-
elteo
ευχαριστώ!!! -
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
θέλω να χει καλό φακό γιατί έχω πουλήσει την ψηφιακή μου, για να μην αγοράζω καινούρια. να τα ενσωματώσω όλα στο κινητό.
Καλυτερα να μην συγκρινεις κινητο με φωτογραφικη, γιατι οσο και να λενε τα κινητα 3.2μπ κλπ, δεν εχουν και τοσο σχεση.
Σωστός. Ναι μεν βγάζουν αξιοπρεπείς φωτό τόσο το Κ800 όσο και το Κ750i αλλά δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με φωτογραφική μηχανή σε καμία περίπτωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
θέλω να χει καλό φακό γιατί έχω πουλήσει την ψηφιακή μου, για να μην αγοράζω καινούρια. να τα ενσωματώσω όλα στο κινητό.
Καλυτερα να μην συγκρινεις κινητο με φωτογραφικη, γιατι οσο και να λενε τα κινητα 3.2μπ κλπ, δεν εχουν και τοσο σχεση.
Σωστός. Ναι μεν βγάζουν αξιοπρεπείς φωτό τόσο το Κ800 όσο και το Κ750i αλλά δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με φωτογραφική μηχανή σε καμία περίπτωση.
Κοιτα.... κατεβα με το καλο Ελλαδα, και ελα να σου δειξω την ιδια φωτο εκτυπωμενη σε 10χ15 απο Canon Ixus και Κ800.... Να μου τρυπησεις την μυτη αμα δεις καποια διαφορα... αλλα ολα αυτα μιλωντας παντα για απλες καθημερινες φωτογραφικες, οχι dSLR ουτε απαιτησεις για μεγαλες εκτυπωσεις.
Οι point & shoot φωτογραφικες πεθαναν με την ελευση της νεας γενιας καμεροκινητων. Πλεον μονο dSLR αν θελουμε να κανουμε την διαφορα στην φωτογραφια.
-
Σε βραδυνές συνθήκες έχουν μια διαφορά οι κανονικές, τουλάχιστον με το Κ750 που έχω. Με φως ημέρας όμως είναι στα ίδια επίπεδα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το 'Windows Installer για εξελληνισμένα Windows '
Δεν εκανε - τ ι π ο τ α !!!Μα γιατί ποτέ δεν είναι τόσο εύκολο;
Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κάνω εγκατάσταση προγράμματος από αρχείο ' *.msi' μου πετάει μήνυμα ότι 'η *.msi εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργιά της'
Στο μήνυμα αυτό μήπως δίνει κάποιο κωδικό σφάλματος; Συνήθως είναι ένας τετραψήφιος αριθμός.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κοιτα.... κατεβα με το καλο Ελλαδα, και ελα να σου δειξω την ιδια φωτο εκτυπωμενη σε 10χ15 απο Canon Ixus και Κ800.... Να μου τρυπησεις την μυτη αμα δεις καποια διαφορα... αλλα ολα αυτα μιλωντας παντα για απλες καθημερινες φωτογραφικες, οχι dSLR ουτε απαιτησεις για μεγαλες εκτυπωσεις.
Οι point & shoot φωτογραφικες πεθαναν με την ελευση της νεας γενιας καμεροκινητων. Πλεον μονο dSLR αν θελουμε να κανουμε την διαφορα στην φωτογραφια.
Κάποιος να πει στον corsair να μη λέει χαζομάρες!
Εκτός και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ασχοληθείτε με τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται.
-
+1 στον Charmi...!
έχω το W700 (σαν το Κ750 είναι) και έχω και μία Sony Cybershot P200 7,2mpix ...απλά καμία σχέση οι φωτό. Και δεν μιλάμε μόνο για υπολογιστή αλλά και στο φωτογραφικό χαρτί.
την φωτογραφική την πήρα πέρσι τέτοια εποχή 300 ευρώ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάποιος να πει στον corsair να μη λέει χαζομάρες!
Εσυ τουμπεκι ειπαμε....
-
corsair το avatar είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!
Από που πάνε για το Hollywood παρακαλώ?!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι καμία σχέση.cavalino gr βάλε το Antivir.
Tι ειναι αυτο ρε παιδια? (εγω εχω αβαστ)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
όχι καμία σχέση.
cavalino gr βάλε το Antivir.
Κράτα το και άσε τα πειράματα, μια χαρά είναι το άβαστ
-
Καλά μετά από τόσες σελίδες δημοσιεύσεων για το antivir δεν έχεις πάρει χαμπάρι?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όχι καμία σχέση.
cavalino gr βάλε το Antivir.
Κράτα το και άσε τα πειράματα, μια χαρά είναι το άβαστ
Συνυπογράφω και εγώ. Avast με Kerio μαζι μια χαρά κάνουν την δουλειά τους.
-
Δηλαδή antivir με kerio δεν πάει?
-
Μια χαρά πάει απλά εγώ αυτό τον συνδυασμό χρησιμοποιώ εδώ και 1.5 χρόνο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
corsair το avatar είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!Από που πάνε για το Hollywood παρακαλώ?!
Ταινιάρα!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
corsair το avatar είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!
Από που πάνε για το Hollywood παρακαλώ?!
Ταινιάρα!
εκει που ανοιγει το χαρτη μεσα στο αεροπλανο...
-
Ποια ταινία είναι;
-
To '1941' του Σπίλμπεργκ με Belushi και Dan Akroyd.
Απλά απίστευτο γέλιο, είχε πρωταθεί μάλιστα και ρόλος στον Τζών Γουέην - διάβασε το σενάριο και οχι μόνο δε δέχθηκε αλλα παρακάλεσε και τον Σπίλμπεργκ να μη γυρίσει την ταινία επειδή ειναι προσβλητική για τον αγώνα του 2ου Π.Π.!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]