-
Ρε συ αμαξοπουλε,
ειλικρινα, περα απο ολα, βλεπεις να εχει δικιο αυτος ο τακινεν και τον υπερασπιζεσαι εμεσα? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ερωτηση ειναι αυτο αλφιστι?
Δημήτρη, αν δεν το καταλαβαίνεις, ο alfistas αναφέρεται στον χαρακτηρισμό 'Σαβούρες' του takinen και ο takinen τον ειρωνεύεται!
Και για να καταλάβω....με βάζεις στην θέση μου?
Δεν ξεκολλάτε κάποια στιγμή από την κριτική των mods και να ασχοληθείτε με αυτά καθεαυτά τα γραφόμενα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερωτηση ειναι αυτο αλφιστι?
Δημήτρη, αν δεν το καταλαβαίνεις, ο alfistas αναφέρεται στον χαρακτηρισμό 'Σαβούρες' του takinen και ο takinen τον ειρωνεύεται!
Και για να καταλάβω....με βάζεις στην θέση μου?
Δεν ξεκολλάτε κάποια στιγμή από την κριτική των mods και να ασχοληθείτε με αυτά καθεαυτά τα γραφόμενα!
O takinen εξηγήθηκε για το θέμα αυτό. Για την ακρίβεια δεν είναι καν θέμα, είναι όμως η λέξη από την οποία πολλοί βιάστηκαν να πιαστούν, μην τυχόν και πιάσουν το νόημα της υπόλοιπης πρότασης.
Kouk , αυτό που είπα εγώ ήταν ειρωνία; Έστω, αν και η ειρωνία έχει πλάγιο στόχο, ενώ ο δικός μου ήταν άμεσος.
Αυτός που με λέει άσχετο, πως δεν έχω δίπλωμα οδήγησης, πως πάω στους αγώνες με ΚΤΕΛ, πως δεν πρέπει να ξαναγράψω σε κανένα φόρουμ σχετικό με αυτοκίνητα, μήπως λέω μήπως, αγγίζει τα όρια της προσωπικής επίθεσης; -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ας μας πεί λίγο ο φίλος takinen, τί αυτοκίνητο οδηγεί??? Είμαι σίγουρος ότι ούτε δίπλωμα δεν έχει και ήρθε στη Ριτσώνα με το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ Λαμίας.
Ειλικρινά σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις πόσο άσχετος είσαι με το ΣΠΟΡ αποκαλώντας 'ΣΑΒΟΥΡΕΣ' αυτοκίνητα θρύλους, που σήμερα κοστίζουν 50-100 χιλιάδες ευρώ. Αν ήμουν στη θέση σου, δέν θα ξαναέγραφα σε αυτό το φόρουμ και σε κανένα φόρουμ σχετικό με αυτοκίνητα και αγώνες ειδικότερα, η θα ζητούσα αμέσως δημόσια συγνώμη!!!!!Έχω πρόχειρο ένα παγούρι. Μήπως θέλεις να σου το δώσω να αδειάσεις καμιά λίμνη;
Παιδιά sorry δεν γνωρίζω κανέναν απο τους 2 αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!
Αλφίστας απο Γιάννενα είσαι?
-
αμαν αυτες οι κοντρες δεν βαραθηκατε ηθελα να ξερα?
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
αμαν αυτες οι κοντρες δεν βαραθηκατε ηθελα να ξερα?Οχι βέβαια, αυτή είναι η ουσία τελικά όπως φαίνεται.
-
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας....Ανάβαση Ριτσώνας.
Κόσμος χμ έτσι κι έτσι,το συγκεκριμένο βουνό έχει δει πολύ περισσότερους θεατές.Από συμμετοχές πάλι μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό μάλλον θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι.Και δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση....ο κριτής στην Κ4 που ήμουν-παλιά καραβάνα- που τελειώνοντας ευχήθηκε σε όλους όσους ήταν σε εκείνη τη στροφή καλές γιορτές(το γιατί δεν ξέρω,ίσως γιατί οι κριτές είναι από τους λίγους που προσφέρουν στο χώρο απλά επειδή αγαπούν το άθλημα) και η έλλειψη κάδων για απορρίματα και έτσι το βουνό γέμισε πάλι από τα δείγματα του πολιτισμού μας.Γενικά πάντως η οργάνωση,από τη μεριά ενός θεατή,μου φάνηκε καλή.Απλά μερικές σκέψεις.....Ένα βίντεο που ετοίμασε ο αδερφός μου με μερικά περάσματα από την ημέρα του αγώνα (27ΜΒ)
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας....Ανάβαση Ριτσώνας.
Κόσμος χμ έτσι κι έτσι,το συγκεκριμένο βουνό έχει δει πολύ περισσότερους θεατές.Από συμμετοχές πάλι μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό μάλλον θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι.Και δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση....ο κριτής στην Κ4 που ήμουν-παλιά καραβάνα- που τελειώνοντας ευχήθηκε σε όλους όσους ήταν σε εκείνη τη στροφή καλές γιορτές(το γιατί δεν ξέρω,ίσως γιατί οι κριτές είναι από τους λίγους που προσφέρουν στο χώρο απλά επειδή αγαπούν το άθλημα) και η έλλειψη κάδων για απορρίματα και έτσι το βουνό γέμισε πάλι από τα δείγματα του πολιτισμού μας.Γενικά πάντως η οργάνωση,από τη μεριά ενός θεατή,μου φάνηκε καλή.Απλά μερικές σκέψεις.....Ένα βίντεο που ετοίμασε ο αδερφός μου με μερικά περάσματα από την ημέρα του αγώνα (27ΜΒ)
Πολύ ωραίο βιντεάκι , μπράβο στον αδερφό σου
Ανάβαση Ριτσώνας 2 - 3 Δεκεμβρίου.