-
Ξεφτέρια βοήθεια!
Στο λάπτοπ ΗΡ 5150, το dvd αρνείται να διαβάσει τα dvd δισκάκια, παρά μόνο τα cd. Προφανώς έχει αρχίσει να τα παίζει...
Επιλογές
1 Να πάρω εξωτερικό οδηγό
2 Να βρω κάποιον εσωτερικό που να ταιριάζει
Το 2 είναι δύσκολο; Το προτιμώ, μην έχω κι άλλο μπούγιο στην τσάντα!
Κάντε κι ένα σχόλιοι για το κόστος και Ευχαριστώ πολύ!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχεις Pm
Εχω?
Τωρα εχεις. Βιαστικε
-
Τώρα έχω. Εγώ βιαστικός? Εσύ έγραψες ότι έχω, πριν το στείλεις.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τώρα έχω. Εγώ βιαστικός? Εσύ έγραψες ότι έχω, πριν το στείλεις.Μη βαρας το εστειλα
-
Περι ιντερνετ και πιστωτικών.
Εχω μια Eurobank Visa Gift card. Συνδεδεμένη με το λογαριασμό, μπαίνω στο web τη φορτώνω χρήματα με (1 ευρώ χρέωση μέχρι 100 ευρώ) και κάνω τη δουλειά μου.
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
-
Νικο ξαναεχεις pm. (το εστειλα ηδη)
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Νικο ξαναεχεις pm. (το εστειλα ηδη)Μαθαίνεις.
Εχεις απάντηση.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ξεφτέρια βοήθεια!Στο λάπτοπ ΗΡ 5150, το dvd αρνείται να διαβάσει τα dvd δισκάκια, παρά μόνο τα cd. Προφανώς έχει αρχίσει να τα παίζει...
Επιλογές
1 Να πάρω εξωτερικό οδηγό
2 Να βρω κάποιον εσωτερικό που να ταιριάζει
Το 2 είναι δύσκολο; Το προτιμώ, μην έχω κι άλλο μπούγιο στην τσάντα!
Κάντε κι ένα σχόλιοι για το κόστος και Ευχαριστώ πολύ!!
Δοκίμασες κάποιο καθαριστικό;
Έκανες τίποτα αλλαγές σε software πρόσφατα;
-
το software ούτε που το πείραξα. κάτι firmware έχω κατεβάσει, πάντα από το επίσημο σάιτ της ΗΡ.
Καθαριστικό δε δοκίμασα αλλά κάνει πλέον θόρυβο και στο διάβασμα cd, αρα υποψιάζομαι οτι μέλλον τα φαγε τα ψωμιά του
-
Firmware για τί;
Εγώ προ μερικών μηνών είχα αγοράσει ένα dvd-r της nec. Την πρώτη φορά ήταν σίγουρα ελαττωματικό, αφού διάβαζε εφημερίδα και όχι τα cd-dvd .
Το δεύτερο διάβαζε τα cd αλλά στα dvd κολλούσε το σύμπαν! Επειδή όμως βαριόμουν να τρέχω ξανά στο πλαίσιο, το πάλεψα λίγο, και τλκ έπαιζει κάτι με τα drivers του συστήματος. Έβαλα και καινούριο firmware στο dvd και όλα καλά.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχω το εξής 'πρόβλημα':
Θέλουμε με ένα φίλο να παίξουμε multiplayer Warlords 3 Battlecry μέσω διαδικτύου. Όμως έχουμε και οι δύο router, με αποτέλεσμα όταν δημιουργούμε παιχνίδι να παίρνει IP από τον router που ο άλλος δεν μπορεί να τη δει. Τι μπορούμε να κάνουμε (εκτός από το να συνδεθούμε κατευθείαν στο δίκτυο χωρίς router);Βρήκα τη λύση. Αρκεί η χρήση ενός μικρού προγράμματος. Το πρόγραμμα αυτό το εγκαθιστούν όλοι όσοι θέλουν να παίξουν. Όταν το τρέχεις, δημιουργεί ένα virtual adapter (επιπλέον των καρτών δικτύου/wireless) και αποδίδει μία virtual ip στον υπολογιστή. Στη συνέχεια ο ένας από τους χρήστες στήνει virtual network (μέσω του προγράμματος) και οι υπόλοιποι χρήστες συνδέονται (κάνουν join) στο network αυτό. Πλέον οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι σε τοπικό LAN
Υ.Γ.: Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει πάνω σε τοπικό LAN!
-
drdino
Το λαπτοπ είναι του αδελφού μου, αλλά απ όσο θυμάμαι δεν μπορούσε να γράψει dvd 16X. Μόνο μέχρι 8Χ.Γιαυτό κατέβασε firmware
-
Πολύ πιθανό λοιπόν το firmware να κάνει όλη την ιστορία. Είναι το σωστό; Το εγκατέστησε σωστά;
-
Φαντάζομαι ναι, άλλωστε το έκανε πριν από πολύ καιρό (ίσως και χρόνο) ενώ το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 1 μήνα περίπου.
Θα δοκιμάσω να το καθαρίσω μήπως δουλέψει
-
Λοιπον εβαλα το περιφημο Kaspersky και τα ψιλορημαξε ολα! Κολλαγε, δεν εβγαινε απο το νετ και το pc γενικα εκανε οτι ηθελε!
Εφαγε το uninstall του και ηρεμησε...Να ρωτησω, ενδιαφερομαι για laptop περιπου στα 1200-1400 ευρω. Να προτιμησω κατι ετοιμο και αν ναι τι μαρκες?
Σε αυτα τα χρηματα παιζει με 17αρα, ε?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το **Live for Speed ** παίζει και δικτυκά (internet) αλλα και τοπικά μέσω LAN (τοπικό δίκτυο)
Ετσι ?Εννοείται!
Αν δύο υπολογιστές παίζουν θέλει 2 licenses ή 1 ?
Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε LAN, λογικά απαιτούνται 2 licenses (αλλά υπάρχουν κι... εναλλακτικές )
Btw, ξέχασα να αναφέρω πως το περιβάλλον (user interface) υποστηρίζει ΚΑΙ ελληνικά
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λοιπον εβαλα το περιφημο Kaspersky και τα ψιλορημαξε ολα! Κολλαγε, δεν εβγαινε απο το νετ και το pc γενικα εκανε οτι ηθελε!
Εφαγε το uninstall του και ηρεμησε...Να ρωτησω, ενδιαφερομαι για laptop περιπου στα 1200-1400 ευρω. Να προτιμησω κατι ετοιμο και αν ναι τι μαρκες?
Σε αυτα τα χρηματα παιζει με 17αρα, ε?
Δεν φταίει προφανώς το Kaspersky...γιατί δεν θα δούλευε σε κανέναν.
Από laptop Τοshiba κορυφή. Καλά είναι και τα Fujitsu-Siemens.
-
Για ασύρματο modem-router τι λέτε;
-
Εμένα με έχει βολέψει πολύ drdino!
-
Μάρκα συγκεκριμένη εννοούσα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]