-
Εξαρτάται πόσο λίγη...γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι την έκανε ο άλλος πριν...
οπότε ίσως να λέει καλύτερα η 7300...
-
Ε τι να την έκανε...
Ο τωρινός της χρήστης έχει γαλλικό αυτοκίνητο, οπότε αποκλείεται να την έχει γεμίσει λάδια.
Σε specs είναι αρκετά καλύτερη από την 7300GT, αλλά όντως με αυτό το θέμα της εγγύησης...
-
Yπάρχει περίπτωση να την πούσαρε και να θέλει να την δώσει λίγο πριν τιναχτεί στον αέρα;
-
Να την είχε υπερχρονίσει, να έχει γεμίσει σκόνες το φουρφούρι και να τρέχεις μετά σαν εμένα κλπ. Δεν ξέρω. Από την μία, είναι δελεαστικά τα παραπάνω specs της, αλλά... πόσο λίγο εγγύηση; Κανένα 2μηνο-3μηνο ή μπα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Yπάρχει περίπτωση να την πούσαρε και να θέλει να την δώσει λίγο πριν τιναχτεί στον αέρα;Φυσικά, αυτό λέω και εγώ...
-
Ε καλά με πείσατε.
Θα πάρω την Χ1300Pro.
-
antivir και ο θεος μαζι μας!
-
Καλό φαίνεται προς το παρόν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mια και μιλάτε για αντιικά, μπορεί να μου πει κανείς τι λέει το NOD 32 ?Δίλημα... έχω τζάμπα και γνήσιο Macafee στο καινούριο μου pc και ένας φίλος μου έδωσε το NOD 32 να το βάλω, σπασμενο μεν, αλλά για απεριόριστο χρόνο (για την ακρίβεια, κάτι χιλιάδες χρόνια γράφει).
Τι λέτε?
-
Ο κασπερσκης μου βγαζει καθε 2 λεπτα αυτο
Καμμια ιδεα
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ο κασπερσκης μου βγαζει καθε 2 λεπτα αυτο[
Καμμια ιδεαKyelogger είναι εφαρμογούλα που αποθηκεύει σε αρχείο (και μπορεί να αποστέλει) το input του πληκτρολογίου με σκοπό να μαζέψει usernames, passwords αριθμούς πιστωτικών και άλλα τέτοια ωραία...
Παίζει και μία σπάνια περίπτωση να έχεις κάποιο ειδικό πληκτρολόγιο ή κάποιο utility και αυτό να κανει την βρωμοδουλειά...
Αυτή είναι η περίπτωσή σου; Αν όχι, βγάλτο το συντομότερο!
-
Ποιο DVD recording-burning software να 'αγοράσω'? ...Είναι καιρός που δεν έχω παρακολουθήσει τι παίζει στην 'αγορά'....
-
Nero.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Nero.Α οκ...Αυτό το ξέρω από τα νιάτα μου ...Συνήθως αυτό είχα...Είπα μήπως πλέον δεν είναι της μοδός
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Nero.
Α οκ...Αυτό το ξέρω από τα νιάτα μου ...Συνήθως αυτό είχα...Είπα μήπως πλέον δεν είναι της μοδός
Μόνο μη βάλεις την έκδοση 7.0 αλλά την 7.5.7.0 ή ανώτερη καθώς η 7.0 ήταν προβληματική ειδικά με τα audio cds
-
Υπάρχει κάποια τακτική που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να αντέχουν περισσότερα τα αντιγραμμένα CD ήχου;
Γιατί, μετά από μερικές μέρες, τα CD Error και τα κολλήματα πέφτουν βροχή και είναι κρίμα...
-
Εγγραφή σε καλής πχοιότητας δισκάκια και σε χαμηλότερη ταχύτητα από την ανώτατη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπάρχει κάποια τακτική που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να αντέχουν περισσότερα τα αντιγραμμένα CD ήχου;Γιατί, μετά από μερικές μέρες, τα CD Error και τα κολλήματα πέφτουν βροχή και είναι κρίμα...
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε μετά από χρόνια. Όταν τα κοιτάς στο φως έχουν τρυπούλες;
Η επιφάνεια που πρέπει να προσέχεις είναι η επάνω. Η κάτω αν κάνει καμιά γρατζουνιά δεν πειράζει και επισκευάζεται. Αν γρατζουνίσεις την επάνω (το καθρέφτη) το CD είναι για πέταμα.
Οι καλές μάρκες έχουν περισσότερες στρώσεις στην επάνω επιφάνεια για να μη χαλάει εύκολα (και σκληρές για να γράφεις χωρίς να χαράζει). Τα DVD είναι πιο ευαίσθητα από τα CD.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγγραφή σε καλής πχοιότητας δισκάκια και σε χαμηλότερη ταχύτητα από την ανώτατη.Πάντα γράφω στη μέγιστη, κανένα πρόβλημα. Πολύ παλιά (μόλις είχαν βγει τα αντιγραφής) με HP διπλής ταχύτητας (λίγο πιο καινούριο από τα μονής ταχύτητας) ούτε τότε είχε διαφορά στη ποιότητα του αντιγράφου.
-
Αλλο όμως x2 κι άλλο x16 ή x32.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]