-
Τις περισσοτερες φορες δεν κανουμε καποιο νευμα οχι απο γαιδουρια, αλλα διοτι δεν μπορεις να σηκωσεις το χερι απο το τιμονι.
Φανταζεστε να ευχαριστεις καποιον με το ενα χερι και ταυτοχρονα να πεφτεις πανω στον επομενο.
-
Ευχαριστω......ΩΩΩΩωωωω ΜΠΑΑααααμμ!
Μήπως ξέρθετε κα'α καλό οδον'ιατό;;; -
Έτσι είναι... Πολλές φορές σηκώνω το χέρι να ευχαριστήσω, αλλά τις περισσότερες είναι αδύνατο λόγω του συμπλέκτη. Οπότε μια κίνηση του κεφαλιού είναι αρκετή και αν για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω τον οδηγό του άλλου οχήματος (άρα ούτε αυτός μπορεί να δει το κεφάλι μου), ρίχνω ένα πολύ σύντομο-κοφτό κορνάρισμα, σαν ευχαριστία. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι.
-
γενικά η συμπεριφορά των περισσοτέρων οδηγών αυτοκινήτου προς τους δικυκλους έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που συμπεριφέρονται απίστευτα. Πριν 3 μέρες πήγαινα στην δουλειά ήμουν πρώτος σε φανάρι και άκουσα να έρχετε ασθενοφόρο. Φυσικά δεν ξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να αντιληφθώ λόγω κράνους από που ακριβώς ερχόταν. Λοιπόν ό από πίσω λύσαξε στην κόρνα και στο επόμενο φανάρι σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε να μου πετάει τα cd που είχε στο αυτοκίνητό του. άντε βγάλε άκρη. οι περισότεροι όταν μπορούν κάνουν στην άκρη για να περάσεις αλλά πρέπει να δείχνουν και λίγη κατανόηση όταν δεν μπορείς να κάνεις νεύμα για να τους ευχαριστήσεις. ένα χερι στο τιμόνι της μηχανής είναι σχεδόν κανενα χερι στο τιμόνι του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
άρχισε να μου πετάει τα cd που είχε στο αυτοκίνητό τουΆντε, σου 'κατσε!!!
Μήπως όμως είχε και ένα δίκιο να εκνευριστεί? Μπορεί να μην μπορούσες να δεις λόγω κράνους, αλλά γι' αυτό το λόγο υπάρχουν και οι καθρέπτες. Χωρίς διαθεση να σου τη πω βέβαια.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
γενικά η συμπεριφορά των περισσοτέρων οδηγών αυτοκινήτου προς τους δικυκλους έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που συμπεριφέρονται απίστευτα. Πριν 3 μέρες πήγαινα στην δουλειά ήμουν πρώτος σε φανάρι και άκουσα να έρχετε ασθενοφόρο. Φυσικά δεν ξεκίνησα γιατί δεν μπορούσα να αντιληφθώ λόγω κράνους από που ακριβώς ερχόταν. Λοιπόν ό από πίσω λύσαξε στην κόρνα και στο επόμενο φανάρι σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε να μου πετάει τα cd που είχε στο αυτοκίνητό του. άντε βγάλε άκρη. οι περισότεροι όταν μπορούν κάνουν στην άκρη για να περάσεις αλλά πρέπει να δείχνουν και λίγη κατανόηση όταν δεν μπορείς να κάνεις νεύμα για να τους ευχαριστήσεις. ένα χερι στο τιμόνι της μηχανής είναι σχεδόν κανενα χερι στο τιμόνι του αυτοκινήτου.Και μετά λένε η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική!!! Μάλλον τον δικυκλιστή εννοεί, γιατί αν ο οδηγός είχε πληρώσει 20 ευρώ το κάθε cd, σιγά μη σου τα πετούσε!!!
Τουλάχιστον, είχε κάνα καλό, τίποτα συλλεκτικό ή ήταν Πέγκυ Ζήνα sings the blues;
-
Ότι και να ήτανε του τα πατήσαν οι από πισω... Αλλά ξέρετε και το σημείο που έγινε η απόπειρα cdκτονίας είναι μέρος που αράζουν τροχαίοι για φανάρια κράνος κλπ. (μπροστά στην ερτ3) . Τον πήραν πρέφα τι έκανε και τον σταματήσαν... μπορεί και να τον στείλαν να τα μαζέψει
-
οχι taurus δεν μου την λες καθολου. στο φαναρι που ημουν λαμπρακη με νεα εγνατια δεν εχεις καλη οπτικη ουτε με το ενα ρευμα ουτε με το αλλο. πρεπει να βγεις αρκετα εξω για να δεις και τα δυο ρευματα. φυσικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ερχοταν απο ανατολικα αλλα ξερεις σε ποια λωριδα θα εχει στριμωχθει? και τελος παντων τα 10-15 δευτερα δεν ειναι και κατι τραγικο να περιμενει καποιος. το αυτοκινητο αμα φαει σεντρα παει λαμαριναδικο. η μηχανη ξερεις... στην καλυτερη νοσοκομειο
-
Α, τώρα κατάλαβα... Από τον κάθετο ερχόταν το ασθενοφόρο, έτσι? Νόμιζα ότι εννοούσες ότι ερχόταν από πίσω. ΟΚ, έχεις απόλυτο δίκιο τότε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τις περισσοτερες φορες δεν κανουμε καποιο νευμα οχι απο γαιδουρια, αλλα διοτι δεν μπορεις να σηκωσεις το χερι απο το τιμονι.Φανταζεστε να ευχαριστεις καποιον με το ενα χερι και ταυτοχρονα να πεφτεις πανω στον επομενο.
Μια στις 10 να μπορώ να σηκώσω το χέρι να χαιρετίσω, τις άλλες απλά δεν προλαβαίνεις ή το χρειάζεσαι στην οδήγηση
-
Και εγω γενικα αφηνω να περνανε, ΑΛΛΑ σε ορισμενες περιπτωσεις (πχ. Λ.Βουλιαγμενης - μεσημερι) δεν τολμαω να παρεκλινω καθολου, γιατι τα παπια περνανε κατα 10αδες με 1000 αναμεσα και το να αφησεις εναν σημαινει οτι θα χτυπησεις τον αλλο! (μα καλα, ιχνος φοβου δεν εχουν ορισμενοι???)
-
christaras73, μένω πολύ κοντά στην περιοχή, (λαχανά) και ξέρω... Και εμένα ως ιχ με έχουν βρίσει άπειρες φορές διότι ξεμυτάω προσεκτικά από την λαπμράκη προς εγνατία και δεν φεύγω κατευθείαν.
-
'ολοι' εχουμε την θεληση να διευκολυνουμε τους αλλους ιδιαιτερα οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν και συμβαλουν στην ασφαλεια.
εμενα το παραπονο ειναι τα φλας,τα σπασμενα φωτα και η νεα μοδα να μην εχουν οι μηχανες καθρεφτες.η αστυνομια τι κανει? ειναι δυνατον ο καθε μαλακας να βγαζει τους καθρεφτες απ τη μηχανη του?
-
Κοιτάζω πάντα να διευκολύνω τις μοτοσυκλέτες ακόμα και τους κάφρους γιατί σε περίπτωση στραβής μιλάμε για νοσοκομεια και κυπαρίσσια
drdino
Κι άλλος πρώην γείτονας
-
Όλα καλά, κι εγώ κάνω το ίδιο και όταν μπορούν με ευχαριστούν οι άνθρωποι, αλλά μετά αν οπάει ο άλλος μπροστά και δεν βλέπει το φανάρι που ανάβει πράσινο και καθυστερεί να ξεκινήσει, καθυστερώντας μας όλους μερικές φορές σκέφτομαι 'τι βλακεία έκανα και τον άφησα να περάσει...'.
Οπότε αγαπητοί μηχανόβιοι σκεφτείτε κι εμάς λίγο... και μην κολάτε στην τυφλή γωνία μας! Έλεος δηλαδή! Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες και μερικές φορές δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις ΚΑΙ τους δύο καθρέπτες! Με την ακοή παίζω πολλές φορές και έχω γλυτώσει κάτι πιτσιρικάδες με παπάκια...
-
dp
-
Προσπαθώ πάντα να διευκολύνω τους μοτοσυκλετιστές...
Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι ότι θεωρούν πολλοί ότι είναι οι άρχοντες της διαγράμμισης ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας. Ακόμα και όταν βγάλεις φλας για να αλλάξεις λωρίδα αφού κοιτάξεις καθρέπτη και δεις ότι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας, αυτοί θα έρθουν από πίσω θα σου κορνάρουν, θα σε βρίσουν κιόλας πολλές φορές μιας και έκανες το έγκλημα να αλλάξεις λωρίδα με φλας...Τι πα πω... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Κατεβαινω στο κεντρο καθημερινα πλεον με μοτοσυκλετα
Εχω παρατηρησει οτι πολλοι οδηγοι, προσπαθουν να μας κανουν χωρο οταν θελουμε να περασουμε αναμεσα απο τις λωριδες, κανοντας οσο μπορουνε στην ακρη.
Επειδη καμια φορα, οταν οι ταχυτητες ειναι χαμηλες, δεν μπορουμε να ανασηκωσουμε το χερι(παταμε συμπλεκτη) δειχνοντας της ευγνωμοσυνη μας, ηθελα να δηλωσω μεσα απο αυτο το φορουμ οτι τους ευχαριστουμε πολυ, και οτι αυτο το καλο που μας κανουν δεν ''ριχνετε στο γυαλο''.
Ολα φαινονται και ολα κρινονται!Να'στε καλα
Κατ αρχας.....
Μου σπατε τα νευρα αδιακριτος οσοι:
Κινειστε αναμεσα στις λωριδες
Κινειστε πανω στη διπλη διαχωριστικη
Βγαινετε μπροστα-μπροστα στα φαναρια και κοιμαστεΚΑΙ ΝΑΙ.....ΚΑΝΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ
-οι καθρευτες στο Αστρα ειναι 300ευρω εκαστος και δεν γουσταρω να τους αλλαζω οποτε καποιος πα...ρας πηγε να βγει πρωτος στο φαναρι
-αν δεν κανω, θα σας κλαιει η μανουλα σας και μενα θα με τραβανε στα δικαστηρια.... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κοιτάζω πάντα να διευκολύνω τις μοτοσυκλέτες ακόμα και τους κάφρους γιατί σε περίπτωση στραβής μιλάμε για νοσοκομεια και κυπαρίσσιακι εγω το ιδιο.. ισως επειδη ξερω την ιστορια και απο τις δυο πλευρες (αμαξι-μηχανη)
ειχα επισης παρατηρησει αυτο που λετε πριν φυγω απο ελλαδα ,οτι υπαρχει μια ταση πολλων ΙΧηδων να βοηθουν τους μηχανακηδες οταν και οσο μπορουν οταν αυτοι ειδικα δε γινονται παραλογοι και δεν απαιτουν να περασουν απο πανω σου, και επισης μια μεγαλη μεριδα μηχανοβιων που σιγα σιγα γινονται πιο σωστοι και πιο ευγενικοι, με περισσοτερο σεβασμο και κατανοηση και για τις δυο πλευρες, αλλα και περισσοτερα σημαδια αυτοσεβασμου στην κινηση (δηλαδη κρανος και δεν πανε σαν καμικαζι)
υπαρχουν βεβαια ακομα κατι καφροι απομειναρια της δεκαετιας του μπιλια της ροδας τσαντας κ κοπανας με ον οφ με εξατμισεις κ παπακια (πολλες φορες παλαιοληθικα) με σεμπρινγκ κ χαροτικα περασματα αναμεσα στα αυτοκινητα, οπως υπαρχουν κ αλλοι αθλιοι στα αμαξια που κουβαλανε επισης τρελα κομπλεξ με τα 2τροχα (και αυτα απομειναρι παλιοτερων χρονων που μηχανακιας = και καλα τσαντακιας αλητης πρεζακιας κλπ κλπ)μπραβο σε ολους λοιπον
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατεβαινω στο κεντρο καθημερινα πλεον με μοτοσυκλετα
Εχω παρατηρησει οτι πολλοι οδηγοι, προσπαθουν να μας κανουν χωρο οταν θελουμε να περασουμε αναμεσα απο τις λωριδες, κανοντας οσο μπορουνε στην ακρη.
Επειδη καμια φορα, οταν οι ταχυτητες ειναι χαμηλες, δεν μπορουμε να ανασηκωσουμε το χερι(παταμε συμπλεκτη) δειχνοντας της ευγνωμοσυνη μας, ηθελα να δηλωσω μεσα απο αυτο το φορουμ οτι τους ευχαριστουμε πολυ, και οτι αυτο το καλο που μας κανουν δεν ''ριχνετε στο γυαλο''.
Ολα φαινονται και ολα κρινονται!Να'στε καλα
Κατ αρχας.....
Μου σπατε τα νευρα αδιακριτος οσοι:
Κινειστε αναμεσα στις λωριδες
Κινειστε πανω στη διπλη διαχωριστικη
Βγαινετε μπροστα-μπροστα στα φαναρια...
Αν δεν κανει αυτα ποιος ο λογος να υπαρχουν τα μηχανακια??
Ευχαριστιες απο μοτοσυκλετιστη