-
Πολύχρονοι!
-
Χρονια Πολλα Αποστολε οπου κι αν εισαι!!!
-
Xρόνια σας Πολλά!!!
-
Χρονια πολλά ρε Τολιο (που σε ξεχασα) και σε όλους τους αποστοληδες και Αποστολίες μπρε!!!
-
Έστω και καθυστερημένα - λόγω διακοπών !!!!!!! - ,
ένα μεγάλο ευχαριστώ !Αποστόλης.
-
Τις προάλλες ξεχάσαμε (απαράδεκτο εκ μέρους μας) τον ΒΤS.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΙΤΡΟΕΝΑΚΙΑ!
-
Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου σήμερα θα ήθελα να απευθύνω ένα χαιρετισμό σε όλο το φόρουμ και να το συγχαρώ που έχει την τιμή να με έχει ενταγμένο στις τάξεις του επί πολλά έτη.....
-
Χρόνια σου Πολλά και Καλά Σπύρε...
-
Χρονια πολλά Σπύρο.
(μου θυμησες μια φιλη μου,που με ειχε πάρει τηλέφωνο να μου πει πώς έχει γεννεθλια,για να της πώ χρονια πολλά )
-
Ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(μου θυμησες μια φιλη μου,που με ειχε πάρει τηλέφωνο να μου πει πώς έχει γεννεθλια,για να της πώ χρονια πολλά )
Ερωτευμένη θα ήταν μαζί σου, τρελά λέμε...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου σήμερα θα ήθελα να απευθύνω ένα χαιρετισμό σε όλο το φόρουμ και να το συγχαρώ που έχει την τιμή να με έχει ενταγμένο στις τάξεις του επί πολλά έτη.....Συγχαρητήριο γράμμα στους γονείς σου έστειλες βρε?
Χρόνια πολλά και γκαζιάρικα!
-
Χρόνια πολλά Σπυράκλα!
Και στις Μαρίνες που γιορτάζουν σήμερα. -
Και τους Μαρινους
-
Γιορταζουν και οι Μαρινακηδες σημερα;
-
χρονια πολλά κι ευτυχισμένα πάντα με υγεία!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου σήμερα θα ήθελα να απευθύνω ένα χαιρετισμό σε όλο το φόρουμ και να το συγχαρώ που έχει την τιμή να με έχει ενταγμένο στις τάξεις του επί πολλά έτη.....Πολύχρονος Σπύρο και ότι επιθυμείς.
Κανένας Μαρίνος δεν υπάρχει στο φόρουμ;
-
Χρόνια πολλά στους Μαρίνους και στις Μαρίνες μας. Να μας ζήσουν και να τους χαιρόμαστε.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Χρόνια πολλά στους Μαρίνους και στις Μαρίνες μας. Να μας ζήσουν και να τους χαιρόμαστε.- 1
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#2]