-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κορυφαίος! Αλλά είαμστε οφφ-τόπικ! Έλα εδώ αν θέλεις...Thanx drdino, αλλά με βλέπω για log off. Έχω να τελειώσω μια δουλειά γι αύριο και κλείνουν τα μάτια μου.
Cheers.
-
Αντίστοιχο με το 9-3 στα 1,8 με τους 122 ίππους είναι το Volvo S40 1,8 με 125 ίππους. Στα 29000 ευρώ, η διαφορά στον εξοπλισμό υπέρ του Volvo είναι χαώδης. Η έκδοση Summum έχει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα με μνήμες, φώτα xenon κλπ. Και με 1200 ευρώ ακόμα παίρνεις το δίλιτρο.
Επιπλέον, το service είναι πολύ φθηνότερο στη Volvo, ενώ παίζει και προσφορά για δωρεάν service εφ' όρου ζωής.
-
Ο χρήστης Jurgens έγραψε:
Φίλε sprskΑυτό που δείχνει η φωτό είναι όντως τα καθίσματα του Aero.
Τα υπόλοιπα - ταμπλό, πίνακας οργάνων, μοχλός ταχυτήτων επενδύσεις αλουμινίου στις πόρτες, στη βάση του μοχλού και στο ντουλαπάκι συνοδηγού - τα αποκτά κανείς ακόμη και με το Linear Plus. Έβαλα αυτή τη φωτό γιατί δεν έβρισκα φωτό του Linear Plus.
Όταν λέω μπήκα εδώ, εννοώ ότι μπήκα στην κυριολεξία. Κάθισα στο κάθισμα, έπιασα και ζούληξα τα πλαστικά. Δεν θα σου πω ότι βυθίστηκε το δάχτυλό μου μέσα όπως στο ταμπλό του Α4, αλλά σκληρά δεν ήταν. Από συναρμογή, δεν ξέρω. Αυτό μάλλον φαίνεται με τα ... χιλιόμετρα.Αν απο ότι μου δίνεις να καταλάβω το έχεις αποφασίσει ....... είμαι 100% μαζί σου.
Ο καλύτερος μύθος είναι πάντα αυτός που φτιάχνουμε όταν θέλουμε κάτι.Αν πάλι δεν το έχεις αποφασίσει ...... θα ξαναγράψω .
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Αντίστοιχο με το 9-3 στα 1,8 με τους 122 ίππους είναι το Volvo S40 1,8 με 125 ίππους. Στα 29000 ευρώ, η διαφορά στον εξοπλισμό υπέρ του Volvo είναι χαώδης. Η έκδοση Summum έχει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα με μνήμες, φώτα xenon κλπ. Και με 1200 ευρώ ακόμα παίρνεις το δίλιτρο.Επιπλέον, το service είναι πολύ φθηνότερο στη Volvo, ενώ παίζει και προσφορά για δωρεάν service εφ' όρου ζωής.
Σε κάποια συμφωνώ αλλά για τις τιμές ήθελα να ήξερα που της βρήκες .
Επίσης τα το 1.8 ή το 2.0 ( προσωπικά ) δέν είναι κριτήριο. Μόνο το κόστος είναι . Και το Κόστος είναι αυτό που αναφέρω σε προυγούμενο Post μου.
Για την ιστορία λέω ότι ο καταναλωτής πρέπει να συγκρίνει τελικές τιμές μετά την έκπτωση και τους τόκους.
Ποτέ αρχικές τιμές είναι ΛΑΘΟΣ -
Αν απο ότι μου δίνεις να καταλάβω το έχεις αποφασίσει ....... είμαι 100% μαζί σου.
Ο καλύτερος μύθος είναι πάντα αυτός που φτιάχνουμε όταν θέλουμε κάτι.Αν πάλι δεν το έχεις αποφασίσει ...... θα ξαναγράψω . [/quote]
Μ' αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις τα πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι τείνω σοβαρά προς το συγκεκριμένο μοντέλο και έκδοση.
ΔΕΝ το έχω όμως αποφασίσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς, γενικά το ψάχνω το θέμα από πολλές πλευρές. Και όχι για να διασφαλίσω την 'απόλαυση' του αποκτήματος - αυτό σιγά σιγά ξεθωριάζει, όσος ενθουσιασμός κι αν υπάρχει στην αρχή - αλλά για να μπορέσω, κατά το δυνατόν πάντα, να πω ότι τελικά έκανα μια 'λογική' αγορά που με ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς.
Οπότε .... ξαναγράψε -
Θα είμαι σύντομος (οικονομικά) αλλά περιεκτικός.
**S 40 2.0 MOMENTUM **2.000cc 145 hp τιμή : 27800 + Μεταλικό = 28.500 χονδρικά
Εκπτωση περίπου 2-2500euro Αρα =**26-26.500 **περίπου
Χρηματοδότηση ΑΤΟΚΗ
Service 180euro στα 20.000 Σε ορισμένες αντι/πίες έχω ακούσει για προσφορά με δωρεάν Service**9,3 Linear **1800cc **122 hp **τιμή :27.200 + Μεταλικό = 28.000 χονδρικά
Εκπτωση περίπου 1.000euro Αρα = **27.000 **περίπου με σαφώς απλούστερο εξοπλισμό.
Χρηματοδότηση με 8,8%
Service 270euro στα 20.000Η κάτωθι αξιολόγηση είναι θετική ή αρνητική ως προς την πρώτη επιλογή
-Η διαφορά των service ειναι τα τέλη κυκλοφορίας. =
-Χρηματοδότηση +
-Επιδόσεις +
-Ρεπριζ +
-Χώροι =
-Ποιότητα (+)=
-Μεταπώληση (-)=
-Εξωτερική look =
-Εσωτερικό (επενδύσεων) look +
-Εσωτερικό (σχεδιο Ταμλό) look -
-Νυχτερινό panel -
-Prestige =
-Αξιοπιστία (δανείζομαι απο τον διεθνή τύπο) +
A) http://www.topgear.com/content/features ... 01/13.html
Place 75 Saab 9-3 (Sept '02 on) (NEW)
3 Engine/GearboxReliability
2 ElectricalReliability
3 Brakes/Suspension/Steering
3 Fit/Finish
4 Squeaks/Rattles
4 Performance
4 Handling
4 Comfort/Practicality
4 Customer Care
3 Ownership CostsB) http://www.topgear.com/content/features ... 01/15.html
**Place 53 Volvo S40 (DOWN) **
3 Engine/Gearbox Reliability
4 Electrical Reliability Brakes/Suspension/Steering
4 Fit/Finish
3 Squeaks/Rattles
2 Performance
3 Handling
3 Comfort/Practicality
4 Customer Care
3 Ownership CostsΕπίσης : http://www.jdpower.com/autos/compare.asp
και συγκεκριμένα με copy paste 'oλoκληρο το παρακάτω link'
[url] http://www.jdpower.com/autos/compare.asp?
make0=Saab&model0=2007%209-3&trim0=2.0T%20Sport%20Sedan%20|%204%20door%20Sedan&make1=Volvo&model1=2007%20S40&trim1=T5%20|%204%20door%20Sedan& [/url]Η κρίση είναι προσωπική και αντικειμενική καθ'όσο με αφορά, υποκειμενικά στοιχεία τρίτων ή προσωπικές επιλογές μπορούν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να επηρεάσουν την μοναδικότητα του .
-
Θένκς για την πληθώρα πληροφοριών. Τα συγκεκριμένα συγκριτικά και reviews είναι πολύ χρήσιμα.
Ίδωμεν...
Saab 9-3 1.8i