-
Ενδιαφερον site.. Απαντηστε με ειλικρίνεια τις ερωτησεις και δείτε ποιό ειναι το οικολογικό σας αποτύπωμα.
Η γη έχει μια συγκεκριμένη φέρουσα ικανότητα..Μπορεί να παραγει συγκεκριμένο αριθμό πόρων με τις παραδοσιακές μέθοδους, αρα και να συντηρήσει συγκεκριμενο αριθμο ατόμων..
Αν ο κοσμος ολος ηταν σαν εσας, ποσες 'Γαίες' θα χρειαζόμασταν;;
Οικολογικο αποτύπωμα είναι η συνολική επιφάνεια που χρειάζεται ένας πληθυσμός /οικονομία για να συντηρηθεί!!
Ή αλλιώς ποσο επηρεάζουμε τη γη.
Τρεξτε το site και απαντηστε εδώ θα έχει ενδιαφέρον.
-
Ενδιαφερον site.. Απαντηστε με ειλικρίνεια τις ερωτησεις και δείτε ποιό ειναι το οικολογικό σας αποτύπωμα.
Η γη έχει μια συγκεκριμένη φέρουσα ικανότητα..Μπορεί να παραγει συγκεκριμένο αριθμό πόρων με τις παραδοσιακές μέθοδους, αρα και να συντηρήσει συγκεκριμενο αριθμο ατόμων..
Οικολογικο αποτύπωμα είναι η συνολική επιφάνεια που χρειάζεται ένας πληθυσμός /οικονομία για να συντηρηθεί!!
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ποιές ειναι αυτές οι 'παραδοσιακές μέθοδοι'?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιές ειναι αυτές οι 'παραδοσιακές μέθοδοι'?
Οχι βιοτεχνολογία, όχι τεχνητά λιπάσματα κτλ.. Απλές φυσικές διεργασίες που διεξάγονταν και χωρίς την ανθρώπινη παρουσια.
-
Χωρίς αγροτικές καλιέργειες δηλαδή? Σαν τους ανθρώπους των σπηλαίων?
-
Η φέρουσα ικανότητα είναι η ικανότητα που έχει η γη να παρέχει και να παράγει πόρους και υπηρεσιες χωρις να εχει καποιον να την ενοχλεί.. Μπακάλικος ορισμός.
Δεν είπα αν ειναι κακο ή καλό. Απλά προτείνω να μπείτε στο λινκ και να απαντησετε τις ερωτησεις.
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 3.6 PLANETS.
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 5.9 PLANETS.
-
Να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει να απαντάω σε ερωτηματολόγια και σχεδόν σε όλα όσα απαντάω είτε δηλώνω ότι τα στοιχεία είναι προσωπικά ή ανακρίβειες...
-
4,4 πλανήτες μου έβγαλε αλλά εκεί που έλεγε για κάτι σπίτια green house κλπ δεν κατάλαβα και το πάτησα στην τύχη!
-
TOTAL FOOTPRINT 4.1
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 1.8 PLANETS.
Δηλαδη τι αλλο να κοψω για να μου φτανει ενας πλανητης;;; Και γω που νομιζα οτι ειμαι οικονομικος τυπος..
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 2.1 PLANETS.
Τελικά είμαι οικονομικός..... Κάτι πρέπει να κάνω....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED **5.9 **PLANETS.μόνο.... οικονομικό σε βρίσκω...
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 2.7 PLANETS
καλά είναι..περίμενα χειρότερα.. -
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 6.5 PLANETS.
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 2.3 PLANETS
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 1.2 PLANETS.
-
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 3.2 PLANETS.
-
εκανα 2, ενα για τη ζωη που κανω εδω UK
και ενα για τη ζωη που κανω Ελλαδα.και στα δυο μου εβγαλε
IF EVERYONE LIVED LIKE YOU, WE WOULD NEED 1.5 PLANETS.
αλλα μου φαινεται λιγακi μπακαλιστικο..
Πόσους πλανήτες θα χρειαζόμασταν για τους κλώνους σου;;