-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προβλημα.
Τον τελευταιο καιρο οταν παω να κανω εγκατασταση προγραμματος απο αρχειο ' *.msi' μου πεταει μηνυμα οτι 'η *.msi εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της'
Εχω WinXP GR SP2
Pentium Mobile @ 1.8 GHzΤι να κοιταξω;;;;;;
.msi δεν είναι τα addons του firefox?
Τα τρέχεις μόνα τους;
Δοκίμασε εγκατάσταση ΜΕΣΑ από τον FF, δηλαδή με ανοιχτό τον FF, πας tools --> addons και κάνεις drag'n'drop το .msi αρχείο μέσα στο παράθυρο των extensions.Oxι... προγραμματα ειναι..... καμια σχεση με το ΦΦ
-
Τα μπέρδεψα με τα .xpi
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω να χει καλό φακό γιατί έχω πουλήσει την ψηφιακή μου, για να μην αγοράζω καινούρια. να τα ενσωματώσω όλα στο κινητό. Αν υπάρχει κάποιο pda που να τα ενσωματώνει όλα αυτά και να έχει και gps θα ναι ακόμα καλύτεραNokia N95
Ψαξε στο ΝΕΤ γιατι δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα και δεν εχει ανακοινωθει επισυμα ποτε θα ρθει. -
dmitspan, φτηνό και pda και gps δεν παίζει πολύ.
Το K800 βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες.
Βασικά όταν λες φτηνό, πόσα υπολογίζεις περίπου;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Προβλημα.Τον τελευταιο καιρο οταν παω να κανω εγκατασταση προγραμματος απο αρχειο ' *.msi' μου πεταει μηνυμα οτι 'η *.msi εφαρμογη αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της'
Εχω WinXP GR SP2
Pentium Mobile @ 1.8 GHzΤι να κοιταξω;;;;;;
Κάποιες επιπλέον πληροφορίες ίσως να βοηθούσαν περισσότερο.
Σου εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά το πρόβλημα ή μετά από κάποια εγκατάσταση τρίτου προγράμματος;
Οι τελευταίες αναβαθμίσεις από την Microsoft ποιες είναι; (φαίνονται οι περισσότερες στην 'Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων' του 'Πίνακα Ελέγχου')
Σου το εμφανίζει υποθέτω σε όλες τις εφαρμογές *.msi;Σαν πρώτη λύση το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Windows Installer για την εξελληνισμένη έκδοση των Windows. Θα την βρεις εδώ:
Windows Installer για εξελληνισμένα Windows
Απαιτείται βέβαια για το παραπάνω link να διαθέτεις γνήσια Windows ή έστω 'σπασμένη' έκδοση που μπορεί να ξεγελά το σύστημα επικύρωσης της Microsoft.
Διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις το αντίστοιχο πρόγραμμα για αγγλικά Windows, αλλά χωρίς να χρειάζεσαι γνήσιο αντίγραφο, από εδώ:
Windows Installer για αγγλικά Windows
Το πιθανότερο είναι να λειτουργεί και στα δικά σου Windows, με μοναδικό τίμημα την εμφάνιση κάποιων μηνυμάτων στα αγγλικά.
Θεωρώ δεδομένο πως πριν επιχειρήσεις το οτιδήποτε, θα δημιουργήσεις ένα Restore Point.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε. -
Συνήθως η εγκατάσταση δεν γίνεται από το αρχείο msi αλλά από κάποιο setup.exe που με τη σειρά του τρέχει το .msi.
Δεν έχεις τέτοιο αρχείο στο φάκελο; -
Δεν ξερω λεπτομεριες....
Ξαφνικα, μια μερα σταματησε να κανει εγκατασταση απο αρχεια .msi
Εγκαταστασεις απο .exe τις τρεχει κανονικα....
Τα παραθυρα μου ειναι γνησιαΤι αλλο να πω;;;
-
Το 'Windows Installer για εξελληνισμένα Windows '
Δεν εκανε - τ ι π ο τ α !!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα παραθυρα μου ειναι γνησιαΑυτό πρέπει να φταίει, δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σάββα και με μένα ακριβώς τα ίδια!Πήρα τηλέφωνο τη forthnet στο 801 100 8000 πριν δυο ώρες να ρωτήσω τι κάνουμε τώρα, και μου είπαν ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έρθει το modem με courier.
Αυτά!
Yeap....τους πήρα σήμερα τηλ το σήκωσαν ΑΜΕΣΩΣ και μου είπαν ότι μάλλον Τρίτη θα έχω το πακέτο με το μόντεμ.
Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θέλω να χει καλό φακό γιατί έχω πουλήσει την ψηφιακή μου, για να μην αγοράζω καινούρια. να τα ενσωματώσω όλα στο κινητό.Καλυτερα να μην συγκρινεις κινητο με φωτογραφικη, γιατι οσο και να λενε τα κινητα 3.2μπ κλπ, δεν εχουν και τοσο σχεση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Yeap....τους πήρα σήμερα τηλ το σήκωσαν ΑΜΕΣΩΣ και...
παρε λαχειο...
-
έβαλα opera σ έναν υπολογιστή του γραφείου, έτσι για αλλάγή.
Μια χαρά δείχνει, αν και μόλις χτες το εγκατέστησα.
Μου φαίνεται γρηγορότερο απ το μοτζίλααπορία (μονίμως...) τώρα που το AVG παύει να ναι φριιι , τι προτείνετε;
-
AVG=Antivir?!
Σάββαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
-
Καφέεεεε
-
-
όχι καμία σχέση.
cavalino gr βάλε το Antivir.
-
Πάλι καλά!!!
-
Μπράβο elteo!
Έσωσες τον kouk από καρδιακή προσβολή!
Να φανταστείς απ το άγχος του είχε γίνει μπλέ!!
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]