-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όμως είναι πολύ κακοί οδηγοί... είναι τόσο κομπλεξικοί που όταν πηγαίνεις μεσαία λωρίδα με 120 χαω κ σε προσπερνούν από αριστερά σε δρόμο με 3 λωρίδες με 140χαω κόβουν τέρμα δεξιά κ πιάνουν τη δεξιά λωρίδα για να ξαναβγούν τέρμα αριστερά για την επόμενη προσπέραση σε 500 μέτρα...Είμαι περίεργος πως αντιμετώπισαν οι σκωτσέζοι την οδήγηση στη μεσαία. Ρωτάω γιατί αν οδηγούσες και εκεί στη μεσαία ενώ η αριστερή ήταν άδεια, παίζει να ήσουν ο μόνος
Αναμένουμε εντυπώσεις από το ταξίδι:-)Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ότι είσαι τόσα χρόνια εδώ μέσα και πετάς ακόμα αυτές τις πίπες απλά χειροτερεύει τη θέση σου.Το ότι πηγαίνω στην μεσσαία λωρίδα με 120 είναι πίπα.
-
Γειά σου ρε ελτέο τεράστιε
Ρητορική ερώτηση, σε ένα δρόμο με 5 λωρίδες, ποιά σου κάθεται καλύτερα, η αριστερή απ τη μεσαία, η μεσαία ή η δεξιά απ τη μεσαία
-
Όχι πάλι ρε πστ μου.
-
^-->χρόνια είμαι εδω μέσα
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όχι πάλι ρε πστ μου.Σου τελείωσε το ποπ κόρν??
-
είμαι ελληναρας είπαμε.
Οδηγώ στην χώρα που οι κάτοικοι όταν γράφουν στο ίντερνετ κρίνουν τους πάντες ως αλανθαστοι αλλά όταν βγαίνουν στον δρόμο....
Γεια σου ρε ντριφτη ειρωνα....Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ελτέο-->χρόνια είμαι εδω μέσα -->διαλαλησε την αποχώρησή του, ξαναγραφηκε ως spike, επανήλθε ως ελτεο, γράφει μια παπαριά, του λένε ρε φίλε είναι λάθος-->Αν ζορίζονται στα @@ μου.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!
-
Στους δρόμους συνήθως κινούνται αυτοκίνητα και οι περισσότεροι ακολουθούν τη ροή της κίνησης στις όποιες 'Χ' λωρίδες.
Εάν πηγαίνεις γρήγορα, κινείσαι μεταξύ μεσαίας και βγαίνεις να περάσεις στην αριστερή. Και σβέλτα εννοώ άνω των 150-160.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κόβεις οοοοοολη τη λεωφόρο κάθε φορά που θες να προσπεράσεις.
Το να πηγαίνεις πάντως με 120 στη τέρμα δεξιά το θεωρώ ανούσιο και υπό περιπτώσεις επικίνδυνο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ας είμαι εγώ ο ελληνάρας στην μεσσαία με 120. Αν ζορίζονται στα @@ μου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε δρόμο ακόμα και με 1000 λωρίδες πας στην πιο δεξιά εφόσον δεν προσπερνάς κάποιον.
Ε ας είμαι εγώ ο ελληνάρας στην μεσσαία με 120. Αν ζορίζονται στα @@ μου.
Όταν σε προσπεράσω με τους 2.5 τόνους της μπεντλυ στους 2,3 πόντους άλλος θα ζοριστεί
Τσέκαρε καθρέφτη για χρυσάφι μπεντλυ με πινακίδα ΙΚΕ6969
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ -
Κυριοι επανερχομαι μιας και το ταξιδι εχει οριστει ως εξης, θα ειναι 11ημερο με σημαντικη διαφορα το οτι αντι να γυρισουμε αναλυτικα ολη τη Γερμανια αποφασισαμε να γυρισουμε ενα μεγαλο κομαμτι της Ευρωπης με τα ιδια χρηματα Αυτο το καταφεραμε ως εξης, αντι να κατσουμε 6 μερες Γερμανια σε 'καλα ξενοδοχεια' αποφασισαμε να παμε σε παραπανω χωρες μενοντας καθε βραδυ σε οικονομικα ξενοδοχεια και ολη την αλλη μερα ταξιδι και περιηγηση σε πολεις, φυσικα θελω την αποψη σας μιας και εχετε ταξιδεψει καποιοι οδικως ειτε στο αν αξιζει να κατσε σε καποια πολη ειτε να μην παω καν, γενικα δεκτη καθε γνωμη. Εχουμε και λεμε
1η ημερα
Αθήνα-Σόφια 800km 10h Διανυκτερευση
2η μέρα
Σόφια-Βουκουρέστι 390km 6h
3η μέρα
Βουκουρέστι-Βουδαπέστη 800km 11h Διανυκτέρευση
4η μέρα
Βουδαπέστη-Πράγα 530km 5h
5η μερα
Πράγα-Βερολίνο 360km 4h Διανυκτέρευση
6η μέρα
Βερολίνο-Στουγκάρδη 630km 7h
Στουγκάρδη-Μόναχο 230km 3h Διανυκτέρευση
7η μέρα
Μόναχο-Βιέννη 400km 5h Διανυκτερευση
8η μέρα
Βιέννη-Βενετία 250km 4h
Βενετία-Μιλάνο 250km 3h Διανυκτέρευση
9η μέρα
Μιλάνο-Μαρανέλο 200km 2h (να δουμε και κανα λαμπο-φερραρι)
Μαρανέλο-Φλωρεντια 150km 1h
Φλωρεντία-Ρώμη 300km 4h Διανυκτέρευση
10η μέρα
Ρώμη-Μπάρι 400km 5h
11η μέρα εν πλω
Μπαρι-Πάτρα-Αθηνα (24h)υπολογιζω στα 2500 να παει το μαλλι ενω αν πηγαιναμε μονο Γερμανια και λιγο απο Πραγα καπου στ 2000, αφου εχουμε βρει φθηνα ξενοδοχεια σε ολες τις πολεις. Σκεφτομαι να κλεισω για αναχωρηση 30 Αυγουστου τι λετε?
-
Είναι ένα γεμάτο road trip. Αν αυτό θέλετε να κάνετε καλώς. Εννοείται αν είστε περισσότεροι οδηγοί, αλλιώς με έναν οδηγό δε βγαίνει.
Αν θέλετε 'περιήγηση σε πόλεις' όπως γράφετε, απλά ξεχάστε το. Με αυτό το πρόγραμμα θα περιηγηθείτε μόνο σε αυτοκινητοδρόμους, βενζινάδικα και ξενοδοχεία.
-
Ο χρήστης marios_eos_160ps έγραψε:
Κυριοι επανερχομαι μιας και το ταξιδι εχει οριστει ως εξης, θα ειναι 11ημερο με σημαντικη διαφορα το οτι αντι να γυρισουμε αναλυτικα ολη τη Γερμανια αποφασισαμε να γυρισουμε ενα μεγαλο κομαμτι της Ευρωπης με τα ιδια χρηματα Αυτο το καταφεραμε ως εξης, αντι να κατσουμε 6 μερες Γερμανια σε 'καλα ξενοδοχεια' αποφασισαμε να παμε σε παραπανω χωρες μενοντας καθε βραδυ σε οικονομικα ξενοδοχεια και ολη την αλλη μερα ταξιδι και περιηγηση σε πολεις, φυσικα θελω την αποψη σας μιας και εχετε ταξιδεψει καποιοι οδικως ειτε στο αν αξιζει να κατσε σε καποια πολη ειτε να μην παω καν, γενικα δεκτη καθε γνωμη. Εχουμε και λεμε1η ημερα
Αθήνα-Σόφια 800km 10h Διανυκτερευση
2η μέρα
Σόφια-Βουκουρέστι 390km 6h
3η μέρα
Βουκουρέστι-Βουδαπέστη 800km 11h Διανυκτέρευση
4η μέρα
Βουδαπέστη-Πράγα 530km 5h
5η μερα
Πράγα-Βερολίνο 360km 4h Διανυκτέρευση
6η μέρα
Βερολίνο-Στουγκάρδη 630km 7h
Στουγκάρδη-Μόναχο 230km 3h Διανυκτέρευση
7η μέρα
Μόναχο-Βιέννη 400km 5h Διανυκτερευση
8η μέρα
Βιέννη-Βενετία 250km 4h
Βενετία-Μιλάνο 250km 3h Διανυκτέρευση
9η μέρα
Μιλάνο-Μαρανέλο 200km 2h (να δουμε και κανα λαμπο-φερραρι)
Μαρανέλο-Φλωρεντια 150km 1h
Φλωρεντία-Ρώμη 300km 4h Διανυκτέρευση
10η μέρα
Ρώμη-Μπάρι 400km 5h
11η μέρα εν πλω
Μπαρι-Πάτρα-Αθηνα (24h)υπολογιζω στα 2500 να παει το μαλλι ενω αν πηγαιναμε μονο Γερμανια και λιγο απο Πραγα καπου στ 2000, αφου εχουμε βρει φθηνα ξενοδοχεια σε ολες τις πολεις. Σκεφτομαι να κλεισω για αναχωρηση 30 Αυγουστου τι λετε?
Πολυ οδηγημα και οι ωρες που υπολογιζεις καμμια σχεση με τα χμ. Να υπολογιζεις 80-90 χμ ανα ωρα μεση ταχυτητα. Ποσα ατομα θα ειστε; Πρεπει μαλλον να προσθεσεις μερες ή να περιορισεις την διαδρομη δραματικα.
-
Aπλά δεν πρόκειται να δεις τπτ απ τις πόλεις που έβαλες στη λίστα σου.
Επίσης οι χρόνοι που βάζεις είναι λίγο εκτός πραγματικότητας
-
καλα σου λενε, δεν γινεται να βγει αυτο το ταξιδι οπως το σχεδιαζεις, μονο αμα εχεις χασει στοιχημα, την τριτη μερα θα εισαι κομματια, μειωσε προορισμους/περιοχες, το πολυ 3 στο συνολο και απολαυσε το, του χρονου καπου αλλου
-
-
Αν θελω να κλεισω καραβι και καμπινα απο Πατρα για Ιταλια περι τα μεσα Ιουλιου σε λογικες τιμες ποσες μερες πιο πριν πρεπει να το κανω και σε πια εταιρεια; Κερδιζεις κατι αν κλεισεις με επιστροφη ή να κλεισω μονο το πηγαινε;
-
Δεν αλλαζουν οι τιμες, ειναι fixed
-
Αν βγω πρωι στην Ιταλια πια ειναι τα μεγιστα χμ που μπορω να κανω σε λογικα πλαισια κι αν υποθεσουμε μτ 100 χμω δηλ 1000 χμ σε 10 ωρες; 100 χμω μτ ειναι εφικτη ή ειναι πολυ;
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες