-
κορυφαίο site!
-
-
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας...
Πώς σας φαίνεται το θέαμα να δείτε μια κυρία περίπου 70 Μαΐων σε γυναικολογική θέση, φάτσα-κάρτα μόλις ανοίξετε μια πόρτα, γύρω στις 9 το πρωΐ;
Δεν ήταν μόνο το θέαμα, αλλά το σοκ (μα απέναντι απ' την πόρτα; ). Είχα μπει τελείως ανυποψίαστος...
-
Την καλυπτεις με μια σημαια και λες οτι πεφτεις υπερ πατριδος...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Asteris, διακρίνω ένα χάρισμα.
Δεν δοκιμάζεις να στείλεις δείγμα της δουλειάς σου σε κανέναν εκδότη;Ναι, θα την βάλει δίπλα στο ρεμάλι του Reiser, να ταιριάζει η θεματολογία...
-
respect char...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
respect char...Έχει και συνέχεια!
Πληροφοριάκα είχα παει να κάνω κλινική στην ουρολογική
-
Πω ρε καημένε....
Εγώ ακόμα δεν θέλω να μιλήσω, γιατί είναι μακάβριο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτός είναι το 'θηρίο' που έχω ακούσει ότι ραπάρει; Αυτός;Και μετα λεμε οτι ο Σοφοκλας ειναι χοντρος
-
Ε, δεν είναι χοντρος ρε το παιδί. Λίγο χαμηλοστήθης είναι...
copyright από Οβελίξ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το Θηρίο είναι η Κέλλυ μάλλον.Σωστόοος!!!
-
Λαθος
-
Το πιο αηδιαστικο πραγμα που εχω δει ειναι, πριν πολλα χρονια, οταν καποια στιγμη εφραξε η αποχετευση του σπιτιου μας, επειδη ενα κωλοπαιδο - γιος του πατερα μου- ειχε την κακη συνηθεια να πεταει το χαρτι τουαλετας μεσα στη λεκανη.
Ο κακομοιρης ο πατερας μου λοιπον μη εχοντας αλλη επιλογη και αφου τα χαρτια ειχαν πλεον πετρωσει μεσα στη σωληνα, πηρε μια μακρυα τσιμεντοβεργα και εσπρωχνε μεσα εξω για να ξεφραξει τη σωληνα. Ειμουνα κι εγω εκει φυσικα σαν ηθικος αυτουργος εεε συγνωμη ο αλλος του γιος εφταιγε ηθελα να πω.
Το τί σκατα - μετα συγχωρησεως - βγαλαμε δεν λεγεται.
Για την μυρωδια δεν λεω τιποτα... -
το πιο αηδιαστικό πράγμα μεταφορικά το ένοιωσα όταν διάβαζα το κόστος κατασκευής της Βίλας του Ρουσσόπουλου με την πισίνα των 133 τ.μ.
πραγματικά αηδίασα όταν είχα πάθει γαστρεντερίτιδα και με πήγαινε νερό και ξέρναγα ταυτόχρονα...και ήμουν και από ύπνο -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το πιο αηδιαστικο πραγμα που εχω δει ειναι, πριν πολλα χρονια, οταν καποια στιγμη εφραξε η αποχετευση του σπιτιου μας, επειδη ενα κωλοπαιδο - γιος του πατερα μου- ειχε την κακη συνηθεια να πεταει το χαρτι τουαλετας μεσα στη λεκανη.
Ο κακομοιρης ο πατερας μου λοιπον μη εχοντας αλλη επιλογη και αφου τα χαρτια ειχαν πλεον πετρωσει μεσα στη σωληνα, πηρε μια μακρυα τσιμεντοβεργα και εσπρωχνε μεσα εξω για να ξεφραξει τη σωληνα. Ειμουνα κι εγω εκει φυσικα σαν ηθικος αυτουργος εεε συγνωμη ο αλλος του γιος εφταιγε ηθελα να πω.
Το τί σκατα - μετα συγχωρησεως - βγαλαμε δεν λεγεται.
Για την μυρωδια δεν λεω τιποτα...Μα καλα σιχαινεσαι τα δικα σου τα σκατα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
respect char...
Έχει και συνέχεια!
έλεος ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσύ ξεπερνάς και το rotten
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
respect char...
Έχει και συνέχεια!
έλεος ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσύ ξεπερνάς και το rotten
Aληθινή ιστορία, τι να κάνω...Για την επιστήμη!
Α, να μη ξεχάσω και τον Άτλαντα Δερματολογίας που είναι το πιο σιχαμερό βιβλίο που έχω μέχρι στιγμής...
-
Εντάξει είσαι εκτός συναγωνισμού, μην ξαναγράψεις εδώ....εδώ είμαστε τα τσικό...εσύ είσαι για τελικό Chamions League
-
Ποιον τελικό, ήδη το σήκωσε αυτός...
-
Αν δεν με πιστεύετε μπορώ να σκανάρω κιόλας!
Κάτι σφαγμένα βατραχάκια, ποντικάκια, ανοιγμένα κεφάλια δεν τα αναφέρω καν, είναι β' εθνική.
H Μεγαλυτερη ΑΗΔΙΑ...