-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αμφιβάλω για το κατά πόσο ο οδηγός του φορτηγού θα πάρει το μάθημα του. Πιθανόν να μπει στην δεξιά για να προσπεράσει και μετά να ξαναπιάσει αριστερή. Η βραδυπορεία στην αριστερή διογκώνει, δεν λύνει το πρόβλημα. Και έχε υπόψιν ότι αυτοί που θα βρίσκονται πίσω από την νταλίκα δεν θα λένε 'α, ωραία, κάποιος επιτέλους δείχνει στον φορτηγατζή ότι δεν έχει καμία θέση στην αριστερή'.Το πιο πιθανό είναι να λένε 'κοίτα ένα μ@@@@α που πάει σαν κότα στην αριστερή. Μέχρι και η νταλίκα προσπαθεί να τον περάσει.'
Μην αμφιβάλλεις
για να ανεβάσουν από τα 80 στα 90 θέλουν πολυυυυύ ώρα -και καύσιμο- ενώ ένα ΙΧ -ακόμα και beetle με παππού οδηγό- τα καταφέρνει.
Μόλις αλλάξει λωρίδα η νταλίκα δεν υπάρχει περίπτωση να το πουν γιατί αυτός που πήγαινε 'σιγά' θα εξαφανιστεί
@gtsiros: γι' αυτούς που πάνε στη μέση @&^#&!^( @&(!^#&(! ~%^!%@ λογοκρισία
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μπραβο που εβαλες την φωτογραφια, ωστε να τους αναγνωριζετε
Είχα άφθονο χρόνο να το κάνω.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνω....Αρκει το βιντεο να το τραβαω εγω
αναψα με τη σκεψη
Nα σε τραβάνε;
Οχι, να τραβάει αυτός. Και το βίντεο επίσης.
-
Nick-K, καλείς την τροχαία επιτόπου με γερανό και τα σηκώνει ένα ένα με τη σειρά. Χαρά που θα κάνουν οι μπάτσοι να δεις... Κάντο αυτό μία δύο τρεις να δεις μετά αν θα ξαναβρείς αυτοκίνητο έξω από την αποθήκη
-
Χεχε.. το περίεργο είναι πως στο δίπλα τετράγωνο είναι το αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομία περνάει συνεχώς απο αυτό το δρόμο γιατί είναι και ο μοναδικός για να πάει στο τμήμα αλλά δεν κάνουν ποτέ τίποτα!!
-
To Terios έχει αλάρμ. Δεν πρέπει να ήταν μακρυά.
-
Ήταν για ένα τέταρτο σίγουρα και οι τρείς αλλά εγώ εκείνη την ώρα ετυχε να έχω δουλειά και ήμουν συνέχεια μέσα έξω. Τελος πάντων...
-
Τότε ανέβα στην πολυκατοικία και πέτα τους από μία γλάστρα στον καθένα και μετά κατέβα στην δουλειά σου και σφύρα αμέριμνος.... Φιλική συμβουλή: πέτα μία μικρή και στο δικό σου αυτοκίνητο, αφού σημαδέψεις πολύ προσεκτικά για το πού θα πέσει, ώστε να μην προκαλέσεις μεγάλη ζημιά σε σένα, αλλά από την άλλη να μη κινήσεις τις υποψίες προς το πρόσωπό σου...
What time???
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Φιλική συμβουλή: πέτα μία μικρή και στο δικό σου αυτοκίνητο, αφού σημαδέψεις πολύ προσεκτικά για το πού θα πέσει, ώστε να μην προκαλέσεις μεγάλη ζημιά σε σένα, αλλά από την άλλη να μη κινήσεις τις υποψίες προς το πρόσωπό σου...Εχουμε ξεφυγει
-
Μα εντελώς όμως...
-
-
Tι γελάτε ρε; Μπορεί να βρει γαμπρούς και για τις κόρες του (αν έχει) έτσι ο άνθρωπος.
-
Για αυτό θέλει στάμνα όχι γλάστρα!
-
όταν ο άλλος περιμένει σε στοπ και αποφασίζει στα 3 μέτρα να ξεκινήσει είναι ζώο ή τπτ άλλο..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν ο άλλος περιμένει σε στοπ και αποφασίζει στα 3 μέτρα να ξεκινήσει είναι ζώο ή τπτ άλλο..ζωο δεν ειναι...Τουλαχιστον τα περισσοτερα ζωα εκτος απο τα ανιωθα απομακρυνονται οταν ερχεται αυτοκινητο.Μαλλον τασεις αυτοκτονιας εχει ο τυπας
-
Τώρα δε ξέρω ποιό είναι το ζώο της υπόθεσης, εγώ πάντως έριξα πολύυυυυυυ γέλιο.
Ήμουν στο σπίτι μιας συμφοιτήτριάς μου και κάναμε ένα πρότζεκτ (χωρίς σχόλια...) και από το μπαλκόνι της έβλεπα στο δρόμο. Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει στη γωνιά δυο δρόμων με αποτέλεσμα 1/3 αυτοκίνητα που περνούσαν να βρίσκει πάνω του την ώρα που περνούσε. Άλλα απλά το ταρακουνούσαν, άλλα το μετακινούσαν, άλλοι το έγδερναν και συνέχιζαν, άλλοι σταμάταγαν και έκανα όπισθεν για να μειώσουν τις συνέπειες, άλλοι...
Ο λόγος που δε ξέρω ποιός είναι το ζώο της υπόθεσης είναι ότι αν έπαιρνες 'σωστά' τη στροφή πέρναγες άνετα, όσοι βρήκαν πάνω της έπαιρναν κλειστά τη στροφή και προφανώς δεν είχαν καμία αίσθηση του χώρου και φυσικά δεν κοιτούσαν τους καθρέφτες τους.
Το καλύτερο είναι ότι μετά από καμια ώρα και αφού πρέπει να είδα τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα να πέφτουν πάνω του ήρθε η ιδιοκτήτριά του, μπήκε μέσα και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς καν να πάρει είδηση ότι η πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ήταν χιλιογδαρμένη-βαθουλωμένη.
Το αυτοκίνητο ήταν ένα λευκό Fiat Cinquecento, το οποίο πίσω αριστερά θα πρέπει να μοιάζει πια με ουράνιο τόξο από τα χρώματα των αυτοκινήτων που έπεσαν πάνω του.
-
Project το λένε τώρα?
Ζώο...το μεγαλύτερο που έχω δει στην ζωή μου, και πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Είμαι στο τέρμα της Γλυφάδας εκεί που ξεκινάει το τραμ, και πάω προς το κέντρο της γλυφάδας, ο δρόμος μια στενή λωρίδα μόνος μνου στο δρόμο με πεζοδρόμιο απο δεξιά και τις γραμμές του τραμ απο αριστερα, χτυπάει το κινητό απαντάω....πράσινο φανάρι (για εμένα) μπροστά μου (αυτό που έρχετε΄απο το κολυμβητήριο και κόβει κάθετα το δρόμο μου) περνάω χαλαρός με 20-30 χλμ -ο δρόμος εξάλου είναι μέτριος και μετά το φανάρι είναι για τζιπάκι......και γίνετε το μαγικό βλέπω φώτα να έρχονται με ταχύτητα σε κλάσματα δευτερολέπτου απο το πουθενά φρενάρω και σταματάω αμέσος, το ίδιο και το άλλο αμάξι (πολύ κοντά στην πόρτα μου) αφού έχει περάσει βέβαια για 3-4 μέτρα το φανάρι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ! Γυρνάω και κοιτάω, δύο γυναίκες μέσα στο αμάξι, η συνοδηγός 'χάιδευε' το πρόσωπο της, την κλασική κίνηση θεε μου τι θα παθαίναμε, η οδηγός ανέκφραστη και εγώ στα όρια του εμφράγματος....σε τέτοιο βαθμό που δεν είχα κουράγιο ούτε να της κατεβάσω όλους τους Αγίους και τις γιορτές της εκκλησίας!
Α, ξέχασα ότι μόλις είχα απαντήσει στο τηλέφωνο....και δεν μιλούσα!
-
Κάτι τέτοιες στιγμές η τροχαία καταριέται την απουσία της, αφού θα μπορούσε να μαζέψει ταυτόχρονα λεφτά από χρήση κινητού (από εσένα) ΚΑΙ παραβίαση κόκκινου σηματοδότη (από τις κυρίες)!
-
Δεν έχεις άδικο για το κινητό αλλα δεν είναι το ίδιο να σηκώνεις το κινητό για να πεις οδηγώ τώρα σε δρόμο χωρίς άλλο αμάξι γύρω σου με πεζοδρόμειο απο τη μία και το τραμ απο την άλλη, και το ίδιο να πιάνεις την πάρλα στο κινητό στην κηφισίας.
Ζώα ζώα ζώα [#3]