-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερετε αν χρειαζομαι διαβατηριο για σλοβενια και επισης εχει πολλα διοδια η διαδρομη απο βαλκανια?ευχαριστω!!!
Aν πας από τη διαδρομή που έδωσες, θες διαβατήριο σίγουρα για Σερβία. Για Σλοβενία δεν γνωρίζω...
πουθενα δε χρειαζεται διαβατηριο
τα δρομολογια απο βορεια προς νοτια γινονται κανονικα, απλα με αργους ρυθμους, στα σκοπια ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με τα χιονια
Δε χρειάζεται διαβατήριο για Σερβία ; Πότε άλλαξε ;
-
εγώ δε θυμάμαι να εδειξα παντως.
-
το καλοκαίρι που πέρασα, με διαβατήριο έγινε ο έλεγχος
-
Σίγουρα έχει 2,5 χρόνια... Οποίος θέλει δείχνει διαβατήριο , μπορείς και με ταυτότητα με αγγλικούς χαρακτήρες... Σημείωση στο υπεξ, τον Οκτώβρη δεν γνώριζαν να εξυπηρέτησουν φίλο σε αυτή τη λεπτομέρεια
-
Σε αυτό το διάστημα που λες πήγα 2 φορές Βελιγράδι αεροπορικώς, και τις 2 φορές μου ζήτησαν διαβατήριο 'οπως και όλους τους υπόλοιπους. Την δεύτερη φορά μάλιστα το έδειξα 2 φορές στο αεροδρόμιο και σε ένα ψιλο σκηνικό το πρώτο πράγμα που μου ζήτησε αστυνομικός ήταν πάλι το διαβατήριο.
-
Σε αυτό το διάστημα πήγα ούτε και γω ξέρω πόσες φορές παντοιοτροπως και η νέα ταυτότητα δεν έχει κανένα θέμα... Πιο πριν λογικά θα χρειαζόταν όταν και οι σερβοι θέλανε βιζα
-
γι αυτό το θέμα εμπιστευόμαστε άδη
-
Εγώ θα έστελνα ένα πμ για επιβεβαίωση στον corsair για το θέμα αυτό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα έστελνα ένα πμ για επιβεβαίωση στον corsair για το θέμα αυτό.+1 εχω ηδη στειλει πμ και βιογραφικο στον κορσερ
-
Το κοστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων απο Πατρα-Βενετια και επιστροφη ποσο ειναι περιπου; Γιατι παιζοντας λιγο με τη σελιδα της minoan ακομα και deck να επιλεξω, 2 ατομα και ΙΧ μου βγαζει 400+ ευρω
Και γιατι να μην το κανω τελείως οδικώς απο πρώην Γιουγκοσλαβία (και ο θεος βοηθος).Η διαδρομη μου θα ειναι Αθηνα - Augsburg (Βαυραρια, Γερμανια).
-
Μαλλον θα ανεβω και εγω μεσα Ιουλιου προς Πραγα Δυστυχως τα εισητηρια θα ειναι ακριβα ειναι και full season...Εγω θα παρω καμπινα γιατι θα ανεβουμε με το παιδι,οποτε το κοστος θα ανεβει...Ισως προτιμησω Ancona.Θα δουμε.
-
μιράγκε μόλις επιστρέψεις στη βάση σου πες μας τί διαολο ψηφισε πάλι ο σαρκοζύ για τα gps και τα αλκοτέστ
-
Σε 15μερες περίπου θα κάνω το ταξίδι Κολωνία - Ανκονα!πρώτη μου φορά οδηγική εμπειρία οδικά σε έναν ευρωπαϊκό αυτοκινητόδρομο!
έχω διαβάσει τα περισσότερα μηνύματα των φίλων τα προηγούμενα κ μέσω του viamichelin έβγαλα την διαδρομή!
τι άλλο επιπλέον θα μπορούσα να προσέξω?
που θα ήταν καλό να διανυκτερεύσω (κάποιο μοτέλ,κάποια πόλη)?
όποια παρατήρηση ευπρόσδεκτη! -
Επειδή απο άποψης ταξιδιών και hostel δεν ξερω τη μου γινεται, πως μπορω να βρω φθηνό ξενοδοχείο για Λονδίνο μεσω κανένα site κλπ??
Θα ταξιδέψουμε 3 ατομα και καθε βοήθεια-πληροφορία ειναι ευπρόσδεκτη!
-
Ο χρήστης trelaras έγραψε:
Σε 15μερες περίπου θα κάνω το ταξίδι Κολωνία - Ανκονα!
που θα ήταν καλό να διανυκτερεύσω (κάποιο μοτέλ,κάποια πόλη)?Διανυκτέρευση στη Λουκέρνη (Luzern) και μερικές πληροφορίες για την πόλη εδώ .
Την επομένη (για το 'εγερτήριο') , να υπολογίσεις 7 ώρες οδήγηση (για ασφάλεια) + 1 ώρα νωρίτερα για το καράβι, σύνολο 8 ώρες για να μήν έχεις 'έννοιες' .Αν ο χρόνος δεν επαρκεί, ώστε να προλάβεις το καράβι στην Ancona, τότε διανυκτέρευση στο Μιλάνο :
http://www.venere.com/italy/milan/?ref= ... c|all_rate... πως μπορω να βρω φθηνό ξενοδοχείο για Λονδίνο μεσω κανένα site κλπ??
http://www.venere.com/uk/london/?ref=12 ... c|all_rate
Πάντως, δέν βοηθάτε όταν ζητάτε πληροφορίες χωρίς να δίνετε κάποια 'δεδομένα'.
Και , αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, τον ... απογοητεύετε !
Πχ : 1/ Πρέπει να είμαι Αncona στις 13:00, γιατί το καράβι φεύγει στις 14:30.
2/ Δεν με νοιάζει αν το ξενοδοχείο είναι σχετικά 'εκτός πόλης' (Λονδίνο), αρκεί να είναι φτηνό και εγώ θα βρώ ΜΜΜ και θα πηγαινοέρχομαι. -
Προσωπικά προτιμώ το booking.com
Για ξενοδοχείο σε απόσταση βολής απο Ancona
http://www.tripadvisor.fr/Hotel_Review-g194780-d259488-Reviews-Molino_Rosso-Imola_Province_of_Bologna_Emilia_Romagna.html -
θενκς παιδια, εχει καμια ωρα με το booking καιταω, απλα εχει πολλα χρονια να παω (εδρομη με το γυμνασιο ) και θελω να βρω κατι κεντρικα για να πάρουμε οσο καλύτερα μια μικρη γεύση!
Θα κοιταηω και το venere.com τωρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προσωπικά προτιμώ το booking.comΣυμφωνώ, και συχνά αυτό χρησιμοποιώ, αν δεν έχει Ιbis-Etap στην πόλη προορισμού.
Για πρωτάρηδες όμως, το λινκ που έβαλα είναι κάπως πιό ..... ευκολοδιάβαστο (συγκρίνοντας σημείο και τιμές). -
Για Λονδινο δες κι εδω.
τελευταια φορα εκλεισα σα αυτα και μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.
Εχει αρκετα ξενοδοχεια στο κεντρο κι αναλογα με τη μερα εχει αλλες τιμες.
Σαν την easyjet ενα πραμα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για Λονδινο δες κι εδω.
http://www2.travelodge.co.uk/Καταχωρήθηκε !
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες