα και αν ειναι να δωσω 400+€ για τα διαβατηρια, καλυτερα να κατσω σπιτι μου...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Slowly the tightsΡε βγάλε το L πρώτα...
Τελικά αυτοκόλλητο GB χρειάζεται; Δεν έχει και χώρο να το βάλω πάνω στο σκούτερ.
Για διανυκτερεύσεις βλέπω 1η στη Caen έχοντας περάσει από Deauville, 2η μέρα προς Le Mans ( ) και μετά διανυκτέρευση Rennes, 3η μέρα St. Malo, Mont St. Michel, υπάρχει χρόνος παράκαμψη προς Bayeux και τέλος Cherbourg. -
Oι πινακίδες δεν έχουν GB πάνω?
-
Αν ειχαν θα ρώταγε;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Επειδη δεν εκανα παρα πολλα χιλιομετρα φετος και με... 'γαργαλάει' το ποδι μου, σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη να κανω ενα 'Βαλκανιζατερ' για καμια βδομαδουλα...Ξεκινωντας απο Λαρισα ή απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι (Δ), Ζαγκρεμπ(Δ), λιμνες Πλίτβιτσε(Δ), Ντουμπρόβνικ(2Δ), Δυραχιο(Δ) και πισω
2500 χιλιομετρα περιπου.Το ερωτημα ειναι: Σε ποιες απο τις χωρες που θα περασω χρειαζομαι απαραιτητα διαβατηριο;
FYROM, Σερβια, Κροατια ειμαι σχεδον σιγουρος οτι περνας με την ταυτοτητα.Βοσνια Ερζεγοβίνη, Μαυροβουνιο και Αλβανια τι γινεται;
Ξερει κανεις στα σιγουρα;Θα ειμαστε 5 ατομα και αν ειναι να δωσω 400+€ για τα διαβατηρια, καλυτερα να κατσω σπιτι μου...
Πλίτβιτσε πρέπει να βάλεις και 2η διανυκτέρευση. Θες πάνω από 6-8 ώρες στο πάρκο περπατημα, άρα είναι δύκολο τη μερα εκείνη να έχεις και ταξίδι. Κάνε εκεί τη διανυκτέρευση του Ζαγκρεμπ, δηλαδή φύγε από Βελιγράδι πρωί, πέρνα τη μέρα σου στο Ζαγκρεμπ και φτάσε για ύπνο το βραδάκι στα χωριά γύρω από το πάρκο. Θα φας και αρνί στη σούβλα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Όπως φαίνεται, θα παίξει ταξιδάκι σε νότια Γαλλία στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ένας πρόχειρος σχεδιασμός από τη αναφέρει διανυκτέρευση κατεβαίνοντας στην annecy, μετά μάλλον 3 νύχτες Aix-en-Provence και 4 νύχτες Νίκαια και επιστροφή μέσω Annecy με διανυκτέρευση. Για την επιστροφή θα δω μήπως έχει ενδιαφέρον από κάπου αλλού. Έχετε να προτείνετε διαδρομές, καταλύματα, εστιατόρια, κλαμπς-μπαρς κτλ? Διόδια, βινιέτες, δρόμοι, όρια ταχύτητας? Γενικά επειδή αρχίζω σιγά-σιγά και ψάχνω, όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.Πέτρο το Annecy είναι πολύ μικρό για να μείνεις 2 βραδυές , θα τα δείς όλα (ότι έχει ) σε καμιά ώρα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη δεν εκανα παρα πολλα χιλιομετρα φετος και με... 'γαργαλάει' το ποδι μου, σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη να κανω ενα 'Βαλκανιζατερ' για καμια βδομαδουλα...
Ξεκινωντας απο Λαρισα ή απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι (Δ), Ζαγκρεμπ(Δ), λιμνες Πλίτβιτσε(Δ), Ντουμπρόβνικ(2Δ), Δυραχιο(Δ) και πισω
Πλίτβιτσε πρέπει να βάλεις και 2η διανυκτέρευση. Θες πάνω από 6-8 ώρες στο πάρκο περπατημα, άρα είναι δύκολο τη μερα εκείνη να έχεις και ταξίδι. Κάνε εκεί τη διανυκτέρευση του Ζαγκρεμπ, δηλαδή φύγε από Βελιγράδι πρωί, πέρνα τη μέρα σου στο Ζαγκρεμπ και φτάσε για ύπνο το βραδάκι στα χωριά γύρω από το πάρκο. Θα φας και αρνί στη σούβλα
H αρχικη μου σκεψη ηταν αυτη, να μην περασω καθολου απο το Ζαγκρεμπ και να κανω 2 διανυχτερευσεις στις λιμνες.
Βεβαια την προηγουμενη φορα που πηγα (με την αντιθετη φορα), εφτασα Πλιντβιτσε αργα το απογευμα απο Σπλιτ, φαγαμε τα γουρουνοπουλα (τα αρνια ειχαν τελειωσει ) και την επομενη μερα πρωι ξεκινησαμε για το παρκο.
Τελειωσαμε νωρις το μεσημερι και μεχρι το βραδυ ειχαμε κανει και την βολτιτσα μας στο Ζαγκρεμπ -
Tόσο λιγο; Από ότι θυμάμαι όλη η διαδρομη μας πήρε περίπου ένα 8ωρο, με βαρβάτη βέβαια στάση στη μεγάλη λίμνη για φαΐ, καφέ κλπ.
Στο Κότορ έχεις πάει; Αν όχι βάλτο στο πρόγραμμα. Και φυσικά τη διαδρομή Κότορ - Τσετίνιε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tόσο λιγο; Από ότι θυμάμαι όλη η διαδρομη μας πήρε περίπου ένα 8ωρο, με βαρβάτη βέβαια στάση στη μεγάλη λίμνη για φαΐ, καφέ κλπ.Στο Κότορ έχεις πάει; Αν όχι βάλτο στο πρόγραμμα. Και φυσικά τη διαδρομή Κότορ - Τσετίνιε
ναι
την προηγουμενη φορα που πηγα 'ανέβαινα' τις Δαλματικες ακτες, και ειχα διανυκτερευση στο Κοτορ.Αυτη τη φορα θα παω (αν παω) με τα παιδια, οποτε οι διαδρομες και οι διανυκτερευσεις θα ειναι 'στοχευμενες'
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Επειδη δεν εκανα παρα πολλα χιλιομετρα φετος και με... 'γαργαλάει' το ποδι μου, σκεφτομαι αρχες Σεπτεμβρη να κανω ενα 'Βαλκανιζατερ' για καμια βδομαδουλα...Ξεκινωντας απο Λαρισα ή απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι (Δ), Ζαγκρεμπ(Δ), λιμνες Πλίτβιτσε(Δ), Ντουμπρόβνικ(2Δ), Δυραχιο(Δ) και πισω
Κατεβήκαμε οδικώς από Σλοβενία να πάμε Βελιγράδι και περάσαμε σύνορα Κροατιας και Σερβίας. Εννοείται οτι χρειάζεσαι διαβατήριο, αφού είσαι εκτός ΕΕ. Εμείς χρειάστηκαμε και αφού σχεδιάζεις τέτοιο ταξίδι καλο είναι να τα εχεις, δεν το ρισκάρεις και προσωπικά δε θα εμένα στην απάντηση του φόρουμ.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατεβήκαμε οδικώς από Σλοβενία να πάμε Βελιγράδι και περάσαμε σύνορα Κροατιας και Σερβίας. Εννοείται οτι χρειάζεσαι διαβατήριο, αφού είσαι εκτός ΕΕ. Εμείς χρειάστηκαμε και αφού σχεδιάζεις τέτοιο ταξίδι **καλο είναι να τα εχεις, δεν το ρισκάρεις ** και προσωπικά δε θα εμένα στην απάντηση του φόρουμ.
Sent from a mobile device
κι εγω αυτης της αποψης ήμουν μεχρι τωρα, αλλα δες τι αναφερεται απο 'επισημο' σάιτ:
- Σε ποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω με την ταυτότητα μου (νέου τύπου);
Η επίδειξη ελληνικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, επαρκεί ως «ταξιδιωτικό έγγραφο» για τις εξής χώρες: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΑΝΔΟΡΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΛΕΤΟΝΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, π.Γ.Δ.Μ., ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ (ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ), ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ.
http://www.mfa.gr/germany/dusseldorf-se ... -eroteseis
αν μπλεξω με Βαλκανια ομως, θα βγαλω και διαβατηρια αφου ετσι κι αλλιως για τα δυο παιδια που ειναι μικρα θα πρεπει να βγαλω, ενω και το Μαυροβουνιο με την Αλβανια δεν δεχονται την ταυτοτητα
-
Σερβία Σκόπια δε χρειάζεσαι διαβατήριο,με καινούρια ταυτότητα είσαι οκ, τι σχέση έχει η ΕΕ ένας Θεός ξέρει
Να ρωτας τις πρεσβείες προτιμοτερα και όχι το υπεξ μαςSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα
Για ταξίδι στην Ευρώπη θέλω οπωσδήποτε πινακίδες νέου τύπου η πάω κ με τις παλιές χρησιμοποιώντας το πλαίσιο με το GR στο πλαι ;;; -
Μπορείς και με το αυτοκόλλητο GR.
-
Σε ευχαριστώ Θάνο
Οπότε το μόνο που μένει είναι να μου αλλάξουν την άδεια γιατί είναι σε υπηρεσιακό λευκό χαρτί.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες