-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κατεβαινω στο κεντρο καθημερινα πλεον με μοτοσυκλετα
Εχω παρατηρησει οτι πολλοι οδηγοι, προσπαθουν να μας κανουν χωρο οταν θελουμε να περασουμε αναμεσα απο τις λωριδες, κανοντας οσο μπορουνε στην ακρη.
Επειδη καμια φορα, οταν οι ταχυτητες ειναι χαμηλες, δεν μπορουμε να ανασηκωσουμε το χερι(παταμε συμπλεκτη) δειχνοντας της ευγνωμοσυνη μας, ηθελα να δηλωσω μεσα απο αυτο το φορουμ οτι τους ευχαριστουμε πολυ, και οτι αυτο το καλο που μας κανουν δεν ''ριχνετε στο γυαλο''.
Ολα φαινονται και ολα κρινονται!Να'στε καλα
Κατ αρχας.....
Μου σπατε τα νευρα αδιακριτος οσοι:
Κινειστε αναμεσα στις λωριδες
Κινειστε πανω στη διπλη διαχωριστικη
Βγαινετε μπροστα-μπροστα στα φαναρια...
Αν δεν κανει αυτα ποιος ο λογος να υπαρχουν τα μηχανακια??
Ποιος ο λογος να υπαρχουν τα μηχανακια??
-
Το θέμα είναι ποιός ο λόγος να υπάρχουν κάφροι
-
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΝ ΡΕ!
-
Εχω την εντυπωση οτι μαζι με καθε μιχανη που πουλανε οι αντιπρωσωπιες πρεπει να δινουν και κουπονι εκπτωσης για τα βασικα.....
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
Κασα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γιατι αν αυριο απογορευτουν τα μηχανακια θα γεμίσουμε χρέπια 20ετίας και γιατι η μέση ταχυτητα μεσα στην πολη θα εχει αρνητικο πρόσημο,σου φτάνουν αυτά;
-
Εχω την εντυπωση οτι μαζι με καθε μιχανη που πουλανε οι αντιπρωσωπιες πρεπει να δινουν και κουπονι εκπτωσης για τα βασικα.....
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
Κασα.....τα δινουν τα κουπονια, οσα μενουν δηλαδη απ'αυτα που παιρνουν οι κοντρακηδες..
η φαση ειναι ΖΝ λεμε
-
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
Κασα.....Αυτό το αφήνω ασχολίαστο. Απαράδεκτος.
Το άλλο όμως θα το σχολιάσω.
Τα μηχανάκια έχουν λόγους για να υπάρχουν- Για να απαλύνουν το κυκλοφοριακό που ΕΣΥ δημιουργείς φίλτατε παίρνοντας το αμάξι για 3 χιλιόμετρα
- Για να πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο στάθμευσης
- Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να βλέπω αυτοκίνητα με 1 άτομο όλο και όλο μέσα στο κέντρο της Αθήνας
- Γιατί καίνε και ρυπαίνουν λιγότερο από τα αυτοκίνητα, ιδιαίτερα αν μετρήσεις αναλογία λίτρα ή ρύποι/επιβάτη (είπαμε, η εμμονη κάποιων να παίρνουν το αμάξι τους και να μποτιλιάρονται μόνοι τους)
- Γιατί δεν έχω όρεξη να κάνω μισή ώρα για 3 χιλιόμετρα
- Γιατί τα ΜΜΜ είναι ανεπαρκή
7)....
....
....
....
....
100)...
Edit: Ποιος ο λόγος ύπαρξης μιας S-Class στην Αθήνα? Μιας Μάστανγκ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τα δινουν τα κουπονια, οσα μενουν δηλαδη απ'αυτα που παιρνουν οι κοντρακηδες..η φαση ειναι ΖΝ λεμε
Δεν έχω δει κοντράκηδες στο φόρουμ αυτό πάντως...Μόνο εγκάθετους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατι αν αυριο απογορευτουν τα μηχανακια θα γεμίσουμε χρέπια 20ετίας και γιατι η μέση ταχυτητα μεσα στην πολη θα εχει αρνητικο πρόσημο,σου φτάνουν αυτά;
ξεχασες το βασικοτερο....Θα μειωθει η κινηση στα εφημερευοντα νοσοκομεια και στα γραφεια τελετων κατα 50%
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
Τα μηχανάκια έχουν λόγους για να υπάρχουν- Για να απαλύνουν το κυκλοφοριακό που ΕΣΥ δημιουργείς φίλτατε παίρνοντας το αμάξι για 3 χιλιόμετρα
- Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να βλέπω αυτοκίνητα με 1 άτομο όλο και όλο μέσα στο κέντρο της Αθήνας
- Γιατί καίνε και ρυπαίνουν λιγότερο από τα αυτοκίνητα, ιδιαίτερα αν μετρήσεις αναλογία λίτρα ή ρύποι/επιβάτη (είπαμε, η εμμονη κάποιων να παίρνουν το αμάξι τους και να μποτιλιάρονται μόνοι τους)
7)....
....
....
....
....
100)...
Η S ειναι στο γκαραζ και βγαινει μονο οταν εχω να παω καπου στο εξωτερικο.
Μπορω να σου πω 300 συγκεκριμενες λιμουζινες που δεν εχουν λογο υπαρξης στην Αθηνα.Η Stang οταν ερθει...κ εφ οσον ερθει... Θα χει πολυ καλο λογο να κινειτε στους δρομους της Αθηνας.... κυριος τα βραδια.
-
ΟΚ, όλοι οι υπέρμαχοι έχετε δίκιο. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει όμως? Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε καθημερινά δίτροχο στην πόλη να πάρουμε μια μέρα τα κουβαδάκια μας και να γίνει το έλα να δεις... Τότε θα δούμε αν και τι προσφέρουν σε αυτό το μπουρδέλο οι 'μελοθάνατοι'
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ξεχασες το βασικοτερο....Θα μειωθει η κινηση στα εφημερευοντα νοσοκομεια και στα γραφεια τελετων κατα 50%
....90%
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
τα δινουν τα κουπονια, οσα μενουν δηλαδη απ'αυτα που παιρνουν οι κοντρακηδες..
η φαση ειναι ΖΝ λεμε
Δεν έχω δει κοντράκηδες στο φόρουμ αυτό πάντως...Μόνο εγκάθετους
η φαση ειναι ΖΝ
yo yo βουλιαγμενη προχθες σκασανε κλουβες
τσεοι με γκλοπς δερναν θαμωνες στις περουκες
παμε βουτα κανε σφηνα λιμανακια καντινα
σουμπαρου ιμπρεζα αουντι χαμηλωμενο τεζαεπειγει προσοχη μαγκες εχουν σκοτωθει
ταχυτητα ελευθερια κρατηματα στη στροφη
κυβικα το μοτερ σκυλιασμενα βετεκ
τρελαμενα μπαρομετρα κ ο δρομος τερενσυμφωνω μαζι σου παντως, αλλα διαφωνω κιολας
-
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
7)....
....
....
....
....
100)...
Η S ειναι στο γκαραζ και βγαινει μονο οταν εχω να παω καπου στο εξωτερικο.
Μπορω να σου πω 300 συγκεκριμενες λιμουζινες που δεν εχουν λογο υπαρξης στην Αθηνα.Η Stang οταν ερθει...κ εφ οσον ερθει... Θα χει πολυ καλο λογο να κινειτε στους δρομους της Αθηνας.... κυριος τα βραδια.
Αυτό έχεις μόνο να σχολιάσεις? Αν το θες έτσι και για να βγεις εξωτερικό με την S, μέσα από τους δρόμους της Αθήνας θα πρέπει να περάσεις πρώτα, μποτιλιάροντας και ρυπαίνοντας την περιοχή γύρω από την Κατεχάκη Ring... Ακραίο σου φαίνεται? Άλλο τόσο και ακόμα παραπάνω ακραία μου φαίνονται αυτά που είπες εσύ. Και πάνω απ' όλα απαράδεκτα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΚ, όλοι οι υπέρμαχοι έχετε δίκιο. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει όμως? Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε καθημερινά δίτροχο στην πόλη να πάρουμε μια μέρα τα κουβαδάκια μας και να γίνει το έλα να δεις... Τότε θα δούμε αν και τι προσφέρουν σε αυτό το μπουρδέλο οι 'μελοθάνατοι'Ημουν συγκεκριμενος με το ποιος μου σπαει τα νευρα....
Τωρα αν νωμιζετε οτι σας πηρε ολους η μπαλα.....RMFP.....
-
Και κάτι άλλο. Όσες φορές έχω κινδυνέψει ως τώρα με τη μηχανή (πλην μιας πτώσης από λάδια), όσες φορές έχω νιώσει μελοθάνατος ήταν από συνανθρώπους μου χρήστες του δρόμου που έχουν για τα μηχανάκια την ίδια γνώμη που έχεις και εσύ.
'Δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει λόγο να περνάει ανάμεσά μας, ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα παρακάμψει όλη την ουρά για το φανάρι, εγώ κορόιδο είμαι? Ας τον κλείσω τον μελοθάνατο, θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...'
Edit: Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν λες ότι τα μηχανάκια δεν έχουν λόγο ύπαρξης και ότι με κάθε αγορά πρέπει να παίρνουμε και κουπόνι εκπτωτικό για τον άλλο κόσμο.
Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν εκνευρίζεσαι που περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Μήπως όμως ζηλεύεις?
RUFP -
Οικοπεδακι 2,5x1,5
Μαρμαρινη πλακα
Κασα.....'Χαιρε Wagner669....οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν'
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως πιστεύω ότι ένα δίχρονο μηχανάκι ρυπαίνει περισσότερο και απο 2 S-ClassΣε αυτο συμφωνω και επαυξανω.
Απορω γιατι ακομη δεν απαγορευεται η κυκλοφορια τους.
Μονο για πιστες ειναι ..η βρωμα τους δεν αντεχετε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και κάτι άλλο. Όσες φορές έχω κινδυνέψει ως τώρα με τη μηχανή (πλην μιας πτώσης από λάδια), όσες φορές έχω νιώσει μελοθάνατος ήταν από συνανθρώπους μου χρήστες του δρόμου που έχουν για τα μηχανάκια την ίδια γνώμη που έχεις και εσύ.'Δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει λόγο να περνάει ανάμεσά μας, ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα παρακάμψει όλη την ουρά για το φανάρι, εγώ κορόιδο είμαι? Ας τον κλείσω τον μελοθάνατο, θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...'
Edit: Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν λες ότι τα μηχανάκια δεν έχουν λόγο ύπαρξης και ότι με κάθε αγορά πρέπει να παίρνουμε και κουπόνι εκπτωτικό για τον άλλο κόσμο.
Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν εκνευρίζεσαι που περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Μήπως όμως ζηλεύεις?
RUFPΣτην υπολοιπη ευρωπη τετοιου ειδους συμπεριφορα απο τους δικυκλιστες θεωρειτε ΠΑΡΑΝΟΜΗ.....
Η ΜΗΧΑΝΗ καταλαμβανει ΜΙΑ θεση στο οδοστρομα.
Σε περιπτωση δε που κινειτε αναμεσα στα αυτοκινητα, για οτι παθει, φερει ευθυνη ο αναβατης.
Σε σπανιες περιπτωσεις παει συνυπαιτιοτιτα και ακομα ποιο σπανια θεωρειτε υπαιτιο ενα αυτοκινητο.ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 800 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο φαναρι και μετα ειτε ξυνοντε ειτε περνανε με κοκκινο.
-
Λάθος. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) η διήθηση (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) επιτρέπεται (ή πρόκειται σύντομα να επιτραπεί). Αλλά πού να ξέρουν αυτοί...
Ευχαριστιες απο μοτοσυκλετιστη