-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, astra μάυρο χωρίς πινακίδες έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα (για όσους δε γνωρίζουν στην αρχή της η Β. Σοφίας έχει μια μόνο λωρίδα στο ρεύμα προς Χίλτον)
Ουυυ, στο συγκεκριμένο σημείο πολλοί το κάνουν αυτό συνέχεια.
Καμμιά φορά όταν έρχομαι από την απέναντι, παίζω 'chicken' με αυτούς
Κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ
Κ εγω!!!!!
Το χω κανει και σε 'Συνοδειας' Βουλευητη μερα μεσημερι.....
Το κοκαλωσα και περιμενα να δω τι θα κανει.....
πολλα μπηνελικια.....
Μεχρι που εβγαλα μια cybershot απο το ντουλαπακι..... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε Wagner669 ,ταξιτζης να ησουνα λιγοτερα περιστατικα θα είχες...
Εμενα μου λες;;;;
Με αυτο που κυκλοφορει, ο χαρακτηρισμος 'ταξιτζης' δεν ειναι και μακρυα...
ΥΓ Καλα να παθεις, να σου τυχουν και αλλα ζωα, γιατι ξαναπηρες Mercedes ΚΟΡΟΙΔΟ...
ΥΓ2 Επεστρεψα αγαπες μου.
Ειναι με Leasing.....
Η Πειραιως ειναι το κοροϊδο σ αυτη τη περιπτωση -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
aserfΕγώ δε θα το άφηνα έτσι...
Αστυνομία τηλέφωνο και μύνηση κατευθείαν...
Σκέφτηκα να καλέσω την αστυνομία, αλλά άντε μετά να αποδείξω τι έγινε... Αυτές στάνταρ θα έλεγαν τα δικά τους και φαντάσου τελικά να έβγαινα εγώ χαμένος Έπρεπε να έχω και γω μια cypershot στο ντουλαπάκι όπως λέει ο Wagner669 και ένα μαγνητοφωνάκι να καταγράψω την αρχική συζήτησή μας.
'Πάρε το αμάξι και βάλτο εκεί που ξέρεις' ---> 'έλα πιο κοντά να στο βάλω'.
Απίστευτο!!!Θα το υιοθετήσω
(ελπίζω να μη μου ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα,έ; )
Είμαι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εμενα μου λες;;;;
ΥΓ Καλα να παθεις, να σου τυχουν και αλλα ζωα, γιατι ξαναπηρες Mercedes ΚΟΡΟΙΔΟ...
Ειναι με Leasing.....
Η Πειραιως ειναι το κοροϊδο σ αυτη τη περιπτωσηΝαι αλλα ποιος θα αγορασει το αυτοκινητο μετα απο 5 χρονια και ενω θα εχουν αρχισει οι σοβαρες βλαβες;
-
Γιατί θα έχουν αρχίσει οι σοβαρές βλάβες;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Είπαμε ποια είναι η λύση...ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
....Μαζι με την γρια;;;;;
Εγω απλα θα δεν χειροφρενο και θα κανα burn out.....
Εκει να δεις πως φευγουν..... Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α Σ -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμενα μου λες;;;;
Ειναι με Leasing.....
Η Πειραιως ειναι το κοροϊδο σ αυτη τη περιπτωσηΝαι αλλα ποιος θα αγορασει το αυτοκινητο μετα απο 5 χρονια και ενω θα εχουν αρχισει οι σοβαρες βλαβες;
Ε.... ολο και καποιος μαντρας θα το παρει......
Το μαθαμε το μαθημα μας.....
Δεν δινουμε διαστασεις στο θεμα αξιοπιστειας του αυτοκιμητου..... Απλα στελνουμε δικηγορο! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί θα έχουν αρχίσει οι σοβαρές βλάβες;;;Γιατι ειναι Mercedead-Benz
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Είπαμε ποια είναι η λύση...
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
....Μαζι με την γρια;;;;;
Εγω απλα θα δεν χειροφρενο και θα κανα burn out.....
Εκει να δεις πως φευγουν..... Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α ΣΜε το κοστος τον ελαστικων αν το κανεις 1-2 φορες το μηνα, νοικιαζεις παρκινγκ ομως...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Με το κοστος τον ελαστικων αν το κανεις 1-2 φορες το μηνα, νοικιαζεις παρκινγκ ομως...Η ηθική ικανοποίηση όμως... PRICELESS!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Με το κοστος τον ελαστικων αν το κανεις 1-2 φορες το μηνα, νοικιαζεις παρκινγκ ομως...
Η ηθική ικανοποίηση όμως... PRICELESS!
Ω ΝΑΙ!!!!
-
-
Εαν δεν εμποδιζει το corsa, κατα την γνωμη μου καλα εκανε.
-
+1
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τρομερός καυγάς σήμερα το απόγευμα μεταξύ πιτσιρικά με το παπί και οδηγού Corsa επειδή ο παπής είχε παρκάρει οριζόντια σε πεζοδρόμιο (καβάτζα θέση) και δεν μετακινούσε το μηχανάκι για να χωρέσει να παρκάρει το Corsa. Τελικά φύγανε και οι δύο αφήνοντας τα οχήματα σταθμευμένα κατ'αυτόν τον τρόπο.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό !!!
Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σου κόψουν κλήση για διπλοπαρκάρισμα; (ή και γερανό)
Μιλάμε πάντα αν ο δρόμος είναι επαρκώς φαρδύς και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.1000 μπράβο πάντως στον Corsa, γιατί το σύστημα με το μηχανάκι να κρατάει καβάντζα έχει παραγίνει πια...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τρομερός καυγάς σήμερα το απόγευμα μεταξύ πιτσιρικά με το παπί και οδηγού Corsa επειδή ο παπής είχε παρκάρει οριζόντια σε πεζοδρόμιο (καβάτζα θέση) και δεν μετακινούσε το μηχανάκι για να χωρέσει να παρκάρει το Corsa. Τελικά φύγανε και οι δύο αφήνοντας τα οχήματα σταθμευμένα κατ'αυτόν τον τρόπο.
Μη σου πω οτι το αλλο μιχανακη ειναι του παπακουλα κ αυτο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον αυτό !!!
Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σου κόψουν κλήση για διπλοπαρκάρισμα; (ή και γερανό)
Μιλάμε πάντα αν ο δρόμος είναι επαρκώς φαρδύς και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.1000 μπράβο πάντως στον Corsa, γιατί το σύστημα με το μηχανάκι να κρατάει καβάντζα έχει παραγίνει πια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μου έχει πατήσει και μένα το πόδι αυτοκίνητο πριν από 6-7 χρόνια. Ζώο αυτός που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και 'χαζός' εγώ που δεν κοίταξα απ' την άλλη πριν περάσω. Η πλάκα είναι ότι δεν πόνεσα καθόλου Σίγουρα σ' αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι επρόκειτο για μικρο αυτοκίνητο με μαλακιά λογικά ανάρτηση. Θυμάμαι πάντως ότι ούτε συγγνώμη δε μου ζήτησε... είδε ότι δε χτύπησα και σηκώθηκε και έφυγε
οσο μαλακια και αν ηταν η αναρτηση, Χ κιλα πανω στο ποδι σου ηταν. Αυτο που σου εσωσε κοκκαλα ηταν το πιθανως ψηλοπροφιλο ελαστικο και το μικρο βαρος. Αμα ηταν τιποτα βαρυ με καμμια 17αρα ζαντα και σκληρο πλαινο, ολο και καποιο κρακ θα ακουγες.
Ακους **edit [kouk] **Don't Panic???
Αγαπητε Κυριε Moderator:
αμα ειναι να μας κανετε edit και σε αυτα που λεμε στους φιλους μας, τοτε κλεισ΄τε το το μαγαζι καλυτερα. Και μην ακουσω κανα ανεκδοτο για 'το επιπεδο του φορουμ'...
-
Και που το ξέρω εγω αυτό?
-
Δεν νομιζω να σε γραφανε η οτιδηποτε αν παρκαρες οπως το κορσα, γιατι ο τροχαιος για να γλυτωσει τη διαδικασια θα ελεγε 'δηλαδη δε μπορεις να βγεις?' Επισης σιγα μην ερχοτανε κανεις επειδη 'κλεισαν μηχανακι'
Το ολο θεμα με τα παπακια παντως εχει καταντησει απιστευτη αηδια.
Ζώα ζώα ζώα [#3]