-
και σε 5 χρόνια θα χαλάσουν και τα 5 DVD εκτός αν βάζω στο πρόγραμμα backup του backup
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και τώρα η απορία της εβδομάδας από τον Άσχετο Ασχετιάδη:
Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το φοιτητικό πακέτο ADSL της Forthnet για ένα χρόνο με 117 ευρά και περιμένω σύνδεση. Η απορία μου είναι (επειδή είμαι τελείως κούτσουρο με την τεχνολογία-ντροπή μου) ότι μετά από λίγες μέρες που ψιθύρισαν τη λέξη ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και άλλαξα 5 χρώματα. Μετά μου είπαν ότι μάλλον έχει καταργηθεί. Υπάρχει πιθανότητα να έχω ογκοχρέωση;Το ιδιο εχω και εγω.
[ http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001555 ]
Μοναδικοί λόγοι για να το αποκτήσετε:
Δωρεάν εξοπλισμός και ενεργοποίηση γραμμής.
Δωρεάν οι υπηρεσίες ασφάλειας My Security.
# Χωρίς περιορισμούς όγκου ή χρόνου.
Με 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα μέσω της υπηρεσίας FORTHnet Telephony.
Εύκολη και άμεση αγορά χωρίς διαδικασίες και δικαιολογητικά.
Το πακέτο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις για τηλεφωνική γραμμή PSTN και για τηλεφωνική γραμμή ISDN.
Κοίτα ρε τι έξυπνη αγορά που έκανα... (Κλασσικός Έλληνας καταναλωτής)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
και σε 5 χρόνια θα χαλάσουν και τα 5 DVD εκτός αν βάζω στο πρόγραμμα backup του backupΔε μου λες... Στα 5 αυτά χρόνια, δε θα αλλάξει κάτι στα αρχεία? Δε θα προστεθούν άλλα? Εκ των πραγμάτων θα πρέπει να παίρνεις backup τακτικά, το backup δε γίνεται άπαξ και τελειώσαμε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(μόνο 2 sata θέσεις σε αυτή τη μητρική)...Έχω τη σχετικά φθηνή A8V Deluxe με 2 raid controllers, συνολικά μέχρι 8 δίσκους βλέπει (4 SATA + 4 PATA). Μπορείς να βάλεις 4 δίσκους σε raid 0+1 (περίεργο). Το πρόβλημα είναι το κουτί, σχεδόν όλα της αγοράς έχουν θέσεις για πολλούς δίσκους αλλά αν βάλεις πάνω από ένα δίσκο ζεσταίνεται.
-
και σε 5 χρόνια θα χαλάσουν και τα 5 DVD εκτός αν βάζω στο πρόγραμμα backup του backup
Δε μου λες... Στα 5 αυτά χρόνια, δε θα αλλάξει κάτι στα αρχεία? Δε θα προστεθούν άλλα? Εκ των πραγμάτων θα πρέπει να παίρνεις backup τακτικά, το backup δε γίνεται άπαξ και τελειώσαμε.
-
Δε μου λες... Στα 5 αυτά χρόνια, δε θα αλλάξει κάτι στα αρχεία? Δε θα προστεθούν άλλα? Εκ των πραγμάτων θα πρέπει να παίρνεις backup τακτικά, το backup δε γίνεται άπαξ και τελειώσαμε.
καλά ντε μην βαράς :P:P
-
Και μια που το συζητάμε, ας πάρω ένα backup των αρχείων μου γιατί έχω καιρό να το κάνω. Και την έχω πατήσει τρις.
-
Edit: υπολογίζεις ότι ανά πάσα στιγμή έχεις διαθέσιμη τη μισή χωρητικότητα από αυτή που συνολικά αναγράφεται στους δίσκους σου (στην καλύτερη περίπτωση).Νίκο γιατί το λες αυτό?
Ο μόνος τύπος RAID που σου περιορίζει την χωρητικότητα των δίσκων στο μισό είναι όταν κρατάς όλα τα δεδομένα σε backup, χωρίς parity. Αλλιώς ο χώρος σου περιορίζεται κατά 1/Ν (Ν = ο αριθμός των δίσκων που έχεις). -
Μπορει καποιος να βοηθησει για την αγορα ενος laptop???
Eχω ψιλοκαταληξει στα:
-
Τον FUJITSU-SIEMENS λόγω επεξεργαστή. Μακρυά από celeron, ενώ κι ο Turion μάλλον δεν είναι ισάξιος του Intel Core Duo. Γενικά από αυτά τα μοντέλα ξεχωρίζει ο FUJITSU-SIEMENS.
-
Έχουμε ένα σύστημα desktop, ο οποίος έχει κάρτα τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Έχουμε επίσης λαπτόπιο, συνδεδεμένο με wi-fi σε δίκτυο. Γίνεται να βλέπουμε τηλεόραση στο λάπτοπ;
-
Δεν μπορείς να δεις με κάποιο prog την οθόνη του desktop; ή να κάνεις control το desktop από το lap;
-
Αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα. Η εικόνα θα φαίνεται πολύ σπαστή, ειδικά με ασύρματη σύνδεση.
-
Έστω, με ενσύρματη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έστω, με ενσύρματη;Γινεται ρε ανετα.... το κανω εγω συνεχως.
Windows Media Encoder.... ρυθμιζεις το καναλι, ξεκινας το Media Encoder και του λες που να το κανει Stream το σημα.... σε καποια IP, σε καποιο αρχειο.... κλπ κλπ.... και βλεπεις στον αλλο pc χωρις tuner μεσω Media Player.Απλα, δεν μπορεις να αλλαξεις καναλι ετσι ευκολα και απλα...
Πιστευω να σε καλυψα καπως.... για οτι αλλο θες δεν ειμαστε εδω
-
Κορυφαία ιδέα!
έντιτ: τα validation!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Edit: υπολογίζεις ότι ανά πάσα στιγμή έχεις διαθέσιμη τη μισή χωρητικότητα από αυτή που συνολικά αναγράφεται στους δίσκους σου (στην καλύτερη περίπτωση).
Νίκο γιατί το λες αυτό?
Ο μόνος τύπος RAID που σου περιορίζει την χωρητικότητα των δίσκων στο μισό είναι όταν κρατάς όλα τα δεδομένα σε backup, χωρίς parity. Αλλιώς ο χώρος σου περιορίζεται κατά 1/Ν (Ν = ο αριθμός των δίσκων που έχεις).Το οποίο σημαίνει ότι όσο περισσότερους δίσκους έχεις, τόσο λιγότερο περιορίζεται η χωρητικότητά σου. Σωστά? Σωστά. Επίσης με λιγότερους από 2 δίσκους δεν μπορείς να έχεις RAID διάταξη. Σωστά? Ξανά σωστά. Αρα αν έχεις 2 δίσκους, τότε η χωρητικότητά σου είναι στο 1/2 της συνολικής (Ν=2). Σωστά? Ξαναμανά σωστά. Αρα τι είπα λάθος?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κορυφαία ιδέα!έντιτ: τα validation!!!!
Αν εισαι καλο παιδι, το απογευμα θα στο στειλω στο MSN... 10MB μονο ειναι.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:rant:
ΟΚ!
ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ X ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΒ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ FIREFOX??
ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!Για δοκιμασε αυτο
type about:config in the address bar, press enter, and set browser.tabs.closeButtons to 3.
Δεν το δοκιμασα γιατι το Tab Mix Plus τα βγαζει απο μονο τουSorry μολις ειδα οτι εχει απαντηθει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον FUJITSU-SIEMENS λόγω επεξεργαστή. Μακρυά από celeron, ενώ κι ο Turion μάλλον δεν είναι ισάξιος του Intel Core Duo. Γενικά από αυτά τα μοντέλα ξεχωρίζει ο FUJITSU-SIEMENS.thanks για την απαντηση, απλα το συγκεκριμενο εχει σκληρο μονο 60Gb...
Αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο (σε αυτα τα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]