-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τρεμω γιατι μεσα σε ενα μηνα θα εχω φαει οσες κλησεις για ταχυτητα δεν εχω φαει σε 6 χρονια, τι πιο απλοBάλε τις δικές σου πινακίδες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρεμω γιατι μεσα σε ενα μηνα θα εχω φαει οσες κλησεις για ταχυτητα δεν εχω φαει σε 6 χρονια, τι πιο απλο
Bάλε τις δικές σου πινακίδες
Λαμόγιο
-
Οι Ολλανδοι ειναι επικινδυνοι και οι δρομοι ειναι στενοι.... Ειχαν κλεισει για καποια περιοδο κατι ποδηλατοδρομους εκει κοντα στη σχολη και επρεπε να βγω για κανα 500ρι μετρα στον δρομο.... Τα μ@υνια ερχοντουσαν με τη ταχυτητα του φωτος και σταματαγανε τελευταια στιγμη ακριβως πισω απο τη ροδα μου. Τους εριχνα μια παναγια και με κοιταγανε λες και ηρθα απο τον Αρη!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προσωπικα ειμαι σε μεγσλο διλλημα με κατι σχετικοΔιαπραγματευομαι ενα καινουργιο συμβολαιο και παιζει να υπάρχει δυνατοτητα να μου δωσουν leasing αμαξι με απεριοριστα χλμ prive σε ολη την ευρωπη και καλυμενες βενζινες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι θα εχει προφανως ολλανδικες πινακιδες, κατι που με κανει να τρεμωεφόσον είσαι επιφυλακτικός, ζήτα τα χρήματα να σου τα δώσουν μετρητοίς στο μισθό...
με τα εταιρικά αυτοκίνητα οι εταιρίες γλιτώνουν φορολογικά περισσότερα από αυτά που κερδίζει ο υπάλληλλος...όσον αφορά το θέμα, οι Ολλανδοί έχουν τους καλύτερους δρόμους, αναμενόμενο εφόσον μικρή χώρα κ πεδιάδα παντού... όμως είναι πολύ κακοί οδηγοί... είναι τόσο κομπλεξικοί που όταν πηγαίνεις μεσαία λωρίδα με 120 χαω κ σε προσπερνούν από αριστερά σε δρόμο με 3 λωρίδες με 140χαω κόβουν τέρμα δεξιά κ πιάνουν τη δεξιά λωρίδα για να ξαναβγούν τέρμα αριστερά για την επόμενη προσπέραση σε 500 μέτρα...
-
Δε βλέπω κάτι ιδιαίτερα περίεργο . Στην Ελλάδα που μπαστακώνονται όλοι αριστερά δεν είναι χειρότερα;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε βλέπω κάτι ιδιαίτερα περίεργο . Στην Ελλάδα που μπαστακώνονται όλοι αριστερά δεν είναι χειρότερα;πρέπει να το ζήσεις...
είναι επικίνδυνο να κόβει σφαίρα τέρμα δεξιά έτσι για να σου τη πει που πηγαίνεις στη μεσαία, έστω κ με 120 χαω...
κόβει απότομα το τιμόνι... -
Αυτό στο κάνει για να σου δείξει ότι έπρεπε να πηγαίνεις στην δεξιά και όχι στη μεσαία όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.
Όταν είχε πρωτοοδηγήσει στο εξωτερικό μου το έκαναν κι εμένα (Γερμανοί νομίζω), μετά από λίγο κατάλαβα τι εννοούσαν! -
Σε δρόμο με 3 λωρίδες, στην δεξιά με 120? Αφού πήγαινε με 120...
-
Σε δρόμο ακόμα και με 1000 λωρίδες πας στην πιο δεξιά εφόσον δεν προσπερνάς κάποιον.
-
Φυσικά, εφόσον η δεξιά είναι κενή.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε δρόμο με 3 λωρίδες, στην δεξιά με 120? Αφού πήγαινε με 120...Κλασσικος ελληναρας
@peterpan:
Δε νομιζω οτι μπορω να τους ζητησω μεικτο μισθο +20k αυτη τη στιγμη -
σαφώς, αρκεί η δεξιά να μην είναι με μπαλώματα από τις νταλίκες τότε εγώ δεν οδηγώ τέρμα δεξιά αν είναι να κάνω την κουδουνίστρα...
κ επίσης άλλη μία περίπτωση: με μία ταχύτητα 120-140 χαω τα βράδια σε δρόμους με κίνδυνο για ζώα (πχ δάση, ελάφια, κτλ) προτιμώ να οδηγώ μεσαία λωρίδα, έχω περισσότερο χρόνο αντίδρασης μέχρι να έρθει το ζώο στη μεσαία λωρίδα... αν είναι να σώσω κάτι...κυρίως όμως δε συμπαθώ τις λακούβες της δεξιάς λωρίδας
@rx8_drifter: θα έρθει κ αυτή η ώρα φίλε
-
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους στην Ελλάδα προτιμώ τη μεσαία ή την αριστερή όταν είναι μόνο 2, ορατότητα και ποιότητα ασφάλτου. Αν και μου έχει τύχει ζώο στην αριστερή λωρίδα.... (όπως και ζώο στην 'κλειστή' Εγνατία)
Στο εξωτερικό που ξέρω ότι δεν προβλέπεται ζώο (εκτός αν το λέει) και η άσφαλτος είναι καλή και στην δεξιά θα κάτσω δεξιά. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε δρόμο ακόμα και με 1000 λωρίδες πας στην πιο δεξιά εφόσον δεν προσπερνάς κάποιον.Ε ας είμαι εγώ ο ελληνάρας στην μεσσαία με 120. Αν ζορίζονται στα @@ μου.
-
:metallo:
-
-
Ελληνάρας! Οχι πολιτισμένος ολλανδός. Ετσι είναι αυτά. Μακρυά από μας. GR
-
Ελληνάρας, απολίτιστος Ολλανδός, Αγγλάρας, same difference πασά μου.
-
Για άλλη μια φορά: political correct στα fora , άλλου παπά ευαγγέλιο στο δρόμο.
Ασε ρε τώρα που θα κάνετε και κήρυγμα. Χρόνια είμαι εδώ μέσα. Πείτε τα σε καναν άλλον τζιέρι'μ. -
Το ότι είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και πετάς ακόμα αυτές τις πίπες απλά χειροτερεύει τη θέση σου.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες