-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
βγαλε το service pack kai ξαναβαλτο και αλλιως βλεπουμε.thanks man. Το εβγαλα εντελως, αφησα το 1 πανω και το μηχανημα δουλευει και παλι αψογα.
Τι το χρειάζομαι το 2? τι μου δίνει παραπάνω από το 1?
-
σχετικά με τα cd/dvd δισκάκια, είδα σ'ένα άλλο ελληνικό τεχνολογικό φόρουμ το εξής χρήσιμο link
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όταν μπαίνω στο Driveme της Forthnet με FF, βλέπω αυτό:Προσπάθησα και με ΙΕ, αλλά κόλλησε ο ΙΕ!
Γνωρίζει κανείς τι τρέχει;
Καλα, αυτο δουλευει πολυ σπανια! Συνηθως μου δειχνει το Συνταγμα, οτι και να βαλω...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σχετικά με τα cd/dvd δισκάκια, είδα σ'ένα άλλο ελληνικό τεχνολογικό φόρουμ το εξής χρήσιμο linkδε πάμε καλά...χρησιμοποιώ δισκάκια tdk και μου βγάζει το ένα χειρότερο απ'τ'άλλο !!! να κι αυτό το απόσπασμα απτο παραπάνω λινκ για τον κωδικό του δίσκου
These are apparently 'legal' fakes made by Mitsui, with permission by TDK to use the code. However the media is quite poor, not true TDK media.
και μόλις συνειδοτοποίησα ότι κάτι imation που έχω με κάτι tdk, έχουν τον ίδιο κωδικό !!
-
-
μάλλον στο τελικό στάδιο αγοράς του desktop...
τι λέτε?
-
Μικρός είναι ο δίσκος.
-
δεν με πολυνοιάζει ο δίσκος...
αλλά και να μην μου φτάσει θα βάλω κι άλλον...
σε ποιον έφτασε άλλωστε...όλοι έχετε 2 και 3 δίσκους...and counting. -
floppy? το χρησιμοποιείς;; (σιγα το εξοδο, ετσι απλα ρωταω)
-
όχι αλλά άστο να βρίσκεται...5 ευρώ κάνει άλλωστε.
γενικά keyboard-mouse-κουτί δεν δίνω φράγκα.
αλήθεια με τα παραπάνω μου φτάνουν 420W τροφοδοτικό που έχει το κουτί turboX του πλαισίου...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν με πολυνοιάζει ο δίσκος...
αλλά και να μην μου φτάσει θα βάλω κι άλλον...
σε ποιον έφτασε άλλωστε...όλοι έχετε 2 και 3 δίσκους...and counting.Να'ταν μόνο τόσοι...
Θα πρότεινα όμως αντί για WD να πάρεις Seagate. Πιο αθόρυβοι, πιο αξιόπιστοι και με 2 χρόνια επιπλέον εγγύησης.
Πόσες φορές θα το γράψουμε?
-
παρε μεγαλυτερη οθονη (wide)
-
για αυτό ποστάρω ΡΕ την σύνθεση για να μου πείτε την άποψή σας...
δεκτή η παρατήρηση...
ΥΓ. laptop ή desktop...laptop ή desktop ....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρε μεγαλυτερη οθονη (wide)το budget είναι συγκεκριμένο όχι λόγω οικονομικού προβλήματος, απλά δεν θέλω να ξοδέψω παραπάνω από 1200 ευρώ. Μια χαρά είναι η 17άρα.
-
η κάρτα γραφικών που έχω δει σε αρκετά laptop...η NVIDIA GeForce Go 7600 PCI Express 256MB από επιδόσεις πώς τα πάει? Σε τι επίπεδο είναι σε σχέση με τις κανονικές των desktop...στο περίπου έστω..?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Υπόθεσις εργασίας.
Αν εχω μόνο το Windows Firewall και θέλω να δοκιμάσω το Kerio.
Τι κάνω?
Απλώς βγάζω off το WinF και εγκαθιστώ το Kerio?
το εκανα εγω!
αποτελεσμα: το ξαναεβγαλα!ο ρουτερ που εχεις, εχει firewall, τον ενργοποιεις, βαζεις και των XP και δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο!
Αυτό εχω κάνει!
-
elteo,
πάρε ένα ωραίο κουτάκι Thermaltake Soprano 75 ευρώ έχει. Πάρε ασορτί μαύρο floppy και μαύρο dvrdrom και dvdrw και τα δύο lg και μαύρο πληκτρολόγιο/ποντίκι (να μη φαίνεται η βρώμα τους).Από μνήμη kingston και πάνω, όχι noname.Μικρή η διαφορά. Ο σκληρός καλός είναι, αλλά λίγος...Πίστεψέ με, γεμίζει εύκολα, οπότε >300. Πάντως και οι WD καλοί είναι, αλλά μην πας σε Maxtor.
Για κάρτα γραφικών δε θα ασχοληθώ, είναι τι θέλεις εσύ, αλλά καλύτερα να υποστηρίζει και hdtv out έστω και με rgb καλώδιο σε περίπτωση που αποκτήσεις στο μέλλον κάποια hdmi τηλεόραση.
Οθόνη προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή
Και τροφοδοτικό πάρε ένα HEC. 49
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν θέλεις ηχεία σκέφτομαι να πουλήσω τα 7.1 μου(Creative T7700)Για πες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θέλεις ηχεία σκέφτομαι να πουλήσω τα 7.1 μου(Creative T7700)
Για πες...
έχεις πμ
-
ερώτηση:
Το ύψος που δίνουν στην Samsung LE32R32B είναι με την βάση ή όχι? και αν ναι, ρυθμίζεται καθ'ύψος? Θέλω να τη βάλω σ'ένα μέρος με περιορισμένο χώρο ύψους
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]