-
Ο Τσάβες ήταν αυτός που τα αμερικανάκια έβγαλαν για λίγο με την και καλά επανάσταση του λαού και την απίστευτη προπαγάνδα από τα ιδιωτικά media ...?
Το είχε δείξει τις προάλλες ο Αυγερόπουλος στον Εξάντα.
Τον Τσάβες τον πάω τρελά! Τα χώνει στον Μπουστ και δεν μπορεί να κάνει και τίποτα πλέον ο πίθηκος...αφού πλέον απολαμβάνει πλήρους υποστήρθξης από στρατό και λαό.
Χώσε Ούγκο...χώσε!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ρε σεις ξευτερια btw παρατηρησε κανεις τι συμβαινει με τον Σαβεζ στην Βενεζουελα τις τελευταιες ημερες? Εκτος του οτι κανει σουπερ παρεα με τον Πουτιν και τον Αχμαντινετζαντ και αγοραζει διαφορα βαρεα οπλα που χρειαζεται απο την Ρωσσια, θελει να κρατηκοποιησει τα gov't utilities λεει πρωτον. Μετα ειπε, ή σοσιαλισμος ή θανατος! Και μετα, παει να καταλαργησει τον νομο στην χωρα, παρομοιο με αυτος στις ΗΠΑ, που δεν μπορει ενας Προεδρος να βαλει υποψηφιοτητα πανω απο δυο συνεχονμενες φορες.Σαν τι σας ακουγεται αυτο?
Ο Τσαβές αντικατέστησε το δολλάριο με ευρώ, και αυτό είναι τεράστιο πλήγμα για την Αμερικάνικη οικονομία αφού το πετρέλαιο της Βενεζουέλας δέν υπάρχει ούτε στο Κουβέιτ
Ευκαιρία λοιπόν να επέμβουμε και εκεί να αποκαταστήσουμε την δημοκρατία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟΚ, κι εσύ είσαι brain-less. Δεν θα τσακωθούμε τώρα.Ο Τσάβες εκτός του ότι σας μπινελικώνει, τί εγκλήματα διέπραξε;
Σκότωσε; Εισέβαλε σε ξένο κράτος; Σας έριξε πυρηνική βόμβα;Κάτσε τώρα και βράσε στο ζουμί σου.
Νταξ δεν μπορείς να πεις ότι είναι και κανας άγιος. Κοκαϊνες και πετρέλαια όλα τα λεφτά σ' αυτόν πάνε. Το παίζει αντι-αμερικάνος παρ' όλ' αυτά στην Αμερική υπάρχει τεράστια πετρελαικη εταιρία που ονομάζεται Citgo και ανοίκει στην κυβέρνηση της Βενεζουέλα. Επίσης οικογενειακοί φίλοι που έμεναν στο Καράκας μας λέγαν ότι είναι απίστευτη η εγκλιματικότητα που υπάρχει, και φυσικά δεν έχει αλλάξει και τίποτα με τον Τσαβεζ. Για μένα ένας απλός υποκριτής είναι που μόνο στα λόγια μένει, αλα Παπανδρεου σε πιο extreme βαθμό.
-
Άγιος δεν είναι κανείς. Όμως άγιο τον κάνουν κάτι καθυστερημένοι σαν τον Μπους που αντί να τον προσεγγίσουν ως ηγέτη κράτους, προσπαθούν με πλάγια μέσα να τον ρίξουν ανεβάζοντας τη δημοτικότητά του στο εσωτερικό της χώρας του.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
«Το κτύπημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα με ρουκέτα, ανεξάρτητα από πού προέρχεται, δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να το αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο της γενικότερης επίθεσής τους κατά των λαών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας:
«Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ **βομβαρδίζουν τη Σομαλία **
Βρε κομμουνα ασε την γνωστη προπαγανδα. Ενα gun ship C130 θερισε 8 ατομα και τελικα ηταν πολυ μικροτερης σημασιας ατομα απο οτι νομισαμε αρχικα. Για ποιον βομβαρδισμο μιλας?
Αυτο ειναι ενα μιρκο παραδειγμα για το τι 'λεγετε' για το τι κανουν οι ΗΠΑ σχετικα με τις πολεμικες επιχειρησεις των, κτλ. Λιγο εδω λιγο εκει, στο τελος πυρηνικες ρυξαμε στην Αυστραλια.
As an FYI though, και αλλα θα γινουν στην Σομαλια. Η CIA και αλλα special forces ειναι εκει και ψαχνουν τα ατομα που ηταν υπευθηνα για τις βομβιστικες επιχειρησεις στην Κενυα και αλλου. Οι μερες τους ειναι μετρημενες.
Τελος, ξανα, οπως εχουμε πει μεσω του Προεδρου και αλλων τοοοοσες φορες. Ο πολεμος εναντι της τρομοκρατιας ειναι παγκοσμιος. Οπου και εαν εισαι, εαν εισαι Αλ Καιντα τωρα ξερεις οτι σε ψαχνουμε και ποτε δεν εισαι ασφαλης! Αυτο ειναι το μυνημα. Ο μπαμπουλας ειναι εξω 24Χ7Χ356. Ουτε για υπνο καν μην πας. You can run but you cant hide asshole!
και αυξάνουν τα στρατεύματα κατοχής στο Ιράκ, γεγονός που έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, όπως και αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Ναι η αντιδραση στο εσωτερικο ηταν why the hell did you not do earlier assholes?!
Συγκεκριμενα ομως εχει δικιο εν μερη. Κανεις δεν καταλαβε το μυνημα που εστειλε ο Προεδρος των ΗΠΑ στην addressing the nation speech την Τεταρτη. Προσεξε κανεις οτι στελνουμε και αλλο carrier στην περιοχη? Εκτος τον 21500 στρατιωτων? Αυτο για μενα ειναι μυνημα για το Ιραν. Το carrier δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση για τις επιχειρησεις στο Ιρακ και στο Αφγανισταν. ΑΥτο το ξερω απο πρωτο χερι. Αχμαντινετζαντ, ετοιμασου! Θα σε φαει η μαρμαγκα και εσενα καθαρμα!
Γίνεται σε μια στιγμή που προωθείται το γενικότερο ιμπεριαλιστικό σχέδιο του δήθεν 'εκδημοκρατισμού της Μέσης Ανατολής'».
Δηλαδης? Τι γινετε στη ΜΑ? Παμε να κλεψουμε το πετρελαιο ετσι κομμουνα?
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «οι ισχυρισμοί για τη ζημιά που προκαλείται στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, είναι αποπροσανατολιστικοί. Το κύριο είναι ότι το κτύπημα δεν μπορεί να γίνει άλλοθι για την ένταση της κρατικής καταστολής και της δράσης των διαφόρων υπηρεσιών».
ΜΕ αλλα λογια, δικα μας ατομα το εκαναν (χιππηες σαν του λογου μας), οι ΗΠΑ φταινε. Ε καλα.
«Απαιτείται επαγρύπνηση, ετοιμότητα και δράση για την ανάπτυξη του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που είναι προϋπόθεση για την περιθωριοποίηση και απομόνωση κάθε προβοκάτσιας, από όπου και αν προέρχεται αυτή» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σιγα θα σκισεις καμια φουστα.[/quote]
ρε σπιρτο ο μανος ζητησε να διαβασει την ανακοινωση και την εκανα απλα copy/paste..
η πλακα ειναι οτι εγραψα οτι διαφωνω με την ανακοινωση και εσυ καθεσαι και απαντας
βασικα νταξ..
εγω την πεταξα τη ρουκετα.. ημουν εξω απο την πρεσβεια με αλλους αναρχιστ- κομιουνιστ- τεροριστς κ ριξαμε τη βομβα επαε.
σε φιλοξενω αμα θες σπιτι μου στο νοτινγκ χιλ στο δυτικο λονδινο να σου κανουν μασαζ 7 φιλιπινεζες σιατσου τερορ μπομπερς ενω μεσα θα εκπαιδευονται αλβανοι αυτονομιστες της βορειας αφρικης.. ειμαστε παντου αμερικανακι.. κρυψου.. εχουμε και στις ηπα διασυνδεσεις. το επομενο χτυπημα θα ειναι στο σπιτι σου.
αραζω απο την καντιλακ δινω σημα με το κινητο και εκτοξευονται 7 ρουκετες και ολος ο πλανητης θα γινει θαλασσα.. γιαυτο μη μου τη λες πολυτα φιλια μου πυραυλε
πιτσιρικα επιδιωκεις τσαμπουκα
τα εβαλες με υπουλο του δρομου αληταρα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άγιος δεν είναι κανείς. Όμως άγιο τον κάνουν κάτι καθυστερημένοι σαν τον Μπους που αντί να τον προσεγγίσουν ως ηγέτη κράτους, προσπαθούν με πλάγια μέσα να τον ρίξουν ανεβάζοντας τη δημοτικότητά του στο εσωτερικό της χώρας του.+1
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πιτσιρικα επιδιωκεις τσαμπουκα
τα εβαλες με υπουλο του δρομου αληταραωχ ωχ!
-
ιδου η αποδειξη
γαβριηλ μην προσπαθησεις να κρυφτεις ειμαστε παντου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ιδου η αποδειξηγαβριηλ μην προσπαθησεις να κρυφτεις ειμαστε παντου
Εσύ είσαι με το κράνος ή ο διπλανός του;
-
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!Una faca...
-
η member card μου με απορρητα στοιχεια (φαινονται μονο στα ειδικα μηχανηματα)
αντιφα γουοριορς Υο
-
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!παντα ειχα την απορια αν μεγαλοδημοσιγραφοι/τραγουδιαρηδες και αλλες 'διασημες' μορφες παρακολουθουν το forum
-
Ναι, παρακολουθούμε!
-
ο lakis gavalas είναι γνήσιος ή μούσι;
-
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!... και σε διπλανό παράθυρο, ο Τράγκας έτοιμος να επέμβει. Επίτιμοι καλεσμένοι, Ζουράρις και Κακαουνάκης, στο ΙΔΙΟ παράθυρο
-
Πόσα nanosecond μέχρι να κρασάρει το σύμπαν;
-
Βλέποντας τον Γαβριήλ να 'απαντάει' στην ανακοίνωση του ΚΚΕ μου πέρασε μια διεστραμμένη σκέψη από το μυαλό... Την Κανέλλη να γράφεται στο φόρουμ και να μουτζοπιάνεται με τον g! Θα έπεφτε ο σερβερ!Ε εντάξει τώρα, μη συγκρίσιμα μεγέθη Θα τον έκανε κ@λ...πίδα τον G! η Κανέλλη, άλλο ειδκό βάρος, θα βλέπαμε βιασμό ανηλίκου...(παρά τις άπειρες ενστάσεις που έχω η Κανέλλη είναι πολύ 'δύσκολη' στην κατ'αντιπαράθεση κουβέντα, δεν είναι κατηγορία μύγας όπως ο G!)
-
Σιγά μην τα έβγαζε πέρα με τον Γκ.
Θα κάπνιζε 5 πακέτα τσιγάρα, θα της έκλεινε ο λαιμός από τις φωνές, θα τράβαγε 2 κουτιά ηρεμιστικά και θα έφευγε για το Αφγανιστάν ως η πρώτη γυναίκα ταλιμπάν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σιγά μην τα έβγαζε πέρα με τον Γκ.
Θα κάπνιζε 5 πακέτα τσιγάρα, θα της έκλεινε ο λαιμός από τις φωνές, θα τράβαγε 2 κουτιά ηρεμιστικά και θα έφευγε για το Αφγανιστάν ως η πρώτη γυναίκα ταλιμπάν.Έεεελα μωρέ...Με τον gavrilako ...Τρυφερός σαν πωπουδάκι μωρού θα ήταν για τις δοντάρες της Κανέλλη, θα σκιζόταν στα 2 σαν να κόβεις βούτυρο
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]