-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ε τι να σου πουν, τα τρια θα παρουνεντάξει, έχει λήξει κ το κτεο εδώ που τα λέμε...
τέλος πάντων... -
Ε και?
-
Ε και?είχα πολλά μαζεμένα, αν ήθελαν έγραφαν, ειδικά με το τηλέφωνο κτλ...
δεν έχω πυροσβεστήρα γιατί τον έχω βάλει στο bmw τώρα που το θυμήθηκα Έχω όμως 10 λίτρα νερό -
Οκ για το τηλέφωνο, αλλά για κτέο ούτε καν
-
Επειδή όταν είχα οδηγήσει στην Ελβετία ήμουν ήδη εντός της χώρας, με τα σύνορα για διάσχιση τι παίζει; Εύκολα;
Θέλω να φτάσω Calais και μέσω Ελβετίας το via Michelin βγάζει αρκετά λιγότερα τα λεφτά των διοδίων λόγω βινιέτας.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
τέτοια εποχή δεν έχεις θέμα στο τούνελ ντίνο, ούτε στα τελωνεία.
Μπορεί βέβαια να τους τη βαρέσει και να σε τσεκάρουν εξονυχιστικά αλλά κλάιν.Πολύ προσοχή στα όρια, ευλαβικά
-
Θα ανεβάσεις το Peugeot πάνω;
-
τέτοια εποχή δεν έχεις θέμα στο τούνελ ντίνο, ούτε στα τελωνεία.
Μπορεί βέβαια να τους τη βαρέσει και να σε τσεκάρουν εξονυχιστικά αλλά κλάιν.Πολύ προσοχή στα όρια, ευλαβικά
Nαι, το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτό με τα όρια στην Ελβετία, μιλάμε για την πιο στρεσσαριστική οδήγηση ever Οκ για το τελωνείο, στην χειρότερη θα τους λαδώσω με το σπιτικό ελαιόλαδο που θα κουβαλάω πίσω
@zorz: ναι
-
Γι αυτό έψαχνες για κερί Wurth;
Έχει και τα θετικάτου πάντως το θέμα... -
Ποτε ξεκινας?
Ο.Τ.
το περασες το κερι ρε? για πες ινφο αν ναι -
Σήμερα σαλπάρω για Ιταλία
Δεν πέρασα το κερί, ψιλοβαρέθηκα να τρέχω να σου πω την αλήθεια... Ίσως το ψεκάσω πάνω, θα δούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα σαλπάρω για ΙταλίαΔεν πέρασα το κερί, ψιλοβαρέθηκα να τρέχω να σου πω την αλήθεια... Ίσως το ψεκάσω πάνω, θα δούμε.
Καλο ταξιδι!!!
-
Μerci!
Aκόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα μπουκάρω Ελβετία ή θα πάω από Γαλλία all the way
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μerci!Aκόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα μπουκάρω Ελβετία ή θα πάω από Γαλλία all the way
Καλό δρόμο και ελπίζω να φτάσει στην ώρα της η ΑΝΕΚ
-
Αέρα στα πανιά μας
-
Πηγαινε απο ελβετια για να το ξεμπουκωσεις γερμανια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αέρα στα πανιά μαςΕχεις καθολου χωρο; http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... aid=222583
-
Φοβάμαι ότι θα με θέλει για το κορμί μου και μόνο άρα δυστυχώς δεν θα της δώσω θέση στο trackτερ μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοβάμαι ότι θα με θέλει για το κορμί μου και μόνο άρα δυστυχώς δεν θα της δώσω θέση στο trackτερ μου. -
Εγώ ξέρω γιατί πάει το κορίτσι Λονδίνο...
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες