-
Αγαπητοί καλοί και καταπληκτικοί και εξαιρετικοί και ευγενικοί μοτοσυκλετιστές που καλά κάνετε και με προσοχή και ασφάλεια περνάτε ανάμεσα από αυτοκίνητα και βοηθάτε και στο κυκλοφοριακό και επίσης πάτε μπροστά από τα αυτοκίνητα στο φανάρι και φεύγετε εγκαίρως και μόνο με πράσινο, μπορείτε @$%^@%$^@%$ το κέρατό σας να μην καταλαμβάνετε τις διαβάσεις των πεζών κοιτώντας μάλιστα με περιφρόνηση τους πεζούς που αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ γύρω από τις βρωμορόδες σας και τα κοφτερά παλιοφτερά σας για να προλάβουν να περάσουν απέναντι.....;;;
-
Μερικοί, ακόμα κι αν το τόπικ άνοιξε με τις καλυτερες προθέσεις, με τα λεγόμενα τους και τον τρόπο που εκφράζονται, θέλουν οπωσδήποτε να τσακωθουν.
Υπάρχουν καλυτεροι τρόποι εκφρασης των παραπόνων του καθενός.
-
...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εμ βεβαια....
Γυναικα δεν εισαι;;;;
Ολο γλυκες και καλους τροπους θελετε ολες
Σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και το Σαβουαρ Βιβρ πριν κανουμε log in εδω....Δεν μιλούσα για εσένα Wagner. Αλλά και πάλι, εγω δεν είπα αυτό. Είπα ότι αν θες να παραπονεθεις για κάτι χωρις να θίξεις τον άλλον οποτε και να σου απαντησει ειρωνικά και εκνευρισμένα και το θέμα να γίνει πεδίο μάχης υπάρχει καλυτερος τρόπος να εκφραστείς. Αν αυτό που ζητας είναι η συζήτηση και όχι το να γίνει το τόπικ &^%##%^.
Το ότι εσύ είσαι κρύος και αγενής βέβαια δεν οφείλεται στο ότι είσαι άντρας και δε γουσταρεις τις γλύκες. Οφείλεται στην ανυπαρξία μαζας κάτω από το κρανίο σου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αγαπητοί καλοί και καταπληκτικοί και εξαιρετικοί και ευγενικοί μοτοσυκλετιστές που καλά κάνετε και με προσοχή και ασφάλεια περνάτε ανάμεσα από αυτοκίνητα και βοηθάτε και στο κυκλοφοριακό και επίσης πάτε μπροστά από τα αυτοκίνητα στο φανάρι και φεύγετε εγκαίρως και μόνο με πράσινο, μπορείτε @$%^@%$^@%$ το κέρατό σας να μην καταλαμβάνετε τις διαβάσεις των πεζών κοιτώντας μάλιστα με περιφρόνηση τους πεζούς που αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ γύρω από τις βρωμορόδες σας και τα κοφτερά παλιοφτερά σας για να προλάβουν να περάσουν απέναντι.....;;;Αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που δημιουργουν τα μηχανακια στις πολεις.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμ βεβαια....
Γυναικα δεν εισαι;;;;
Ολο γλυκες και καλους τροπους θελετε ολες
Σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και το Σαβουαρ Βιβρ πριν κανουμε log in εδω....Δεν μιλούσα για εσένα Wagner. Αλλά και πάλι, εγω δεν είπα αυτό. Είπα ότι αν θες να παραπονεθεις για κάτι χωρις να θίξεις τον άλλον οποτε και να σου απαντησει ειρωνικά και εκνευρισμένα και το θέμα να γίνει πεδίο μάχης υπάρχει καλυτερος τρόπος να εκφραστείς. Αν αυτό που ζητας είναι η συζήτηση και όχι το να γίνει το τόπικ &^%##%^.
Το ότι εσύ είσαι κρύος και αγενής βέβαια δεν οφείλεται στο ότι είσαι άντρας και δε γουσταρεις τις γλύκες. Οφείλεται στην ανυπαρξία μαζας κάτω από το κρανίο σου.
...το msn το φτιαξες;;;;
-
Ρε συ συντροφε onyx! τι θες να πεις? ότι οι ιχηδες δεν κάθονται πάνω στις διαβάσεις? εκτός αν πιστεύεις ότι τα ιχ έχουν καθαρες ρόδες και στρογγυλεμένα φτερά και δεν τρέχει τίποτα. για να μην αναφέρω και την φοβερή περίπτωση που όταν ανάβει κόκκινο τρέχουν όλοι να περάσουν και κλείνουν όχι μόνο τις διαβάσεις αλλά και τους κάθετους δρόμους?
όχι ότι τα μηχανάκια δεν κάθονται στις διαβάσεις αλλά μην τα βάζεις μόνο μαζί τους. -
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Ρε συ συντροφε onyx! τι θες να πεις? ότι οι ιχηδες δεν κάθονται πάνω στις διαβάσεις? εκτός αν πιστεύεις ότι τα ιχ έχουν καθαρες ρόδες και στρογγυλεμένα φτερά και δεν τρέχει τίποτα. για να μην αναφέρω και την φοβερή περίπτωση που όταν ανάβει κόκκινο τρέχουν όλοι να περάσουν και κλείνουν όχι μόνο τις διαβάσεις αλλά και τους κάθετους δρόμους?
όχι ότι τα μηχανάκια δεν κάθονται στις διαβάσεις αλλά μην τα βάζεις μόνο μαζί τους.Aπλα μερικοι βλεπουν μονο αυτο που θελουν να δουν!
Συνηθης φαινομενο πολλων ανθρωπων, αλλα οπως εχω ξαναπει, δεν θα ανοιγα αυτο το thread αν δεν πιστευα οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα, ειναι καλα ατομα!+1 funis, δυστυχως κατεληξε παλι σε κοντρα το thread, λες και εχουμε τιποτα να χωρισουμε....
ΝΑΙ wagner, γνωριζω πολλες που παρατησανε αμαξια για μηχανες, αλλα οχι με την εννοια που υποβιβαζει το αμαξι, αλλα με την δικη σου εννοια!
Αλλωστε το ξερεις το γνωστο τραγουδι:
''Aμα εχεις παλαμαρι, τι την θελεις την FERRARI?''!!!!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αγαπητοί καλοί και καταπληκτικοί και εξαιρετικοί και ευγενικοί μοτοσυκλετιστές που καλά κάνετε και με προσοχή και ασφάλεια περνάτε ανάμεσα από αυτοκίνητα και βοηθάτε και στο κυκλοφοριακό και επίσης πάτε μπροστά από τα αυτοκίνητα στο φανάρι και φεύγετε εγκαίρως και μόνο με πράσινο, μπορείτε @$%^@%$^@%$ το κέρατό σας να μην καταλαμβάνετε τις διαβάσεις των πεζών κοιτώντας μάλιστα με περιφρόνηση τους πεζούς που αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ γύρω από τις βρωμορόδες σας και τα κοφτερά παλιοφτερά σας για να προλάβουν να περάσουν απέναντι.....;;;η φαση ειναι battle rap
-
@Wagner669
Πώς γίνεται και όλα τα 'περίεργα' συμβαίνουν σε σένα;
Μήπως τα... προκαλείς και συ λίγο;Μη με παρεξηγείς, και μένα μου τη σπάνε πολλά σκηνικά που αντιμετωπίζω στο δρόμο, για Χ,Ψ,Ζ όμως λόγους δεν κινδυνεύω να πατήσω και κάποιον κάθε μέρα (ακόμα και αν είναι δικό του το φταίξιμο). Και σίγουρα δεν κινούμαι αργά στο δρόμο, ειδικά αν λάβω υπόψιν το αμάξι που οδηγώ και τις δυνατότητες αντίδρασης που σου δίνει σε κάποιο απρόοπτο γεγονός.
-
Ρε παιδιά τεράτιοι μαλάκες υπάρχουν και οδηγολι αυτοκινήτων αλλά και μηχανών......ακόμη και καροτσιών σούπερ μάρκετ Δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια για όλους τους μαλάκες αυτοκινητάκιδες και όλους τους μαλάκες μηχανόβιους.........νομίζω δλδ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά τεράτιοι μαλάκες υπάρχουν και οδηγολι αυτοκινήτων αλλά και μηχανών......ακόμη και καροτσιών σούπερ μάρκετ Δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια για όλους τους μαλάκες αυτοκινητάκιδες και όλους τους μαλάκες μηχανόβιους.........νομίζω δλδΕτσι ειναι, μονο που μερικοι επιμενουν να τους τσουβαλιαζουν ολους!
Τωρα βεβαια σε μια συγκρουση αυτοκινητου-μοτοσυκλετας, ο πρωτος ισως δεν παθει τιποτα απολυτως παρα μονο λιγες λακουβες στο αμαξι, ενω ο δευτερος ισως ΠΕΘΑΝΕΙΑπαραδεκτος εισαι για αυτο που εκανες wagner ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ.
Προσεχε μονο, γιατι δεν ξερεις τι κυκλοφορει εκει εξω!
Αν ηταν καποιος με ''το αιμα του να βραζει'' και σε καθαριζε εκεινη την ωρα, μετα τι θα ελεγες?(ή μαλλον δεν θα ελεγες....) -
Μπορει κ να ειχε '5 λεπτα ακομα' κ να επαιρνε εκδικηση.
-
Απλως πρεπει να παθεις για να μαθεις
Καποια στιγμη, θα αυτοτιμωρηθεις(που δεν στο ευχομαι) και ολο και καποιος θα σε χτυπησει και σενα με το scooter.
Τοτε μονο θα τα καταλαβεις ολαΚαι παλι, ΔΕΝ στο ευχομαι
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Πώς γίνεται και όλα τα 'περίεργα' συμβαίνουν σε σένα;
Μήπως τα... προκαλείς και συ λίγο;Μη με παρεξηγείς, και μένα μου τη σπάνε πολλά σκηνικά που αντιμετωπίζω στο δρόμο, για Χ,Ψ,Ζ όμως λόγους δεν κινδυνεύω να πατήσω και κάποιον κάθε μέρα (ακόμα και αν είναι δικό του το φταίξιμο). Και σίγουρα δεν κινούμαι αργά στο δρόμο, ειδικά αν λάβω υπόψιν το αμάξι που οδηγώ και τις δυνατότητες αντίδρασης που σου δίνει σε κάποιο απρόοπτο γεγονός.
Δεν τα προκαλω.....
Οταν πας ευθεια και ο αλλος εχει βγαλει στο μυαλο του 'σχεδιο πτισης' με πορεια που ειτε τεμνετε ειτε διασταυρωνετε με την δικια σου ανα 4-5-10 μετρα.....Ε λογικο ειναι καπου να συναντιθειτε. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ρε παιδιά τεράτιοι μαλάκες υπάρχουν και οδηγολι αυτοκινήτων αλλά και μηχανών......ακόμη και καροτσιών σούπερ μάρκετ Δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια για όλους τους μαλάκες αυτοκινητάκιδες και όλους τους μαλάκες μηχανόβιους.........νομίζω δλδ
Ετσι ειναι, μονο που μερικοι επιμενουν να τους τσουβαλιαζουν ολους!
Τωρα βεβαια σε μια συγκρουση αυτοκινητου-μοτοσυκλετας, ο πρωτος ισως δεν παθει τιποτα απολυτως παρα μονο λιγες λακουβες στο αμαξι, ενω ο δευτερος ισως ΠΕΘΑΝΕΙΕισαι στην πολι, στην λοριδα σου, με καμια 60χαω και η μιχανη ερχεται κατα πανω σου με καμια 90αρα ΧΑΩ και βγαινει αντιθετο, να προσπερασει τον μαλακα που παει κανονικα στη δουλεια του.....
Οταν σκασει πανω σου, ο αναβατης, θα περασει μεσα απο το παρμπριζ και θα σκασει με το κρανος πανω σου.....Απαραδεκτος εισαι για αυτο που εκανες wagner ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ.
Τι το 'απαραδεκτο' εκανα;;;;
Ξεκινησα οταν αναψε πρασινο;;;;;
Επρεπε να περασω την Λ.Βουλιαγμενης καθευτα με κοκκινο;;;;
Δεν προσεξα τον μαλακα με τη μιχανη ο οποιος απο τερμα δεξια ηθελε να παει τερμα αριστερα και βρηκε 3 λοριδες αυτοκινητα μπροστα του;;;;;;;;
Να δω τι θα λεγε στους μπατσους αν καρφονωταν πανω μου η σε καποιον αλλο.....
Ημουν δεξια του;;;;;;;;Προσεχε μονο, γιατι δεν ξερεις τι κυκλοφορει εκει εξω!
Αν ηταν καποιος με ''το αιμα του να βραζει'' και σε καθαριζε εκεινη την ωρα, μετα τι θα ελεγες?(ή μαλλον δεν θα ελεγες....)Ασε, γιατι κ εγω εχω κομπιουτερατσι στ αμαξι μου...
-
Τελικά δεν είναι τόσο λίγοι οι ευγενικοί μοτοσυκλετιστές όσο λένε κάποιοι. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να βοηθήσω κάποιον να περάσει και να με ευχαριστήσει, συνήθως με ένα νεύμα, αλλά και με άλλους τρόπους. Χτες έκλεισα τον καθρέθτη μου, χωρίς καν να το ζητήσει ο μοτοσυκλετιστής και φεύγοντας μου φώναξε ευχαριστώ. Με λίγη καλή θέληση και από τις δύο πλευρές κάπως καλύτερα γίνονται τα πράγματα! Και στις δύο πλευρές υπάρχουν τεράστια ζώα, αλλά και νορμάλ άνθρωποι που θέλουν να μετακινηθούν χωρίς να ενοχλήσουν και να τους ενοχλήσουν.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Τελικά δεν είναι τόσο λίγοι οι ευγενικοί μοτοσυκλετιστές όσο λένε κάποιοι. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να βοηθήσω κάποιον να περάσει και να με ευχαριστήσει, συνήθως με ένα νεύμα, αλλά και με άλλους τρόπους. Χτες έκλεισα τον καθρέθτη μου, χωρίς καν να το ζητήσει ο μοτοσυκλετιστής και φεύγοντας μου φώναξε ευχαριστώ. Με λίγη καλή θέληση και από τις δύο πλευρές κάπως καλύτερα γίνονται τα πράγματα! Και στις δύο πλευρές υπάρχουν τεράστια ζώα, αλλά και νορμάλ άνθρωποι που θέλουν να μετακινηθούν χωρίς να ενοχλήσουν και να τους ενοχλήσουν.Ναι...ωραια...πασο....
Οταν υπαρχει χωρος ειτε περνανε με τις μηχανες ειτε οχι.... το ιδιο μου κανει.
Δεν μ ενοχλουν δεν τους ενοχλω.
Οταν δεν υπαρχει χωρος και πανε οπως να ναι.....
Και ειναι μονιμος ενα κλικ πριν δουν το καρτερ....
Και ζητανε και τα ρεστα απο πανω.....
Και εχουν την απαιτιση να τους σεβεσαι και να τους διευκολινεις, οταν οι ιδιοι σ εχουν στα @@ τους και σε προκαλουν με την συμπεριφωρα τους......
WTF..... δεν θελει και πολυ να γινει η μαλακια.. -
Ενα 'ευχαριστώ'
Ενα κούνημα του χεριού (δύσκολο όταν οδηγείς μηχανή με συμπλέκτη και όχι σκούτερ ή παπί)
Ενα μικρό κορνάρισμα
Ακόμα και ένα κούνημα του κεφαλιούΤο κάνω συνέχεια και το βλέπω συχνά όταν οδηγώ αυτοκίνητο.
Απλά (όπως σε κάθε χώρο) υπάρχουν οι σωστοί και οι μαλάκες, και δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω πως οι μαλάκες στις μηχανές είναι περισσότεροι από τους μαλάκες στα αυτοκίνητα (*) Μόνο που, επειδή τα αυτοκίνητα είναι πολύ περισσότερα από τις μηχανές, οι μαλάκες που οδηγούν αυτοκίνητο είναι πολύ περισσότεροι από τους μαλάκες που οδηγούν μηχανή. Οπότε, αν ο τυχαίος οδηγός αυτοκινήτου πετυχαίνει (πχ.) έναν μαλάκα μηχανόβιο την ημέρα, ο τυχαίος οδηγός μηχανής πετυχαίνει τουλάχιστον 5 μαλάκες αυτοκινητόβιους. Και επειδή στο δρόμο δεν κάνουμε στατιστική αλλά προσπαθούμε να πάμε στη δουλειά μας γρήγορα και με ασφάλεια, η τεράστια αυτή διαφορά κάνει την οδήγηση μηχανής πολύ δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη δουλειά (που σημαίνει βέβαια πως αν οδηγείς μηχανή και προκαλείς την τύχη σου οδηγώντας επιθετικά ή κάνοντας χοντράδες, όπως να περάσεις με κόκκινο ή να διασχίσεις κάθετα 3 ρεύματα της Βουλιαγμένης, τότε είσαι άξιος της (προδιαγεγραμμένης...) μοίρας σου).
(*) Αν δε μιλήσουμε για 'όχι σκουτερ-όχι παπιά' τότε η διαφορά είναι συντριπτική, ελάχιστοι οδηγοί 'μεγάλων' μηχανών είναι μαλάκες (ενώ οδηγοί αυτοκινήτων μαλάκες είναι γεμάτος ο τόπος σε κάθε είδος, και αργοί και 'κυριούλες' και γρήγοροι και κάγκουρες, και φορτηγά και ΙΧ και ΤΑΞΙ...) Δυστυχώς το κακό όνομα το βγάζουν συνήθως κάφροι με σκούτερ-παπιά
-
αυτο που με ενοχλει στους μοτοσυκλετιστές ειναι οτι !!!
θελουν κ απαιτουν απο τους οδηγους να τους φυλανε/προσεχουν ενω πολλες φορες ειναι αυτοι οι ιδιοι που προκαλου την τυχη τους με τον τροπο οδηγησης τους !!!!
Και οτι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι υποχρεωση του καθε οδηγου να τους ανοιξει λιγο δρομο η να τους κανει χωρο σε μποτιλιαρισμα για να περασουν, το κανουν μονο κ μονο απο καλη θεληση αυτο μερικοι μοτοσυκλετιστές το εχουν παρεξηγησει κ συμπεριφερονται στον δρομο σαν 'ειμαστε οι αρχοντες του δρομου κ καντε ολοι περα για να περασουμε'
κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τους φιλους μοτοσυκλετιστές παντα τους προσεχω κ τους κανω χωρο οπου μπορω για να περνανε !!!!!
και αν μπορουσα θα ειχα κ εγω ενα μηχανακι
Ευχαριστιες απο μοτοσυκλετιστη