-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
θετεις δηλαδη σε κινδυνο την δικη σου σωματικη ακεραιοτητα και των αλλων?Ναι, ακριβώς!!! Θέλω να δω πώς δουλεύουν οι αερόσακοι κιόλας!!!
και εγω το ιδιο κανω σε αναλογες περιπτωσεις...
Αααα ώστε έτσι κι εσύ...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τι είναι αυτα τα αδερφίστικα μωρε? Φωνάζεις τη τροχαία απο πριν,φωνάζεις το μπαμπά σου μετα.Κακώς έφυγες τελεία και παύλα οπως λέει ο Krus, σε ότι ύφος σου μίλησε του μιλάς, σε ότι σε προέτρεψε τον προτρέπεις.
Είχες δίκιο?Αξιοποίησε το.
άμα είχα ελεύθερο χρόνο όχι που θα έφευγα χεχε αλλά όλα μου τυχαίνουν όταν έχω δουλειές
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε Wagner669 ,ταξιτζης να ησουνα λιγοτερα περιστατικα θα είχες...
Εμενα μου λες;;;;
Με αυτο που κυκλοφορει, ο χαρακτηρισμος 'ταξιτζης' δεν ειναι και μακρυα...
ΥΓ Καλα να παθεις, να σου τυχουν και αλλα ζωα, γιατι ξαναπηρες Mercedes ΚΟΡΟΙΔΟ...
ΥΓ2 Επεστρεψα αγαπες μου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μου έχει πατήσει και μένα το πόδι αυτοκίνητο πριν από 6-7 χρόνια. Ζώο αυτός που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και 'χαζός' εγώ που δεν κοίταξα απ' την άλλη πριν περάσω. Η πλάκα είναι ότι δεν πόνεσα καθόλου Σίγουρα σ' αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι επρόκειτο για μικρο αυτοκίνητο με μαλακιά λογικά ανάρτηση. Θυμάμαι πάντως ότι ούτε συγγνώμη δε μου ζήτησε... είδε ότι δε χτύπησα και σηκώθηκε και έφυγεοσο μαλακια και αν ηταν η αναρτηση, Χ κιλα πανω στο ποδι σου ηταν. Αυτο που σου εσωσε κοκκαλα ηταν το πιθανως ψηλοπροφιλο ελαστικο και το μικρο βαρος. Αμα ηταν τιποτα βαρυ με καμμια 17αρα ζαντα και σκληρο πλαινο, ολο και καποιο κρακ θα ακουγες.
Ακους edit [kouk] Don't Panic???
-
Ρε μαλάκα Κώστα έλειπες τόσο καιρό και με το που ήρθες το σκηνικό που σου πάτησε το πόδι ο άλλος κώστας έγραψες?
Φτάνειε δεν αντέχο άλλο!
-
Γυρνώντας σήμερα από το Πανεπιστήμιο στο σπίτι μου στην Πάτρα και έχοντας ψάξει ήδη για θέση περίπου 25 λεπτά, πέρασα από ένα στενό όπου είδα μια καρέκλα στο δρόμο να 'κρατάει' μια θέση μπροστά από ένα μαγαζί μοδίστρας. Υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόμουν, μη βλέποντας όμως πολλές προοπτικές στο να βρω αλλού θέση σταματάω και βγαίνοντας έξω να δω ποιός έχει βάλει την καρέκλα πετάγεται έξω η 60άρα μοδίστρα και ακολουθεί το εξής σκηνικό:
Εγώ: Δικιά σας είναι η καρέκλα;
Αυτή: Ναι, περιμένω το γιο μου.
Εγώ: Κυρία μου, δε μπορείτε να πιάνετε μια θέση στο δρόμο γιατί έτσι θέλετε, δε σας ανήκει.
Αυτή: Αφού εδώ είναι το κατάστημά μου.
Εγώ: Βγάλτε την σας παρακαλώ για να παρκάρω.
Αυτή: Δεν τη βγάζω.
Εγώ: Εντάξει, θα τη βγάλω εγώ.
Αυτή: Βγάλτην αλλά εγώ θα κάτσω στη μέση της θέσης και θα περιμένω.Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάτσω όπως ήμουν στη μέση του δρόμου και να καλέσω την αστυνομία, αρχίσαν όμως να μου κορνάρουν οι πίσω. Υποχρεώθηκε λοιπόν να φύγει και να με αφήσει να παρκάρω, άρχισε όμως να με λέει ανάγωγο και σκατόπαιδο και κάτι άλλα ωραία.
Λυπάμαι σε κάποιο βαθμό για αυτό που ακολούθησε, δεν έχω ξεστομίσει όμως περισσότερα 'γαλλικά' στη ζωή μου. Ήρθε και η κόρη της και άρχισε να την υποστηρίζει και τα άκουσε και αυτή και μάλιστα πολύ χοντρά. Είχε μάλιστα το θράσος η μ@λ@κισμένη να μου πει ότι από την εμφάνισή μου καταλαβαίνει το ποιόν μου, όταν εγώ ήμουν ντυμένος με σοβαρά καθημερινά ρούχα και δεν έχω κάποιο 'αξεσουάρ' ή χαρακτηριστικό πάνω μου που να δίνει κακή εντύπωση. Το τι άκουσε για το χωριό της δεν περιγράφεται. Ξέχασα να αναφέρω ότι με χαστούκισε κιόλας Έπρεπε να είμαι όντως ο 'κακός' 'άνθρωπος που προσδιορίζουν τα ρούχα μου να σου πω μετά τι θα γινόταν. Να ήταν άντρες θα σου έλεγα εγώ, αυτές οι @#$%^&* στηρίζονταν όμως στο ότι δε θα χτυπούσα γυναίκα, οπότε και το έπαιζαν μάγκες.
Τέλος πάντων, αφού άκουσα πολλά, είπα πολλά και έχοντας ανεβάσει πίεση πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα, όχι γιατί είχα άδικο, αλλά γιατί δεν ήθελα να το βρω την επόμενη μέρα 'πειραγμένο'.
Αι σιχτίρ...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ήρθε και η κόρη της και άρχισε να την υποστηρίζει και τα άκουσε και αυτή και μάλιστα πολύ χοντρά. Είχε μάλιστα το θράσος η μ@λ@κισμένη να μου πει ότι από την εμφάνισή μου καταλαβαίνει το ποιόν μου, όταν εγώ ήμουν ντυμένος με σοβαρά καθημερινά ρούχα και δεν έχω κάποιο 'αξεσουάρ' ή χαρακτηριστικό πάνω μου που να δίνει κακή εντύπωση. Το τι άκουσε για το χωριό της δεν περιγράφεται. Ξέχασα να αναφέρω ότι με χαστούκισε κιόλαςOMG!!!!!1111έναέναένα
ήταν καθόλου ωραία τουλάχιστον;
Εκεί που σε χαστούκιζε, έπρεπε να την βάλεις κάτω και να της δώσεις ένα γλωσσόφιλο.
...Και μετά να την χαστουκίσεις κι εσύ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ2 Επεστρεψα αγαπες μου.Καλώς τον κούκλο μας!!!
(Γιατί, έλειπες πριν;;)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Γυρνώντας σήμερα από το Πανεπιστήμιο στο σπίτι μου στην Πάτρα και έχοντας ψάξει ήδη για θέση περίπου 25 λεπτά, πέρασα από ένα στενό όπου είδα μια καρέκλα στο δρόμο να 'κρατάει' μια θέση μπροστά από ένα μαγαζί μοδίστρας. Υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόμουν, μη βλέποντας όμως πολλές προοπτικές στο να βρω αλλού θέση σταματάω και βγαίνοντας έξω να δω ποιός έχει βάλει την καρέκλα πετάγεται έξω η 60άρα μοδίστρα και ακολουθεί το εξής σκηνικό:
Εγώ: Δικιά σας είναι η καρέκλα;
Αυτή: Ναι, περιμένω το γιο μου.
Εγώ: Κυρία μου, δε μπορείτε να πιάνετε μια θέση στο δρόμο γιατί έτσι θέλετε, δε σας ανήκει.
Αυτή: Αφού εδώ είναι το κατάστημά μου.
Εγώ: Βγάλτε την σας παρακαλώ για να παρκάρω.
Αυτή: Δεν τη βγάζω.
Εγώ: Εντάξει, θα τη βγάλω εγώ.
Αυτή: Βγάλτην αλλά εγώ θα κάτσω στη μέση της θέσης και θα περιμένω.Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ήθελα να κάτσω όπως ήμουν στη μέση του δρόμου και να καλέσω την αστυνομία, αρχίσαν όμως να μου κορνάρουν οι πίσω. Υποχρεώθηκε λοιπόν να φύγει και να με αφήσει να παρκάρω, άρχισε όμως να με λέει ανάγωγο και σκατόπαιδο και κάτι άλλα ωραία.
Λυπάμαι σε κάποιο βαθμό για αυτό που ακολούθησε, δεν έχω ξεστομίσει όμως περισσότερα 'γαλλικά' στη ζωή μου. Ήρθε και η κόρη της και άρχισε να την υποστηρίζει και τα άκουσε και αυτή και μάλιστα πολύ χοντρά. Είχε μάλιστα το θράσος η μ@λ@κισμένη να μου πει ότι από την εμφάνισή μου καταλαβαίνει το ποιόν μου, όταν εγώ ήμουν ντυμένος με σοβαρά καθημερινά ρούχα και δεν έχω κάποιο 'αξεσουάρ' ή χαρακτηριστικό πάνω μου που να δίνει κακή εντύπωση. Το τι άκουσε για το χωριό της δεν περιγράφεται. Ξέχασα να αναφέρω ότι με χαστούκισε κιόλας Έπρεπε να είμαι όντως ο 'κακός' 'άνθρωπος που προσδιορίζουν τα ρούχα μου να σου πω μετά τι θα γινόταν. Να ήταν άντρες θα σου έλεγα εγώ, αυτές οι @#$%^&* στηρίζονταν όμως στο ότι δε θα χτυπούσα γυναίκα, οπότε και το έπαιζαν μάγκες.
Τέλος πάντων, αφού άκουσα πολλά, είπα πολλά και έχοντας ανεβάσει πίεση πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα, όχι γιατί είχα άδικο, αλλά γιατί δεν ήθελα να το βρω την επόμενη μέρα 'πειραγμένο'.
Αι σιχτίρ...
Κάθε μέρα που θα περνάς και θα βλέπεις την καρέκλα, τηλέφωνο στην τροχαία. Θα πηγαίνεις να παρκάρεις παρακάτω και θα επιστρέφεις να δεις το θέαμα. Την πρώτη φορά θα κάνει την χαζή 'δεν είναι δικιά μου η καρέκλα', κτλ. Τη δεύτερη μπορεί να κάνει την χαζή. Την τρίτη θα σταματήσει να τη βάζει γιατί θα εκλείψουν οι δικαιολογίες
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
OMG!!!!!1111έναέναένα
ήταν καθόλου ωραία τουλάχιστον;
Εκεί που σε χαστούκιζε, έπρεπε να την βάλεις κάτω και να της δώσεις ένα γλωσσόφιλο.
...Και μετά να την χαστουκίσεις κι εσύ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
**Ξέχασα να αναφέρω ότι με χαστούκισε κιόλας *:rant: Έπρεπε να είμαι όντως ο 'κακός' 'άνθρωπος που προσδιορίζουν τα ρούχα μου να σου πω μετά τι θα γινόταν. Να ήταν άντρες θα σου έλεγα εγώ, αυτές οι @#$%^& στηρίζονταν όμως στο ότι δε θα χτυπούσα γυναίκα, οπότε και το έπαιζαν μάγκες.Τέλος πάντων, αφού άκουσα πολλά, είπα πολλά και έχοντας ανεβάσει πίεση πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα, όχι γιατί είχα άδικο, αλλά γιατί δεν ήθελα να το βρω την επόμενη μέρα 'πειραγμένο'.
Αι σιχτίρ...Εκεί κάνεις το εξής απλό..παίρνεις το λάγνο σου βλέμμα και της λές....μωρό μου με τρέλανες....τι γυναίκα είσαι εσύ...ρίξε μου άλλο ένα...αν φοράς ζώνη βγ΄λατη επι τόπου και κάνε πως της την δίνεις -σε καμία περίπτωση μην την δώσεις γιατί μπορεί να είναι ανώμαλη να την πάρει και να σε κάνει μάυρο - και πέστης δείρε με κιάλλο!
Πίστεψε με δεν ξέρουν απο που να φύγουν!
-
Ωραίες οι συμβουλές σας
Το κακό είναι ότι εκτός του ότι η κόρη δεν ήταν ωραία, είχε μαζευτεί και κοινό, οπότε δεν έλεγε να το τραβήξω περισσότερο... Ούτως ή άλλως, αυτοί που περίμεναν από πίσω μου αρχικά μέχρι να φύγει η ηλίθια από τη μέση του δρόμου έδωσαν το δίκιο σε μένα.
Ξέχασα να αναφέρω και την επική ατάκα της κόρης 'Πάρε το αμάξι και βάλτο εκεί που ξέρεις', η οποία φυσικά απαντήθηκε με το 'έλα πιο κοντά να στο βάλω'.Γενικά εκνευρίστηκα με την κλασσική ατάκα μαμάς και κόρης: 'Μα καλά, δε ντρέπεσαι στην ηλικία σου να μου συμπεριφέρεσαι έτσι;'. Υπάρχει κανένα εγχειρίδιο του μ@λ@κ@ που γράφει ότι όταν είσαι νέος πρέπει να αφήνεις τους μεγαλύτερους να σε μπιπ; Λίγο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι μπροστά στο νόμο είναι όλοι ίσοι.
Την έχω βαρεθεί την Πάτρα με τους σκατοκομπλεξικούς 'γνήσιους' Πατρινούς που νομίζουν ότι επειδή γεννήθηκαν στην Πάτρα, ενώ εσύ έχεις έρθει για να σπουδάσεις, ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα. Να μην υπήρχαν οι δεκάδες χιλιάδες φοιτητές να δω εγώ τι θα έτρωγαν οι Πατρινοί
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Την έχω βαρεθεί την Πάτρα με τους σκατοκομπλεξικούς 'γνήσιους' Πατρινούς που νομίζουν ότι επειδή γεννήθηκαν στην Πάτρα, ενώ εσύ έχεις έρθει για να σπουδάσεις, ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα. Να μην υπήρχαν οι δεκάδες χιλιάδες φοιτητές να δω εγώ τι θα έτρωγαν οι Πατρινοί
+1
Μαζί σου...
-
Αμα καεί ολάκερη η Πάτρα και μείνει μονάχα ένας πατρινός ξέρετε τι πώς θα λέγεται;
απομιναρι
(νο οφενς ε)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάθε μέρα που θα περνάς και θα βλέπεις την καρέκλα, τηλέφωνο στην τροχαία. Θα πηγαίνεις να παρκάρεις παρακάτω και θα επιστρέφεις να δεις το θέαμα. Την πρώτη φορά θα κάνει την χαζή 'δεν είναι δικιά μου η καρέκλα', κτλ. Τη δεύτερη μπορεί να κάνει την χαζή. Την τρίτη θα σταματήσει να τη βάζει γιατί θα εκλείψουν οι δικαιολογίες
Ωραιο ακουγεται,αλλα:
Την πρωτη φορα η τροχαια δεν θα ερθει καθολου.
Την δευτερη θα ερθει και θα χαριεντιστει με την μοδιστρα γιατι ειναι τριτα ξαδερφια.
Την τριτη φορα επισης δεν θα ερθει καθολου -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ωραιο ακουγεται,αλλα:
Την πρωτη φορα η τροχαια δεν θα ερθει καθολου.
Την δευτερη θα ερθει και θα χαριεντιστει με την μοδιστρα γιατι ειναι τριτα ξαδερφια.
Την τριτη φορα επισης δεν θα ερθει καθολουΜπορεί, αλλά το τηλεφώνημα στο 100 είναι τσάμπα. Το μόνο που σου τρώει είναι δύο λεπτά από τη ζωή σου. Στην χειρότερη παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα.
Υ.Γ.: Την προηγούμενη εβδομάδα τηλεφώνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου στο 100 για παράνομο-ενοχλητικότατο παρκάρισμα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ήρθαν ποτέ γιατί δεν είδα κλήση στο αμάξι του ζώου. Δεν πτοήθηκα, όμως, και σήμερα πήρα τηλέφωνο πάλι για τρία άλλα ζώα που έχουν κλείσει εντελώς πεζοδρόμιο πλάτους 3+ μέτρων στη Νέα Σμύρνη. Αν το βράδυ που θα περάσω δεν έχουν κλήση, θα ξαναπάρω τηλέφωνο. Κάποια στιγμή θα έρθουν.
-
To δοκιμασα δυο φορες το 100,καμια εμφανιση και στις δυο περιπτωσεις.
Στην δευτερη επαιζε να εχει παρατηθει ατακτα κλεμμενο αυτοκινητο,δεν τους απασχολησε ουτε αυτο.
Ισως εχουν πολυ δουλεια,δεν θελω να κακολογω ασκοπα,αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι η αστυνομια δεν ειναι ποτε εκει οταν την χρειαζεσαι,ειτε αμεσα, είτε με καθυστερηση,ειναι μονιμως απουσα.Ποτε την βλεπουμε τελικα μπροστα μας;Οταν μας κοβουν κλησεις γιατι πατησαμε διπλη διαχωριστικη γραμμη στο οδοστρωμα... -
aserf
Εγώ δε θα το άφηνα έτσι...
Αστυνομία τηλέφωνο και μύνηση κατευθείαν...
-
Είπαμε ποια είναι η λύση...
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
'Πάρε το αμάξι και βάλτο εκεί που ξέρεις' ---> 'έλα πιο κοντά να στο βάλω'.Απίστευτο!!!Θα το υιοθετήσω
(ελπίζω να μη μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα,έ; )
Ζώα ζώα ζώα [#3]