-
Ξεχνανε αμεσως το θεμα Ελληνες και ομοφυλοφυλισμος μετα το παραπανω.
-
Έπρεπε να τους δώσεις απο ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα και να τους πεις:
ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΔΩΣΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ -
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έπρεπε να τους δώσεις απο ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα και να τους πεις:ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΔΩΣΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥΟριστε?
Τι εγινε με σενα ρε Άικ? Σε γνωριζω ουδετερο και μεσα σε 4 μηνες χιππησες και εσυ? What's the matter with you? Get over it! (ενω σου ριχνω σφαλιαρα στο σβερκο!) συνελθε ρε!
-
φταίει η παρέα με τον λουλούδη
Mην ανυσηχείς, θα κάνω ντού με hippy-mass-penetration-tank σαν τον cartman και θα τους εξολοθρεύσω εκ των έσω
Άικ, γεννημένος καπιτάλας
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
No I dont react very well with assholes like these.
Κατ'αρχην ηταν πισω μου, αρα δεν θα μα'κουγαν εκτος εαν γυρνουσα πισω καπως. Στο αεροπλανο ηταν γυρω στα 7 μετρα πισω μου.
Αυτο που θα εκανα εαν ειχα χρονο θα ηταν:
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του θα τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Ας εκανε ικ να δεις τι θα γινοταν.
[
-
όχι θα το άφηνες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
φταίει η παρέα με τον λουλούδηMην ανυσηχείς, θα κάνω ντού με hippy-mass-penetration-tank σαν τον cartman και θα τους εξολοθρεύσω εκ των έσω
Ετσι μπραβο! Θες λιγο σφαλιαρισμα here and there να θυμασαι τις ριζες σου.
Σιγουρα ο λουλουδη φτεει. Που μου'ρθε με ρουχα λουλουδιων στην συναντηση, ακου θρασος.
Btw, το επισοδιο με το Nintendo το ειδες (southpark)?
-
φταίει η παρέα με τον λουλούδη
Mην ανυσηχείς, θα κάνω ντού με hippy-mass-penetration-tank σαν τον cartman και θα τους εξολοθρεύσω εκ των έσω
Ετσι μπραβο! Θες λιγο σφαλιαρισμα here and here να θυμασαι τις ριζες σου.
Σιγουρα ο λουλουδη φτεει. Που μου'ρθε με ρουχα λουλουδιων στην συναντηση, ακου θρασος.
Παει...ο Αηκ ειναι δικος μου! he has turned to the Flower Side
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Λουλούδη
Άι αμ γιορ φάδερ
-
Καλά ρε παιδιά και είναι λόγος το ότι μας αρέσει το κολαράκι των γυναικών να μας λένε πουστάκια?
Εκτός αν πηγαίνει του στυλ τι να πηδάς γυναικείο τι αντρικό κολαράκι το ίδιο είναι!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λουλούδη
Άι αμ γιορ φάδερ
Γουατ? Γιου mymotherfucker!!!
-
Έχω φέρει αμερικάνους φίλους μου εδώ. Τους έχω γνωρίσει σε άτομα όλων των ηλικιών. Εντάξει, υπάρχουν άτομα που στραβώνουν μόλις ακούσουν το γιου-ες-οφ-έι. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Και μιλάω για άτομα όλων των τάξεων. Χωριάτες που δεν ξέρουν ελληνικά, και σκίζονται να φιλοξενήσουν.
Οπότε μην είσαι σίγουρος, αυτό μόνο. Ξέρω ότι έχεις την άποψή σου, αλλά για όνομα, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν σου ζητάω να αλλάξεις εντελώς γνώμη, αλλά βάλε στο μυαλό σου μια μικρή αμφιβολία για αυτά που λές.
Οταν ερχομουν πισω στις ΗΠΑ τον Οκρωμρβιο, απο Αθηνα προς Μοναχο στο αεροπλανο, I cant help but overhear πισω μου δυο Ελληνες στην ηλικια μου να μιλανε ο ενας στον αλλον:
'Πως μου την δινουν τα αμερικανακια δεν μπορεις να φανταστεις' λεει ο ενας στον αλλον.
'Να αυτον π.χ. να των φαω δεν θα χορτασω'.
Λεω μπας και μιλαει για μενα.
Βλεπω πισω και κοιτανε και οι δυο εμενα! Λεω μπα δεν μπορει, απο που κι ως που?
Τωρα η επομενη πτηση φευγει σε 35 λεπτα και μολις προσγειωθηκαμε, ειμαστε οριθιοι περιμενουμε να ανηξει η πορτα να βγουμε, ολα αυτα. Εγω μεσ'την βιασυνη, προσπαθω να κινηθω οσο πιο γρηγορα γινετε.
Απο πισω και αυτοι. Σοβαρα μιλαω αρχισαν να με ακολουθουν ακομη και εξω απο το αεροπλαν. Α ρε και να γινοταν αυτο στην Αθηνα τι ξυλο ειχε να πεσει!!!!! Να σου πω εγω πως θα νιωσουν 450 lbs deadlifts και 225 power cleans στην μαπα σου. Αλλα το αεροπλανο για Σικαγο δεν το χανω!
Συνεχιζουν κι αλλα τετοια σχολια 'Ω ρε πως θα θελα να του βαλω την μουρη στο χωμα' και παει αυτο πινγκ πονγκ ο ενας στον αλλον επι 5 λεπτα, τα οποια μου φανηκαν αιωνας. Αρχιζω και τρεχω προς την πυλη διοτι βλεπω το ρολοι και εχω 15 λεπτα πριν φυγει το αεροπλανο και μονο τοτε τους εχασα.
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον. Εαν εγινε σε μενα θα μπορουσε να γινει σε οποιονδηποτε απο ΗΠΑ. Μιλαμε αν και ποτε δεν ειρθαμε προσωπο με πρσωπο, ενιωσα το ΜΙΣΟΣ των δυο αυτων Ελληνων που ειναι της δικης μου γενιας και ενιωσα βασικα τον ρατσισμο ισως για πρωτη φορα στη ζωη μου.
Καλα και δεν σηκωθηκες επανω οταν εφτανες και αρχισες να βιαζεσαι και να ελεγες στα Ελληνικα 'συγνωμη ειμαι βιαστικος εχω αλλο αεροπλανο να προλαβω' να δει ποσο θα φρικαρανε που λεγανε ολες τις μα$λακιες και νομιζανε οτι δεν καταλαβαινες. Το εχω δει κανα δυο φορες οταν ανθρωποι κανουν σχολια και νομιζουν οτι δεν τσιμπαω. Οποτε σε ασχετη φαση τους πιανω την κουβεντα και στο τελος τους γεμιζω και τα χαρτια για να μπουνε στις ΗΠΑ. Κολλητοι γινομαστε.
Η παντα φυσικα σε αστεισμο πες τους ρε παιδια πατε στην Αμερικη και αντιπαθειτε τοσο πολυ τους Αμερικανους. Δεν καταλαβαινω.
Νικος
Κατ'αρχην ηταν πισω μου, αρα δεν θα μα'κουγαν εκτος εαν γυρνουσα πισω καπως. Στο αεροπλανο ηταν γυρω στα 7 μετρα πισω μου.
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του θα τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Σιγα ρε συ παρε καμμια βαθεια αναπνοη. Αμα καθε φορα που μας κοιταζανε στραβα ειμαστε ετοιμοι για καυγα θα ειμασταν στην φυλακη.
Οχι οτι δεν τσαντιζομαι αλλα πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο.Νικος
ΥΓ: θα μας βγαλεις κακο ονομα εμεις οι Αμερικανοι ειμαστε φιλησυχοι (Oπως ειπε ο Tεδδυ Roosevelt : Speak Softly but Carry a Big Stick).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:rant:Και έρχεται ένας, και λέει 'is it true that you greeks are all gay?'
Του λέω, έλα να σου δείξω.
Μετά βέβαια όταν με έβλεπαν με τις κοπέλες, έλεγαν γιό και ρισπέκ.Ρε συ με αραπηδες τσακωθηκες;
Νικος
-
Nαι...
Άσε, έχω τρελές ιστορίες...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Έχω φέρει αμερικάνους φίλους μου εδώ. Τους έχω γνωρίσει σε άτομα όλων των ηλικιών. Εντάξει, υπάρχουν άτομα που στραβώνουν μόλις ακούσουν το γιου-ες-οφ-έι. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Και μιλάω για άτομα όλων των τάξεων. Χωριάτες που δεν ξέρουν ελληνικά, και σκίζονται να φιλοξενήσουν.
Οπότε μην είσαι σίγουρος, αυτό μόνο. Ξέρω ότι έχεις την άποψή σου, αλλά για όνομα, μην είσαι τόσο απόλυτος. Δεν σου ζητάω να αλλάξεις εντελώς γνώμη, αλλά βάλε στο μυαλό σου μια μικρή αμφιβολία για αυτά που λές.
Οταν ερχομουν πισω στις ΗΠΑ τον Οκρωμρβιο, απο Αθηνα προς Μοναχο στο αεροπλανο, I cant help but overhear πισω μου δυο Ελληνες στην ηλικια μου να μιλανε ο ενας στον αλλον:
'Πως μου την δινουν τα αμερικανακια δεν μπορεις να φανταστεις' λεει ο ενας στον αλλον.
Τωρα η επομενη πτηση φευγει σε 35 λεπτα και μολις προσγειωθηκαμε, ειμαστε οριθιοι περιμενουμε να ανηξει η πορτα να βγουμε, ολα αυτα. Εγω μεσ'την βιασυνη, προσπαθω να κινηθω οσο πιο γρηγορα γινετε.
Απο πισω και αυτοι. Σοβαρα μιλαω αρχισαν να με ακολουθουν ακομη και εξω απο το αεροπλαν. Α ρε και να γινοταν αυτο στην Αθηνα τι ξυλο ειχε να πεσει!!!!! Να σου πω εγω πως θα νιωσουν 450 lbs deadlifts και 225 power cleans στην μαπα σου. Αλλα το αεροπλανο για Σικαγο δεν το χανω!
Συνεχιζουν κι αλλα τετοια σχολια 'Ω ρε πως θα θελα να του βαλω την μουρη στο χωμα' και παει αυτο πινγκ πονγκ ο ενας στον αλλον επι 5 λεπτα, τα οποια μου φανηκαν αιωνας. Αρχιζω και τρεχω προς την πυλη διοτι βλεπω το ρολοι και εχω 15 λεπτα πριν φυγει το αεροπλανο και μονο τοτε τους εχασα.
Τωρα φυσικα δεν λεω οτι απο το ενα αυτο περιστατικο βγαζω συμπερασμα, I just wanted to share this with you διοτι νομιζω ειναι και ενδιαφερον. Εαν εγινε σε μενα θα μπορουσε να γινει σε οποιονδηποτε απο ΗΠΑ. Μιλαμε αν και ποτε δεν ειρθαμε προσωπο με πρσωπο, ενιωσα το ΜΙΣΟΣ των δυο αυτων Ελληνων που ειναι της δικης μου γενιας και ενιωσα βασικα τον ρατσισμο ισως για πρωτη φορα στη ζωη μου.
Καλα και δεν σηκωθηκες επανω οταν εφτανες και αρχισες να βιαζεσαι και να ελεγες στα Ελληνικα 'συγνωμη ειμαι βιαστικος εχω αλλο αεροπλανο να προλαβω' να δει ποσο θα φρικαρανε που λεγανε ολες τις μα$λακιες και νομιζανε οτι δεν καταλαβαινες. Το εχω δει κανα δυο φορες οταν ανθρωποι κανουν σχολια και νομιζουν οτι δεν τσιμπαω. Οποτε σε ασχετη φαση τους πιανω την κουβεντα και στο τελος τους γεμιζω και τα χαρτια για να μπουνε στις ΗΠΑ. Κολλητοι γινομαστε.
Η παντα φυσικα σε αστεισμο πες τους ρε παιδια πατε στην Αμερικη και αντιπαθειτε τοσο πολυ τους Αμερικανους. Δεν καταλαβαινω.
Νικος
Σιγα ρε συ παρε καμμια βαθεια αναπνοη. Αμα καθε φορα που μας κοιταζανε στραβα ειμαστε ετοιμοι για καυγα θα ειμασταν στην φυλακη.
Οχι οτι δεν τσαντιζομαι αλλα πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο.Νικος
ΥΓ: θα μας βγαλεις κακο ονομα εμεις οι Αμερικανοι ειμαστε φιλησυχοι (Oπως ειπε ο Tεδδυ Roosevelt : Speak Softly but Carry a Big Stick).
Δεν με κοιταξε απλα στραβα. Ηταν ετοιμος για action. Anyway, you're most probably right though. Δεν αξιζει τον κοπο.
-
Υπαρχει αυτη η πεποιθεση στις ΗΠΑ οτι οι Ελληνες εχουν παθος με τον ομοφυλοφυλισμο (If that's even a word). Ο λογος ειναι οτι βγαινει απο την ιστορια της Αρχαιας Ελλαδας που διδασκουν στα σχολεια που πολλες φορες includes το ποσο encouraged ηταν ο ομοφυλοφυλισμος τοτε. Και σιγουρα αυτο ειναι αληθεια φυσικα.
Η πεποίθηση που λες, Γαβριήλ, ισχύει και για πολλούς άλλους λαούς(π.χ., στην Ε.Ε.), έως σήμερα, είναι αλήθεια, το έχω ζήσει και εγώ(και από κοντά και από το Διαδίκτυο).
Δεν θα ανοίξω ολόκληρο θέμα για την τότε εποχή, καθώς οι περισσότεροι ξένοι αλλά και Έλληνες αγνοούν πολλές πτυχές της τότε κοινωνίας/εποχής.
Πάντως, επειδή μια φορά με είχε τσατίσει ένας Άγγλος, του λέω, στην Ελλάδα υπάρχει η πεποίθηση ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος των Άγγλων είναι λούληδες. ---
Παρεπιμπτόντως, σχετικά με τους Άγγλους, στο Βερολίνο κάποτε, σε μια παρέα ήμουν εγώ, ένας Τούρκος, Γιουγκοσλάβος, Άγγλος και μια Πορτογαλλίδα: όταν έφυγε ο Άγγλος, γυρνάω στην Πορτογαλλίδα και της λέω: 'Πώς σου φάνηκε ο τύπος;' και μου απαντά με αδιαφορία... 'χμ....τυπικός 'Αγγλος!' Μόνο με αυτή την απάντησή της γέλασα, καταλαβαίνοντας τι εννοούσε [εννοόντας ότι πώς να την ενδιαφέρει σαν άντρας, αφού ήταν ομοφυλόφιλος].
Βέβαια, πέρα από προκαταλήψεις και μύθους, όλες οι πλευρές γενικεύουν λίγο έως πολύ(είτε οι Έλληνες είτε οι ξένοι).
Υ.Γ.: Κάτι που ξέχασα: βρε Γαβριήλ, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που χαίρονται όταν κάποιοι εκτοξεύουν ρουκέτες εναντίον πρεσβειών.
Ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί με πολιτικές ξένων χωρών, δεν είναι λόγος να σκοτώνει υπαλλήλους και πρέσβεις, αν είναι δυνατόν(άσε που στην προκειμένη περίπτωση, τίποτα ψευτο-αναρχοαριστεριστές θα ήταν, με ιδεολογίες για τα μπάζα, όπως μπάζα είναι και οι ίδιοι --- το έμβλημα της πρεσβείας στοχεύανε, όχι ότι δικαιολογείται η πράξη τους, φυσικά!) -
Το ότι δεν κλαίμε όταν σκοτώνονται στρατιώτες στρατού κατοχής στη Βαγδάτη από πράξεις αντίστασης, δεν συνεπάγεται ότι μισούμε τον λαό προέλευσης αυτών. Αν εγώ πάω στο Λονδίνο, φτιάξω μια βόμβα από λίπασμα σαν τον Μαγκάιβερ και ανατινάξω ένα εστιατόριο, θα με καταριέστε εσείς οι ΗΠΑμερικάνοι και θα ζητάτε να με κρεμάσουν αφού με ηλεκτροπλήξουν και πριν μου κάνουν 30 φονικές ενέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μισείτε όλους τους Έλληνες.
Τώρα εσένα πώς να σε συμπαθήσω όταν λες 'καλά να πάθουν' κι αναφέρεσαι σε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς αμάχους από βόμβες ή ασθένειες ή πείνα; Ενδέχεται μάλιστα να ταυτιστείς, έστω και βραχυπρόθεσμα, στο μυαλό του άλλου που διαβάζει τα τερατώδη που συχνά γράφεις με ολόκληρο το λαό σου. Δεν είναι παράλογη αντίδραση, ειδικά αν δεν ξέρει κάμποσους συμπατριώτες σου με διαφορετικά μυαλά.
-
Καλε μου? Πως ειναι δυνατον να ειμαι καλος σου αλλα και γενιτσαρος at the same time?
(τσιμπωντας το μαγουλου σο) Καλη μου μιατα εσυ.
Μπορεις να μου δωσεις ορισμο στον ορο γενιτσαρος? I am a little light on the lingo.
Btw on a more serious note, υπερβαλεις με αυτο που λες στο τελος. Εγω δεν θα σταματησω να ερχομαι Ελλαδα ποτε. Αλλωστε δεν νιωθω ως τουριστας οταν ερχομαι. Ολοι οι συγγενοις μου εκει ειναι. Η Ελλαδα ειναι η πατριδα μου.
Γενιτσαρος: http://www.live-pedia.gr/index.php/�% ... E%BF%CF%82
Εχει πολυ πλάκα τελικά αυτο το αγόρι....
-
Νικος
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του** θα **τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
yeah!
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]