-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να δω πότε θα βάλεις στην άκρη λεφτά για... ξέρεις εσύ.Tι να εννοείς άραγε; Αυτοκίνητο, σπίτι, γάμο; (Με αυτήν τη σειρά πάντα!!!)
1000 Ευχαριστώ για το προγραμματάκι!
-
... να ζησεις γαμμουλα
και χρονια πολλαααα
μεγαλη να γίνεις με Terra πολλα!παντού να σκορπίζεις των data το φως
και ολοι να λένε
να κι ένας σωστος!(περισσοτερα αργοτερότερα)
-
Ποια είναι αυτή η γαμμούλα επιτέλους?
-
ειναι αυτη που μας ενωνει!
(λεγε με adsl)
μετα απο 1,5+ χρονο απουσιας συνδεσης απο το σπιτι, ειπαμε να το ξεσκισουμε -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι αυτη που μας ενωνει!
(λεγε με adsl)
μετα απο 1,5+ χρονο απουσιας συνδεσης απο το σπιτι, ειπαμε να το ξεσκισουμεΜε γειά 30φυλλε!!!
-
νικο, εχουν να γινουν τρελλα παρτυ..
ειμαι σε learning mode, αλλα θα το ξεπερασουμε γρηγορα...
περισσοτερα αργοτερα (χαχαχα υστερα απο πολλα χρονια θα συνδεθω απο το σπιτι! πςςςς!) -
Να βάλεις και MSN!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να βάλεις και MSN!!!Ξέρεις εσύ τι είναι MSN?
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Από τον γιο σου ε?
-
Μεγαλο προβλημα με το DSL!!!
ΜΝΜ: Γεμισε ο σκληρος!
Ποτε προλαβε??? Σε 2 εβδομαδες πανε ~20Gb???! -
Αααακριββώς!!! Και από τον Κρούζερμπλάστερ!!!!
Παρεπιμπτόντως...βρήκα τι κάνει και εμφανίζονται δύο Personal Folders στο Outlook.
Υπάρχουν δύο .pst αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο αρχείων.
Και δεν μπορώ να σβησω το ένα που έχει την ίδια ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης με το άλλο (Outlook.pst και Outlook2.pst)!!!!Να είναι δημιουργημένος και άλλος λογαριασμός email??!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΜΝΜ: Γεμισε ο σκληρος!
Ποτε προλαβε??? Σε 2 εβδομαδες πανε ~20Gb???!Και πολύ άργησε..
-
ρε κουκε!
να ερθω καποια μερα σπιτι σου να το ληξουμε?
μας εχεις πρηξει!(...πηγα να βαλω msn, αλλα δεν καταλαβα τι εγινε.. με βγαλε σε μια σελιδα της microsoft και υστερα τιποτα..)
τι σκατα..
εχω βαλει και το αντιπαθεστατο mcafee -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αααακριββώς!!! Και από τον Κρούζερμπλάστερ!!!!Παρεπιμπτόντως...βρήκα τι κάνει και εμφανίζονται δύο Personal Folders στο Outlook.
Υπάρχουν δύο .pst αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο αρχείων.
Και δεν μπορώ να σβησω το ένα που έχει την ίδια ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης με το άλλο (Outlook.pst και Outlook2.pst)!!!!Να είναι δημιουργημένος και άλλος λογαριασμός email??!!!
εχει την ιδια ημερομηνια, γιατι προφανως τα εκανες access και τα 2 την ιδια μερα!
δεξι κλικ properties στον ενα φακελο (καποιον απο τους 2) και στο tab advanced, βλεπεις το filename στο οποιο αντιστοιχει.
ετσι θα ξεμπλεξεις με το outlook.pst και outlook2.pst (θα δεις ποιο αναφερεται που).
αν θες να μεταφερεις τα e-mail σου να τα εχεις και στο σπιτι, απλα κοπιαρεις το αντιστοιχο .pst αρχειο, οταν το βαλεις στο σπιτι σου το μετονομαζεις σε work.pst (π.χ.) και του λες να σου το ανοιγει μαζι με το αλλο αρχειο pst. Λογικα οταν του πεις μεσα απο το data files να στο ανοιξει, θα σου ζητησει και το ονομα με το οποιο θα σου το εμφανιζει.
... κατι δεν καταλαβα - καταλαβες? -
Θα έρθεις οπωσδήποτε!!! Μαζί με τον Μπλάστερ!!!
-
... καλα.. φωναξε τους ερασιτεχνες και οταν αποφασισεις να λυσεις το προβλημα, πες μου!
-
Ρε παιδιά, το greek-torrents έπεσε;
Ή το έπεσαν;
-
Πόσα Ελλήνικα torrent sites υπάρχουν;
ήξερα το greek tracker και το μπλε άσπρο, το greek torrents πρώτη φορά το ακούω. -
Σε 15 μέρες περίπου υπολογίζω να έχει αντικατασταθεί η φτωχή μου PSTN με ADSL 768.
Και πάλι Forthnet, για να μην αλλάζω mail address, username κ.λ.π.
Πήρα 6μηνη FORTHnet ADSL 1Bill 768 + 2 μήνες δώρο, ADSL USB modem και μετατροπή σε ADSL του υπόλοιπου χρόνου που έχω προπληρώσει για την PSTN.
123
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]