-
Anytime φίλε μου!
-
Ιονιστής αέρος!
Εχει παρει κανεις;Κανει τιποτα με την τσιγαρίλα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ιονιστής αέρος!
Εχει παρει κανεις;Κανει τιποτα με την τσιγαρίλα;Τα ρουφάει ΟΛΑ.. Αλλά..σε ποιό τοπικ είμαστε;
-
Στο topic με τα gadget
-
Πάντως αν θελεις να μην υπάρχει τσιγαρίλλα σε ενα χωρο ο ιονιστης κανει καλη δουλειά..Εμείς τον ειχαμε στο σαλόνι και ποτέ δεν ηταν η ατμόσφαιρα αποπνικτική ούτε έμενε η χαρακτηριστική μυρωδιά μετα από ωρα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol:Πάντως αν θελεις να μην υπάρχει τσιγαρίλλα σε ενα χωρο μη καπνηζεις σ αυτον το χωρο
Σοβαρα τωρα
Ειχαμε εναν στο γραφειο και ψωφισε απο καρκινο το καημενο.....
Οσο ζουσε και ηταν στη πριζα, δεν υπηρχε υπονεια τσιγαριλας.
Τα πρωινα ομως.... Πριν μπει στη πριζα.... υπηρχε μια σχετικη μποχα.....Α!
Αν εχεις κλιματιστικο, καλο ειναι να καθαριζεις 1 φορα την ευδομαδα τα φιλτρα του και να παρεις κ ενα ειδικο για τετοιες περιπτωσεις σπρεϊ . -
Αμα σε δω καμια φορά στη μαυρη θυμησέ μου να σε ρωτήσω κάτι και για τον καυστήρα..
-
Πιο Antivirous τελικα να πάρω για να προστατευτω από το νετ και να μην μου γονατίζει τον υπολογιστή?
Το Νορτον έχω ακούσει οτι είναι και πολύ βαρύ αλλά και μέτριο σε προστασλια
Το Παντα έχει καλή φημη
Τι να διαλέξω? -
Λοιπόοοον...Πολύ σας άφησα ήσυχους!
Έχω το router linksys WAG354G και θέλω να φτιάξω το δίκτυο μεταξύ των δύο υπολογιστών (ο ένας συνδέεται by wire με το router και ο άλλος wireless μέσω κάρτας linksys πάλι).
Σύνδεση υπάρχει ανάμεσα στο κάθε PC και το router - internet, αλλά θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο ανάμεσα στα δύο PC. Η διαδικασία είναι τεράστια και δύσκολη ή παλεύεται;
Υ.Γ. Τελικά, οι ειδήμονες του φόρουμ θα βοηθήσουν στον συνδυασμό antivirus/firewall/anti-spyware που θα διαλέξουν οι άσχετοι kaspersko-παθείς;
[edit]Αφήστε, με αποθάρρυνε ήδη ο Kid[/edit]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΛΥ.Γ. Τελικά, οι ειδήμονες του φόρουμ θα βοηθήσουν στον συνδυασμό antivirus/firewall/anti-spyware που θα διαλέξουν οι άσχετοι kaspersko-παθείς;
Ένας ακόμα άσχετος που περιμένει οδηγίες. Όχι μόνο τι να βάλουμε και σε τι συνδυασμό αλλά και από πού να τα κατεβάσουμε. Άντε βρε παιδιά βοηθάτε!!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σύνδεση υπάρχει ανάμεσα στο κάθε PC και το router - internet, αλλά θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο ανάμεσα στα δύο PC. Η διαδικασία είναι τεράστια και δύσκολη ή παλεύεται;
το δύσκολο που είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το δύσκολο που είναι;
Σιγά εσύ χάκερ.
-
Με καταλάβατε ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με καταλάβατε ε;Ειρωνικό ήταν, μην χαίρεσαι. Ούτε ένα πρόγραμμα σε GTi δεν είσαι ικανός να βάλεις, στην Μαστρο-κάγκουρας τιούνινκ πας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ούτε ένα πρόγραμμα σε GTi δεν είσαι ικανός να βάλεις,Γιατί εσύ μπορείς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ούτε ένα πρόγραμμα σε GTi δεν είσαι ικανός να βάλεις,
Γιατί εσύ μπορείς;
Πληροφορική σπουδάζω.
-
Ακριβώς....Σπουδάζεις ΑΚΟΜΑ.. Ρε συ lkar πολύ αέρα του χεις δωσει του μικρού...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβώς....Σπουδάζεις ΑΚΟΜΑ.. Ρε συ lkar πολύ αέρα του χεις δωσει του μικρού...Αρκούνε βασικές γνώσεις. Σιγά μην έχει και Phd ο μάστρο-κάγουρας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ούτε ένα πρόγραμμα σε GTi δεν είσαι ικανός να βάλεις,
Γιατί εσύ μπορείς;
Πληροφορική σπουδάζω, κάθε μέρα πάω πανεπιστήμιο απο τις 9
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακριβώς....Σπουδάζεις ΑΚΟΜΑ.. Ρε συ lkar πολύ αέρα του χεις δωσει του μικρού...
Αρκούνε βασικές γνώσεις. Σιγά μην έχει και Phd ο μάστρο-Kid.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]