-
Πάει να πει ότι όταν κάποιος παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνει τον δρόμο σε μεγαλύτερα οχήματα που θα περνούσαν χωρίς πρόβλημα αν αυτός δεν είχε παρατήσει το αυτοκίνητο του όπως να' ναι, τότε δεν φταίνε οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων.
-
Ζώο ο ασυνείδητος Έλλην παλαιάς κοπής, που, περπατώντας στο Γουδί, δίπλα από κάδους απορριμάτων, πέταξε με απίστευτο κυνισμό κι άνεση το σκουπίδι του κάτω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάει να πει ότι όταν κάποιος παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνει τον δρόμο σε μεγαλύτερα οχήματα που θα περνούσαν χωρίς πρόβλημα αν αυτός δεν είχε παρατήσει το αυτοκίνητο του όπως να' ναι, τότε δεν φταίνε οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων.E ο άνθρωπος δεν το άφησε και στην μέση του δρόμου..καμια 10-15 πόντους.. Αν είναι απο δω και πέρα να παρκάρουμε με τις 2 ροδες στο πεζοδρόμιο μην γίνει κανας πόλεμος και χρειαστεί να περασουν τα τανκς..
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ζώο ο ασυνείδητος Έλλην παλαιάς κοπής, που, περπατώντας στο Γουδί, δίπλα από κάδους απορριμάτων, πέταξε με απίστευτο κυνισμό κι άνεση το σκουπίδι του κάτω.Καλα είσαι.. Έχω δει ζώα να πετανε τα σκουπίδια τους απο το μπαλκόνι στον καδο(ασχετα αν ηταν κλειστος)
Και το καλυτερο.. Βγαίνει ενας τύπος με την σακούλα των σκουπιδιών απο το σπιτι του ανεβαίνει στο μηχανακι κανει 15 μετρα MAX πεταει τα σκουπιδια στον κάδο και επιστρεφει σπιτι του.. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ζώο ο ασυνείδητος Έλλην παλαιάς κοπής, που, περπατώντας στο Γουδί, δίπλα από κάδους απορριμάτων, πέταξε με απίστευτο κυνισμό κι άνεση το σκουπίδι του κάτω.
Καλα είσαι.. Έχω δει ζώα να πετανε τα σκουπίδια τους απο το μπαλκόνι στον καδο(ασχετα αν ηταν κλειστος)
Και το καλυτερο.. Βγαίνει ενας τύπος με την σακούλα των σκουπιδιών απο το σπιτι του ανεβαίνει στο μηχανακι κανει 15 μετρα MAX πεταει τα σκουπιδια στον κάδο και επιστρεφει σπιτι του..Ναι ρε συ Farmakopoie, αλλά τουλάχιστον κάνουν τον κόπο και τα ρίχνουν ΜΕΣΑ στον κάδο!
-
Zώα όσοι τοποθέτησαν στην αρχή μιας μεγάλης ευθείας κοντά στο Αίγιο ταμπέλα με όριο 70 και λίγο πριν φτάσεις στην στροφή υπάρχει νέα ταμπέλα με όριο 100...
ΔλΔ αν είναι δυνατόν; Ποια χρησιμότητα και ποια λογική εξυπηρετεί η ταμπέλα αυτή, πέραν από τους καθαρά εισπρακτικούς λόγους(κλήσεις κτλπ);;;
Είναι τεράστια ΖΩΑ μερικοί...Δαμάλια...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Πάει να πει ότι όταν κάποιος παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνει τον δρόμο σε μεγαλύτερα οχήματα που θα περνούσαν χωρίς πρόβλημα αν αυτός δεν είχε παρατήσει το αυτοκίνητο του όπως να' ναι, τότε δεν φταίνε οι οδηγοί των μεγάλων οχημάτων.
E ο άνθρωπος δεν το άφησε και στην μέση του δρόμου..καμια 10-15 πόντους.. Αν είναι απο δω και πέρα να παρκάρουμε με τις 2 ροδες στο πεζοδρόμιο μην γίνει κανας πόλεμος και χρειαστεί να περασουν τα τανκς..
Ποιός είπε τέτοιο πράγμα; Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. Αν διακρίνω καλά από την φωτογραφία όμως, το αυτοκίνητο στα αριστερά είναι πολύ περισσότερο από 15 πόντους έξω. Πιο συγκεκριμένα, είναι όσο έξω χρειάζεται για να δημιουργήσει πρόβλημα.
-
(ΞΑΝΑ)
Ζώα όσοι παρκάρουν σε στενά και αφήνουν ανοιχτούς τους καθρέπτες. Πάλι μάζευα το καπάκι του καθρέπτη από κάτω και ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν ξήλωσα τον καθρέπτη του ηλίθιου. -
δεν φτανει που εκανες ζημια ζητας και τα ρεστα?
-
-
Ποιός είπε τέτοιο πράγμα; Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. Αν διακρίνω καλά από την φωτογραφία όμως, το αυτοκίνητο στα αριστερά είναι πολύ περισσότερο από 15 πόντους έξω. Πιο συγκεκριμένα, είναι όσο έξω χρειάζεται για να δημιουργήσει πρόβλημα.
Εγω γιατι πιστευω οτι φταιει το αυτοκινητο στο κεντρο;
Ημαρτον δηλαδη,με τα Hummer για τα στενα του Παγκρατιου και της Κυψελης... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:hmmm:Μη το ψαχνεις......
Απο την στιγμη που το αυτοκινητο στο οποιο προκαλεις ζημια ειναι ακινητο.
Φταις.
Αυτος που κοπαναει καθρευτη σε σταθμευμενο, δεν ειχε τεταμανη την προσωχη του. -
...δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας κάτοχος Hummer δεν διαθέτει ένα πιο κατάλληλο αυτοκίνητο για τα στενά του Κολωνακίου. Η επιλογή λοιπόν να στριμώχνει ένα τέτοιο όχημα σε τόσο μικρούς δρόμους δείχνει μαζοχιστικές τάσεις, ή απελπισμένη δίψα για προβολή. Και οι δύο είναι κατακριτέες, αλλά το ίδιο κατακριτέοι είναι και αυτοί που δεν παρκάρουν σωστά και ουσιαστικά δημιουργούν το πρόβλημα. Στην θέση του Hummer θα μπορούσε να είναι ένα φορτηγό τροφοδοσίας, ένα ασθενοφόρο, ή ένα πυροσβεστικό όχημα που θα είχε εξίσου μεγάλο πρόβλημα διέλευσης. Η γνώμη μου είναι ότι στον συγκεκριμένο δρόμο το πρόβλημα προκαλείται από αυτόν που δεν πάρκαρε σωστά -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στα περισσότερα πάρκινγκ της Πολυτεχνειούπολης είναι πρακτικά αδύνατο να τρακάρεις κάποιον. Σε ποιο πάρκινγκ έγινε;
Στο πρώτο πάρκινγκ που βρίσκεις μόλις μπαινεις από την είσοδο της κατεχάκη... Πραγματικά πρέπει να ήταν πολύ γίδι για να καταφέρει να κάνει ζημιά στο δικό του (90% πίσω πόρτα -φτερό) και του δίπλα αν δεν μπορείς να ξεπαρκάρεις σε τέτοια πάρκινγκ
Η ειρωνεία; Κάθε μέρα έρχομαι στο ΕΜΠ με σκούρο πράσινο αυτοκίνητο (αλλά δεν έχω τρακάρει κανέναν... )
Μου πέρασε η τσαντίλα τώρα,, (και έτσι θα γλυτώσει το αμάξι σου από τον εξονυχιστικό έλεγχο του Αστυνόμου Σαΐνη ....)
-
ΖΩΟ ο μαλάκας με το παλιό Swift 55+άρης που πέρασε αφρενάριστος στην κυριολεξία STOP. Με τον ζόρι τον απέφυγα.
ΔΙΠΛΑ ΖΩΟ γιατί είχε πίσω το εγγόνι του χωρίς ζώνη να παίζει με τα παιχνίδια του στην εταζέρα. -
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Στα περισσότερα πάρκινγκ της Πολυτεχνειούπολης είναι πρακτικά αδύνατο να τρακάρεις κάποιον. Σε ποιο πάρκινγκ έγινε;
Στο πρώτο πάρκινγκ που βρίσκεις μόλις μπαινεις από την είσοδο της κατεχάκη... Πραγματικά πρέπει να ήταν πολύ γίδι για να καταφέρει να κάνει ζημιά στο δικό του (90% πίσω πόρτα -φτερό) και του δίπλα αν δεν μπορείς να ξεπαρκάρεις σε τέτοια πάρκινγκ
Η ειρωνεία; Κάθε μέρα έρχομαι στο ΕΜΠ με σκούρο πράσινο αυτοκίνητο (αλλά δεν έχω τρακάρει κανέναν... )
Μου πέρασε η τσαντίλα τώρα,, (και έτσι θα γλυτώσει το αμάξι σου από τον εξονυχιστικό έλεγχο του Αστυνόμου Σαΐνη ....)
Στο ίδιο πάρκινγκ παρκάρουμε.
Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Και είναι ηλίθιο να μην αφήσει ούτε ένα σημείωμα. Γμτ, η ασφαλιστική θα τα πληρώσει!
Τεσπα, αν δω κάτι που να ταιριάζει στην περιγραφή θα ενημερώσω.
(πλάκα πλάκα έχω ένα γδάρσιμο πίσω από την αριστερή πόρτα (3θυρο) αλλά υπάρχει χρόνια τώρα - α ρε μάνα . Λες να ζω διπλή ζωή, να σε ακούμπησα και να μη το θυμάμαι; )
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:hmmm:
Μη το ψαχνεις......
Απο την στιγμη που το αυτοκινητο στο οποιο προκαλεις ζημια ειναι ακινητο.
Φταις.
Αυτος που κοπαναει καθρευτη σε σταθμευμενο, δεν ειχε τεταμανη την προσωχη του.Θεωρητικά ναι. Όταν όμως το στενό έχει παρκαρισμένα αριστερά-δεξιά και η απόσταση κάθε πόρτας είναι 15 εκατοστά, το να αφήσει τον καθρέπτη ανοιχτό δείχνει ή ηλιθιότητα ή αφηρημάδα ή γαϊδουριά. Δεν είναι δε καθόλου παράξενο που ενώ το 90% των οδηγών κλείνουν τους καθρέπτες στα συγκεκριμένα στενά απ' όπου περνάω, το υπόλοιπο 10% αφορά χρέπια. Άρα ο κάτοχος λέει 'Δεν πα να το χτυπήσουν, στ' @@ μου!'.
Και φυσικά θα ζητήσω τα ρέστα, αφού πρακτικά είναι φοβερά δύσκολο να ελιχθείς σε τέτοιους δρόμους και να έχεις ταυτόχρονα ν' ανησυχείς για καθρέπτες αριστερά-δεξιά, για εξέχοντα κουτιά από μηχανάκια (άλλη ζωώδης συμπεριφορά αυτή), για πεζούς και για λακούβες παλιές και νέες. -
Ο αλλος ηρθε για δουλεια/επισκεψη/εναν φουτσο, το παρκαρε οταν δεν εισουν εκει κ εφυγε.
Ηρθες εσυ και του κοπανησες το καθρευτη.
Αυτος δεν ειναι μεσα στ αμαξι του για να κανει κατι και να αποφυγει την ζημια....
Ε....Θεοριτικα και πρακτηκα..... Φταις.Αν ειχε παρκαρει λιγο λοξα και προεξειχε ο προφυλακτηρας και τον ακουμπαγες.... παλι αυτος θα φταιγε;;;;
-
Αν ο δρόμος ήταν λογικά φαρδύς, δεν θα έφταιγε. Για να μην το ζαλίζουμε χωρίς λόγο, θα τραβήξω φωτογραφία. Άλλωστε, όσον αφορά το τυπκό της υπόθεσης, αν κάποιος αφήσει το αυτοκίνητο θεόστραβα κλείνοντας το δρόμο και κάποιος του πάρει τον προφυλακτήρα προσπαθώντας να περάσει επίσης θα φταίει για την ασφαλιστική και το δικαστήριο. Αλλά όχι ότι 'δεν φταίει'.
-
Ρε παιδιά στην Καισαριανή που ανεβαίνω κάθε μέρα,για να πάω εκεί που θέλω πρέπει να περάσω από κάτι κωλόστενα-ανηφόρες με 30μοίρες κλίση κ ειδικά βράδυ που έχουν γυρίσει όλοι,τα παρκάρουν όπως να'ναι.
Για να περάσεις σου βγαίνει η πίστη να κάνεις ελιγμούς με 2 πόντους απόσταση απ τα παρκαρισμένα και σε ανηφόρα.Για να παρκάρει κάποιος το αυτοκίνητό του σε θέση που βλέπει ότι όχι απλά εμποδίζει,αλλά είναι και πολύ πιθανό να το βρεί γδαρμένο,πέρα από γαιδουρία δείχνει ότι δεν νοιάζεται για το αυτοκίνητό του.
Σ'αυτή την περίπτωση νομικά προφανώς φταίει όποιος χτυπήσει το παρκαρισμένο,αλλά εκεί που το παρκάρει τι περιμένει να γίνει?
Ζώα ζώα ζώα [#3]