-
εσύ, ο νίκος, ο πάσχος... όλοι πια...
-
σας αφήνω, πάω μπουζούκια
-
Εγω ποτέ.Αφου το ξερεις...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σας αφήνω, πάω μπουζούκιαελλαδαρα... εδω αν βγεις εξω ουτε μεθυσμενο δε συναντας τετοια μερα και ωρα...
παω για υπνο καληνυχτα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι...συναδελφική αλληλεγγύη.. Λες να κάνουμε παράπονα στον kouk για τον Ντινο τωρα που είμαστε 2;Γιατί ρε έθιξε τον κλάδο????????
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ετσι...συναδελφική αλληλεγγύη.. Λες να κάνουμε παράπονα στον kouk για τον Ντινο τωρα που είμαστε 2;
Γιατί ρε έθιξε τον κλάδο????????
Αυτό έλειπε.Να τον αποκληρώσω τελείως θέλει;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ελλαδαρα... εδω αν βγεις εξω ουτε μεθυσμενο δε συναντας τετοια μερα και ωρα...
Ούτε δω!
-
εσύ δεν είσαι ελλάδα ρε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ούτε δω!
Εκει δεν συναντάς ποτέ άνθρωπο.
Μιλάω και εγώ λες και ο Βόλος είναι καλύτερος.
-
Στην Πάτρα πάντως που ξέρω όλοι τωρα θα ναι έξω...ή στο στο νερό ή στο Oggi... Για πολύ μπεκρούλιασμα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στην Πάτρα πάντως που ξέρω όλοι τωρα θα ναι έξω...ή στο στο νερό ή στο Oggi... Για πολύ μπεκρούλιασμα..Καθημερινή??????
Εδώ ειναι κλειστά τα περισσότερα. Χθες δούλευαν λόγο σημερινής αργίας και το club είχε 40-50 άτομα μέσα.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ούτε δω!
Εκει δεν συναντάς ποτέ άνθρωπο.
Μιλάω και εγώ λες και ο Βόλος είναι καλύτερος.
Aπό δω δεν έχει χειρότερα!
-
Ναι ρε πλάκα κάνεις; Εκεί μιλάμε για 30000 φοιτητές που οι περισσότεροι βγαίνουν στην περίοδο της εξεταστικής. Κια δε θα βγουν καθημερινή;Κι εγω τι έκανα νομίζεις; Φίσκα σου λέω τα πάντα.Φαντασου 5 η ωρα το πρωί στην πιάτσα στην πλατεία Ολγας γινόταν πανικός..
-
Άντε να πηγαίνω και εγώ σιγά σιγά για ύπνο, έτσι και αλλιώς μύγες βαράω γμτ αϋπνία μου.
-
Καλημέρα και από εμένα νέοι μου...
-
2η σερί μέρα με 3μιση ώρες ύπνο... Γμτ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θες μήπως να σε κερασω τσάι;Εχω καιρό να κεράσω.Δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο.
Καλημέρα καθήκια.
Κώστα, same here... Αλλά για περισσότερο καιρό...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**2η σερί χρονιά χωρίς σεξ... Γμτ... **Θες μήπως να σε κερασω τσάι;Εχω καιρό να κεράσω.
Δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο.
Καλημέρα καθήκια.
**Κώστα, same here... Αλλά για περισσότερο καιρό... **
Μπράβο παιδιά μου, πείτε μας τον πόνο σας! Να κάνουμε κανένα έρανο να σας φέρουμε καμία επαγγελματία; Δεν είναι ντροπή! Θα χάσετε το φως σας αν συνεχίσετε έτσι πάντως!!! Είστε και σε δύσκολη ηλικία...
(Τίνος ιδέα ήταν αυτή με τα πειραγμένα quotes;;; Πολύ καλός, πάρα πολύ καλός...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
**2η σερί χρονιά χωρίς σεξ... Γμτ... **
Θες μήπως να σε κερασω τσάι;Εχω καιρό να κεράσω.
Δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο.
Καλημέρα καθήκια.
**Κώστα, same here... Αλλά για περισσότερο καιρό... **
Μπράβο παιδιά μου, πείτε μας τον πόνο σας! Να κάνουμε κανένα έρανο να σας φέρουμε καμία επαγγελματία; Δεν είναι ντροπή, τι να πω κι εγω που μονο με τετοιες πηγαινω..
(Τίνος ιδέα ήταν αυτή με τα πειραγμένα quotes;;; Πολύ καλός, πάρα πολύ καλός...)
+1
( πω πω βαρεμαρα πρωι πρωι _) -
βρέ βρέ καλημέρα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]