-
όταν πηγαίναν με κανονικούς ρυθμούς τα πλοία ήταν 8 ώρες αν θυμάμαι καλά
-
Ναι δεν είμαι και εγώ σίγουρος για αυτό και έγραψα νομίζω ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όταν πηγαίναν με κανονικούς ρυθμούς τα πλοία ήταν 8 ώρες αν θυμάμαι καλά10 ώρες σκάρτες κάνει τώρα που έχουν κόψει ταχύτητα.
-
σκέφτομαι να επισκεφθώ τις Κάτω Χώρες
όχι κατ'ανάγκη την πρωτεύουσα ομως.
προτάσεις;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σκέφτομαι να επισκεφθώ τις Κάτω Χώρεςόχι κατ'ανάγκη την πρωτεύουσα ομως.
προτάσεις;
Το Madurodam στη Χάγη θα σου πρότεινα!
http://www.madurodam.nl/en/ -
πλάκα πλάκα κανένα τεραστιο και καλό outlet που έχει στα περίχωρα;
-
Roermond
-
μάλιστα. πα μαλ. μάλλον θα το επισκεφθώ.
σωραίος!
-
Πολύ δυνατό αυτό που είπε ο drifter, αλλά πριν πας κάνε μια αποταμίευση 1.500€, ειδικά αν πας με γυναίκα
καλό είναι να πας καθημερινή κ μάλιστα πρωί... -
θα πάω με το μηχανάκι επίτηδες για να μην έχω να τα κουβαλήσω
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
θα πάω με το μηχανάκι επίτηδες για να μην έχω να τα κουβαλήσω -
-
Μια ερώτηση θέλω να κάνω και όποιος μπορεί να απαντήσει θα με βοηθήσει πολύ!
Είχα πάει Ιταλία,Ρώμη, πριν 1,5 χρόνο.Εκεί νοίκιασα αυτοκίνητο.Μετά από 1 χρόνο μου ήρθε πρόστιμο σπίτι 100 ευρώ για παραβίαση λεωφοριολωρίδας 12 το βράδυ.Τα στοιχεία τα είχαν πάρει από εταιρία ενοικίασης.Κάθε 3 μήνες μου έρχονται ειδοποιήσεις. Ξέρεις κανείς τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση¨? Να τη πληρώσω? Αν δε τη πληρώσω έχεις κάποια επίπτωση στην Ελλάδα? Μπορώ να ταξιδέψω Ιταλία ξανά?Πως πιστοποιείται ο΄τι έκανα παράβαση αφού φωτό δε μου έστειλαν ?(Που να θυμάμαι ότι πέρασα από εκεί πριν ένα χρόνο)Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός αλλά αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία η γνώση επί του θέματος ας μου απαντήσει!
-
Ο Monsieur Hollande έβαλε σε παύση τον νόμο για το φορητό αλκοτέστ στο αμάξι.
-
Διεφθαρμένοι Σοσιαλιστές...
-
-
Μαρίνα να ξεβρωμίσει ο τόπος
-
Γεια σας!
Στις 20 Φλεβάρη κατεβαίνω από Νυρεμβέργη Ελλάδα και έχω στο μυαλό μου το εξής πρόγραμμα:
• 1η ημέρα: σκι στην Αυστρία κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία (Kufstein) και διανυκτέρευση εκεί,
• 2η ημέρα: τη παρακάτω διαδρομή:όχι όμως κατευθείαν στη Βενετία, αλλά μια διανυκτέρευση ακόμη κάπου στην Ιταλία, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
• 3η ημέρα: το υπόλοιπο της διαδρομής στην Ιταλία μέχρι την Βενετία και το μεσημέρι πλοίο για Ελλάδα.
Αν κάποιος έχει περάσει, είτε ξέρει κάτι για τα μέρη από τα οποία θα περάσω, θα ήθελα να μου δώσει πληροφορίες/προτάσεις για αξιοθέατα, χωριά, πόλεις, φαγητό, μνημεία και ό,τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο!! (ακόμα και αν δεν είναι ακριβώς στη διαδρομή αλλά σε λογική απόσταση τριγύρω)
Επίσης για τη διαδρομή που θα ακολουθήσω στην Αυστρία, χρειάζεται βινιέτα; Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα νομίζω ότι χρειάζεται, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
βινιέτα χρειάζεται, πρέπει να πάρεις είτε από γραφείο της ADAC είτε όπως λένε από το τελευταίο-βενζινάδικο στα σύνορα (ίσως μπορείς κ στα σύνορα, ποτέ δε σταμάτησα εκεί).
Εγώ παίρνω από ADAC και παράλληλα αν έχει τούνελ στην Αυστρία η διαδρομή δίνω τις πινακίδες μου στην ADAC και προπληρώνω κ περνώ από την αυτόματη μπάρα για να μην περιμένω στην ουρά.
-
Επειδή δυσκολεύομαι να βρω ζάντες και επειδή το όλο κόστος θα φτάσει το 400ρι, σκέφτομαι να νοικιάσω αυτοκίνητο, για το ταξίδι στας Ευρώπας.
Ερωτήσεις:
α) υπάρχουν νοικιάρικα με χειμερινά ελαστικά;
β) diesel υπάρχουν;
γ) υπάρχει δυνατότητα να βγει εξωτερικό;
δ) αν ναι, με τι χρέωση;
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες