-
ZΩΑ, οι 2 βλαμμένες με το Corsa 1.2.
Πηγαίνοντας για Σταυρό Αγίας Παρασκευής ήταν στην αριστερή λωρίδα με την εξωφρενική ταχύτητα των 30 χλμ...(το ξέρω γιατί κι εγώ με τόσα πήγαινα αναγκαστικά από πίσω). Λέω άστην θα με καταλάβει. Αυτές το βιολί τους...συζήτηση. (και που λες χρυσή μου...μάπα ο καφές σήμερα ). Παίζω τα φώτα γιατί γίναμε σαρανταποδαρούσα από πίσω. ΤΙΠΟΤΑ. Κόρνα. ΤΙΠΟΤΑ. Κι εκεί που αδειάζει η μεσσαία και πάω να την περάσω κάνει έναν ΧΑΡΩΤΙΚΟ ελιγμό ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ για να πάει δεξιά πάνω από την γέφυρα και όχι από κάτω. Κάνω έναν ελιγμό και την αποφεύγω ευτυχώς. Περιττό να σας πω ότι την πέρασαν 5..6 αμάξια. Ολοι φάσκελα κολλημένα στο τζάμι.
Φαντάζομαι δεν θα κατάλαβε καν τι έγινε...(γιατί μας χαιρετάνε αυτοί...?..έχουμε σουξέ χρυσή μου)
-
- άλλη μία με Micra στον Κηφισσό...
περιμένω υπομονετικά -όσο γίνεται- πίσω της στην αριστερή... βλέπω στον καθρέπτη να πλησιάζει απειλητικά 645 Cabrio, δεν ασχολείται πολύ, αμέσως δεξιά και μας προσπερνάει.
Αφού την έκλεισε -επίτηδες εννοείται- ΤΟΤΕ θυμήθηκε να κάνει δεξιά, πατώντας φρένο πρώτα -πριν στρίψουμε πατάμε φρένο, ακόμα και σε αλλαγή λωρίδας-
Φυσικά, μόλις την προσπέρασα ξαναμπήκε αριστερή για να δημιουργεί κίνηση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Aφού την έκλεισε -επίτηδες εννοείται- ΤΟΤΕ θυμήθηκε να κάνει δεξιά, πατώντας φρένο πρώτα -πριν στρίψουμε πατάμε φρένο, ακόμα και σε αλλαγή λωρίδας-Θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα (δεξιά);;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα για προσπέραση ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να κάνουμε στην άκρη για να περάσει άλλος ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να ανάψουμε φλάς ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να αλλάξουμε σταθμό ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να ανάψουμε τσιγάρο ;;; πατάμε φρένο
Θέλουμε να καθαρίσουμε τη μύτη μας ;;; πατάμε φρένο -
Βλέπουμε κόκκινο φανάρι; πατάμε γκάζι
-
Να προσθέσω...
θέλουμε να πατήσουμε γκάζι; ΠΑΤΑΜΕ ΦΡΕΝΟ! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βλέπουμε κόκκινο φανάρι; πατάμε γκάζι -
Ζώον εχθές το βράδυ στην Ποσειδώνος ΕΓΩ.....
Μπαίνοντας από τον Κιφισό στη δεξιά λωρίδα βρήκα ένα άνοιγμα και έπιασα κατευθείαν την αριστερή λωρίδα με φούλ γκάζι.Αποτέλεσμα ήταν να μου παίξει φώτα ένας ταρίφας και να φάω μια μούτζα από έναν μηχανόβιο.
Μου άξιζε... -
Ζωάκια που ξεπετάγονται από τη φωλιά τους λόγω καλέσματος του αρχιζώου!
Το μέγα ζώο λοιπόν ήταν ένας διπλοπαρκαρισμένος στην αρχή της Λαγουμιτζή, πίσω από το παρκάκι της Μάχης Αναλάτου (ΙΚΑ Ν. Κόσμου). Στο σημείο ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης και καθημερινά σχεδόν υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα, για τον απλό λόγο ότι εκεί υπάρχει τράπεζα, φωτοτυπάδικο, και είναι κοντά και το ΙΚΑ. Χθες κατάφερε μόνο αυτός να καθυστερήσει κατά 10 λεπτά τη διαδρομή δεκάδων οδηγών, κλείνοντας τη μία κατεύθυνση -αυτή με τη μεγαλύτερη ροή.
Σε συνδυασμό με τα ζωάκια που έρχονταν από αυτή την κατεύθυνση και δεν καταδέχονταν να σταματήσουν πίσω από το εμπόδιο της λωρίδας τους, η αντίθετη κατεύθυνση είχε μείνει ακίνητη, και το πρόβλημα έφτασε στην πιο πίσω διασταύρωση. Σε σύνολο περίπου 30-40 οδηγών που πέτυχα εκεί, ούτε ένας δεν είχε την ευγένεια και τη λογική να περιμένει για να αποσυμφορηθεί και η άλλη πλευρά.
Μόνο όταν κατέβηκε μια συνοδηγός από πίσω ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και ζήτησε λίγο έντονα να σταματήσει κάποιος, καταφέραμε και αδειάσαμε λίγο το μέρος.
Το αρχιζώο άφαντο βεβαίως...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικά, μόλις την προσπέρασα ξαναμπήκε αριστερή για να δημιουργεί κίνησηΣύμφωνα με τη Θεωρία Συνομωσίας 2.356, οι κατά τόπους κυρίες και κύριοι, δημιουργούν κίνηση, ώστε να αυξάνεται το κυκλοφοριακό. Είναι φυτευτοί από την αντιπολίτευση για να αυξάνονται τα προβλήματα της κυβέρνησης και των διαφόρων τοπικών αυτοδιοικήσεων. Η δε αντιπολίτευση αντλεί τους πόρους για τη λειτουργία αυτού του επίλεκτου σώματος, από πού αλλού; Από τους Σιωνιστάς, των οποίων αποστολή είναι η παρεμπόδιση κάθε ελληνικού -με το χρώμα της αγνότητας- Golf GTi που ανεβοκατεβαίνει τον Κηφισό τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα!!!
-
Μόνο μία λύση υπάρχει για να κάνουν άκρη το 99% των οδηγών. Αγοράστε όλοι SUV.
Εμένα όταν με βλέπουν κάνουν άκρη από τα 100 μέτρα.... -
Hummer στην πόλη να δεις!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μόνο μία λύση υπάρχει για να κάνουν άκρη το 99% των οδηγών. Αγοράστε όλοι SUV.
Εμένα όταν με βλέπουν κάνουν άκρη από τα 100 μέτρα....Θα προτιμούσα ένα monster truck αν φυσικά είχα λεφτά για την βενζίνη που απαιτεί.Απο εκεί και πέρα κυκλοφοριακό τέλος...... Περνάς απο πάνω του.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σύμφωνα με τη Θεωρία Συνομωσίας 2.356, οι κατά τόπους κυρίες και κύριοι, δημιουργούν κίνηση, ώστε να αυξάνεται το κυκλοφοριακό. Είναι φυτευτοί από την αντιπολίτευση για να αυξάνονται τα προβλήματα της κυβέρνησης και των διαφόρων τοπικών αυτοδιοικήσεων. Η δε αντιπολίτευση αντλεί τους πόρους για τη λειτουργία αυτού του επίλεκτου σώματος, από πού αλλού; Από τους Σιωνιστάς, των οποίων αποστολή είναι η παρεμπόδιση κάθε ελληνικού -με το χρώμα της αγνότητας- Golf GTi που ανεβοκατεβαίνει τον Κηφισό τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα!!!
Λάθος εργάσιμη μέρα και πρωί, εταιρικό
Αλλιώς ούτε εγώ θα 'χα ασχοληθεί
θα χα κάνει ότι κι η 645 χωρίς να την κλείσω
αν και είμαι σίγουρος ότι θα πέσει εγκάθετο quote στο [size]
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ζώα...Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!Αφού έχει και μη κυλιόμενες , γιατί πας από τις κυλιόμενες ; Υποτίθεται ότι στις κυλιόμενες δεν κάνει να περπατάμε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα...
Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Αν βιάζεσαι, σου έρχεται να πηδήξεις από πάνω... ή να τους ρίξεις παραδίπλα!Αφού έχει και μη κυλιόμενες , γιατί πας από τις κυλιόμενες ; Υποτίθεται ότι στις κυλιόμενες δεν κάνει να περπατάμε.
Ποιός το λέει αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώα...
Όσοι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κι επιμένουν να κάθονται στην αριστερή πλευρά στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό...
Ποιός το λέει αυτό;
Κανόνες ασφαλείας. Μπορεί να χτυπήσεις άσχημα πάνω στα κυλιόμενα σκαλιά.
Και νομίζω ότι εάν σπρώξεις ( γιατί είσαι τόσο βιαστικός που δεν είναι δυνατόν να φας περίπου 1 λεπτό να ανέβει μία αυτόματη σκάλα , έλεος ) και ο άλλος χτυπήσει την έχεις αρκετά άσχημα.
-
drdino
μα γιατί να περπατάς στα κυλιόμενα...? ...ο λόγος που φτιάχτηκαν είναι για να ΜΗΝ περπατάς.
-
Παιδιά στα κυλιόμενα περπατάς, δεν υπάρχει πουθενά πινακίδα μην περπατάτε στις κυλιόμενες και αν εδώ πες δεν βάζουν γιατί είναι μαλάκες στην Αγγλία πιστεύετε δεν θα έβαζαν? Ξέρετε τι μύνηση θα έτρωγαν?
Στην Ολλανδια που είναι τεράστιο το Αεροδρόμιο έχουν κυλιόμενους διαδρόμους στους οποίους φυσικά περπατάς!
-
Ούτε εγώ περπατάω, βαριέμαι υπερβολικά!!
Απλά δεν νομίζω να το απαγορεύει κανείς. Τουλάχιστον είμαι σίγουρος πως στο λονδίνο δεν απαγορεύεται, ούτε στην αμερική. Αλλά και στην ελλάδα δεν έχω ακούσει καμιά τέτοια απαγόρευση.
-
Στο λονδίνο παιδιά επιβάλετε να κάθεσε δεξιά γιατί απο δεξιά περπατάνε αυτοί που βιάζονται! .&-
Ζώα ζώα ζώα [#3]