-
και το Linksys που δινει το πακετο ειναι καλο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
εχω isdn γραμμή και υποτίθεται οτι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες κάποιες πύλες για dsl πάνω σε isdn γραμμές. Το κωλοnetmod δε το γλιτώνω με τίποτα;
Για pstn δεν διαθέτουν
Πιο πολύ συμφέρει να το γυρίσεις σε απλή pstn πριν βάλεις DSL.Με δυσανάλογο κόστος όμως αυτό της μετατροπής.
Αν υπολογίσουμε τις ευκολίες της isdn, η διαφορά τιμής στα πάγια είναι ελάχιστη. Αν πάλι την isdn την έχει κάποιος μόνο για να σερφάρει και να μη χάνει και τη δυνατότητα κλήσεων, μέσω της 'δεύτερης' γραμμής, τότε αλλάζει το πράγμα.To isdn υπάρχει λόγω ύπαρξης δύο διαφορετικών τηλεφωνικών αριθμών στην ίδια γραμμή. Το πάγιο κόστος του βγαίνει κάπως χαμηλότερο σε σχέση με 2 pstn γραμμές.
-
Φαγωθηκατε με τα USB μοντεμ... νυσαφι ποια. Γιατι ρε παιδια θα εχει προβλημα? 7 Sagem 800αρια εχω εγω και 6 ακομα φιλοι μου... Εδω και ενα χρονο δεν εχουν αναφερει κανενα προβλημα. Εγω το Sagem μου προτου το παροπλησω το χρησιμοποιουσα σε 3 PC και ολα ηταν μια χαρα... οπως και το Thomson 530 το οποιο επισης το δουλευα και σε USB mode....
Δεν αντιλεγω φυσικα πως ενα router ειναι σαφως ανωτερο σαν λυση, και σαφως πρεπει να επιδιωκεται η αποκτηση του αλλα απο εκει και περα μην επειδη ακουσαμε κατι για USB modems απλα αναπαραγουμε.
Τεσπα, εγω αυτη την περιοδο προτιμησα ενα Thomson 585 εναντι των Zyxel, Robotics κλπ κλπ... Δεν εχει καποια χτυπητη αδυναμια σε αντιθεση με τις αλλες 2 εταιριες... εχει 14ΜΒ μνημη και δεν γονατιζει ΠΟΤΕ στα torrents... μεχρι και 1000 connections σηκωνει. Απο εκει και περα, interface πολυ ευκολο, Wifi που σηκωνει μεχρι 255milliwatt ισχυ εξοδου, υποστηριξη για ADSL2+, Firewall, Quos σωστα προρυθμισμενο αν και ειναι δυνατον να το σεταρεις μεσω κονσολας και ολα αυτα για 20-30 ευρω λιγοτερο απο οτι ζητανε τα υπολοιπα...
-
Εγω με USB crypto ειμαι μια χαρα,προβληματα μηδεν.
-
το θεμα δεν ειναι αν εχεις προβληματα ή οχι αλλα περισσοτερο το ποσο μπορεις να επεκταθεις (πχ αν εχεις 2 μηχανιματα κλπ)
-
Θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω...[edit]εντάξει, λύθηκε η απορία μου!!! Συγγνώμη για το άχρηστο ποστ!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το θεμα δεν ειναι αν εχεις προβληματα ή οχι αλλα περισσοτερο το ποσο μπορεις να επεκταθεις (πχ αν εχεις 2 μηχανιματα κλπ)Φοβερα απλο... ακου τι ειχα κανει σε καποια φαση. Το 'κατεβαστηρι PC' συνδεδεμενο με το Sagem, και το netgear wifi επισης συνδεδεμενο στο κατεβαστηρι επαιζε τον ρολο του AP και εδινε ιντερνετ στην περιοχη. Μην μασας, λυσεις υπαρχουν
Νταξ, συμφωνουμε παντως πως ενα Router ειναι η σωστοτερη λυση...
-
στα ΧΡ, απο που φτιχνουμε boot CD ???
βολευομαι και με δισκετα αντι για cd...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στα ΧΡ, απο που φτιχνουμε boot CD ???βολευομαι και με δισκετα αντι για cd...
Αν θυμαμαι καλα,το ιδιο το CD των XP κανει αυτη την δουλεια...
-
αμα το ειχα...
-
Torrents?
-
δεν εχω σε αυτο το pc...
και παλι, να κατεβασω ολοκληρο cd??
-
το προβλημα μου ειναι οτι απεγκατεσυησα την καρτα γραφικων και το συστημα δεν μπορει να ξεκινησει.
επισης δεν μπορει να ξεκινησει απο safe mode ή απο vga mode...
-
το πισι δειχνει οτι ξεκιναει, αλλα δεν δειχνει τιποτα η οθονη...
καμια ιδεα?
πως να το αναγκασω να ξεκινησει σε vga mode, εκτος βεβαια απο το να χρησιμοποιησω την κλασικη επιλογη: F8 κτλ κτλ...
-
το προβλημα λυθηκε ως εξης:
εγραψα σε ενα cd το προγραμμα που εγκαθιστα τους drivers της nvidia, το εβαλα στο pc και καταφερα να το εγκαταστησω σωστα χωρις να βλεπω τιποτα στην οθονη του pc...
μετα το reboot..............
-
Δίνεις άλλη ερμηνεία στην έννοια 'τυφλό πληκτρολόγιο'...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το προβλημα λυθηκε ως εξης:εγραψα σε ενα cd το προγραμμα που εγκαθιστα τους drivers της nvidia, το εβαλα στο pc και καταφερα να το εγκαταστησω σωστα χωρις να βλεπω τιποτα στην οθονη του pc...
WOW
Tι αλλα κολπα ξερεις να κανεις;;;;;;
-
Το adsl in a box της forthnet τι modem έχει μέσα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το προβλημα λυθηκε ως εξης:εγραψα σε ενα cd το προγραμμα που εγκαθιστα τους drivers της nvidia, το εβαλα στο pc και καταφερα να το εγκαταστησω σωστα χωρις να βλεπω τιποτα στην οθονη του pc...
μμμμ Master Spiros used the FORCE....
Καλα μιλαμε... εγραψες... Εχω χρησιμοποιησει και γω αρκετα παλια αυτη την μεθοδο για παρομοιο προβλημα, αλλα εσυ το παρακανες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το adsl in a box της forthnet τι modem έχει μέσα?crypto F200
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]