-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Site το οποίο να δείχνει εικόνες LIVE από πόλεις του κόσμου έχετε να προτείνετε...?
Με καθαρα πολεις του κοσμου δεν εχω, αλλα εχω κατι αλλα με κοπελιτσες Live απο διαφορες πολεις του κοσμου
Ε, και πού ν' το;;;
Ρε σεις, δεν έχουμε πει ότι μόνο τα λόγια δεν μετράνε;
Πάω δίπλα, στις καλλονές και περιμένω να σε δω εκεί, ε; Άντε!
Κατσε.....
Ειπα οτι εχω;;;;;
Απα πα πα πα........
Αυτο ειναι 'διακινηση πορνογραφικου υλικου μεσω διαδικτυου'
.....Μη μπλεξουμε με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και βγουμε στα παραθυρα του Σιταρ, Βητα και Μικρο και Κεραια....
Δεν μας ξεπλενει ουτε ο Βοσπορος μετα! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Site το οποίο να δείχνει εικόνες LIVE από πόλεις του κόσμου έχετε να προτείνετε...?
Με καθαρα πολεις του κοσμου δεν εχω, αλλα **εχω **κατι αλλα με κοπελιτσες Live απο διαφορες πολεις του κοσμου
Ε, και πού ν' το;;;
Ρε σεις, δεν έχουμε πει ότι μόνο τα λόγια δεν μετράνε;
Πάω δίπλα, στις καλλονές και περιμένω να σε δω εκεί, ε; Άντε!
Κατσε.....
Ειπα οτι εχω;;;;;
Απα πα πα πα........
Αυτο ειναι 'διακινηση πορνογραφικου υλικου μεσω διαδικτυου'
.....Μη μπλεξουμε με την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και βγουμε στα παραθυρα του Σιταρ, Βητα και Μικρο και Κεραια....
Δεν μας ξεπλενει ουτε ο Βοσπορος μετα! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεδομενα:2 σκληροι δισκοι. Στον 1ο ειχα (+εχω) τα win xp sp2.
Αργοτερα εβαλα τον 2ο, οπου εγκατεστησα linux, το οποιο κατα την εγκατασταση εκανε partition και στο ενα μερος περασε το λ. και το αλλο εμεινε κενο. Οταν ξεκινα ο ΗΥ μου βγαζει το μενου απο το λιν. για να επιλεξω λειτουργικο.
Ερωτηση:
Θελω να βγαλω το λινουξ, αλλα πως? Αν κανω φορματ στον 2ο σκληρο, θα βλεπει το boot των win ή θα την κατσουμε τη βαρκα?
Το πρόβλημα:
απ'τη στιγμή που έβαλες το λ. στον 2ο σκληρό ΚΑΙ είχες και τον πρώτο πάνω, τότε οι πληροφορίες γράφτηκαν στο boot sector του πρώτου, άρα είτε τον έχεις είτε δε τον έχεις τον 2ον δεν αλλάζει κάτι.Η λύση:
Θα ξεκινήσεις με το cd των xp και θα κάνεις recovery και αφού βγεις στην κονσόλα και κάνεις log in σαν administrator θα τρέξεις τις εντολές fixbootmbr και fixboot. Μετά με μια επανεκκίνηση θα είσαι τζιτζί και θα έχεις ΜΟΝΟ winxp -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεδομενα:
2 σκληροι δισκοι. Στον 1ο ειχα (+εχω) τα win xp sp2.
Αργοτερα εβαλα τον 2ο, οπου εγκατεστησα linux, το οποιο κατα την εγκατασταση εκανε partition και στο ενα μερος περασε το λ. και το αλλο εμεινε κενο. Οταν ξεκινα ο ΗΥ μου βγαζει το μενου απο το λιν. για να επιλεξω λειτουργικο.
Ερωτηση:
Θελω να βγαλω το λινουξ, αλλα πως? Αν κανω φορματ στον 2ο σκληρο, θα βλεπει το boot των win ή θα την κατσουμε τη βαρκα?
Το πρόβλημα:
απ'τη στιγμή που έβαλες το λ. στον 2ο σκληρό ΚΑΙ είχες και τον πρώτο πάνω, τότε οι πληροφορίες γράφτηκαν στο boot sector του πρώτου, άρα είτε τον έχεις είτε δε τον έχεις τον 2ον δεν αλλάζει κάτι.Η λύση:
Θα ξεκινήσεις με το cd των xp και θα κάνεις recovery και αφού βγεις στην κονσόλα και κάνεις log in σαν administrator θα τρέξεις τις εντολές fixbootmbr και fixboot. Μετά με μια επανεκκίνηση θα είσαι τζιτζί και θα έχεις ΜΟΝΟ winxpεγω παλι πιστευω οτι η σωστη εντολη ειναι c:/format
και μετα περνας παλι το Linux..... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεδομενα:
Το πρόβλημα:
Θα ξεκινήσεις με το cd των xp και θα κάνεις recovery και αφού βγεις στην κονσόλα και κάνεις log in σαν administrator θα τρέξεις τις εντολές fixbootmbr και fixboot. Μετά με μια επανεκκίνηση θα είσαι τζιτζί και θα έχεις ΜΟΝΟ winxpΓια να δουμε, thanks.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εγω παλι πιστευω οτι η σωστη εντολη ειναι c:/format
και μετα περνας παλι το Linux.....no no, format ποτε!
-
Οι υπολογιστές μου κάνουν κάμποση ώρα να τελειώσουν τη διαδικασία 'εγγραφή μη αποθηκευμένων δεδομένων στο δίσκο'.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα κάποια αντίστοιχα περιστατικά, η αιτία φαίνεται να είναι είτε κάποιο πρόγραμμα που τρέχει και αργεί ή αρνείται να 'κλείσει', έως ότου κάνει time-out, είτε κάποιο κομμάτι hardware (συνήθως ο οδηγός του). Οι λύσεις που προτείνουν οι περισσότεροι συγκλίνουν στις εξής 2: είτε να κλείνεις τα προγράμματα προτού πατήσεις 'απενεργοποίηση' και να δεις μετά από δοκιμές ποιο ή ποια είναι που 'κολλάνε', είτε να αλλάξεις μια ρύθμιση για το μέγιστο αριθμό φορών που θα προσπαθήσουν τα Windows να τερματίσουν ένα πρόγραμμα, προτού το time-out (βλ. http://www.annoyances.org/exec/forum/win2000/1049325919 ) .
Αν έχει και κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία, ας τη γράψει εδώ.
-
Μου έβγαλε ο kasperskyς σήμερα ότι έχουν αποκλείσει το key μου. Μας πιάσανε δλδ;
Από πού αλλού μπορούμε να βρούμε; Έχω το KIS 6.0...
-
Και εμένα μόλις τώρα!!!
Χρήστο, έχεις καμιά ιδέα;;;
-
Μας πιάσανε, ε;
-
Εμένα κάτι μου κάηκε στο pc και έχει μαυρίσει η οθόνη, έτσι δεν μπορώ να ελέγξω το KIS.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που χάλασε, απλώς κάτι μύρισε και πάπαλα. Επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος είναι ΟΚ γιατί το PC εκκινεί (βλέπω τα αρχεία μέσω δικτύου ). Κάρτα γραφικών δοκίμασα άλλη χωρίς αποτέλεσμα. Μητρική υποψιάζομαι και ειδικότερα κανέναν ελεγκτή AGP (τραβηγμένο πάντως). Θα δοκιμάσω με μια παλιά κάρτα γραφικών σε pci και βλέπουμε. -
Η οθόνη;
-
Δείχνει εντάξει γιατί βγάζει τις ενδείξεις no signal κλπ.
Θα την ελέγξω όμως συνδέοντάς την στον φορητό. -
kaspersky θελει χρημα...
τι κανουμε τωρα;;; εχουμε firewall ή θα μας απαυτωσουν το συστημα;
-
Το μισό φόρουμ έμεινε ακάλυπτο.
NOD32 antivirus (5.70.xx νομίζω) και Outpost firewall δουλεύουν καλά στο laptop.
-
εμένα δουλεύει κανονικά ο Kasperskyς....
εχω ίδιο κλειδί με του Μάνου...
ωχ την ψάχνουν την δουλειά...θα μας πιάσουν κι εμάς.
έτσι μου έρχεται να το αγοράσω.
-
Το update δεν λειτουργεί, όχι ολόκληρη η σουίτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έτσι μου έρχεται να το αγοράσω.
ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!
-
ναι ρε είμαι τόσο ευχαριστημένος που μου έρχεται να το αγοράσω...60 ευρώ έχει νομίζω ή κάπου τόσο.
-
Και τι να κάνουμε όμως;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]