-
ελεεινος και τρισα8λιο βρωμερος γυφτουλας ο οδηγος λεωφορειου που επειδη ειχε παρκαρει ενα φορτηγακι στη στροφη χωραγε να περασει πανευκολα το λεωφορειο αλλα αυτος τραβηξε χειροφρενο.ετυχε να ημουν στο μπαλκονι και δεν εκανε το παραμικρο για να περασει παρα μονο πηρε απο το κινητο του την τροχαια για γερανο.εγω βγηκα απο το σπιτι να παω 100 μετρα πο περα και με το που βλεπω οτι εχει απειρο χωρο να περασει αρχιζω και του κατεβαζω.
ρε κουλαδι τι κανεις εκει περα?(επερνε την τροχαια να καλεσει γερανο )τι 8ες φιλε μου λεει?ρε τραγικε εχεις χωρο να περασεις αλλα βεβαια εσυ τα λεφτακια σου 8α τα παρεις γιατι να σκασεις?ασε τους μαλακες στη σταση να περιμενουν.εγω τη δουλεια εσυ τι δικια μου λεει.
οχι του λεω.σας ξερω τι αλητες ειστε.με το παραμικρο τραβατε χειροφρενο και αραζετε περιμενοντας καμια ωρα την τροχαια.του λεω επισης οκ κανεις δυσκολη δουλεια αλλα αμα δεν την παλευεις αστο το τιμονι.και αντε κουνα το ρημαδι να τελειωνουμε.απο πισω κραξιμο απο 2 αυτοκινητα οτι χωραει.
8α το χοντραινα και αλλο το θεμα γιατι τα ειχα παρει αγρια.αλλα εκεινη τη στιγμη ηρ8ε αυτος με το φορτηγακι με ενα παιδι αγκαλια 5 χρονων ζητησε συγνωμη και εφυγε.
και πιο παλια ειχα γραψει εδω στη επομενη στροφη απο μενα παλι χωραγε να περασει και προκαλεσε το χαος ο οδηγος επειδη βρηκε ευκαιρια.μετα απο 200 χριστοπαναγιες το εστριψε και εφυγε.
και για να τελειωνω ακομα παλια πριν 2 χρονια ενας τραγικος αθλιος απαραδεκτος οδηγος ειμαι στην παλια αφετηρια του α15 στη ζηνωνος καπου εκει.ξεκιναει το λεωφορειο και στα 3 μετρα σταματησε για το φαναρι.πηγα εγω μια κοπελα και μια γιαγια να μπουμε και δεν μας ανοιγε τις πορτες.ελεος τα ακουσε παλι για τα καλα πηγα απο τη πλευρα του ειχα γινει εξαλος του εβριζα μανες οτι ειχε και δεν ειχε και του κοπαναγα το τζαμι.μιλαμε βγηκα εκτος ευατου.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
και για να τελειωνω ακομα παλια πριν 2 χρονια ενας τραγικος αθλιος απαραδεκτος οδηγος ειμαι στην παλια αφετηρια του α15 στη ζηνωνος καπου εκει.ξεκιναει το λεωφορειο και στα 3 μετρα σταματησε για το φαναρι.πηγα εγω μια κοπελα και μια γιαγια να μπουμε και δεν μας ανοιγε τις πορτες.ελεος τα ακουσε παλι για τα καλα πηγα απο τη πλευρα του ειχα γινει εξαλος του εβριζα μανες οτι ειχε και δεν ειχε και του κοπαναγα το τζαμι.μιλαμε βγηκα εκτος ευατου.Οκ, είναι όντως εκνευριστικό όταν συμβαίνει αυτό, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυστηρό νομικό πλαίσιο για το πού επιτρέπεται να γίνεται επιβίβαση-αποβίβαση. Έχει να κάνει με τα περιθώρια ευθύνης σε περιπτώσεις ατυχημάτων των επιβατών. Αν θυμάμαι καλά, όμως, το εύρος απόκλισης από τη στάση είναι 8 μέτρα (τα 3 που αναφέρεις είναι όντως πολύ λίγα για να μη μπορεί να ξανανοίξει πόρτα). Αλλά η μνήμη μου δεν είναι τόσο αξιόπιστη και τα λεωφορεία δεν είναι η ειδικότης μου.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
και για να τελειωνω ακομα παλια πριν 2 χρονια ενας τραγικος αθλιος απαραδεκτος οδηγος ειμαι στην παλια αφετηρια του α15 στη ζηνωνος καπου εκει.ξεκιναει το λεωφορειο και στα 3 μετρα σταματησε για το φαναρι.πηγα εγω μια κοπελα και μια γιαγια να μπουμε και δεν μας ανοιγε τις πορτες.ελεος τα ακουσε παλι για τα καλα πηγα απο τη πλευρα του ειχα γινει εξαλος του εβριζα μανες οτι ειχε και δεν ειχε και του κοπαναγα το τζαμι.μιλαμε βγηκα εκτος ευατου.
Οκ, είναι όντως εκνευριστικό όταν συμβαίνει αυτό, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυστηρό νομικό πλαίσιο για το πού επιτρέπεται να γίνεται επιβίβαση-αποβίβαση. Έχει να κάνει με τα περιθώρια ευθύνης σε περιπτώσεις ατυχημάτων των επιβατών. Αν θυμάμαι καλά, όμως, το εύρος απόκλισης από τη στάση είναι 8 μέτρα (τα 3 που αναφέρεις είναι όντως πολύ λίγα για να μη μπορεί να ξανανοίξει πόρτα). Αλλά η μνήμη μου δεν είναι τόσο αξιόπιστη και τα λεωφορεία δεν είναι η ειδικότης μου.
Καλα, που να εβλεπες οδηγο λεωφορειου να κλεινει την πορτα στην μουρη γερακου που ειχε βαλει το ενα ποδι πανω στο λεωφορειο και ρωταγε που παει γιατι δεν ηξερε αν ειναι αυτο που θελει να παρει. Ο οδηγος του λεωφορειου οχι μονο δεν καταδεχτηκε να του απαντησει, αλλα εκλεισε και την πορτα με τον μισο παππου πανω με αποτελεσμα να τον μαγκωσει στην πορτα . Και επειδη ξερετε ποσο ηρεμος ανθρωπος ειμαι και ποσο ψυχραιμος παραμενω οταν βλεπω καφριλες, μπορειτε να καταλαβετε τι ακολουθησε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο το convention ειναι η λεξη κλειδι που ψαχνεις...και ειπα, σε ολες τις πολιτισμενες χωρες οι ανθρωποι γνωριζουν και το κανουν. Ειναι θεμα παιδειας. Εδω οχι μονο δεν το γνωριζουμε (δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν εχουμε παιδεια), διαφωνουμε και για το ορθον της σκεψεως με αυτον που προσπαθει να μας το εξηγησει...
Με την ιδια νοοτροπια της αντιδρασης, σε παω οσο στοιχημα θες (που να μην ξανακανω drift στην ζωη μου) οτι αμα εμπαιναν τετοια σηματα εδω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι μισοι θα καθονταν οπου τους κατεβει. Τοσο μαλακες ειμαστε σαν λαος.
αγαπητέ φίλε,
εγώ αναφέρθηκα στο Ελ. Βενιζέλος που έχει ΚΑΙ κανονικές σκάλες. Δεν αναφέρθηκα στο μετρό που δεν πηγαίνω. Γιατί να κάνω στην άκρη από την στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά αυτό και υπάρχουν και κανονικές σκάλες?
Βιάζεσαι κύριος κάνε τον Λούη. Τόσο απλά.
Ασχετα όταν κάποιος θέλει να περάσει ΠΑΝΤΑ τον αφήνω ευγενικά. Το ίδιο ευγενικά μου το ζητά κ αυτός όμως.
Και ναι συγνώμη που είμαι απολίτιστος και ζω σε απολίτιστη χώρα. Αυτή η θεοποίηση του εξωτερικού φοριέται πολύ τελευταία.
Πάψτε λοιπόν να είστε απόλυτοι και χαλαρώστε...εάν τρέχεις και στις κυλιόμενες σκάλες θα πεθάνεις από το άγχος, δεν αξίζει.
-
Πρεπει να λειτουργεις παντα με οδηγιες?
Κανεις μονο οτι δεις γραμμενο ? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Zώο ο ηλίθιος στην Πάτρα στην Πανεπιστημίου που αφήνει πάνω στο δρόμο με αλάρμ το rallye του και χωρίς να κοιτάξει ανοίγει διάπλατα την πορτα του οδηγού!! Παθαίνω εγκεφαλικό τον αποφευγω και γλυτώνω στο τσακ την συγκρουση με το αντιθετο ρευμα!Eχει καταντησει αηδία! Δε φτάνει που αφηνουν τα ρημάδια τους όπου ναναι, δινουν μία και ανοιγουν την πόρτα και όποιον πάρει ο Χάρος!!
Και μετά που του κορναρα και τον εβρισα (είχα τόση ενταση από την ξαφνική πορτα που μου ρθε στη μουρη) με κοιταξε απορημένο το ζώο!! Αλλά δε σταμάτησα να τον βρίσω γιατι ήμουν με έναν φίλο μου μαζί που είχε τόσο τσαντιστεί με το συμβάν που θα τρεχαμε στα τμήματα για ξυλοδαρμό μετά (τον είχε πάντως )
Σε τετοιες περιπτωσεις, ξηλωνεις την πορτα του και πας παρακατω.....
Αυτος ειναι υπευθυνος για την πορτα του.
Μονο απο ευγενεια αποφευγουμε τετοιες πραξεις. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώον η βλαμμένη σήμερα με το Megane στην Α.Ο., ζώον κι εγώ από πίσω της.
Κλασικά κινείται με 90-100 στην αριστερή και πλησιάζω (από τα 200 μέτρα δηλαδή) με 130-140. Αρχικά βγάζω φλας, το οποίο εννοείται δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Στα 40 μέτρα περίπου παίζω φανάρια, πάλι τίποτε. Σημειωτέον ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο δεν κινείται ούτε στη μεσαία ούτε στη δεξιά λωρίδα. Στα 20 μέτρα το ίδιο αφού πλέον έχω φρενάρει. Κορνάρω μία, δύο, τίποτε. 'Δε γ%#$@%^' λέω, εντελώς άδειος είναι θα την κάνω από δεξιά. Κόβω λίγο ακόμη να της δώσω αέρα και αρχίζω να κινούμαι προς τα δεξιά. Όταν είμαι μεταξύ αριστερής και μεσαίας ξανανοίγω το γκάζι να την περάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και βέβαια εκείνη κάνει τη μ@λ@κία 'by the book'. Κόβει δεξιά τιμονιά!!!
Ευτυχώς η δεξιά λωρίδα είναι κι αυτή άδεια και τσιμπώντας το φρένο κάνω τέρμα δεξιά (πιστεύω ότι όποιος μας έβλεπε από πίσω θα μας φασκέλωνε με χέρια και με πόδια). Όταν δε την πέρασα, φάνηκε να ξανατρομάζει και τι έκανε; Τιμονιά αριστερά! (ευτυχώς δεν ερχόταν κανένας πίσω να τον πετάξει στο διάζωμα).
Ζώον κι εγώ λοιπόν που:- Δοκίμασα (και μάλιστα ομολογώ χωρίς φλας) να περάσω από δεξιά
- Δεν υπολόγισα ότι, από τη στιγμή που ήταν 'προβλεπόμενη κοτάρα' θα έκανε όλες τις βλακείες του συρμού.
α - Η προσπεραση απο δεξια Ε Π Ι Τ Ρ Ε Π Ε Τ Α Ι !!!!
β - Καλο ειναι ειναι να κανουμε ξεκαθαρες τις προθεσεις μας, απο την στιγμη που βλεπουμε το 'εμποδιο' στην αριστερη λωριδα.... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...Aφού την έκλεισε -επίτηδες εννοείται- ΤΟΤΕ θυμήθηκε να κάνει δεξιά, πατώντας φρένο πρώτα -πριν στρίψουμε πατάμε φρένο, ακόμα και σε αλλαγή λωρίδας-
Θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα (δεξιά);;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα για προσπέραση ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να κάνουμε στην άκρη για να περάσει άλλος ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να ανάψουμε φλάς ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να αλλάξουμε σταθμό ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να ανάψουμε τσιγάρο ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να καθαρίσουμε τη μύτη μας ;;; πατάμε φρένοΘελουμε να επιταχινουμε;;;;;;
Παταμε φρενο! -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα...
Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!Αφού έχει και μη κυλιόμενες , γιατί πας από τις κυλιόμενες ; Υποτίθεται ότι στις κυλιόμενες δεν κάνει να περπατάμε.
Δεν εχεις ακουσει την ανακοινωση απο τα μεγαφωνα του Μετρο;;;;;;
'ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΑΙ ΔΕΞΙΑ'
3 χρονια στο μετρο η ιδια ιστορια!
Σλαλομ για να αποφυγω τα ζωα!Μεχρι που εκτυπωσα την ανακοινωση σε μια Α4, την πλαστικοποιησα και την κωλουσα στην μαπα οσων εσπρωχνα ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ!
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Πρεπει να λειτουργεις παντα με οδηγιες?
Κανεις μονο οτι δεις γραμμενο ?όχι αλλά δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου να δω τι πρέπει να κάνω...στις
κυλιόμενες σκάλες που κύριος λόγος ύπαρξης τους είναι να μην κινήσαι.Συγνώμη που ήμουν χαζός και σας εμπόδιζα. Επόμενος στόχος τα φανάρια
στις κυλιόμενες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλά ρε παιδιά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Εγώ από εσάς το έμαθα σήμερα.
Θα με αποκαλουσατε όμως ΖΩΟ εάν δεν καθόμουν δεξιά.Μην είστε τόσο απόλυτοι.
ΥΓ. δεν χρησιμοποιώ Μετρό και δεν το ξέρω. Αλλά στο Βενιζέλος δεν το λένε.
Ε ναι.... στην Ελλαδα ειμαστε απο 'επιλογη κουφοι'....
Καθε 3 και λιγο.......
Η ιδια ανακοινωση απο τα μεγαφωνα του ΜΕΤΡΟ!!!!!!!!!ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΑΙ ΔΕΞΙΑ
Γ%^Ω ΤΗΝ Π%^%* ΣΑΣ ΖΑΩ* -
Για το μετρό δεν γνωρίζω.
Μιλάω με κριτίριο τις κυλιόμενες του Βενιζέλος. -
απο την στιγμη που εισαι λα8ος (απο αγνοια εστω και οχι ηθελημενα) αστο να παει καλυτερα (τουλαχιστον εισαι δικαιολογημενος) με το τελευταιο σου ποστ ομως χανεις το δικαιο της αγνοιας που ειχες....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ειναι θεμα παιδειας.
Τα είπες όλα.
Με την ιδια νοοτροπια της αντιδρασης, σε παω οσο στοιχημα θες (που να μην ξανακανω drift στην ζωη μου) οτι αμα εμπαιναν τετοια σηματα εδω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι μισοι θα καθονταν οπου τους κατεβει. Τοσο μαλακες ειμαστε σαν λαος.
Κι όμως, ήδη το λένε από τα μεγάφωνα συνέχεια! Αρα, παραμένεις άνετα ντριφταριστός!
Οχι ηδη.......
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!! -
mad max 13
ok πάω πάσο ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτο το convention ειναι η λεξη κλειδι που ψαχνεις...
και ειπα, σε ολες τις πολιτισμενες χωρες οι ανθρωποι γνωριζουν και το κανουν. Ειναι θεμα παιδειας. Εδω οχι μονο δεν το γνωριζουμε (δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν εχουμε παιδεια), διαφωνουμε και για το ορθον της σκεψεως με αυτον που προσπαθει να μας το εξηγησει...
αγαπητέ φίλε,
εγώ αναφέρθηκα στο Ελ. Βενιζέλος που έχει ΚΑΙ κανονικές σκάλες. Δεν αναφέρθηκα στο μετρό που δεν πηγαίνω. Γιατί να κάνω στην άκρη από την στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά αυτό και υπάρχουν και κανονικές σκάλες?
Βιάζεσαι κύριος κάνε τον Λούη. Τόσο απλά.
Ασχετα όταν κάποιος θέλει να περάσει ΠΑΝΤΑ τον αφήνω ευγενικά. Το ίδιο ευγενικά μου το ζητά κ αυτός όμως.
Και ναι συγνώμη που είμαι απολίτιστος και ζω σε απολίτιστη χώρα. Αυτή η θεοποίηση του εξωτερικού φοριέται πολύ τελευταία.
Πάψτε λοιπόν να είστε απόλυτοι και χαλαρώστε...εάν τρέχεις και στις κυλιόμενες σκάλες θα πεθάνεις από το άγχος, δεν αξίζει.
**Δεν κινεισαι, κατσε ΜΟΝΟ δεξια. Ακομα απλοτερα.
**Και δεν ειπα οτι θα τρεξω επειδη βιαζομαι, ειπα οτι θα ανεβω στις κυλιομενες και παραλληλα θα περπαταω γιατι βαριεμαι να περιμενω. Αμα κατσεις οπου σου κατεβει, πρεπει να σου ζητησω να περασω, να ξεβολευτεις εσυ, να σταματαω καθε 2 σκαλοπατια εγω για να λεω τα ιδια στον καθενα που κανει το ιδιο. Αντιθετα, αμα ολοι ειμασταν πολιτισμενοι και καναμε το (για μενα τουλαχιστον) αυτονοητο, κανεις δεν θα ενοχλουσε κανεναν...
αλλα ειπαμε, ειμαστε τοσο μαλακες ως λαος, που ακομα και για κατι τοσο απλο που καμμια διαφορα δεν θα κανει στην βολεψη σου, πρεπει να κατσω να σου επιχειρηματολογησω και να σε πεισω για το αν στεκει αυτο που λεω.
-
kacey
είπαμε ΟΚ!...τι το συνεχίζεις...?
-
ΖΩΟ το μ****πανο που παρκαρε στην εισοδο γκαραζ του γραφειου!
Πεταχτυκε 'για 10 λεπτα' σε μια δουλεια και μια-μιση ωρα δεν μπορουσε κανενας να μπει η να βγει απο το γκαραζ!Και το παιζε και θυμα μετα!!!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στους μπατσους
-που που μας εστελναν απο την μια υπηρεσεια στην αλλη!
-που δεν καταφεραν να ερθουν μεσα σε μια ωρα ν αφησουν μια κλιση! -
γιατι δεν του ξεφουσκωνες και τα 4 ελαστικα επισωτρα?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
γιατι δεν του ξεφουσκωνες και τα 4 ελαστικα επισωτρα?Για να φυγει σε 5 ωρες τελικα
Ζώα ζώα ζώα [#3]