-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=11371
και
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Για να δούμε τι αριθμό συμμετοχών θα φτάσουν.
-
και
-
και
-
Ευτυχως που η λεσχη βαζει οριο τις 115 συμμετοχες γιατι ολοι εμεις που πηγαμε Ομπλου Πορταρια Μοσχοκαρυα που θα χωρουσαμε στη Ριτσωνα!
Οπως καταλαβατε πλεον ουτε οι κατοικοι των περιοχων που γινονται οι αγωνες δεν ανεχονται το χαλι μας.
-
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ .
ΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΑΥΤ/ΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ. -
Eτσι!
-
Πάντως αυτή η ανακοίνωση περί ορίου των 115 συμμετοχών, παίζει και να βοηθήσει στο να γεμίσει συμμετοχές ο αγώνας. Γιατί αν μπεις λίγο στο μυαλό του Έλληνα, θα ακούσεις κάτι τέτοιο:
'όριο 115 συμμετοχές? Έχει γούστο να τρέξει ο Κουλιάδης και να μου πάρει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μου, είναι και ο τελευταίος αγώνας... τρεχάτε ποδαράκια μου, να προλάβω να δηλώσω!'
Αμφιβάλλει κανείς ότι κάμποσοι θα σκεφτούν έτσι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως αυτή η ανακοίνωση περί ορίου των 115 συμμετοχών, παίζει και να βοηθήσει στο να γεμίσει συμμετοχές ο αγώνας. Γιατί αν μπεις λίγο στο μυαλό του Έλληνα, θα ακούσεις κάτι τέτοιο:'όριο 115 συμμετοχές? Έχει γούστο να τρέξει ο Κουλιάδης και να μου πάρει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μου, είναι και ο τελευταίος αγώνας... τρεχάτε ποδαράκια μου, να προλάβω να δηλώσω!'
Πιο πρωτάθλημα;
Α ναι ξέχασα κάμποσοι τρέχουν τώρα με την ευκαιρία, για να πάρουν κάποια νίκη που διαφορετικά ούτε με κιάλια δε θα την είχαν.
Α ναι και ορισμένοι που έχουν απωθημένο ένα κύπελλο, κι ας είναι και άνευ συναγωνισμού. Ποιος θα το θυμάται σε λίγα χρόνια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντως αυτή η ανακοίνωση περί ορίου των 115 συμμετοχών, παίζει και να βοηθήσει στο να γεμίσει συμμετοχές ο αγώνας. Γιατί αν μπεις λίγο στο μυαλό του Έλληνα, θα ακούσεις κάτι τέτοιο:
'όριο 115 συμμετοχές? Έχει γούστο να τρέξει ο Κουλιάδης και να μου πάρει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μου, είναι και ο τελευταίος αγώνας... τρεχάτε ποδαράκια μου, να προλάβω να δηλώσω!'
Πιο πρωτάθλημα;
Α ναι ξέχασα κάμποσοι τρέχουν τώρα με την ευκαιρία, για να πάρουν κάποια νίκη που διαφορετικά ούτε με κιάλια δε θα την είχαν.
Α ναι και ορισμένοι που έχουν απωθημένο ένα κύπελλο, κι ας είναι και άνευ συναγωνισμού. Ποιος θα το θυμάται σε λίγα χρόνια.+1000
-
Οι συμμετοχές είναι κάπου κοντά στις 106.Ποια τα σχόλιά σας?Να συμπεράνω ότι λύθηκαν τα προβλήματα και έληξε η αποχή ή μήπως πρέπει να σκεφτώ πως όποιοι απείχαν το έκαναν ο καθένας για τον δικό του λόγο και όχι γιατί πραγματικά ήθελε να απέχει.Η Ριτσώνα είναι πόλος έλξης και ξεχνιούνται όλα?Διαβάζω εδώ και καιρό και λέει ο καθενας το δικο του είτε έχει δίκιο είτε άδικο.Θυμάμαι που είχα γραψει εδω στο forum οτι στις αναβάσεις ειχε γινει πιο αισθητη η αποχη.Τελικα εκανα λάθος γιατί με μια **πολυδιαφημισμενη Ριτσωνα **τα ξεχναμε ολα.Δεν εκανα αποχη γιατι ηξερα τι θα συμβει.Γιατι δεν ειναι κανενας σοβαρος να υπερασπιστει αυτο που πιστευει.Εγω πηρα την ευθυνη πανω μου κι ετρεξα.Δεν ειπα ομως ποτε κανω αποχη και να απεχω μονο απο αναβασεις και να κανω σαν κυριος ραλλύ και ραλλύ σπριντ.Ειτε στο αριστερο ειτε στο δεξι μπακετ.Ξερω οτι οσοι ειστε αντιθετοι με το οτι δεν απειχα θα κραξετε θα ειρωνευτειτε αλλα δεν πειραζει.Αυτο που πιστευω σωστο ειναι να υπερασπιζεσαι την γνωμη σου και να είσαι υπεύθυνος για τις πραξεις σου.130φεύγα συμμετοχες το Παλλάδιο(έστω και μεικτές) 100φεύγα η Ριτσώνα.Ποιά αποχή?Αποχή μονο απο Πορταρια,Ομπλου,Μοσχοκαρυα.?
Δημήτρης -
-
Ναι εχεις δικιο ηταν πολυ χαμηλα το τοπικ και δεν το ειχα δει .Ας το διορθωσουν οι admins.Sorry...
-
Εδώ έχουν πέσει οι αγώνες τόσο χαμηλά (πόσο ακόμα πιο κάτω μπορούν να πάνε άραγε) το τόπικ θα μας πειράξει.
-
Ο χρήστης Brillis έγραψε:
Οι συμμετοχές είναι κάπου κοντά στις 106.Ποια τα σχόλιά σας?Να συμπεράνω ότι λύθηκαν τα προβλήματα και έληξε η αποχή ή μήπως πρέπει να σκεφτώ πως όποιοι απείχαν το έκαναν ο καθένας για τον δικό του λόγο και όχι γιατί πραγματικά ήθελε να απέχει.Η Ριτσώνα είναι πόλος έλξης και ξεχνιούνται όλα?Διαβάζω εδώ και καιρό και λέει ο καθενας το δικο του είτε έχει δίκιο είτε άδικο.Θυμάμαι που είχα γραψει εδω στο forum οτι στις αναβάσεις ειχε γινει πιο αισθητη η αποχη.Τελικα εκανα λάθος γιατί με μια **πολυδιαφημισμενη Ριτσωνα **τα ξεχναμε ολα.Δεν εκανα αποχη γιατι ηξερα τι θα συμβει.Γιατι δεν ειναι κανενας σοβαρος να υπερασπιστει αυτο που πιστευει.Εγω πηρα την ευθυνη πανω μου κι ετρεξα.Δεν ειπα ομως ποτε κανω αποχη και να απεχω μονο απο αναβασεις και να κανω σαν κυριος ραλλύ και ραλλύ σπριντ.Ειτε στο αριστερο ειτε στο δεξι μπακετ.Ξερω οτι οσοι ειστε αντιθετοι με το οτι δεν απειχα θα κραξετε θα ειρωνευτειτε αλλα δεν πειραζει.Αυτο που πιστευω σωστο ειναι να υπερασπιζεσαι την γνωμη σου και να είσαι υπεύθυνος για τις πραξεις σου.130φεύγα συμμετοχες το Παλλάδιο(έστω και μεικτές) 100φεύγα η Ριτσώνα.Ποιά αποχή?Αποχή μονο απο Πορταρια,Ομπλου,Μοσχοκαρυα.?
ΔημήτρηςΕπιμένω φίλε μου.....~100 συμμετοχές από ~200 δείχνει κάτι...Επίσης παίζει ρόλο και το ποιός απέχει (και δεν εννοώ αν είναι πρωτοκλασάτος ή όχι......)
Όσο για το Παλάδιο...κάνε τους υπολογισμούς σου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά....
Καλό αγώνα....
(Σε ακόμα ένα αγώνα που ήθελα να τρέξω, δεν θα το κάνω.... -1 στη Ν2....)
-
ΦΙΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 135 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Eτσι!110....
Ετσι....
Και λιγο χιουμορ ,γιατι αλλιως δεν τη σωζουμε την κατασταση!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΥΣΗ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΕΣ ΚΥΠΕΛΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ
-
ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΑ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΕΝΙΤ .Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ .
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ , ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ?ΤΑ 110 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ .
-
τελικα amaxopoule θα τρεξεις΄¨
-
Nαι,ειμαι ο μπαλαντερ με το Νο 13.
Γεια σου Θοδωρη!
Ανάβαση Ριτσώνας 2 - 3 Δεκεμβρίου.