-
Έρχονται γιορτές
Πρωτέως στο Π.Φάληρο, κεντρικός δρόμος, ένα αυτοκίνητο χωράει κανονικά, δεξιά αριστερά παρκαρισμένα και φυσικά αρκετά με alarm, για να δυσκολεύονται να περάσουν τα ΙΧ.
Ότι περνάει και λεωφορείο δεν μας απασχολεί, ΕΓΩ θα παρκάρω απ' έξω από μαγαζί που είδα το γλυκούλικο τσαντάκι και θα το αφήσω με alarm γιατί που να βρίσκω να παρκάρω και σιγά μην περπατήσω.
Φυσικά εκτός από λεωφορείο περνάνε και αρκετά φορτηγά τροφοδοσίας που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χωράνε.
Ατέλειωτα κορναρίσματα σήμερα γιατί ήταν... τέσσερα στη σειρά με alarm -ΜΙΑ έκανε την αρχή κι οι ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ από πίσω-
Μετά από κάνα 5λεπτο κόρνας -η ουρά είχε φτάσει παραλιακή- τσουπ άρχισαν να βγαίνουν ένα ένα τα ΘΗΛΥΚΑ ΖΩΑ από τα μαγαζιά. Φυσικά ήμουν με τα πόδια κι απολάμβανα μπινελίκια -έριξα κι εγώ σε μία που πέρασε μπροστά μου - αλλά τα κορναρίσματα έκαναν συναυλία -τι άλλο να κάνουν;-
Ένα άλλο υπερήλικο προσπαθούσε να παρκάρει με τα χίλια ζόρια το χιλιοχτυπημένο Astra -γιατί άραγε- σε άπλετο χώρο και τελικά... ρίχνει το μηχανάκι που ήταν πίσω κι εκείνη την ώρα περνούσε μία και παραλίγο να της πέσει το μηχανάκι στο πόδι
Φωνές κακό, ανοίγει τζάμι...
εγκάθετος: μεγάλε πρόσεχε και λίγο
υπέργηρο: γιατί, δικό σου είναι; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο ΚΟΚ λέει ότι κινούμαστε δεξιά. Σε άδειο δρόμο λοιπόν, το λογικό είναι να οδηγούμε στην δεξιά λωρίδα, ακόμα και με 200χλμ/ώρα. Αυτό διευκολύνει τις προσπεράσεις, άρα μειώνει τις αλλαγές λωρίδας από τους άλλους οδηγούς, και θεωρητικά τις πιθανότητες ατυχήματος.Στην περίπτωση μου δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι ακόμα και αν οδηγούσα στην μεσαία ο συγκεκριμένος π@@@@ δεν θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα μπαίνοντας μπροστά από την αριστερή. Ούτως ή άλλως, χώρο ελιγμού είχα δίπλα μου (την ΛΕΑ). Απλώς δεν υπήρχε χρόνος για ελιγμό και, σε κάθε περίπτωση, βίαιοι ελιγμοί αποφυγής με τέτοιες ταχύτητες είναι συνταγή για απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.
Τελικά, με όποιο τρόπο και αν οδηγείς, αν ο διπλανός σου είναι ηλίθιος μπορεί να εμπλακείς σε δυστύχημα.
Ειπες την σωστη κουβεντα.....
'Αν ο διπλανός σου είναι ηλίθιος μπορεί να εμπλακείς σε δυστύχημα' -
Χολαργός, Υμηττού εκεί που βγαίνει Μεσογείων ένα στενό πιο πάνω.
Ζώο με Land Cruiser είχε παρκάρει έτσι ώστε να μην χωράει να περάσει το λεωφορείο στη στροφούλα και έτσι ουσιαστικά μπλόκαραν 2 δρόμοι... η Υμηττού και η κάθετή της γιατί πολύ απλά δεν χωρούσε κάποιο φορτηγό να μανουβράρει...Πολύ απλά παρά τα κορναρίσματα, το ζώο του LC δεν εμφανίστηκε ποτέ και χρειάστηκαν 10-15 μανούβρες του λεωφορείου για να περάσει, και να περάσουν και τα 50 τουλάχιστον αυτοκίνητα που είχαν μποτιλιαριστεί...
Όλα αυτά κατά τις 2+, ώρα δηλαδή που πολύς κόσμος βιάζεται να προλάβει τις τράπεζες κτλ...
-
Επίσης ζώα χωρίς εγκέφαλο όσοι από τη Μεσογείων μπαίνουν στον παράδρομο χωρίς φλας (πάααρα πολλοί!) καθώς πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες τρακαρίσματος (που να το μαντέψω βρε παπάρα ότι θα στρίψεις για να σταματήσω κιόλας;;)
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Επίσης ζώα χωρίς εγκέφαλο όσοι από τη Μεσογείων μπαίνουν στον παράδρομο χωρίς φλας (πάααρα πολλοί!) καθώς πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες τρακαρίσματος (που να το μαντέψω βρε παπάρα ότι θα στρίψεις για να σταματήσω κιόλας;;)+1
-
Ζωα οι τρεις γυφτουλες μεσα στο σαραβαλο που κινουνταν επι του πεζοδρομου της Αιολου.
Πηγαν να πεσουν πανω μου με πολυ θρασος ,και ο συνοδηγος φωναξε 'κουνησου μωρη παλιοαδερφη' η κατι τετοιο....
Whatever...
-
τι σου είπε?
και τον άφησες...?
δεν υπήρχε περίπτωση και ας τις έτρωγα...εάν τις έτρωγα...
-
ναι ρε Νάσο έχεις δίκιο αλλά και η ανοχή έχει τα όρια της...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι ρε Νάσο έχεις δίκιο αλλά και η ανοχή έχει τα όρια της...Ναι.... αλλα οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους.....
Αυτοι ειναι ζωα....
Κ αν τα βρουν σκουρα ερχεται η αγελη..... -
Για το Mall που αναφέρατε...
Όπως στα περισσότερα στέκια, έτσι και στο Mall, υπάρχουν οι τρόποι να τη βγάλεις καθαρή, χωρίς να σπάνε τα νεύρα σου και χωρίς να κινδυνεύεις από κλήσεις. Απλά θυσιάζεις την άνεσή σου, περπατώντας λίγο παραπάνω, αλλά σε καμία περίπτωση 'πολύ' παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη να αφήνεις το καμάρι σου έξω από την πόρτα του μαγαζιού.
Κάτω από το Mall, εκεί που είναι ένας ωραίος καινούριος οικισμός υπάρχει άφθονος χώρος για στάθμευση. Απλά σε κάποια σημεία έχει λίγο χώμα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, παρκάρω ΑΜΕΣΩΣ με το που πάω κι απλά κάνω 100 μέτρα για τη γέφυρα του ΗΣΑΠ. Job done.
(μην το διαδώσετε παντού και μετά δε βρίσκω ούτε εγώ να παρακάρω! )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπήκαμε μαζί στο πάρκιν του Βίλλατζ, και ενώ παρκάριζα πέρασε δίπλα μου. Τον αγριοκοίταξα, αλλά έκανε την παλαβή κοιτώντας αλλού. Μάγκας...
λογικό...
Είναι το σύστημα 'Κινέζος'. Το ίδιο ακριβώς που εφάρμοσε ένας 'σοβαρός' μεσήλικας όταν έφτασα δίπλα του και ξεκίνησα τα 'Γαλλικά' μια κι ο 'κύριος', με smart παρακαλώ, θεωρεί σωστό να ψάχνει να βρει έναν αριθμό ή να γράφει στο κινητό του, στην αριστερή λωρίδα της Μεσογείων δημιουργώντας κίνηση χωρίς να υπάρχει.
Στις σχολές οδήγησης πρέπει να αρχίσουν να παραδίδονται μαθήματα αποφυγής συχνών ατυχημάτων...
Ας αρχίσουν από το βασικό οι σχολές οδηγών, από το να μαθαίνουν δηλαδή τους νέους οδηγούς να οδηγούν κι όχι το 'θα το πάρουμε με λίγη βοήθεια' και μετά ας αρχίσουν και τα ειδικά μαθήματα.
Έρχονται γιορτές
...........................................................
Να ήταν μόνο την περίοδο των εορτών καλά θα ήταν. Απλά τα 'φαινόμενα' είναι πιο έντονα τούτες τις ημέρες.
(μην το διαδώσετε παντού και μετά δε βρίσκω ούτε εγώ να παρακάρω! )
Μείνε ήσυχος εδώ που το έγραψες δε θα το διαβάσει κανείς.
(Άσχετο. Στο mall έχω πάει μόνο μια φορά πριν λίγες ημέρες για να αφήσω κάποια πράγματα σε κάποιο κατάστημα. Ούτε να το βλέπω, ούτε να το ξέρω δε θέλω, αυτό το βλαχοκαουμπόικο κατασκεύασμα προσέλκυσης 'τυριών')
-
Μα.... βολευει.....
Τα εχει ολα!
Εγω μια φορα το μηνα περναω για ψωνια απο κει.
....σιχαινομαι τα ψωνια
....αλλα εκει ειναι μια χαρα
....ηρθες, ψωνησες, τσιμπησες, ειδες την τανιουλα σουτ και πας σπιτι σου!ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
.......ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ!!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μα.... βολευει.....
Τα εχει ολα!
....σιχαινομαι τα ψωνια
....ηρθες, ψωνησες, τσιμπησες, ειδες την τανιουλα σουτ και πας σπιτι σου!ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ
.......ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ!!!!!Μα δεν μπορώ να καταλάβω ρε συ, τόσο δύσκολο είναι να το χώσουν κανονικά; Τι στο διάλο, θέλουν να το παίξουν διαφορετικοί από την μάζα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα.... βολευει.....
Τα εχει ολα!
....σιχαινομαι τα ψωνια
.......ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ!!!!!Μα δεν μπορώ να καταλάβω ρε συ, τόσο δύσκολο είναι να το χώσουν κανονικά; Τι στο διάλο, θέλουν να το παίξουν διαφορετικοί από την μάζα;
Μάζα έχουν στο εσωτερικό του κρανίου τους γι΄αυτό.
-
Για όποιον είναι στην πάτρα...
ο δρόμος εκείνος που ερχόμαστε από την εθνική από το πανεπιστήμιο προς πάτρα, απο την εθνική στρίβουμε σε φανάρι δεξιά, εκεί που έχει μάντρες αυτοκινήτων και αφού στρίψουμε είναι κατηφόρα για κανα χιλιόμετρο περνάμε και γραμμές τρένου και μετά είναι εκείνη η μεγάααλη αριστερή στροφή;
ε, σε εκείνη τη στροφή που είναι διπλής κατεύθυνσης με 2 λωρίδες ανά κυκλοφορία και με διαγράμμιση κιόλας, γιατί κανείς παπάρας δε μπορεί να κρατήσει τη λωρίδα του παρά ξεκινάει από τη δεξιά, φτάνει στην αριστερή και μετά ξανά δεξιά; κανελοπούλου;
αμα πια σαχλαμάρες κουλάτζες του ελέους!Τί άλλο; τώωωρα τώρα, έχω χολή να βγάλω!
ΝΑ! στον παπάρα που με το ένα χέρι το κινητό στο χέρι έκανε σφήνες στην εθνική.
ΝΑ! στην παιδοκτόνο που πάνω σε σκουτεράκι είχε τα ΔΥΟ νήπιά της στην κίνηση της γερμανού.
ΝΑ! ΝΑ! ΝΑ! στον αρχιπαπάρα που στη γούναρη κάθεται στην αριστερή λωρίδα που η σήμανση ορίζει ως υποχρεωτική πορεία αριστερά και που χώνεται μπροστά μου.
ΝΑ! στον άλλο UBERπάπαρο που, άσχετα αν δεν υπάρχει χώρος να κάτσει, επειδή έχει πράσινο σου λέει περνάω και ας κλείνω το δρόμο για όλους.
ΝΑ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα.... βολευει.....
Τα εχει ολα!
....σιχαινομαι τα ψωνια
Οπως πολυ σωφα ειπα ενα βραδυ μετα απο μερικα λιτρα 'ξυδι'
.....'Αβυσος η ψυχη του μαλακα' -
Χθες βραδυ.
Αργυρουπολη.
Διασταυρωση Η.Κυπρου και Αργυρουπολεως.
Ειμαι επι της αργυρουπολεως και θελω να παω ευθεια.
Σταματαω στο κοκκινο και περιμενω.
Πρασινο.
Ξεκιναω και ταυτοχρονα ξεκιναει ενα Chevrole Blazer...
Χωρις φλας, απο την Αργυρουπολεως, κοβει αριστερα για να μπει στην Η.Κυπρου....ΠΑΡΑΝΟΜΑ -υπαρχει σημα, κατω απο το φαναρι- και παει να σκασει πανω......
Φρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Εχουμε κλεισει την διασταυρωση
-Που παααααααςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-Οπου γουσταρω!
-Βγαλε φλας τουλαχιστον, το χριστοφορο κολωμβο σου......!
Γραφεις που γραφεις το σημα μη μας παρεις στο λαιμο σου!-Γαλλικα
Εχω βγει απο το αμαξι με το κινητο στο χερι......
Και εχω κατι ιδεες στο κεφαλι μου....
Αλλα λεω... 'θα τρεχω χωρις λογο'....
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα-Παρ το μπουρδελο σου απο την μεση!
-Μπουρδελο;;;;;
-Στο ιδιο εργοστασιο στη Μαλαιζϊα φτιαχνουν και το δικο σου μπουρδελο!
Και γω το πληρωνω για Οπελ στην Leasing και οχι για Μπουλντοζερ....! Φυγε απο την μεση, για να μη περασω απο πανω σου!!!Τελος παντων...
Μετα απο αρκετα μπινελικια....
Κ αφου η κινηση ειχε φτασει στο Ασ.Τμημα της Αργυρουπολης και ακουστικαν περιπολικα να ρχονται.....Εκανε πισω ο παπαρας και πηγε κανονικα -
Wagner πρέπει να γράψεις βιβλίο. Πάει και τελείωσε.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
...Τόσο μεστό σε νόημα διάλογο έχω χρόνια να διαβάσω-ακούσω
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ MALL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.
Του διαβολου,οπως λεωoff topic
Κι εγώ το μισώ θανάσιμα. Πήγα πέρισυ τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά με την κοπέλα μου και στο γυρισμό με χώρισε
Ζώα ζώα ζώα [#3]