-
εδω το απλο 1.3 εχει τρελλο χρονο αναμονής πόσο μάλλον το sport!
-
Πηγα σημερα κ το δα! Εξωτερικα ειναι πολυ ομορφο ιδιως με τις πολυ ωραιες 17 αρες. Περιεργη διασταση το λαστιχο : 195/45R17.
Εχει πολυ ωραια αισθηση ο επιλογεας και πολυ καλη θεση οδηγησης αν και με τερμα πισω το καθισμα χωραγα οριακα!
Γενικα μεσα εχει λιγο περιεργη αισθηση αφου ειναι καπως ψηλο και με περιεργες γωνιες. Παντως απογοητευθηκα απ την ποιοτητα της συναρμολογησης και γενικα με τη στιβαροτητα ταμπλο πλαστικων κτλ.
Τα πλαστικα δεν φιλαγαν καλα μεταξυ τους, αλλου ειχαν 2 αλλου 5 χιλιοστα αρμο, το τουλαπακι εκλεινε οπου να ναι, τα παντα κουνιοντουσαν, **τα παντα ομως!! **και ξεκουμπωναν πανευκολα και γενικα ηταν πολυ φθηνια ρε γαμωτο.
Τα καθισματα αν και γαματα οπτικα ειναι μουφα αφου δεν σε κρατανε!
Το γουσταρα πολυ πριν μπω μεσα! Τωρα δεν το χω αποκλεισει τελειως αλλα αυτα που ειδα....
Το 206 μου φαινεται κλασεις ανωτερο μεσα σε οτι αφορα συναρμολογηση κτλ! Βεβαια τριζει σαν διαολος. Το swift δεν ξερω αν τριζει αν και ετσι φαινεται! Καμια φορα τα φαινομενα εξαπατουν ομως!Γουσταρα ιαπωνα τετοιου ειδους.. αλλα επιτρεψτε μου να περιμενω να δω και το νεο RC!
-
Δεν αγοραζουμε ποτε αυτοκινητο που μολις βγηκε στην παραγωγη κι ας ειναι απο οποια χωρα θελει γιατι παντα θα εχει προβληματα νεοτητας, ετσι απλα!
-
JIM THEO
η πλευρική στήριξη των καθισμάτων είναι πρόβλημα νεότητας...?
-
δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια παντως.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια παντως.....για τα καθίσματα ή για το αυτοκίνητο γενικά;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
για τα καθίσματα ή για το αυτοκίνητο γενικά;
αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτοκίνητο
Πιο συγκεκριμένα; Μοτέρ; στήσιμο; τι;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
αυτοκίνητο
Πιο συγκεκριμένα; Μοτέρ; στήσιμο; τι;
το μοτερ δεν αποδιδει τα αναμενονμενα, το τιμονι στον κοσμο του, το πλαισιο λιγο γιουχου
-
ήρθε και η απομυθοποίηση του...\πριν λίγο καιρό όλοι έπιναν νερό στο ονομά του.
-
Ισως φταιει το οτι εχουμε υψηλες προσδοκιες
-
Κατι φταιει παιδια, επιλογες υπάρχουν, μην ψαχνουμε το τελειο γιατι δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
JIM THEOη πλευρική στήριξη των καθισμάτων είναι πρόβλημα νεότητας...?
Λες να αναφερομαι στην πλευρικη στιρηξη καθισματων;
Και βεβαια οχι αλλα οσον αφορα τα πλαστικα μαλλον κανει λαθος ο φιλος παραπανω γιατι και το δικο μου Ιαπωνικο εχει διαφορα στα διακενα οχι λογω ατελειων συναρμολογησης αλλα επειδη σε διαφορετικα σημεια (πχ καταληξη ταμπλω στις πορτες) δεν ειναι φτιαγμενο να εφαπτεται αυτο λεγεται ατελεια;
Τελος παντων δεν ξερω τι σοι ειναι το Sport αλλα @Popolaros οταν αποφασισεις ελα να σου κανω βολτα στη γνωστη διαδρομη και μετα ξανασυζηταμε αν και ποσο κραταει ακομη και το δικο μου 13αρι τσοφλι, τι πλαισιο και τι τιμονι εχει, γιατι καλη η θεωρια αλλα καλυτερη η πραξη αν δεν αναθεωρησεις οτι λες να μην με λενε Δημητρη! -
Jim Theo αν λες για μενα με τα πλαστικα δεν εννοω αυτο! Το ταμπλο του swift ειναι χωρισμενο σε πολλα τμηματα τα οποια ειναι σαν φετες οι οποιες καθονται η μια διπλα στην αλλη πανω σε καποιον 'σκελετο' φανταζομαι και ετσι σχηματιζουν τη μορφη του ταμπλο. Ε λοιπον αυτες οι φετες στο αμαξι που ειδα ειχαν τους μεταξυ τους αρμους αλλα ντ αλλων και ηταν τοσο ευαισθητες και μαλακες οι συναρμογες τους που στο λιγο ζουπιγμα υποχωρουσαν και φαινονταν σαν να σπασουν. Επισης το ντουλαπακι στην κλειστη του θεση απ τη μια εφαπτονταν στο ταμπλο απ την αλλη ηταν ενα δακτυλο πιο εξω, παρολο που το ταμπλο εκει ηταν φτιαγμενο σαν συνεχεια του ντουλαπιου. Και που να του βαλεις και τιποτα μεσα... θα φτασει στα ποδια! Τα οργανα και το 'υποστεγο' τους ειναι σαν ξεχαρβαλομενα. Τα πιανεις και αν θες τα παιρνεις μαζι σου!! Η κεντρικη κονσολα κατω.. επισης...
Σου λεω μου αρεσε πολυ και το συζηταγα να το παρω αφου απ εξω ειναι γαματο και τουλαχιστο φαινοταν μεσα πολυ καλο..δεν ειχα μπει ομως...Θολομπαρα πισω δεν εχει...ετσι ειχε ακουστει!
Αυτα....
-
Α επισης στη θεση του αεροσακου του συνοδηγου το ταμπλο δεν εχει ξερετε καποιο κοψιμο αλλα ειναι συνεχομενο, δηλαδη ο αεροσακος ειναι κρυφος. Αν κοιταξουμε ομως καλυτερα θα δουμε οτι στο συνοες πλαστικο φαινεται απο πισω ενα ορθογωνιο και το καλυτερο ειναι πως πιεζοντας με το δακτυλο σε εκεινο το σημειο το ταμπλο μπορεις ανετα να κοψεις το ορθογωνικο αυτο τμημα του ταμπλο και να δεις το αεροσακο.. Φαινεται πολυ ασχημο..ιδιως αν ειναι πλαι ο ηλιος και ακομη περισσοτερο αν το ακουμπησεις..
Τελος παντων σαν πολυ αυστηρος εχω γινει!!!
Λες και εγω εχω μερσεντα!!
-
C2 195/45 -16
Swift 195/45-17
ÁëÝîáíäñå äåí åßíáé êáé ôüóï ìåãÜëç ç äéáöïñÜ .Óôáèåñüôçôá ãéá ôÝôïéá ìéêñÜ ìåôáîüíéá .Ìå ôüóá öñÜãêá õðÜñ÷ïõí åííáëáêôéêÝò ãéá üðïéïí ðéóôÝõåé üôé åßíáé áêñéâü-÷ùñßò äéÜèåóç ãéá åéñùíåßá- âë ôéìïêáôÜëïãïõò êáé åßíáé áñêåôÜ êáëÜ ï÷Þìáôá óå áõôÞ ôçí ôéìÞ
Ôþñá áêüìá äåí ôï åßäáìå 'ìÜðá ' ôï âáöôßóáìå ,one more time,
1.ÄçëáäÞ åãþ ï óõíçèéóìÝíïò áðï ôçí Ðïñêå Üí äåí ìå êñáôÜåé êáëÜ ôï êÜèéóìá óôï ÓïõéöôÜêé íá ôï êñÜêóù?
2.Ôï ôéìüíé âÜóç ôïõ ìåóéÝ Ôéöö (åßíáé ç ìüíç ðçãÞ ìå ãíùóôÝò ðñïôéìÞóåéò ) åßíáé ó÷åôéêÜ âáñý óôïõò åðéôüðéïõò êáé Ýñ÷åôáé óôá ßóéá ôïõ(ãéá ôïí Ôéöö ðÜíôá) üôáí áíåâáßíïõí ôá ÷éëéüìåôñá .
Êáëõôåñï value For money áðï ôï ÖéÝóôá ST? äëä öñÜãêá ðñïò áðüëáõóç ?
ÂñÞêå êáé ôï (áðåíåñãïðïéïýìåíï ðëÞñùò?)ESP êáëÜ ñõèìéóìÝíï åðéôñÝðïíôáò ëßãï ðáé÷íßäé óôï ÏÍ ..Ôá 15-16-17 ÷éëéÜñéêá € åßíáé äåäïìÝíá ãéá ôçí êáôçãïñßá  êáé ôï êÜôé åëáöñþò ðåñéðïéçìÝíï .
Áëëéþò ìðïñïýìå íá åðéëÝîïõìå ìéá âáóéêÞ Ýêäïóç íá ôçò öïñôþóïõìå ìåñéêÜ Ýîôñá ìå 17áñåò êáé ìåôÜ èá áíáêáëýøïõìå üôé åßíáé Êáé åõêáñßá áðï ðÜíù. -
σιγα μην ειναι και για πεταμα...
δεν ανταγωνιζεται τα GTI, RS, M3, EVO κτλ κτλ
κατι C2vts & fiesta λογικα θα 'τα εχει'.
-
bump !
Επειδή οι πηγές μου είναι διφορούμενες, τελικά αυτό έχει ηλεκτρικό ή υδραυλικό τιμόνι;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
bump !Επειδή οι πηγές μου είναι διφορούμενες, τελικά αυτό έχει ηλεκτρικό ή υδραυλικό τιμόνι;
Υδραυλικό.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
bump !Επειδή οι πηγές μου είναι διφορούμενες, τελικά αυτό έχει ηλεκτρικό ή υδραυλικό τιμόνι;
Υδραυλικό + Ηλεκτρική υποβοήθηση
Swift sport