-
Ο Γιάννης είναι απλά αντικειμενικός.
Α και κάτι άλλο που ειναι σημαντικά υπερ του passat είναι η αξια μεταπώλησης και η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών και καλού servιce εκτός επίσημης αντιπροσωπίας. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Α και κάτι άλλο που ειναι σημαντικά υπερ του passat είναι η αξια μεταπώλησης και η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών και καλού servιce εκτός επίσημης αντιπροσωπίας.Άλλο Passat και άλλο Golf
Τα Passat του '01 (5 χρονών) είναι στα 10-11Κ
Δεν έχει το Passat την μεταπώληση του Golf. Ειναι στο μέσο όρο της αγοράς -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Α και κάτι άλλο που ειναι σημαντικά υπερ του passat είναι η αξια μεταπώλησης και η ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών και καλού servιce εκτός επίσημης αντιπροσωπίας.Άλλο Passat και άλλο Golf
Τα Passat του '01 (5 χρονών) είναι στα 10-11Κ
Δεν έχει το Passat την μεταπώληση του Golf. Ειναι στο μέσο όρο της αγοράςΤο Passat είναι Golf (επιμηκυμένο).
Το Passat έχει καλή μεταπωλητική αξία, σίγουρα όχι τστο μέγεθος του Golf,
μιας και αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ικανοποιεί όλες τις ηλικίες -
Civic από μένα! Αξιοπιστία, καλύτερες επιδόσεις, ξεχωριστή επιλογή κυρίως λόγω του πρωτότυπου εσωτερικού και γενικά θεωρώ πως αποτελεί μια πιο φρέσκια, σβέλτη, αρκετά ποιοτική, αξιόπιστη και συμφέρουσα μεταπωλητικά επιλογή...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Passat είναι Golf (επιμηκυμένο).
-
Το passat ΔΕΝ έχει καμία μεταπώληση 5ετίας 1.8 150 άλογα το πουλάνε γύρω στα 13.000
επίσης δεν νομίζω ότι είναι άμεσα συγκρίσημα τα 2 μοντέλα....
-
popol@ros έγραψε:
'μου αρεσει περισσοτερο το εσωτερικο του, ειναι πιο ησυχο, λογικα ειναι πιο ανετο, εχει μεγαλυτερους χωρους (αν δεν κανω λαθος), ειναι πιο ασφαλες'-Aυτο μου φερνει περισσοτερο σε περιγραφη σπιτιου.Καμια γκαρσονιερα?
-
Στο ίδιο δίλημμα είχα μπει και εγώ πριν από μερικούς μήνες. Civic 4d ή Passat ; Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εκτός ότι στοιχίζουν περίπου το ίδιο. Η γνώμη μου :
Passat :
Μου άρεσε: Η ποιότητα κύλισης, η πολυτέλεια, οι άπλετοι χώροι, η αίσθηση στιβαρότητας
Δεν μου άρεσε: Δεν κουνιέται με τίποτα (κάνεις προσπέραση μόνο σε κατηφόρα και με ευνοϊκό τυφώνα ) , η αμφιλεγόμενη αξιοπιστία και η υψηλή κατανάλωση (προτεινόμενη μόνο 100αρα βενζίνη!!) του Fsi, το κόστος συντήρησης εντός αντιπροσωπίας . Επίσης έχω ακούσει και έχω διασταυρώσει ότι στην VW θεωρούν φυσιολογικό ότι καίει λάδι ο κινητήρας και ανά διαστήματα πρέπει να συμπληρώνεις λάδι. (Ε, δεν θα κάνω και τον τεχνικό στο καινούργιο μου αυτοκίνητο.):hmmm:
Civic
Μου άρεσε: Αξιοπρεπείς επιδόσεις (δεν βάζει και φωτιά στον δρόμο αλλά καλά πάει), σούπερ εξοπλισμός, αναμφισβήτητη αξιοπιστία, απίστευτα οικονομικό.
Δεν μου άρεσε: Η στήσιμό του civic στον δρόμο, ο τρόπος που περνάει τις ανωμαλίες (καμία σχέση με το Passat) και ότι κουνάει αρκετά.Τελικά κατέληξα στο Civic. Θέμα γούστο μάλλον .
-
Αναφέρθηκα στην αξία μεταπώλησης ανάμεσα σε passat και civic.
Aκόμα και έτσι όμως τo passat έχει ίσως την καλύτερη αξία μεταπώλησης στην μεσαία κατηγορία (όχι premium).
To ότι η μεσαία κατηγορία έχει μεγαλύτερη απαξίωση σε σχέση με την μικρομεσαία δεν το αμφισβητεί κανείς. Άλλο Golf και άλλο passat όπως σωστά είπατε ορισμένοι.
Όχι όμως και ότι το passat δεν έχει καλή αξία μεταπώλησης!!!! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όχι όμως και ότι το passat δεν έχει καλή αξία μεταπώλησης!!!!
Δεν έχει κακή, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαιτερο όπως το Golf
όπου φαίνεται οτι οι επόμενοι αγορασες εκτιμούν την μυρωδιά
των πρώτων και συχνά πληρώνουν παραπάνω από καινούργιο για αυτό -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το Passat είναι Golf (επιμηκυμένο).
σε χτύπησε κανα περιστέρι?
-
Την μονη ενσταση που εχω για το passat εθναι ο 1600αρης κινητηρας, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.
ΥΣ.
Α, και δεν εχει καμια σχεση με το golf. μην το μπερδευουμαι με το octavia.
VW Passat 1.6 VS Honda Civic 1.8 4d