-
Παραβίαση ορίου ταχύτητας λίγο έξω απο την Γενεύη με όριο 100χλμ και ταχύτητα οχήματος 140χλμ τι συνεπάγεται??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Σε φλάσαραν; Καλώς θα τα δεχτείς σύντομα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε φλάσαραν; Καλώς θα τα δεχτείς σύντομαΜόνο φλάσσαρε, στραβωθήκαμε και οι 5 στο αμάξι .
Εγώ δεν οδηγούσα, ο συγκάτοικος . Εμένα με λέγανε αργό επειδη τηρούσα το όρια και με κατέβασαν και να τα αποτελέσματα .
Να σημειώσω το αμάξι είναι με γαλλικές πινακίδες και η άδεια ήρθε μόλις προχθές οπότε φρέσκοι στο σύστημα , το γαλλικό τουλάχιστον. -
Καλά πέτα την σκούφια σου και βάρα με, το προστιμάκι θα σας έρθει. Δεν τον χάλασε πές του
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά πέτα την σκούφια σου και βάρα με, το προστιμάκι θα σας έρθει. Δεν τον χάλασε πές τουΔίπλωμα παίρνουν??
Με έπρηξε στις ερωτήσεις και γι'αυτό ρωτάω -
40χλμ πάνω απ το όριο?
Καλά ξεμπερδέματα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλά πέτα την σκούφια σου και βάρα με, το προστιμάκι θα σας έρθει. Δεν τον χάλασε πές του
Δίπλωμα παίρνουν??
Με έπρηξε στις ερωτήσεις και γι'αυτό ρωτάωΑντί να ρωτάς, γιατί δεν ανοίγεις τον ελβετικό ΚΟΚ?
-
http://translate.google.com/translate?j ... bussen.htm
edit
-
Αν είχε ελβετικό δίπλωμα θα σου έλεγα δικαστήριο, μάλλον απώλεια διπλώματος και κανα 1000αρι φράγκα πρόστιμο. Με ελληνικό δίπλωμα μάλλον θα πληρώσει μόνο το πρόστιμο αφού δεν σας πιάσανε επιτόπου. Την επόμενη φορά δοκιμάστε το ίδιο σε κατοικημένη περιοχή.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.linker.ch%2Feigenlink%2Fverkehrsbussen.htmedit
Αν είχε ελβετικό δίπλωμα θα σου έλεγα δικαστήριο, μάλλον απώλεια διπλώματος και κανα 1000αρι φράγκα πρόστιμο. Με ελληνικό δίπλωμα μάλλον θα πληρώσει μόνο το πρόστιμο αφού δεν σας πιάσανε επιτόπου. Την επόμενη φορά δοκιμάστε το ίδιο σε κατοικημένη περιοχή.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παραβίαση ορίου ταχύτητας λίγο έξω απο την Γενεύη με όριο 100χλμ και ταχύτητα οχήματος 140χλμ τι συνεπάγεται??
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΔηλαδή για να καταλάβω, ζεις στη Γενεύη;;; Αυτά είναι!!!!!
-
Εγώ ξέρω ότι στην Ελβετία δεν περνάμε τα όρια.... . και _ Πάμε όπως πάνε οι άλλοι, με το όριο δηλαδή κι ευχαριστιόμαστε τις ωραίες στριφτερές εθνικές οδούς τους με ηρεμία και τουριστικό ύφος χαζεύοντας τα βουνά και τα λαγκάδια τρώγωντας νόστιμη σοκολάτα....
Το αυτοκίνητο γαλλικό, αυτό δε σημαίνει κάτι, μάλλον θα σας βρει η κλήση. Το θέμα είναι ποιανού είναι το αυτοκίνητο και ποιος το οδηγούσε. Και αν ήταν νοικιασμένο αυτός που το οδηγούσε ήταν δηλωμένος; Αν όχι μάλλον καλύτερα να το χρεωθεί ο δηλωμένος.
-
1000 φράγκα;
Το αμαξάκι πόσο κόστισε είπαμε; -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
1000 φράγκα;
Το αμαξάκι πόσο κόστισε είπαμε;1400€.
Πάντως εγώ δεν πληρώνω το πρόστιμο κανενός , το είχα ξεκαθαρίσει -
Παρόμοια ερώτηση έχω κ εγώ...
Οι κλήσεις-φωτογραφίες κάμερας από Σκωτία κυρίως, εκεί στα βόρεια, κ από Αγγλία έρχονται;Δε μου φλάσαρε για να το δω, άλλα είχε κάτι κάμερες σαν κάμερες παρακολούθησης ψηλά σε στήλο σε μερικά χωριουδάκια που δεν τις αντιλήφθηκα τις πρώτες φορές...
Sent from space using Tapatalk
-
Όσοι δεν έχετε ελληνικές πινακίδες, να περιμένετε ραβασάκια
-
Για να μη λεωκαι μεγάλα λόγια,προσωπικά μετά από 8 μήνες και 20.000 χλμ στους ελβετικούς δρομους, με ελληνικές πινακίδες, δεν έχω φάει κανένα φλας, έλεγχο ή παράβαση. Βέβαια προσέχω πολύ, αλλά είναι τόσες οι κάμερες που αργά ή γρήγορα περιμένω κάτι, όμως δεν έχω αντιληφθεί ακόμα το παραμικρό
-
Προσωπικα ειμαι σε μεγσλο διλλημα με κατι σχετικο
Διαπραγματευομαι ενα καινουργιο συμβολαιο και παιζει να υπάρχει δυνατοτητα να μου δωσουν leasing αμαξι με απεριοριστα χλμ prive σε ολη την ευρωπη και καλυμενες βενζινες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι θα εχει προφανως ολλανδικες πινακιδες, κατι που με κανει να τρεμω -
Από όσο ξέρω οι Ολλανδοί θεωρούνται τρελλοί και επικίνδυνοι οδηγοί και μου είχαν συστήσει ότι όποτε συναντάω ολλανδικό αυτοκίνητο να προσέχω και να κρατιέμαι όσο πιο μακριά γίνεται.
Αυτό μόνο πλεονέκτημα το θεωρώ για τον χρήστη του ολλανδικού αυτοκινήτου. Οπότε γιατί τρέμεις;;Με ελληνικές πινακίδες αν δεν σε μαζέψουν στα σύνορα μάλλον την γλύτωσες. Με σοβαρής κεντροευρωπαϊκής χώρας πινακίδες όμως μάλλον θα σου έρθει η κλήση στο σπίτι...
-
Τρεμω γιατι μεσα σε ενα μηνα θα εχω φαει οσες κλησεις για ταχυτητα δεν εχω φαει σε 6 χρονια, τι πιο απλο
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες